- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
allah kolaylık versin canım da bunların hepsini ne zaman yapacaksın ? çay yanına bişiler yapıp gönderebilirim bak güzel yaparım arkadaslarım oturmalarında isterler benden mutlaka bikaç çeşit...
eşim geçen hafta antalyaya gideceğini falan anlatmıştı iş için. Ben de iyi falan dedim. Pzt geldi dediki aaa 2 günlüğüne arkadaşlar yat ayrladı yat dediğsen kücük beyaz ve güzel olan teknelerden. Neyse gidiim mi yalnız kalabilirmizin içim de rahat etmez falan edebiyatı yaptı. Ben isteme özürlü mutlu elbette çok istiyorsan git dedim. Hatta elcağızımla bavulunu bile hazırladım. Herkes benim gibi mi ya da benim kocam mı böyle bilemiyorum. Umru değil bizi 1 hafta yalnız bırakmak. Ne biliim. Elbette gitmesi gerektiği oluyor ama bu eğlence olaylarını bayaaa abarttı bu yıl. Geçen sene yanımdaydı hamilelikte ve öncesinde herşeyi beraber yapardık. şimdi rahatca tatile çıkabiliyor bizi bırakıp. öfffffffffffff moralim bozuk kızgınızm.
ben hamileliğimin 7. Ayına kadar çaılştım. 1 ay içinde doğurdum sonra da. çalışmıyorum kendi işimi yapıyordum bıraktığımda da. Yani istersem çalışırım çalışmasına ama oğlumu bırakamam, sanırım bu kışı kendime ve oğluma ayırıp seneye eylül gibi çalışma hayatına döneceğim. Söylediklerinde haklısın. Güçlü kadınları seviyor erkekler. Daha doğrusu hem güçlü hem akıllı kadınları. Ama ben şuan güçlü değilim hiçbir zamanda kadın aklına sahip olamadım. Ince düşünemiyorum hiç hatta kv min benden 7 senedir gerçekten nefert ettiğini ve katlanmaya çalıştığını suratıma korkunç laflar haykırmadan anlayamadım. Sonra gördüm yaptığı ince akıl oyunlarını, eşimide pek yönetemem yani. Birtek güçlü olmayı biliyordum ama küçük bir bebekle eve tıkılınca(memnunum %95 halimden o ayrı) birde kendine olan güvenini kaybedince duruşum da değişti. Pıs oldum. Neyse toplanacağız öyle dğil mi.
Gerektiğinde masaya vurmak gerekiyor butterflyın dediğide doğru onu da yapamıyorum. Ufffffffffffff. şu mutlunun 0 lanıp yeniden formatlası lazım offfffffffffffffff
kizlar ben geldim
gecmisi okumam imkansiz. Yorgunum.
10 gunde 2 kilo vdrmisim. O tempoya az bile. Yani burnumdan geldi demek az olur, agzimdan burnumdan geldi desem yeridir. Ortanca ucaga giderken dakka bir, dustu kfa yumurta gibi sisti, aglamaktan baygin dustu. Aksamina orda ishal, iki gun kusma, son uc gun de gozu mikrop kapti, hastanelik olduk, goz yine yumurta gibi sisti. Inanilmaz yoruldum,
esim olmadan uc cocukla, kovsalar biyere gitmem ben artik....
çok geçmiş olsun. Otur evinde tabi çoluklu çoçuklu kadınsın. Benim kocam bak bastı aldı arkadaşlarını tatile gitti çocuğumla oturuyoruz biz evde. Kızlarla onu konuşuyorduk.
anammmmm
aşk olsun yaa insan kocaları çekiştirirde kız banu sen nerelerdesin diye bir seslenir
Her zaman söylediğim gibi akıllı bir kadın istedikten sonra her şeyi ve herkezi elde eder
Benim kocacık evlenene kadar dünyanın en romantik adamıydı zaten o iki mavi gözle romantik hallerine aşık olmuştum.
çıkarken pierre lottinin güzelliğinden bahseden adam evlendikten 6 ay sonra gittiğimizde ise aaaaa yoldan geçen kamyona bak demezmi. Ilk yuuuhhhh çektiğim gün o gündür.
Ilk altı ay eveden çıkmayan adam kahvedeki arkadaşları ne o çamaşır bitmiyormu diye dalga geçtikleri için kahvede yatacak hale gelmişti neredeyse.
Bir gün uyardım eğer 5 dakka içinde gelmezsen eve almıycam diye tabi kim tınlar karıyı diye düşündü ve o gece 3 saat kapıyı aç aşkım diye yalvartmıştım
Sen beni düşünmediğin sürece bende seni iplemiycem haberin olsun gider ananın evinde kalırsın demiştim bir daha o oldu her akşam gitmeye devam etti ama 12yi geçirmedi.
