Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana müsade artık dayanamıyorum yatayim bari aslında aklım burda kalcak ama gözler artık cavlamıyor eşimin değimiyle :18::18::18::18:
Size hoş sohbetler hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Mutlu naber varmı eşinden haber..Almışlarmı adaya.?

Son düzenleme:
ceco,iyi tatiller..İyi değerlendir kampı.:))

Mutlu naber varmı eşinden haber..Almışlarmı adaya.?

Kustum sormadim anlattim telde derdimi aman zaten almadlar moduna gecince napiyim iyi eglenceler dedim o zaman dan beri konusmadim saat 6 falan nabet diye mesaj atmis kirginim yazdim seni seviyom falan yazmis the end takiliyordur teknede ici rahat gonlu rahat

Anlatınca biraz daha rahatlamışsındır..

Teşekkür ederim ablacım
5 sene aradan sonra tatil yüzü görücem ya heycan bastı
Yarın gece daha doğrusu cumartesi sabah 4de en geç yola çıkıcaz. Bir sürü şarkı yükledim kızın ipoduna oynaya oynaya gidelimde yolda eşimin uykusu gelmesin diye
Türk SAnat müziği ve Türkülerde var
Baştan sonra kadar dinlesek yarısını yolun bitiririz
Hem sizleri çok özliycem hemde gitmek için can atıyorum.
Biraz evvel uyukluyordum 10 dakka içim geçmiş şimdi uyku namına bişey kalmadı ayran yaptım uykum gelsin diye
Adamla aşk tazeliycez hesapta ama bendeki iki kuma müsade etmeyecek gibi.
Bugün küçük civcivim babası beni öptü diye beni kolumdan çekti kenara sonra dikildi babasının karşısına dudaklarını uzattı
Büyüğüde ohhhh artık benim müdahale etmeme gerek kalmadı buse ceren hallediyor nasılsa diye

Kızlar babalarını çok kıskanırlar.. oğlum beni kısaknıyor,kızımda babasını..)

Son düzenleme:

Kızlar babalarını çok kıskanırlar..benim oğlum beni kısaknıyor,kızımda babasını..)

Geçen gün dedim bi tane daha doğrum bu sefer belki erkek olurda oda bana düşkün olur diye büyük kız isyan etti ben bir tane daha çocuk büyütemem.
Kazayla olursa bişey demem ama kastan sakın çocuk yapmaya kalkışmayın bozuşuruz demezmi
Sabah gözlerini açar açmaz ikisi birden yanımıza geliyorlar babalarını uyandırmaya oyun oynamak için.
Yok yok ben babamın ahını aldım
Bu yaşıma geldim daha iki sene öncesine kadar her sene geldiklerinde eşimi işe yollar kızımıda fiştikler annemle babamın arasına yatardım
Geçen sene hamilelik yüzünden giremedim
Hep diyordu koca kazık oldun hatta anne oldun ama hala şu aramıza girmekten vazgeçmedin diye. Karıyla baş başa bırakmıyorsunuz diye
Banane gitmiyorum işte diyincede seninde kızın var ilerde oda sana yapsın aynısını der.
Geçen telefonda bile dedim beddua ettin dimi ikisi birden geliyor sabahları diye nasıl gülüyor oh canıma deysin diye bende diyorum sen gelcen bak bu sene iki kızımla birlikte gelcem aranıza diye. Ulan bir gün o yatak sırf senin yüzünden kırılcak diyor

Merhabalar arkadaşlar, iyi geceler :))) Hep geçmişi okuyup geliyorum, kimseye merhaba diyemiyorum. Şimdi tersini yapayım bakalımmm. Umarım herkeste keyifler yerindedir.

Gene gece vakti vaziyetleri anlayatım önce. Bugün gene acayip yorucu bir gün geçirdim. Havanda su döverek hem de. Bu haftam hep böyle geçti, yarın ne çıkacağımı çok merak ediyorum. Dengesiz beslenme, yürüyüş yok ama sabahtan akşama kadar sokaklarda gezmek var. Bundan pek hayır çıkmaz gibi. Eksi çıksam dahi su kaybı olacaktır. Bugün regl de oldum.

Neyse; eşimin kardeşinin sözü için (120 kişilik söz kesme!!!!) İstanbul'a gelen kv, kp, kb ve müstakbel gelin ile deli gibi dolaştım bugün. Ben ne sebeple gittim peki? Meçhul. Damada takım elbise, ayakkabı, günlük giyim, gelin adayına törendeki elbise, ayakkabı, aksesuarlar, süslü püslü gecelik-iç çamaşırı kp'ye gömlek ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey bakıldı, denendi, sonunda alındı. Sabahtan ben kaytarmak için "ben gelmesem, taa buralara beni almaya gelip vakit kaybetmeseniz ehem köhöm" filan dedim ama baktım çok istiyorlar kırmayayım diye gittim. Ama doğal olarak o kadar uzun sürdü ki hem çok yoruldum hem de aklım çocuklarımda kaldı. Annem ikide birde arar, kızım mızıldanır telefonda, herkes ayrı bir şey sorar. Palladium ve Via Port mağazalarının dili olsa da konuşsa.. Sonunda herşeyi hallettik ama ben de halloldum. Sabah 11-akşam 21.30..

