Mutlu,daha iyisin bugün burdan öyle görünüyor..:)
Senin şişmanlığı kabullenmeyip reddetmeni takdir ediyorum..ben korkuyorum acaba kabullendimmmi bu durumu.? O yüzdenmi başarısızım.?
Kısacası vücudumu inceleme gereksinimi bile duymuyorum artık..biliyorumki gerçekle yüzelşmemek adınadır yaptığım..
MEsle aaynaya bakmadan giyinirim sadece makyaj ve saçımla uğraşacağım zaman aynaya net bakarım..MAkyaj dediğimde göz makyajı, severim gözlerimi.:)
Böyle işte...regl olsam rahatlasam,ota moka ağlıyorum yine..
Bende sana katılıyorum yazın spor yapmakta başka bir eziyet....
deliiiiiii,
valla kopma olayı psikolojik güzelim. benim dün sinirlerim bozuktu işte kocama kızdıım için falan. 150 dk yürüdüm hızımı alamayıp ama yürürken kağnıdan az hızlıydım. buralardan sıkıldığımı düşünüyordum. neyaparsam yapayım karnımın düzelmeyeceğini, bacaklarıma kadar sarkacağını, asla sağlıklı bir görüntüm olamayacağını falan. işte bu sağlıklı yaşam yolculuğumda mental olarak bir kalenin düşmek üzere olduğunun belirtileri. yine bir bütün olmam gereken vucudumu karşıma almaya başladığımın göstergesi. sanki vucudum başka aklım başka. nekadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremem, versem de güzel sağlıklı bir vucudum olamaz cümlesini 5 defa aklından geçir, neden uğraşıyorum ki neden yürüyorum sonucuna bağlıyorsun. düşmanım sanki çatlak içinde kalan sarkık vucudum.
............................................................
kısaca iyimser olmamız, savaşçı olmamız, kendimize ve vucudumuza inanmamız şart.
ayrıca olaya hem kuşbakışı hemde en küçük ölçekte yaklaşmayı öğrenmemiz. en küçük kalori alışımızda paniklememek ama 1-2 senelik bir zaman içinde doğru beslenmeyi öğreneceğimize güvenmek zorundayız. günlük her attığımız adıma sayip çıkmamız. bir koşu ekmek almak bile bize 1-2 sene içinde ne güzellikler yapacak kimbilir. hergün cayımıza attığımız sekerlere hayır diyerek 1 ay içinde bile -500 gr ile ödüllenebiliriz.
böyle ablalar. ben çatlamış sarkmış vucudumu seviyorum. zor oluyor ama bu vucut bana ummadığım güzellikleri yaşamam için lazım, daha sağlıklı olarak. o yuzden her tökezlemede yok su tuttum yok şu bu demeden vardır vucudumun bir bildiği demekle herduruma hazırlıklı oluyor, butunluğu koruyoruz.
ooooyyy anaaam okuyunca depreştim bak yineben de bu aralar sahip çıktım vücuduma önceden hep estetik yaptırırım gerdiririm nasıl olsa düzelmeyecek vücudum zayıflasam bile der kendi tekerime taş koyardım. ama 2 aydır spora gidiyorum söylediğim gibi günde sadece 30-40 dk ve vücudumun toparlanacağına inandırdım kendimi iyice. benim de öyle her yerim çatlak bıngıl bıngıl nasıl olcak bilmiyorum ama olacak. hep dua ediyorum her gün her gece niye umudumu keseyim ki " Allah'ım senin her şeye gücün yeter bir şeyin gerçekleşmesi için senin ol demen yeter. Rabbim sen ol de vücuduma şifa ver sarkmalarıma çatlaklarıma senin verdiğin emanetine iyi bakmamı nasip et irademe nefsime hakim olmamı nasip et" diyorum. imkansız diye hiçbişi yok bilim sporun ya da aklımın tıkandığı noktada Rabbime sığınıyorum onun gücünün yetmeyeceği hiçbişi yok o yüzden vücudunuz konusunda ümidinizi kaybetmeyin kızlar hıııı yaptık olmadı mı? o zaman bakarız çare aramaya ama şimdiden nasıl olsa böyle olacak diye ipin ucunu kaçırmak olmaz
ben bi ara feci bunalıma girmiştim kesinlikle evlenmicem diyodum yazık benim kocama haketmiyo benim vücudumu cezalandırmam kimseyi diyip ağlıyodumhı şimdi de cillop gibi kızları gördükçe beni alacak adama işin o boyutunda yazık diyorum ama ne yapayım bunları da yaşamam gerekiyor demekki.
dalokiii zamanında taş vücutlu olmak nasıldır onu yaşamışsın en azından ortimm ben hiç bilmem hep çatlaklı ve obez cherry oldum ben
bu arada doktor bana pirinç pilavı ve patatesi yasaklamıştı şaka gibi dün kabak dolması çıktı şirkette sıyırdım sadece kabağını yedim millet tiksincek benden her şeyi kurcalıyo yemek yerken diyesonra eve kurt gibi aç gittim annem patates yapmış orda da gümledim cacık içtim kalktım. bugün de voltran halinde geldiler kızartılmış etli fırın patates, pilav ve salata çıkmış çooooook da seviyorum bu menüyü ama dayandımmmm :92: veee sadece et salata ve yanımda götürdüğüm denge light ekmek yedimm yaşasınnn çok mutluyummm.
