- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yok yok bayılma ben gazi mah ama her sabah otobüsle ramiden geçiyorum rami parkına yakınmısın sen?
kısss yağmurgözlü ne havalı çıkmışın öyle..yesinler senin havanı.:))
Öpüyorum canım seni gıdından..
derınn kızın cok tatlı aynı senın gıbı maşallahh gözleri yeşil mi mavımı tam anlayamadımm
derincim yaa ben alntı yapmayı unutmuşum bayıldım resimlerinize cnm
aboo yandık desene:) ya gidecğeeimiz arkadaş tam mangalcı, bi de 105ten düştüm ya manken oldun onlara göre:) ne diyeti diyip duruyolar. du bakalım ben ayar çekicem artık:)) ben de vedalaşıyom da daha otobüse var gerçi
:)
----------
ayşecim ne unutması ayol:) öperim:**
Öyle düşünme sürprizdir bencede..
Sen çok sıkıldın bu duruma,arkadaşın yokmu sana gelsin kalsın dedikodu yapın kız kıza..
yakın olsaydık gelirdik sana ben dilencii .dilencii türkü söylerdi çay içerdik kısır yapardık 4 kaşık yerdik..:))
yok güzelim aldatılma falan derdim değil içi nasıl rahat ediyor 1 yaşında bebekle beni bırakmaya ona takıldım resmen. ablamlara yakınız çok ama onlarda yok şuan. tek takıldığım o.ben yalnızlıktan falan da korkmam. o da gayet iyi bilir.ama endişe ap ayrı bişi.
pınar gulma ayşe tşk kızlar.... gulma canım kızımın gözleri mavi babasının rengi benimkiler yeşil
kızım gece ateşlenmedi çok şükür gcede uyuyarak geçirdik çok şükür ikikez sallattı kendisini uyudu hemen ...bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu kızamıkmı acaba dedim ,şuruplar alerji yapmış evimin yanındaki sağlık ocağından geldik az önce...bende bacağımdaki varisleri gösterdim sağ bacağımın arka kısmında dizimin hizasından başlıyor ayak bileğime kadar gidiyor epeyce kabarık yanii hep ihmal ettim şimdiye kadar göstermedim ..acilen gitmen gerekiyor kalp damar druna dedi buradada yokmuş ya balıkesir yada izmire gideceğim yenacım hangi hastanyei tavsiye edersin..egeyi düşünüyorum ama çok kalabalık naz zaten bensiz durmuyor onuda götüreceğim işim çok zor yani beni bir telaş aldı ..keşke baştan gitseydim 4 yada 5 sene oldu çünki ..
selam kızlar, bu hafta tatile gidiyorum dolayısıyla fazla uğrayamadım, uğradığım zamanlarda da sadece okuyabildim. 10 gün kadar yokum, bi gidip kafayı dinleyeyim bakalım...
Cok saol cok dusuncelisin Allah korusun oglumla takilir geciririz bu gunleri. Opuyorum cokk.tühhh yaa önceden haberim olsaydı keşke yada seni alır bize götürürdüm eşin müsade etseydi eğer :)
ama geç kaldık yrn gidiyorum bende
cnm ama bişey olur falan dünyanın bindir türlü hali var saat kaç olursa olsun ara
10 dakikaya orda oluruz eşimle vallahi bak lütfen çekinme olurmu cnm
Cok saol cok dusuncelisin Allah korusun oglumla takilir geciririz bu gunleri. Opuyorum cokk.
:))))))) evet ya bi yapamadık şu ekşınları işte herkes ayrı şehirde
Öyle düşünme sürprizdir bencede..
Sen çok sıkıldın bu duruma,arkadaşın yokmu sana gelsin kalsın dedikodu yapın kız kıza..
yakın olsaydık gelirdik sana ben dilencii .dilencii türkü söylerdi çay içerdik kısır yapardık 4 kaşık yerdik..:))
öyle yaparım evet proteini bol tutarım açıkçası çok da takılmam ya sonuçta gene bi 5 ay diyette olucam bi haftalık tatili de strese girerek geçirmek istemiyorum. kontrollü olsam yeter bana. muckssbol et yenen diyet vardı onu yap sende ful protein diyeti. yav takılma ona buna ama bolllll yüz.
