Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimde aradı. ya sorun çıkarıyolar almıyolar adaya dedi. ben de çok çok üzüldm tuh ki tuh dedim.

maşallah eşine de sana da.

merhaba arkadaşlar!lafa nasıl başlasam bilmiyorum bende sizin takımınıza gelmek istiyorum hem paylaşımlarınız ,hem 90 üstü olmanız dikkatimi çekti benim motivasyona ihtiyacım var ve sizin şimdiye kadar vermiş olduğunuz kilolar bana ilham kaynağı olur diye düşünüyorum.

Dalokay,
Biliyorum sen nerdeyse yakaladin hedefi..takipteyim heralde..

Ben 94 filandim galiba o zamanlar, heralde 86 filan olurum benim de 2-4 kilo hedef sasirmam olacak...

Buna da sukur...

Bu arada esini almamalari iyi olmus ama firtinasi var bir de bunun, hava cikarsa naapicaklar? Ben kendim yelkenli kaptaniyim, bir donem yelkenli teknemiz de vardi. firtina adamin aklini alir....

Neyse geri gelince topragi opup sana kosar ..

bu ara böyle takılıyorum napayım arada geliyolar bana da yine üstümdeler cnm ama atlatacağım Allahın izniyle napalımm ben de kendimden memnun değilim ama iştee
Çok üzgünüm (( Diyarbakır'da 13 şehidimiz var ....
Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum ve terörü lanetliyorum Allah hepsini bilidği gibi yapsın aynı acıları kendileri de yaşasınlar diliyorum bölemeyecekler ne yaparlarsa yapsınlar aynı dili aynı dini paylaşıyoruz ülkemiz de bir fikrimiz de ayrı gayrı yok
hg niz aramıza bizim buranın motivasyonu süperde gelen gidiyo gelen gidiyo sizin karar vermiş olmanız önemli aramıza mutlaka kabul ederiz yoksa zevkle hg diniz çabanızda başarılar dilerim...

ben daha önce bu yarışmanın ilk açıldığında takımımla beraber çok güzel kilolar vermiştim aynı sinerjiyi burda yakalarım umarım.devamlılık ve motivasyon benim için çok önemli sizlerle aynı kiloda olunca ortak paydada buluşmak sanırım daha kolay olur.biraz geçmişi okuyup hakkınızda bilgi edineyim ...

Bugün maalesef vermiş olduğumuz şehitlere bende allahtan rahmet geride kalanlarına da baş sağlığı dilemek istiyorum. Bakmayın burda evin delisi gibiyim aslında inanılmaz duygusal bir yapım var.
Büyük kızım bir ara bana haber izlemeyi bile yasaklamıştı anne her gün ağlıyacak bişey buluyorsun diye ama elimde değil çocuklar ve askerlerle ilgili bişey görünce sinirlerim boşalıyor. Rabbim tüm Askerlerimi kötülüklerden korusun sağ sağlım anancıklarının yanına gitmeyi nasip etsin... aminnnnnn

Yeni gelen arkadaşlarada aramıza hoş geldin diyorum. Kendimizi övmüş gibi olmayalım ama gerçekten burasından daha güzel bir ortam bulamazsınız. Burdaki bütün kızlar hem cana yakın, hem iyilik sever, hem hoş sohbet, hem bilinçli, hem......... say say bitmez yani. 10 parmağında 10 marifet derler ya kesinlikle öyleler.
Ben tobiğin en geveze olanıyım hani bir laf vardır dünyanın kahrını çekeceğime dünya benim kahrımı çeksin diye (nette çok dolanıyordu bir ara ) haaa işte bu cümle benim hayat felsefem olacak bu gidişle

Sizler biraz kendinizden bahsetsenize;
Neredensiniz, yaşınız kaç, adınız ne, medeni durum, yaşınız, çoluk çombalak, KV seviyormu yoksa nefretmi ediyor
bunlar gibi şeyler işte

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrr unutmadan söylim bende haftaya tatildeyim o yüzden kilo ve spor bildirimi yapamıycam.
Yingemlerin vınnnn'ı varmış ama fırsatım olurmu bilmem.
Olmadı arada bir çöööö derim
Beni unutmazsınız demi
Benimkide yarın hesapta çalışacaktı izin almış KP'yi doktora götürcekmiş. Adam iki gün önce ateşlenmiş KV gıcıklığına haber vermiyor şimdi gitcez ya gider ayak doktora götür babanı demiş.
Geçen akşam geçmiş olsuna gittik bir fırça attım olur olmaz şeye ararsın madem KP fenalaştı niye aramadın. Adama bişey olsa millet aaa bir tane oğlu var ilgilenmedi de öldürdü adamı olur. Tabi baş sebep ben olurum yine dedim. Eşimde onaylayıp gazı almışken devam edince bir an sesli düşündüm; Yürü be koçum kim tutar seni demişim

Bakalım inşallah yarın gider ayak yine bir pürüz çıkarmaz yoksa harbi bu sefer ne kocamı nede onu kimse elimden kurtaramaz

iyi gecele r kızlar 75 dk parkurumu tamamladım geldim. tartıdan önce son yemeğimi de yedim.