bu akşamı da atlatırsam kazasız belasız o kadar pasta böreğin arasından yarın yüzüm güler inşallah:18::18:
Doktorum varda tatildeymiş telide kapalı özellerdede endokrin yok ne sinir bişey özel hastahanede endokrin olduğunu bilen varmı?
cnm ezbere bişey yapma dr.a git o ne derse onu yap :)[/QUOT
Doktorum varda tatildeymiş telide kapalı özellerdede endokrin yok ne sinir bişey özel hastahanede endokrin olduğunu bilen varmı?
ben bimiyorum cnm malesef
ooooyyy anaaam okuyunca depreştim bak yineben de bu aralar sahip çıktım vücuduma önceden hep estetik yaptırırım gerdiririm nasıl olsa düzelmeyecek vücudum zayıflasam bile der kendi tekerime taş koyardım. ama 2 aydır spora gidiyorum söylediğim gibi günde sadece 30-40 dk ve vücudumun toparlanacağına inandırdım kendimi iyice. benim de öyle her yerim çatlak bıngıl bıngıl nasıl olcak bilmiyorum ama olacak. hep dua ediyorum her gün her gece niye umudumu keseyim ki " Allah'ım senin her şeye gücün yeter bir şeyin gerçekleşmesi için senin ol demen yeter. Rabbim sen ol de vücuduma şifa ver sarkmalarıma çatlaklarıma senin verdiğin emanetine iyi bakmamı nasip et irademe nefsime hakim olmamı nasip et" diyorum. imkansız diye hiçbişi yok bilim sporun ya da aklımın tıkandığı noktada Rabbime sığınıyorum onun gücünün yetmeyeceği hiçbişi yok o yüzden vücudunuz konusunda ümidinizi kaybetmeyin kızlar hıııı yaptık olmadı mı? o zaman bakarız çare aramaya ama şimdiden nasıl olsa böyle olacak diye ipin ucunu kaçırmak olmaz
ben bi ara feci bunalıma girmiştim kesinlikle evlenmicem diyodum yazık benim kocama haketmiyo benim vücudumu cezalandırmam kimseyi diyip ağlıyodumhı şimdi de cillop gibi kızları gördükçe beni alacak adama işin o boyutunda yazık diyorum ama ne yapayım bunları da yaşamam gerekiyor demekki.
dalokiii zamanında taş vücutlu olmak nasıldır onu yaşamışsın en azından ortimm ben hiç bilmem hep çatlaklı ve obez cherry oldum ben
bu arada doktor bana pirinç pilavı ve patatesi yasaklamıştı şaka gibi dün kabak dolması çıktı şirkette sıyırdım sadece kabağını yedim millet tiksincek benden her şeyi kurcalıyo yemek yerken diyesonra eve kurt gibi aç gittim annem patates yapmış orda da gümledim cacık içtim kalktım. bugün de voltran halinde geldiler kızartılmış etli fırın patates, pilav ve salata çıkmış çooooook da seviyorum bu menüyü ama dayandımmmm :92: veee sadece et salata ve yanımda götürdüğüm denge light ekmek yedimm yaşasınnn çok mutluyummm.
bu akşamı da atlatırsam kazasız belasız o kadar pasta böreğin arasından yarın yüzüm güler inşallah:18::18:
Bugün nasıl tembelim iki şey yapıp oturuyorum,oğlanı uyuttum tekrar burdayım...
En önemlisi dünün enkazını kaldırım ortadan hallettim her tarafı yüzeyselde olsa.:)
Bugün yemek falanda yapmayacağım ev ahalisi dünden kalanları yesin bende biber közleyip yoğurtlayıp yemek planımda..
tomurcuk çok sevindim hastalığının azalmasında..eyy kilo sen nelere sebebiyetsin.
sarıcivcivim,uğramıyor artık merak ettim.. ilk üye olduğunda hızlı giriş yapmıştı ama...
ahh cnm bizde hiç yemek yok
annem benim için taze fasulye pişirecek çok severim:)
mercimek çorbası köfte pilav patates kızartması
cacık ve göbek salata yada çoban salata bizim akşam ki iftar menüsü
ama ben sadece su içsem de yeter
çok susadım(
ahh cnm bizde hiç yemek yok
annem benim için taze fasulye pişirecek çok severim:)
mercimek çorbası köfte pilav patates kızartması
cacık ve göbek salata yada çoban salata bizim akşam ki iftar menüsü
ama ben sadece su içsem de yeter
çok susadım(
Allah kabul etsin aysecim, geel tatil gel
Ohh ohh ziyafet varmış sizde.
Sen pek bişey yiyemezsin bu akşam su içmekten..
Orucada az kaldı 16 gün..
Adaşım sen neredeydin tam olarak? Dediğin gibi çok az özel hastanede endokrin bölümü var. Bizim burda Gazi Osmanpaşa'da özel G.O.P hastanesinde Endokrin bölümü açıldı daha bir kaç ay evvel ama tabi emzirdiğim için gidemedim henüz. Eğer İstanbulda ve buralara yakınsan o hastaneyi tavsiye edebilirim biraz fiyat farklıdır başkalarına nazaran ama güzel ilgileniyor doktorları özellikle benim Kadın doğumcum deniz beyAdama karı koca bayılıyoruz kocama ne oluryorsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?