Eh bir de iyi yanı var, ben de elbise aldım daha doğrusu hediye aldılar bana da Elbiseleri denerken gene ince bedenlere göre modellere bakıp iç geçirdim, anneannelere layık büyük bedenlere söylendim. Ama azıcık da sevindim. Eskiden normal mağazalarda hiçbir şey olmazdı bana (pek bakmıyordum zaten) şimdi 44 bedenlerden bazıları, L bedenlerden bazıları oldu. Ne derler; "kalıbı geniş" modeller.. Siyah, abartısız, oldukça oturan (darın kibarcası) şifon bir elbise aldım. Aslında çok daha iç açıcı bir renk isterdim ama malum sebeplerden (alternatif azlığı) bu oldu.
Öfff ne zormuş bu sözlenme, evlenme filan. Daha ayakkabı almam ve saç kestirmem gerekecek. Sırf aynı şeyleri yaşamamak için düğün zamanına kadar (takribi 8-10 ay) 38 bedene inmek istiyorum. O bedende şahane bir gece elbisem var da

Ne dersiniz mümkün mü??

Neyse kızlar ben yine oturduğum yerde uyuya kalmadan evvel gidip yatayım sabah yine küçük civciv yine erkenden uyanır.

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
Kendinize iyi bakın
Görüşürüzzzzzz

Bu arada umuttcummm eminim hedefine ulaşacaksındır nasılsa daha çoook zamanın var ben 44 bedeni görsem parende atarim valla

Son düzenleme:
yenacım sendedemi var varis çok berbat bişi yaaa ..bugün eczacımız bitkisel bir ürün vermek istedi almadım en iyisi dra gitmek allahtan bize yakın bir yarde buldum kalp damar drunu haftaya giderim inşallah...

kızım aşırı derecede huysuzlanıyor çok berbat günler geçiriyoruz ,hastalıktan dolayı huyu çok değişti umarım kalıcı değildir bütün gün ağlıyorherşeye mızmızlanıyor benimde sinirlerim çok geriliyor tabiii bir eşime sarıyorum bir anneme ...gece yataktan babayı kovalıyor beni paylaşamıyor, yazık adam gece yarısı salona gidip koltukta uyuyor,dünyanın ne güzel ve en zor şeyi heralde anne olmak ..bir haftadır sütten başka birşey girmedi boğazına hiçbirşey yediremiyorum zaten aşırı iştahsızdı çok kötüyüm biran önce düzelseydi kuzum

mutlucum çok sabırlısın gerçektende ben olsam ağzından burnundan getirirdim tatili (seni fişeklemek istemem ama)7 sene kv il eoturdum ama ağzından burnundan getirdim ve çıkardım ayrı eve yoksa oturulmayacak gibi değildi ama dayanamadım ..7 sene boyunca ters laf bile konuşmadı desem yeridir bana çok nadir ama şimdi ayrı eve çıktığımızdan beri ters yapmak istiyor ama izin vermiyorum ..erkek milleti fazla yüz vermeyeceksin...

İnşallah canım bu işin sırrı zaten azim maşallah oda sende var...

Yakın sayılır canım b.şehirdeyim servisler var oraya gelen yarın bir araştırayım.

oyy oyyy çok sıcak odam klima falan da yok piştim yaaa
eve gidip soğuk suyun altına girmek istiyorum
allahım yrn son inş. tatile gitmek için sabırsızlanıyorum :))
özlersiniz dimi beni :))))
İyi tatiller canım klimasız ortamda çalışmak çok zor vallla.

alıp işkence yaparlarsa tamam.
pasoportlar falan tamam canım adam yaşa basarmı. birde 2 günlüğüne süpriz olay kimbilir nezamandır belli saf mutlu da herşeye inanır offfffffffffffff.
Bence gelince sen ondan bunun acısını çıkart canım.Birde belki gerçekten onada süpriz olmuştur.

Derincim ablamdada var bendede var ama benimkiler daha iyi durumda onunda geçen gün ayakları şişti doktor varisten demiş sakın ihmal etme yeni bir yöntem varmış aynı gün içinde narkozsuz ağrısız hallediyolarmış.

Ben 4 sene önce murat topoğluna gidiyordum oda söylüyordu fazkla spor yapmak kilo verimini durdurabiliyomuş çünkü kasa çevirip kilolar sabit kalıyomuş.Birde sporu daha çok diette motive olsun diye veriyolarmış direk ilgisi yokmuş o zaman öyle demişti.

benim eşimde aradı. ya sorun çıkarıyolar almıyolar adaya dedi. ben de çok çok üzüldm tuh ki tuh dedim.

maşallah eşine de sana da.
İyi olmuş ohhh ne güzell...

