Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

118 reklamını yapan cocuğun 31 yaşındaki eşi ölmüş. arkadaşlar yüksek tansiyon beğin kanamasına neden olmuş, kalbi durmuş sonra. yaaa korkunç, Allah rahmet eğlesin. lütfen dikkat yüksek tansiyon, kalp problemi olanlar bu sıcaklarda extra çabaaa göstermek gerkiyor muş offff. bilemedim ne yazıyım.

Kizlar gunydin nassiniz insallahh asummmmmm nassin gecmisi okudum geldim bugun tam dicektimki ya lunaazul leah fln nere gitti yemin ediyom kafa gtmis benim cok unutkanim ((
ah mutlucum ahh ayni dert bende de mevcut bu araar cnm sikkin zati benim esimde gecen izmirdeydi dugune gitmisti anesiyle orda bi bucuk hafta kaldi benm okadar denizi ozledigimi bile bile bi gunluk denize gitti eger gitme drsen gitmem dedi ama bende dedim ben ne desem bos ii git dedim o gin hic aramadim sinirden simdi de ant dugun var isyeriden arkadasimiz beraber mi gidecegiz dedi bende buyuk ihtimal deim ama once kiyafet almam lazim dedim ozaman olmaz cok para gider diyo sonrada stersen sabah erkenden gider ant denze girersin dwdi sonra mayo almam gerekir o zaman yok olmaz bi maas gider orda dwdi bende gitmicem dugune falan ne gitcem ki ah salak kafam ah ben alistirdim ona biyle simdi bi sey almam.azim dedigimde once tartisiyoz sonra iyi kartlar orda git ne istiyosan albana soyleme der. Dun aksam da bizi bi dondrma yemeye gitur dedm yeni araba aldik bu arada onla bi gezdir dedim sen bu kiloyla birdw dondurma mi yicn dedi goturmedi bana da bu laflari koyuyo hep kilo hep kilo gitmiyo iste ben ne yapim birde ben dun anladim ki ne benim nedw ailemin yaptiklari kocamin gozune gorulmuyo annem sagolsun aksama kadar cocuga bakar yemek ypR temizlik yapar ama kendi annesi sadece bi vileda tutar ki bicimdik suyla o temiz olur beceikli olur benim nnem ne yapiyomus ki oluyo ve ben gercekten sikildim hersyden stresten hrmonar kafayi yedi bende yicem ozel hayat kalmadi disari cikma onu giyme bunu giyme benim dedigim olacak fln yemin olsun biktim zaten adet olmadim onun strei var iice bugun ogleden sonra dr gitcem niye olmuyo diye insallah bebek fln yoktr istemiyorum allah isteyene veriri insallah eer oyle bisi olusa aldirmak zorunda kalcam ki hic istemwdigim bisey iyice moralman ckerim ay nolur dua edin de hamis olmayayim yemin ediyom kiste miyoma raziyim ameliyata razyim ama bebek istemiyom ya cok ta moralim bozuk iki gundur ruh gibiyim ve acaip.sinirliyim ofof ne dolmusum ben be

Semoscum resmin harika bayildm guzelligine

Derin kuzucun cok tatli masallah

Leahcim hos gldin cok.gecmis olsun oglusuna

allah kolaylık versin canım da bunların hepsini ne zaman yapacaksın ? çay yanına bişiler yapıp gönderebilirim bak güzel yaparım arkadaslarım oturmalarında isterler benden mutlaka bikaç çeşit...

ah cnm benim saol
ne yazık ki kuaföre gidemedimm akşam
eve gittim ev süpür sil toz al lavoba tuvalet yıka balkon temizle derken saat 8 oldu ztn o arada annemde saolsun boğça böreği yaptı
buzlukta sarmam vardı onu pişirdim
makarna salatası yaptım tatlı aldık hazır turşu kavurması vardı
bide bezelye kızartması yaptık saat 9da geldiler ztn öldüm bittim 12 bucukta gittiler
bugünde orucum akaşm kuzenimin biri bizde diğeri de bu akşam gelicek o da oruç iftarımızı yapıp sahile inicez kısmetse

ahh bu kocalr ahhh ben şanslıyım çok şükür biz nereye gitsek beraber gideriz
ama nasıl oluyoda bu kadar anlayışsız oluyolar yaa

