Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben galiba ilk kez şişman olduğumu düşünmekten bir adım ileri gidip kabullendim. yani hergün bakıyorum ayna da beni çok üzen göbeğime, korkmuyorum, kaçmıyprum 70 kilo iken bile kabul etmedğim kadar kabul ettim vucudumu. sahip çıktım. bence çıkış noktası bu olmalı. onu bu hale getiren de benim,bu halden ideal haline getirecekte. üstelik şişmanlamak kadar kolay olacak bu durum, geriye saracağız filmi okadar.
bir de sahip çıkmak lazım vucuda tek sahip olduğumuz o. Allah izin verirse 40-50 sene daha içinde olacak toz kondurmadığımız dimağımız. yani yena cığım bu gün bence ayna da hazineni uzun uzun incele, onu onurlandır, daha farklı gelrcek bu diyet işleri kanımca...

Bende sana katılıyorum yazın spor yapmakta başka bir eziyet....

buna ben de inanıyorum demiştim ki yazın daha fazla spor daha hareket olur az yerim gider diyordumm ama olmadı yerimde tökezledim durdum ama vücudum da iyimiş beni üzmüyorr aferim ona diyorumm diyetisyenim dediki eylül dönüşü seni 90 lı kilolarda görmek istiyorum dedii kadın dediki bu gidiyor merzifonda yiyecek kilo alacak dedi ama bilemediki bu semiran isterse yapar yapacaktaa yemeyecekkk ramazanda kilo verecekkkk hiç bişi olmayacakk 80 li kilolarla dönecek eylül de boru değil ben semiranımmm semirannn pozitif düşüneyim ole olsunnn kendimi kanıdrmadann devam etmeliyimmmm

ooooyyy anaaam okuyunca depreştim bak yine ben de bu aralar sahip çıktım vücuduma önceden hep estetik yaptırırım gerdiririm nasıl olsa düzelmeyecek vücudum zayıflasam bile der kendi tekerime taş koyardım. ama 2 aydır spora gidiyorum söylediğim gibi günde sadece 30-40 dk ve vücudumun toparlanacağına inandırdım kendimi iyice. benim de öyle her yerim çatlak bıngıl bıngıl nasıl olcak bilmiyorum ama olacak. hep dua ediyorum her gün her gece niye umudumu keseyim ki " Allah'ım senin her şeye gücün yeter bir şeyin gerçekleşmesi için senin ol demen yeter. Rabbim sen ol de vücuduma şifa ver sarkmalarıma çatlaklarıma senin verdiğin emanetine iyi bakmamı nasip et irademe nefsime hakim olmamı nasip et" diyorum. imkansız diye hiçbişi yok bilim sporun ya da aklımın tıkandığı noktada Rabbime sığınıyorum onun gücünün yetmeyeceği hiçbişi yok o yüzden vücudunuz konusunda ümidinizi kaybetmeyin kızlar hıııı yaptık olmadı mı? o zaman bakarız çare aramaya ama şimdiden nasıl olsa böyle olacak diye ipin ucunu kaçırmak olmaz

ben bi ara feci bunalıma girmiştim kesinlikle evlenmicem diyodum yazık benim kocama haketmiyo benim vücudumu cezalandırmam kimseyi diyip ağlıyodum hı şimdi de cillop gibi kızları gördükçe beni alacak adama işin o boyutunda yazık diyorum ama ne yapayım bunları da yaşamam gerekiyor demekki.

dalokiii zamanında taş vücutlu olmak nasıldır onu yaşamışsın en azından ortimm ben hiç bilmem hep çatlaklı ve obez cherry oldum ben

bu arada doktor bana pirinç pilavı ve patatesi yasaklamıştı şaka gibi dün kabak dolması çıktı şirkette sıyırdım sadece kabağını yedim millet tiksincek benden her şeyi kurcalıyo yemek yerken diye sonra eve kurt gibi aç gittim annem patates yapmış orda da gümledim cacık içtim kalktım. bugün de voltran halinde geldiler kızartılmış etli fırın patates, pilav ve salata çıkmış çooooook da seviyorum bu menüyü ama dayandımmmm :92: veee sadece et salata ve yanımda götürdüğüm denge light ekmek yedimm yaşasınnn çok mutluyummm.