Tabi bu bana yetmedi ve bende sonraki taktiklerimi sıraya koydum
şu anda yaklaşık 3 senedir kahvenin önünden bile geçmiyor ve neredeyse her hafta sonu ev işlerine yardımcı oluyor
kötüyüm ben kötüyümAma demiştim sen odun doğmuş olabilirsin ama bende keresteciler kralicesiyim seni yontmadan ölmiycem diye
iyi geceler
kızla okular kapanır kapanmaz tatile geldik kayınvalideme
tatildeyiz bayadır giremedim
beni merak etmeyin
15 agustostan önce dönmeyecegiz
kızlar ve ben iuiyiz
ama kilolar aldı başını gitti
neyse dönüşte yine sizinle veririm insallah
öpüyorum hepinizi kolaylıklar diliyorum
şimdilik byee
kizlar ben de yatiyorum midem fena yesil cayi cok demli yapmisim olsun icim dedim resmen carpti biraz uyuyayim iyi gelir insallah.
günaydııınnn, bu sabah yürümedik çünkü bebeğim 8 kadar uyudu yabadaba duuuuuu. Enerjim tavan yani. Evimi toplayım bariiii.
günaydıııııııııııııın
Bugün artılarımdan kurtuldum mutluyum huzurluyum
Tercih işini hallettim ya rahatladım
Mutlu nasılsın ayşe naber canım beyza tekrar hoşgeldin
günaydınlar misafirlere hazırlık yapmadan burda biraz oyalanıp giderim birazdan . Dün temizligimi yaptım yemek işi var oda çok kolay hergün yaptıgım için. Kedimi yıkadım doyurdum uyudu kıyamam. Biraz büyüseydi artık biryere gidemiyorum kedi yüzünden evde tek acıkmıştır diye
haberlere bakmak normalde mümkün olmuyor şimdi biraz baktım içim karardı.
ay ben de tam sana yazacaktım tekrar, resimlerini arkadaşa gösterdim bende kalıyor bu gece, bu kız kaç yaşında dedim --ki bu aralar yaş kompleksinde olduğumu bildiği için artırarak söyledi içten içe 25 demek isteyerek:)--
-28 vardır dedi:)))))) nöyy 36 mı dedi valla
hakikaten evlenmesek mi napsak:))
--------------
yektaa bana olan aşkında azalma görüyorumöpüyorum seni de görüşemezsek
Günaydınlaaaaar kızlaaar...
geçmişi okuyamadım ama ucundan kıyısından görebildiğim kadarıyla;
dilencii; hayırlı olsun kuzum. fiyatına bakma hiç belli olmaz çooook memnun da kalabilirsin
semiran; tü tü tü maşallaaahh dün de söylediğim gibi akranım sanıyodum ben seni ki ben 23 yaşındayımçok tatlısınn şekerim.
YENA; aman dikkat çok tehlikeli o misafirler.
benim de bugün babamların doğum günübabamların derken amcamla babam ikiz ve bugün abimlerde süpriz bi yemek ve doğum günü ayarlıyoruz onlara abimin eşi döktürür şimdi napcam bilemedim Allahımmm bu akşam için sabır ver bana :18:
hediye de alamadım daha napsam ne alsam ki acep? :26:
118 reklamını yapan cocuğun 31 yaşındaki eşi ölmüş. arkadaşlar yüksek tansiyon beğin kanamasına neden olmuş, kalbi durmuş sonra. yaaa korkunç, Allah rahmet eğlesin. lütfen dikkat yüksek tansiyon, kalp problemi olanlar bu sıcaklarda extra çabaaa göstermek gerkiyor muş offff. bilemedim ne yazıyım.
