- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mutlu naber varmı eşinden haber..Almışlarmı adaya.?
Kustum sormadim anlattim telde derdimi aman zaten almadlar moduna gecince napiyim iyi eglenceler dedim o zaman dan beri konusmadim saat 6 falan nabet diye mesaj atmis kirginim yazdim seni seviyom falan yazmis the end takiliyordur teknede ici rahat gonlu rahat
Teşekkür ederim ablacım
5 sene aradan sonra tatil yüzü görücem ya heycan bastı
Yarın gece daha doğrusu cumartesi sabah 4de en geç yola çıkıcaz. Bir sürü şarkı yükledim kızın ipoduna oynaya oynaya gidelimde yolda eşimin uykusu gelmesin diye
Türk SAnat müziği ve Türkülerde var
Baştan sonra kadar dinlesek yarısını yolun bitiririz
Hem sizleri çok özliycem hemde gitmek için can atıyorum.
Biraz evvel uyukluyordum 10 dakka içim geçmiş şimdi uyku namına bişey kalmadı ayran yaptım uykum gelsin diye
Adamla aşk tazeliycez hesapta ama bendeki iki kuma müsade etmeyecek gibi.
Bugün küçük civcivim babası beni öptü diye beni kolumdan çekti kenara sonra dikildi babasının karşısına dudaklarını uzattı
Büyüğüde ohhhh artık benim müdahale etmeme gerek kalmadı buse ceren hallediyor nasılsa diye
Kızlar babalarını çok kıskanırlar..benim oğlum beni kısaknıyor,kızımda babasını..)
İnşallah canım bu işin sırrı zaten azim maşallah oda sende var...buna ben de inanıyorum demiştim ki yazın daha fazla spor daha hareket olur az yerim gider diyordumm ama olmadı yerimde tökezledim durdum ama vücudum da iyimiş beni üzmüyorr aferim ona diyorumm diyetisyenim dediki eylül dönüşü seni 90 lı kilolarda görmek istiyorum dedii kadın dediki bu gidiyor merzifonda yiyecek kilo alacak dedi ama bilemediki bu semiran isterse yapar yapacaktaa yemeyecekkk ramazanda kilo verecekkkk hiç bişi olmayacakk 80 li kilolarla dönecek eylül de boru değil ben semiranımmm semirannn pozitif düşüneyim ole olsunnn kendimi kanıdrmadann devam etmeliyimmmm
Yakın sayılır canım b.şehirdeyim servisler var oraya gelen yarın bir araştırayım.Adaşım sen neredeydin tam olarak? Dediğin gibi çok az özel hastanede endokrin bölümü var. Bizim burda Gazi Osmanpaşa'da özel G.O.P hastanesinde Endokrin bölümü açıldı daha bir kaç ay evvel ama tabi emzirdiğim için gidemedim henüz. Eğer İstanbulda ve buralara yakınsan o hastaneyi tavsiye edebilirim biraz fiyat farklıdır başkalarına nazaran ama güzel ilgileniyor doktorları özellikle benim Kadın doğumcum deniz beyAdama karı koca bayılıyoruz kocama ne oluryorsa artık
İyi tatiller canım klimasız ortamda çalışmak çok zor vallla.oyy oyyy çok sıcak odam klima falan da yok piştim yaaa
eve gidip soğuk suyun altına girmek istiyorum
allahım yrn son inş. tatile gitmek için sabırsızlanıyorum :))
özlersiniz dimi beni :))))
Bence gelince sen ondan bunun acısını çıkart canım.Birde belki gerçekten onada süpriz olmuştur.alıp işkence yaparlarsa tamam.
pasoportlar falan tamam canım adam yaşa basarmı. birde 2 günlüğüne süpriz olay kimbilir nezamandır belli saf mutlu da herşeye inanır offfffffffffffff.
Derincim ablamdada var bendede var ama benimkiler daha iyi durumda onunda geçen gün ayakları şişti doktor varisten demiş sakın ihmal etme yeni bir yöntem varmış aynı gün içinde narkozsuz ağrısız hallediyolarmış.pınar gulma ayşe tşk kızlar.... gulma canım kızımın gözleri mavi babasının rengi benimkiler yeşil
kızım gece ateşlenmedi çok şükür gcede uyuyarak geçirdik çok şükür ikikez sallattı kendisini uyudu hemen ...bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu kızamıkmı acaba dedim ,şuruplar alerji yapmış evimin yanındaki sağlık ocağından geldik az önce...bende bacağımdaki varisleri gösterdim sağ bacağımın arka kısmında dizimin hizasından başlıyor ayak bileğime kadar gidiyor epeyce kabarık yanii hep ihmal ettim şimdiye kadar göstermedim ..acilen gitmen gerekiyor kalp damar druna dedi buradada yokmuş ya balıkesir yada izmire gideceğim yenacım hangi hastanyei tavsiye edersin..egeyi düşünüyorum ama çok kalabalık naz zaten bensiz durmuyor onuda götüreceğim işim çok zor yani beni bir telaş aldı ..keşke baştan gitseydim 4 yada 5 sene oldu çünki ..
Ben 4 sene önce murat topoğluna gidiyordum oda söylüyordu fazkla spor yapmak kilo verimini durdurabiliyomuş çünkü kasa çevirip kilolar sabit kalıyomuş.Birde sporu daha çok diette motive olsun diye veriyolarmış direk ilgisi yokmuş o zaman öyle demişti.Gulma, benim kilo vermem de durmustu. Ustelik hergun 1 saat egzersiz yaptim ve 1600 kaloriyi asmiyordum. 2 ay duraklamanin sonunda diyetisyene gittim. Bana 2100 kalorilik bir diyet verdi. Simdi sihirli degnek degmis gibi her hafta 1 kilo veriyorum. ustelik spor da gunluk yarim saat ve haftada 5 gun....
İyi olmuş ohhh ne güzell...benim eşimde aradı. ya sorun çıkarıyolar almıyolar adaya dedi. ben de çok çok üzüldm tuh ki tuh dedim.
maşallah eşine de sana da.
İyi tatiller canım güle güle git iyice eğlen.Teşekkür ederim ablacım
5 sene aradan sonra tatil yüzü görücem ya heycan bastı
Yarın gece daha doğrusu cumartesi sabah 4de en geç yola çıkıcaz. Bir sürü şarkı yükledim kızın ipoduna oynaya oynaya gidelimde yolda eşimin uykusu gelmesin diye
Türk SAnat müziği ve Türkülerde var
Baştan sonra kadar dinlesek yarısını yolun bitiririz
Hem sizleri çok özliycem hemde gitmek için can atıyorum.
Biraz evvel uyukluyordum 10 dakka içim geçmiş şimdi uyku namına bişey kalmadı ayran yaptım uykum gelsin diye
Adamla aşk tazeliycez hesapta ama bendeki iki kuma müsade etmeyecek gibi.
Bugün küçük civcivim babası beni öptü diye beni kolumdan çekti kenara sonra dikildi babasının karşısına dudaklarını uzattı
Büyüğüde ohhhh artık benim müdahale etmeme gerek kalmadı buse ceren hallediyor nasılsa diye
Bu arada umuttcummm eminim hedefine ulaşacaksındır nasılsa daha çoook zamanın var ben 44 bedeni görsem parende atarim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?