bu akşamı da atlatırsam kazasız belasız o kadar pasta böreğin arasından yarın yüzüm güler inşallah :18::18:

süpersin var yaaa iradene hayran kaldım yemediğin için vücudun seni ödüllendirecekkkk eminimmmm süpersin süperrr

Doktorum varda tatildeymiş telide kapalı özellerdede endokrin yok ne sinir bişey özel hastahanede endokrin olduğunu bilen varmı?

Adaşım sen neredeydin tam olarak? Dediğin gibi çok az özel hastanede endokrin bölümü var. Bizim burda Gazi Osmanpaşa'da özel G.O.P hastanesinde Endokrin bölümü açıldı daha bir kaç ay evvel ama tabi emzirdiğim için gidemedim henüz. Eğer İstanbulda ve buralara yakınsan o hastaneyi tavsiye edebilirim biraz fiyat farklıdır başkalarına nazaran ama güzel ilgileniyor doktorları özellikle benim Kadın doğumcum deniz bey Adama karı koca bayılıyoruz kocama ne oluryorsa artık

:81::81::81:

Bugün nasıl tembelim iki şey yapıp oturuyorum,oğlanı uyuttum tekrar burdayım...
En önemlisi dünün enkazını kaldırım ortadan hallettim her tarafı yüzeyselde olsa.:)

Bugün yemek falanda yapmayacağım ev ahalisi dünden kalanları yesin bende biber közleyip yoğurtlayıp yemek planımda..

tomurcuk çok sevindim hastalığının azalmasında..eyy kilo sen nelere sebebiyetsin.

sarıcivcivim,uğramıyor artık merak ettim.. ilk üye olduğunda hızlı giriş yapmıştı ama...

oyy oyyy çok sıcak odam klima falan da yok piştim yaaa
eve gidip soğuk suyun altına girmek istiyorum
allahım yrn son inş. tatile gitmek için sabırsızlanıyorum :))
özlersiniz dimi beni :))))

ahh cnm bizde hiç yemek yok
annem benim için taze fasulye pişirecek çok severim:)
mercimek çorbası köfte pilav patates kızartması
cacık ve göbek salata yada çoban salata bizim akşam ki iftar menüsü
ama ben sadece su içsem de yeter
çok susadım (

Allah kabul etsin aysecim, geel tatil gel

Ohh ohh ziyafet varmış sizde.
Sen pek bişey yiyemezsin bu akşam su içmekten..

Orucada az kaldı 16 gün..

kadın ölür; cehennemin kapıları açılır , şeytan ceketini ilikler ve 'Hoşgeldin Üstadım' der !

KK da gördüm yukardaki yazıyı.:))

birde bir üyenin nicki Kıyma...

Son düzenleme:
Allah kabul etsin aysecim, geel tatil gel

saol cnm benim senin tatile tam olarak ne zmn gideceğin kesinleştimi

Ohh ohh ziyafet varmış sizde.
Sen pek bişey yiyemezsin bu akşam su içmekten..

Orucada az kaldı 16 gün..

ayyy cnm evet sıcaklarda allah sabır versin zor olcak valla
valla şuan için ilk isteğim su yemek olarakta hafif bişeyler yerim
1 köfte
taze fasulye ve cacık yeter:)

allah kabul etsin ayse ben de kara kara dusunuyom 8.8.11 hastanede olcam nasil tut cam orucumu bebisde emzircem rabbim insallah kolylik verir

60:60 pardon canım bizim burda derken gaziosmanpaşanın neresinden kızz bende oralardanım...

yatla, insan marmaris cıvarına giderde yunanistan adalarına geçmezmi, elbet geçer düşünceli, kocacığımda geçmiş. yarabbim bana sabır akıl fikir ver. bir de ben sana demiştim diyor. rahat adam. olamadım şöyle offffffffffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…