kizlar gunydin nassiniz insallahh asummmmmm nassin gecmisi okudum geldim bugun tam dicektimki ya lunaazul leah fln nere gitti yemin ediyom kafa gtmis benim cok unutkanim((
ah mutlucum ahh ayni dert bende de mevcut bu araar cnm sikkin zati benim esimde gecen izmirdeydi dugune gitmisti anesiyle orda bi bucuk hafta kaldi benm okadar denizi ozledigimi bile bile bi gunluk denize gitti eger gitme drsen gitmem dedi ama bende dedim ben ne desem bos ii git dedim o gin hic aramadim sinirden simdi de ant dugun var isyeriden arkadasimiz beraber mi gidecegiz dedi bende buyuk ihtimal deim ama once kiyafet almam lazim dedim ozaman olmaz cok para gider diyo sonrada stersen sabah erkenden gider ant denze girersin dwdi sonra mayo almam gerekir o zaman yok olmaz bi maas gider orda dwdi bende gitmicem dugune falan ne gitcem ki ah salak kafam ah ben alistirdim ona biyle simdi bi sey almam.azim dedigimde once tartisiyoz sonra iyi kartlar orda git ne istiyosan albana soyleme der. Dun aksam da bizi bi dondrma yemeye gitur dedm yeni araba aldik bu arada onla bi gezdir dedim sen bu kiloyla birdw dondurma mi yicn dedi goturmedi bana da bu laflari koyuyo hep kilo hep kilo gitmiyo iste ben ne yapim birde ben dun anladim ki ne benim nedw ailemin yaptiklari kocamin gozune gorulmuyo annem sagolsun aksama kadar cocuga bakar yemek ypr temizlik yapar ama kendi annesi sadece bi vileda tutar ki bicimdik suyla o temiz olur beceikli olur benim nnem ne yapiyomus ki oluyo ve ben gercekten sikildim hersyden stresten hrmonar kafayi yedi bende yicem ozel hayat kalmadi disari cikma onu giyme bunu giyme benim dedigim olacak fln yemin olsun biktim zaten adet olmadim onun strei var iice bugun ogleden sonra dr gitcem niye olmuyo diye insallah bebek fln yoktr istemiyorum allah isteyene veriri insallah eer oyle bisi olusa aldirmak zorunda kalcam ki hic istemwdigim bisey iyice moralman ckerim ay nolur dua edin de hamis olmayayim yemin ediyom kiste miyoma raziyim ameliyata razyim ama bebek istemiyom ya cok ta moralim bozuk iki gundur ruh gibiyim ve acaip.sinirliyim ofof ne dolmusum ben be
semoscum resmin harika bayildm guzelligine
derin kuzucun cok tatli masallah
leahcim hos gldin cok.gecmis olsun oglusuna
canlarım çok susadım ben allahın gücüne gitmesin ama bu havalarda bu sıcaklarda oruç tutmak çok zor oluyo
ayşe Allah kabul etsin canım..
Bişey diicem o küçücük bezelyelerimi kızartıyosunuz,haşladıktan sonramı kızartyosunuz.??
son olarak güzel oluyormu..:)
Misafirlerimizden ikisi karadenizli akşam turşu kavurmasından bahsedildi şey dedik ne ilginç damak zevkiniz var falan dedik. siz bi yeseniz asla vazgeçemezsiniz diyolar..:)
Allah kabul etsin canım ramazana hazırlık oluyor ama evde olmayınca zor tabii Allah kolaylık versin canım
Ahh ahh bir derdim vR kosesine tasinmam lazim aslinda :) da iste hala buralardayim ya aysecim kornuyorum da arada kacak gocek oluyo da tam anlamiyla degil ama artik cozuttu benim adet bi ay var bi ay yok aslinda esim cok sever beni ama asiri korumaci ve asiri cnesi dusuk ki kimse o huyynu bimez laflarina kizinca da askim ben saka yapiyom sana insan karisina taakilamaz mi diyo ama beni kirdiginin farkinda bile degil bu aralar zaten niye bilmiyorum moralman bozukum hic kafa dinleyemiyorm istedigim gibi hareket edemiyorum annem bizde simdi erken yatsam yok beni yalniz birakiyon sayili gun diyo gec yasam kocam sabah kalkamiyon ne oturuyon der ay yangin var diye bagiracam abes olacak evde iki itfaiyeci var:) ama beni tek mutlu eden sey kizimla oynasmak butun stresimi aliyo valla bakim ogleden sonra bi dr gidemde gelismeleri yazicam
Valla aysecim cok gecmis olsun ben yasamadim o lohusaligi ev o kadar kalabaliktiki hic oturmadim yatmdim biri is yapsa ben rahat edemiyordum ayip ben oturuyom onlar yapio diye klkiyodum bende ne safim demi ya diyo esimde diyo yok askim yoktur oyle bsi . Bisey olmasi icn fazla olmasi lazim hesapliyom biz ayda anca bi kac gun diyo :)) yok yok imkansiz diyo bende diyom da icim rahat degil spiral taktircam zaten de adet olunca takiliyo e.malum bende oda yok:))) aysecim bu arada bizde cok severiz tursu kavurmasini ki biz erzincanliyiz dusun yani komsudan ogrenmstik hatta birde galdirik kavurmasi var karadenizin snde karadenizlisin galiba
Sizi gidi kaçak aşıklar.:)))
Kutlu olsun doğum günleri babanın ve amcanın..
Sorma o misafirler anamı ağlattılar iki haftadır.. ama çokda eğleniyooruz çok iyi geçiyor,kankalarımız olduğu için..