cnm bence biraz büyüt çocugunu eger durumunuz müsaitese ihtiyacınız yoksa yani hemen işe girme
ben hep ağlarım bu yüzden
emiri 2bucuk aylıkken bırakıp işe başladım
çok zor şimdi bana diyolar 2. çocuk yap diye büyürler beraber bakıyo kaynanan da annende diye
bende diyorum ki ne için yapıcam çocuk kendim büyütmediğim çocugu yapmanın anlamı ne ki saçmalık bence
yok 1 çocuk hiç çocuk demekmiş falan dedim asla istemiyorum
ztn gecen ay rahtsızlanım dr.a gidince pko var olmayabilir dedi
şimdi bana kaynanamlar inanmöıyo istemiyorum diye öyle dedim sandılar
bide ilk hasta olunca ben demişler ayşun çocuk mu aldırıyo falan hep olursa aldırırım diyorum da ben :)

cnm çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun. Otur evinde tabi çoluklu çoçuklu kadınsın. Benim kocam bak bastı aldı arkadaşlarını tatile gitti çocuğumla oturuyoruz biz evde. Kızlarla onu konuşuyorduk.

aaa evde yalnızsın insan demezmi gel diye aşk olsun
bizde alır uşakları akşam inerdik cnm sahile çekmeceye

annammmm sen varya fenasın cnm ben bile tırstım yani

cnm özlettin kendine neyse ki iyimişsiniz tatilin tadını çıkar

kizlar ben de yatiyorum midem fena yesil cayi cok demli yapmisim olsun icim dedim resmen carpti biraz uyuyayim iyi gelir insallah.

günaydııınnn, bu sabah yürümedik çünkü bebeğim 8 kadar uyudu yabadaba duuuuuu. Enerjim tavan yani. Evimi toplayım bariiii.

geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi iyi oldun mu

günaydıııııııııııııın
Bugün artılarımdan kurtuldum mutluyum huzurluyum
Tercih işini hallettim ya rahatladım
Mutlu nasılsın ayşe naber canım beyza tekrar hoşgeldin

günaydın cnm iyidir senden nbr
niyetliyim çok susadım konuşmaktan :))

günaydın cnm nasılsın

haberlere bakmak normalde mümkün olmuyor şimdi biraz baktım içim karardı.

bende hiç hoşlanmam haber izlemekten dünyadan bi haber yaşamak istiyorum
çünkü hep kötü üzücü şeyler var

Sizi gidi kaçak aşıklar.:)))

Kutlu olsun doğum günleri babanın ve amcanın..

Sorma o misafirler anamı ağlattılar iki haftadır.. ama çokda eğleniyooruz çok iyi geçiyor,kankalarımız olduğu için..

Ben içten içe bu hafta seni kiloda geçip gününü göstermeyi tasarlıyordum ama olmadı olmayacak...
Bu hafta her gün tartıldım hemen hemen çok hırs yapmayı yüzüme gözüme bulaştırdım...

günaydın..

Evet dün yemekte konuumuz oydu.:) reklam dönerken halkça nefret ediyoırdu herkes..Şimdide yazık ah vah diyoruz..Ama çok genç kadın çok yazık oldu,kocasıda perişan bir haldeydi.Allah sabır versin..

Son düzenleme:
Pınar,çok üzüldüm üzülüyorum durumuna..Bu konulardan çok şikayetçisin.
İnşallah istemediğin bir gebelik yaşamazsın..Sterstende gecikmiş olabilir direk etkiliyor çünkü..

aydınlık günlere inşallah..

cnmmm yaaa ne diyim bilemedim valla
ama neden o kadar kısıtlıyo seni
böyle zindan hayatı olmaz ki ama
bebek konusuna gelince korunmuyomusunz ki hemen hamilelik geliyo aklına
allah gönlüne göre versin ama evlilkete böyle anlaşmazlıklar varken 2. çocuga falan ne bilim büyük konuşmamak lazım yinede

ayşe Allah kabul etsin canım..

Bişey diicem o küçücük bezelyelerimi kızartıyosunuz,haşladıktan sonramı kızartyosunuz.??
son olarak güzel oluyormu..:)

Misafirlerimizden ikisi karadenizli akşam turşu kavurmasından bahsedildi şey dedik ne ilginç damak zevkiniz var falan dedik. siz bi yeseniz asla vazgeçemezsiniz diyolar..:)

