Esim aradi, eve geliyormus.. Hayret bisey... Bu saatte isi birakip gelecek. Sabahtan beri de arayip soruyor cocuklarla idare edebiliyor musun diye(bugunden itibaren yardimcim sadece 3 gun geliyor ve bugun yok. Yaz boyunca cocuguna bakacak kimse olmadigi icin boyle gececek) neyse iste ben hic mizmizlanmadim buna telde, kendiliginden bana aciyip geliyor...
bu ara böyle takılıyorum napayım arada geliyolar bana da yine üstümdeler cnm ama atlatacağım Allahın izniyle napalımm ben de kendimden memnun değilim ama işteeDaloki bence bosuna uzme kendini. biz de esimle yapisik ikiz gibiyiz hep. ama ben ona diyorum biraz git takil diye, gitmiyor. Yani evde hep beraber kafayi yemektense biraz tazelenip gelsin isterim, gecenlerde bir ingiltere tatili hediye ettiler ona satinalma yaptigi bir yerden, gitmedi, sen ve cocuklar olmadan tadi cikmaz dedi. ama bence gitse iyiydi... is icin mecburen gittigi cok zamanlar oluyor, onlar nasil normal geliyorsa biraz da tatil yapsin 2-3 gun idare ederiz, o da gelince daha kafa olur...
Gordugum kadariyla sen, sizi umursamadigini dusunup gucendin biraz. uzme kendini
asu, seksenleri gormussun bravo, tebrik ederim.
Semiran, seni boyle karamsar gormeye alisamadim.
Tatile giden herkese iyi eglenceler. cok yemeyin, dondurmalara kaapilmayin. Yiyecekseniz de buzlardan yeyin,kornet magnum yok....
Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum ve terörü lanetliyorum Allah hepsini bilidği gibi yapsın aynı acıları kendileri de yaşasınlar diliyorum bölemeyecekler ne yaparlarsa yapsınlar aynı dili aynı dini paylaşıyoruz ülkemiz de bir fikrimiz de ayrı gayrı yokÇok üzgünüm(( Diyarbakır'da 13 şehidimiz var ....
hg niz aramıza bizim buranın motivasyonu süperde gelen gidiyo gelen gidiyo sizin karar vermiş olmanız önemli aramıza mutlaka kabul ederiz yoksa zevkle hg diniz çabanızda başarılar dilerim...merhaba arkadaşlar!lafa nasıl başlasam bilmiyorumbende sizin takımınıza gelmek istiyorum hem paylaşımlarınız ,hem 90 üstü olmanız dikkatimi çekti benim motivasyona ihtiyacım var ve sizin şimdiye kadar vermiş olduğunuz kilolar bana ilham kaynağı olur diye düşünüyorum.
Kızlarrrrrrrrr unutmadan söylim bende haftaya tatildeyim o yüzden kilo ve spor bildirimi yapamıycam.
Yingemlerin vınnnn'ı varmış ama fırsatım olurmu bilmem.
Olmadı arada bir çöööö derim
Beni unutmazsınız demi
Benimkide yarın hesapta çalışacaktı izin almış KP'yi doktora götürcekmiş. Adam iki gün önce ateşlenmiş KV gıcıklığına haber vermiyor şimdi gitcez ya gider ayak doktora götür babanı demiş.
Geçen akşam geçmiş olsuna gittik bir fırça attımolur olmaz şeye ararsın madem KP fenalaştı niye aramadın. Adama bişey olsa millet aaa bir tane oğlu var ilgilenmedi de öldürdü adamı olur. Tabi baş sebep ben olurum yine dedim. Eşimde onaylayıp gazı almışken devam edince bir an sesli düşündüm; Yürü be koçum kim tutar seni demişim
Bakalım inşallah yarın gider ayak yine bir pürüz çıkarmaz yoksa harbi bu sefer ne kocamı nede onu kimse elimden kurtaramaz
nereye gideceksiniz banu
selam kızlar, bu hafta tatile gidiyorum dolayısıyla fazla uğrayamadım, uğradığım zamanlarda da sadece okuyabildim. 10 gün kadar yokum, bi gidip kafayı dinleyeyim bakalım...
Gulma, benim kilo vermem de durmustu. Ustelik hergun 1 saat egzersiz yaptim ve 1600 kaloriyi asmiyordum. 2 ay duraklamanin sonunda diyetisyene gittim. Bana 2100 kalorilik bir diyet verdi. Simdi sihirli degnek degmis gibi her hafta 1 kilo veriyorum. ustelik spor da gunluk yarim saat ve haftada 5 gun....
iyi akşamlar kızlar
70 dk yürüdüm ben de
ceco çokmu kalacaksın canım özleyeceğiz seni
cnm neller yiyorsun yazarmisin bende takildim haftaya daha cok sebze yemeyi ve ekmegimi 1dilime düsürmeyi düsünüyorum
Kahvalti 3 dilimekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi bal
Yesillik ve cay, kahve
Ara 4 sekerli biskuvi veya 1 paket cubuk
Oglen. 2 dilim ekmek
1 kase corba (veya bir dilim ekmek veya 2 kasik makarna, pilav, bulgur)
Sinirsiz sebze yemegi (suyundan olmayacak)
Sinirsiz salata (yagsiz)
1 kase yogurt
Ara 1 bardak sut
1 meyve
4 biskuvi veya 1 paket cubuk
Aksam. 3 dilim ekmek
Sinirsiz salata
4 kofte kadar et veya peynir
Ara. 2 meyve 4 biskuvi veya bir paket cubuk
Not: biskuviler burcak veya potibor olacak, cikolatali olmayacak
Emzirdigim icin 2100 kalori verdi, 500 kalorisi bebek icin dedi.
Kahvalti 3 dilimekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi bal
Yesillik ve cay, kahve
Ara 4 sekerli biskuvi veya 1 paket cubuk
Oglen. 2 dilim ekmek
1 kase corba (veya bir dilim ekmek veya 2 kasik makarna, pilav, bulgur)
Sinirsiz sebze yemegi (suyundan olmayacak)
Sinirsiz salata (yagsiz)
1 kase yogurt
Ara 1 bardak sut
1 meyve
4 biskuvi veya 1 paket cubuk
Aksam. 3 dilim ekmek
Sinirsiz salata
4 kofte kadar et veya peynir
Ara. 2 meyve 4 biskuvi veya bir paket cubuk
Not: biskuviler burcak veya potibor olacak, cikolatali olmayacak
Emzirdigim icin 2100 kalori verdi, 500 kalorisi bebek icin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?