Ben içten içe bu hafta seni kiloda geçip gününü göstermeyi tasarlıyordum ama olmadı olmayacak...
Bu hafta her gün tartıldım hemen hemen çok hırs yapmayı yüzüme gözüme bulaştırdım...
..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
sağol canım:*hadi ben de yatayım öptm seni iyi tatillerrr kendine dikkat et bol bol gez eğlen dinlen hakettin
teşekkür ederim fıstık ben de öptüm:)Dilencimmm güzelim sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin ve umarım tatilde çok çok eğlenir rahatlamış bir şekilde aramıza dönersin.
Bende allah nasip kısmet ederse cumartesi sabaha karşı yolla çıkacağım. Cuma Kandil olduğu için daha erken çıkamıyoruz tabiki bide eşimde biraz dinlensin yola çıkmadan.
Kandilinde şimdiden mubarek olsun gel bakem öpim
Kızlarrrrrrrrrrrrrr sizede Müthiş güzel bir gün diliyorummmmm.
Küçük civcivim uyandı ben onun kahvaltısıını halledeyim son kalan işlerimide bitireyimki yarın kandil iş yapmim az manevi açıdan meşgul olurum inşallah o gün. Öğlenden sonra yine uğrarım dayanamam
Kendinize çok ama çok iyi bakınnnnnn
görüşürüzzzzzzzzzz
valla beğendim bile ya ucuza geldiği için de ayrı mutlu oldum hem de dandik durmuyo valla fiyatdaşları gibi:) sana iyi eğlenceler partide, aman çok abartmaGünaydınlaaaaar kızlaaar...
geçmişi okuyamadım ama ucundan kıyısından görebildiğim kadarıyla;
dilencii; hayırlı olsun kuzum. fiyatına bakma hiç belli olmaz çooook memnun da kalabilirsin
semiran; tü tü tü maşallaaahh dün de söylediğim gibi akranım sanıyodum ben seni ki ben 23 yaşındayımçok tatlısınn şekerim.
YENA; aman dikkat çok tehlikeli o misafirler.
benim de bugün babamların doğum günübabamların derken amcamla babam ikiz ve bugün abimlerde süpriz bi yemek ve doğum günü ayarlıyoruz onlara abimin eşi döktürür şimdi napcam bilemedim Allahımmm bu akşam için sabır ver bana :18:
hediye de alamadım daha napsam ne alsam ki acep? :26:
hayırlı olsun inş. en çok istediği yere gider kızın..günaydıııııııııııııın
bugün artılarımdan kurtuldum mutluyum huzurluyum
tercih işini hallettim ya rahatladım
mutlu nasılsın ayşe naber canım beyza tekrar hoşgeldin
he ya ben de üzüldüm olaya.. sorma yektaya takılıyorum da uğramıyor pek sanırım.
Sizi gidi kaçak aşıklar.:)))
Kutlu olsun doğum günleri babanın ve amcanın..
Sorma o misafirler anamı ağlattılar iki haftadır.. ama çokda eğleniyooruz çok iyi geçiyor,kankalarımız olduğu için..
Ben içten içe bu hafta seni kiloda geçip gününü göstermeyi tasarlıyordum ama olmadı olmayacak...
Bu hafta her gün tartıldım hemen hemen çok hırs yapmayı yüzüme gözüme bulaştırdım...
günaydın..
Evet dün yemekte konuumuz oydu.:) reklam dönerken halkça nefret ediyoırdu herkes..Şimdide yazık ah vah diyoruz..Ama çok genç kadın çok yazık oldu,kocasıda perişan bir haldeydi.Allah sabır versin..
Ahh ahh bir derdim vR kosesine tasinmam lazim aslinda :) da iste hala buralardayim ya aysecim kornuyorum da arada kacak gocek oluyo da tam anlamiyla degil ama artik cozuttu benim adet bi ay var bi ay yok aslinda esim cok sever beni ama asiri korumaci ve asiri cnesi dusuk ki kimse o huyynu bimez laflarina kizinca da askim ben saka yapiyom sana insan karisina taakilamaz mi diyo ama beni kirdiginin farkinda bile degil bu aralar zaten niye bilmiyorum moralman bozukum hic kafa dinleyemiyorm istedigim gibi hareket edemiyorum annem bizde simdi erken yatsam yok beni yalniz birakiyon sayili gun diyo gec yasam kocam sabah kalkamiyon ne oturuyon der ay yangin var diye bagiracam abes olacak evde iki itfaiyeci var:) ama beni tek mutlu eden sey kizimla oynasmak butun stresimi aliyo valla bakim ogleden sonra bi dr gidemde gelismeleri yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?