Ahh ahh bir derdim vR kosesine tasinmam lazim aslinda :) da iste hala buralardayim ya aysecim kornuyorum da arada kacak gocek oluyo da tam anlamiyla degil ama artik cozuttu benim adet bi ay var bi ay yok aslinda esim cok sever beni ama asiri korumaci ve asiri cnesi dusuk ki kimse o huyynu bimez laflarina kizinca da askim ben saka yapiyom sana insan karisina taakilamaz mi diyo ama beni kirdiginin farkinda bile degil bu aralar zaten niye bilmiyorum moralman bozukum hic kafa dinleyemiyorm istedigim gibi hareket edemiyorum annem bizde simdi erken yatsam yok beni yalniz birakiyon sayili gun diyo gec yasam kocam sabah kalkamiyon ne oturuyon der ay yangin var diye bagiracam abes olacak evde iki itfaiyeci var:) ama beni tek mutlu eden sey kizimla oynasmak butun stresimi aliyo valla bakim ogleden sonra bi dr gidemde gelismeleri yazicam

canlarım çok susadım ben allahın gücüne gitmesin ama bu havalarda bu sıcaklarda oruç tutmak çok zor oluyo

amin cnm saol
cnm tane bezelyeyi deil normal bezelyeyi haşlayıp mısırunu ile iyice harmanlayıp kızartıyoruz tavada
ben seviyorum gayet güzel oluyo

turşu kavurmasına gelince
bizde turşu hiç bir zmn kavrulmadan yenmez cnm

pırasa fasulye salatalık beyaz lahana kara lahana hepsi kavrulurak yenir bizde
mesela karayemişi bilirsin sanırım biz ona taflan deriz ve turşusu yani turşu kavurması öyle lezzetli olurki anlatamam ben onu meyve olarak asla yemem o buruk tadı sevmem ama turşusu en sevdiğim turşudur

umarım korktugun gibi çıkmaz cnm
valla bn doğurdugumda hani şu lohusalık dedikleri ne derdim eskiden ama onu gerçekten depresyonla geçirdim
1 bucuk ay byunca agladım zırladım
eşim dahil kimsyele konuşmak istemedim emiri emzirmek istemedim cnm çok acıyodu yara olmuştu çok kötüydü
evden dışaı çıkmadım hiç markete dahil gitmedim düşün
sezeryanla doğum yaptım dr.a kontrole dahil gitmedim vs.
hamileliğimde doğumda sonrasıda kötü geçti yani

Valla aysecim cok gecmis olsun ben yasamadim o lohusaligi ev o kadar kalabaliktiki hic oturmadim yatmdim biri is yapsa ben rahat edemiyordum ayip ben oturuyom onlar yapio diye klkiyodum bende ne safim demi ya diyo esimde diyo yok askim yoktur oyle bsi . Bisey olmasi icn fazla olmasi lazim hesapliyom biz ayda anca bi kac gun diyo :)) yok yok imkansiz diyo bende diyom da icim rahat degil spiral taktircam zaten de adet olunca takiliyo e.malum bende oda yok:))) aysecim bu arada bizde cok severiz tursu kavurmasini ki biz erzincanliyiz dusun yani komsudan ogrenmstik hatta birde galdirik kavurmasi var karadenizin snde karadenizlisin galiba

evet cnm orduluyum ben galdirik, melocan, sakarca, hoşgıran, pezük (pazı)
bütün otları bilirim ve çok severim
hepsi de aynı ztn haşla bol soğanla kavur :)))

Son düzenleme:

ahahaha demek arkamdan sinsice planlar yaparsın heee yaaaa tartılma bugün yarına kadar da sıkı tut bence kesin farkeder su mu bişiler gider ümidini kaybetme çünkü ben daha tartılmadım geçen haftadan beri Ya ben acayip korkuyorum tartılmaya uuuufff bu hafta da kilo veremediysme var yaa yaşayacağım motivasyon çöküşü hiç bi harf ve noktalama işaretiyle ifade edilemez burda :18:

LEAH; ortim hoşgeldinnn... aynı zamanda da geçmiş olsun...

dalokiiii; sıkma canını yaaa eşin gelince uygun bi zaman ayarlar güzel bi tatile yine çıkarsınız...

hadi ben de yatayım öptm seni iyi tatillerrr kendine dikkat et bol bol gez eğlen dinlen hakettin
sağol canım:*
teşekkür ederim fıstık ben de öptüm:)
valla beğendim bile ya ucuza geldiği için de ayrı mutlu oldum hem de dandik durmuyo valla fiyatdaşları gibi:) sana iyi eğlenceler partide, aman çok abartma
günaydıııııııııııııın
bugün artılarımdan kurtuldum mutluyum huzurluyum
tercih işini hallettim ya rahatladım
mutlu nasılsın ayşe naber canım beyza tekrar hoşgeldin
hayırlı olsun inş. en çok istediği yere gider kızın..
he ya ben de üzüldüm olaya.. sorma yektaya takılıyorum da uğramıyor pek sanırım.
benim hiç o kadar kankam yok bu arada ya ne güzel takılıyorsunuz:)

hahahahaha aslında kızara okuyodum eşine ama şu cümleyi görünce de koptum:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…