Allah sehitlerimize rahmet eğlesin. söyleyecek kelime bulamıyorum bu konuda.

nereye gideceksiniz banu

cnm neller yiyorsun yazarmisin bende takildim haftaya daha cok sebze yemeyi ve ekmegimi 1dilime düsürmeyi düsünüyorum

iyi akşamlar kızlar
70 dk yürüdüm ben de
ceco çokmu kalacaksın canım özleyeceğiz seni

yok canım sadece bir hafta kalıcaz ama döndükten iki gün sonra erkek kardeşim eşiyle geliyor almanyadan tatile
annemlerde onlardan 4 gün sonra
Onlar buradayken ancak eve yatmaya gelirsem girebilirim büyük ihtimalle ama her fırsattı değerlendireceğimden emin olabilirisiniz
Annemler 4 Hafta kalıcak ve büyük ihtimalle küçük hanımın şöförü olucam yine istanbul trafiğinden babamda dahil hepsi ehliyetleri oldukları halde nefret ediyorlar o yüzden her sene ben arabayla götürüyorum onları her yere.
Geçen sene dedim taksi metre takıcam arabaya diye babamda yürü git cadı dedi
Valla eskiden bi taksi plakamız vardı eğer babamın kardeşi satmasaydı taksi şöförlüğü bile yapardım bayılıyorum arabayla gezmeye

Yani anlıyacağınız bayrama kadar ancak arada akşamları girebileceğim ama emin olun bende sizi özliycem

cnm neller yiyorsun yazarmisin bende takildim haftaya daha cok sebze yemeyi ve ekmegimi 1dilime düsürmeyi düsünüyorum

Kahvalti 3 dilimekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi bal
Yesillik ve cay, kahve
Ara 4 sekerli biskuvi veya 1 paket cubuk

Oglen. 2 dilim ekmek
1 kase corba (veya bir dilim ekmek veya 2 kasik makarna, pilav, bulgur)
Sinirsiz sebze yemegi (suyundan olmayacak)
Sinirsiz salata (yagsiz)
1 kase yogurt
Ara 1 bardak sut
1 meyve
4 biskuvi veya 1 paket cubuk
Aksam. 3 dilim ekmek
Sinirsiz salata
4 kofte kadar et veya peynir
Ara. 2 meyve 4 biskuvi veya bir paket cubuk

Not: biskuviler burcak veya potibor olacak, cikolatali olmayacak
Emzirdigim icin 2100 kalori verdi, 500 kalorisi bebek icin dedi.

hmm bende emziriyorum ama eti cok kaciriyorum heralde ekmekde cok yiyorum ama senin ekmek dilimleri de cok 8dilim tskler cnm yazdigin icin

Son düzenleme:
ayyy bugün çok yorulmuşum resmen süt sağarken uyuya kalmışım
madırada uyusamda üretime devam:86:
bu ara hep oturduğum yerde uyuya kalıyorum büyük kızımda hep inkar ediyorum diye delil olarak resmimi çekiyor

Son düzenleme:

çok güzel listen bence. emzirmeyenler biskuvileri çıkarıp yapabilir. ben benzer yapıyorum. büzkivi yerine meyve ve fındık yiyorum. genelde tek çesit yemeğim oluyor çorba yahut yemek o yüzden bol bol yiyorum. kaşık hesabı yapmadan. günde de 6 dilim ekmek yiyorum. yalnız mehmet öz müne dr o et ürünlerini öğlen tuketin akşama sebze tüketin demişti öyle yapıyorum. genelde en sağlam öğün öğlen yemeğim oluyor. bazen çok üsenirsem koca tabak müsli yiyorum sütle öğlenleri. 2-3 haftadır hafta da 1 de kaçamak akşam yemeği yedim bayaaa ipimi koparmış şekilde 1-2 gün sürüyor atması vucuttan ama yaz akşamları dışarıya yemeye gidiliyor. mangal falan yapılıyor. yememek olmuyor. ara da ben de listemi vermiş oldum soran olmadı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…