İyi tatiller canım güle güle git iyice eğlen.

iyi geceler kızlar..yaz geldi..herkes bir yana dağıldı.ben de evden dışarı çıkamadım.biraz düzeldim derken misafirler sezonu açtı.hafta sonu
oğlumla gelinim gelecek.önümüzdeki hafta bankadan arkadaşım.onlarda 5 kişi.tıkışacağız küçücük eve..ben hareketsiz kaldığım haftalarda
bayağı kilo aldım.yapabildiğim günde 1 saat kadar masaj kemeri bağlamak.
Yenacığım kilom.98
masaj aleti sayılırsa oda 420 dakika..
şimdiden kandiliniz mübarek olsun..

herkese hayırlı kandilerrr Allah herkese dileğini versin kalbinizden ne geçerse gerçek olsun dualarda buluşmak üzere herkesi kocaman öptm

Geçmişi okudum ama tam 1 saat sürdü. Bi kolayını bilen varsa anlatsın :)))

dilencii, ekincik, ceco34 sizlere iyi tatiller, çooook eğlenip yenilenerek gelirsiniz umarım. Gerçi bu mesajı da okuyamazsınız ama ben gıyabınızda belirteyim :)

derin; kızınla resminiz çok güzel en kısa zamanda iştahı açılır umarım prensesin. hastalık çocukların tüm düzeninin alt üst ediyor, tabii annelerin de

mutlu; keyfin daha iyidir umarım. benim eşim iş dışında çok nadir gider yemeğe, seyahate filan. Senede bir ya da iki kere. Bu nedenle ben sorun etmem, hatta teşvik ederim, gittiği zaman da acaip romantik mesajlaşırız, oysa gündelik hayatta sıfıra yakındır romantizmimiz. kırgınlığını anlıyorum, yalnız baktığın bir bebekle yalnız kalmanın ne demek olduğunu da çok iyi biliyorum. (Kızıma yalnız baktım ve eşim o dönem çok sıkı çalışmak durumundaydı yeni kurmuşlardı şirketi çünkü.) ama olan olmuş. uzaktayken fazla tavır yapmasan, seni özlemesini sağlasan da gelince konuşsan. kendini güzel ifade ediyorsun, o da seni anlayacaktır. ha anlamazsa o zaman anlatmasını bilirsin :))) Ne yazık ki şartlar hiçbir zaman eşit olmuyor eşler arasında. Erkekler bunaldıklarında böyle bir organizasyonu "azıcık dinlenmek benim de hakkım" mantığıyla rahatlıkla yapabilirken, kadınlar için söz konusu bile olmuyor. eee, azıcık dinlenmek bizim de hakkımız değil mi yani. gene de o gelince "ben de çok bunaldım bu hafta sonu kızlarla eğlenmeye gideceğiz" deyip bir akşam fasıla filan gidebilirsin mesela. 3-5 saatliğine de bakar herhalde. sen de böyle küçük molalar verebilsen kendine..

leah; hoşgeldin :)

semiran; ilk defa yakın bir resmini gördüm. gerçekten söylenildiği gibi çok hoşsun ve çok pozitif görünüyorsun. minik öğrencilerin şanslılar. bir ara ben de becersem şu resim işini..

pinar110; doktor ziyaretin istediğin gibi sonuçlanır; hem istemediğin bir şey duymazsın hem de adet sorunun en kısa zamanda sona erer umarım.

tomurcuk; sen de en kısa zamanda bizlere güzel haber verirsin inşallah.

Alıntı yapamadım, hem de -gene- çok uzadı ama idare edin artık Demek ki neymiş: "Alışverişte yorgunluktan geberirken açılayım diye 1 dev fincan kahve içersen, gecenin üçünde destan yazıyormuşsun."

Bu arada umuttcummm eminim hedefine ulaşacaksındır nasılsa daha çoook zamanın var ben 44 bedeni görsem parende atarim valla

Banucum sağolasın güzel dileklerin için ama ben biraz esprisine yazmıştım öyle. Yoksa teorik olarak mümkün olsa da mantıksal olarak mümkün gelmiyor bana bu sene içerisinde 38 beden. Şu anda da 44 oluyor diyemem, bazı geniş kalıplarla ucundan gördük işte. O da hiçbiri alt değil, üst parçalar.

Sen de bu pozitif tavırla 44'ü de görürsün, perande de atarsın

Günaydınlaaaar güzel hatunlar....

veee beklenen gün geldi

Geçen haftaki kilom: 102
Bu haftaki kilom: 99,5

umarım gelecek hafta yine 102 ye çıkmam

Gunaydin kizlar aksam sayfa acilmadigindan simdi yazayim bari iki saat spor yani toplamda 290 dk oluyor haftaya daha iyi olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…