Dilencimmmm canım sana hayırlı yolculuklar tekrar
Umarım çok iyi vakit geçirirsin hayatım. Kendine iyi bak gelince de bizi şaşırtırsın iyi anlamda tabi
deliiiiiii,
valla kopma olayı psikolojik güzelim. benim dün sinirlerim bozuktu işte kocama kızdıım için falan. 150 dk yürüdüm hızımı alamayıp ama yürürken kağnıdan az hızlıydım. buralardan sıkıldığımı düşünüyordum. neyaparsam yapayım karnımın düzelmeyeceğini, bacaklarıma kadar sarkacağını, asla sağlıklı bir görüntüm olamayacağını falan. işte bu sağlıklı yaşam yolculuğumda mental olarak bir kalenin düşmek üzere olduğunun belirtileri. yine bir bütün olmam gereken vucudumu karşıma almaya başladığımın göstergesi. sanki vucudum başka aklım başka. nekadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremem, versem de güzel sağlıklı bir vucudum olamaz cümlesini 5 defa aklından geçir, neden uğraşıyorum ki neden yürüyorum sonucuna bağlıyorsun. düşmanım sanki çatlak içinde kalan sarkık vucudum.
kopmamak gerek özetle. daha doğrusu sıkı durmak parçalanmamak lazım. hem mental hem vucut olarak. hem de bir bütün olarak bu yolculuğa devam etmek lazım.
elimizdekilerle başlamak gerekli beni taşıyan sağlıklı sayılabilecek bir vucudum var. yürüme işini hayatıma güç bela sokmama rağman sevmeye başladım, midem 110 kiloya göre daha küçük, daha kolay doyuyor önemli bir hormonal yahut duygusal dalgalanma yaşamazsam deli gibi acıkmıyorum. bayaaaa yol aldım özetle. geçen hafta kilo veremeyip 300 gr üstüne alıp bildirim yapmıştım. bu beni üzdü, ve kırdı. ama ne dedik 3 kilo değil 30 kilo vercek ekip olarak, ilk tökezlemekte benim deyimimle parçalanmak, seninkiyle kopmak yok. daha çok harelet daha dikattli beslenme. 1-2 seneyi göze aldıysak bu hafta kilo aldım lafı çok ama çok komik.
bir iyimserlik örneği,
benim durumum da yıllarca taş gibi olan kaslı vucudum 2 senelik hareketsizlikten sonra tamamen yağa dönüştüğü için kilo kaybıyla bıngıl bıngıl sallansa da sürekli şikayet ettiğim bacak kalınlığımdan kurtulmak için bir çıkış olabilir bu hal. nasıl mı kaslarımı tekrar yapılandırıcam . 85 kiloya kadar yürüyüş,yüzme giibi sporlay yapıp, 85 kilonun altına kaslarımı sekillendireceğim. yere değecek olan karınd erime bir kez daha şans vereceğim bakalım zayi olmadan kurtulacak mı.
kısaca iyimser olmamız, savaşçı olmamız, kendimize ve vucudumuza inanmamız şart.
ayrıca olaya hem kuşbakışı hemde en küçük ölçekte yaklaşmayı öğrenmemiz. en küçük kalori alışımızda paniklememek ama 1-2 senelik bir zaman içinde doğru beslenmeyi öğreneceğimize güvenmek zorundayız. günlük her attığımız adıma sayip çıkmamız. bir koşu ekmek almak bile bize 1-2 sene içinde ne güzellikler yapacak kimbilir. hergün cayımıza attığımız sekerlere hayır diyerek 1 ay içinde bile -500 gr ile ödüllenebiliriz.
böyle ablalar. ben çatlamış sarkmış vucudumu seviyorum. zor oluyor ama bu vucut bana ummadığım güzellikleri yaşamam için lazım, daha sağlıklı olarak. o yuzden her tökezlemede yok su tuttum yok şu bu demeden vardır vucudumun bir bildiği demekle herduruma hazırlıklı oluyor, butunluğu koruyoruz.
evet cnm kışın cok guzel bı düzenım vardıı ama sımdı yokkkgulmaaa, bende kışın daha iyi kilo verilir diyenlerdenim...
mutlu acayip bi şekilde senle kapı komşusu olmak istedim birdennn hemen yanıbaşımda olman lazım senin tayin isteyeceğim sen araştır sizin ordaki ilköğretim okullarını hemen tayin istiyorum ilk il dışı tayininde mimarobadayımmm yan dairen boş muuuu değilse hemen git sole samsundan arkadaşım geliyor evi boşaltın deee
Bende sana katılıyorum yazın spor yapmakta başka bir eziyet....
ben galiba ilk kez şişman olduğumu düşünmekten bir adım ileri gidip kabullendim. yani hergün bakıyorum ayna da beni çok üzen göbeğime, korkmuyorum, kaçmıyprum 70 kilo iken bile kabul etmedğim kadar kabul ettim vucudumu. sahip çıktım. bence çıkış noktası bu olmalı. onu bu hale getiren de benim,bu halden ideal haline getirecekte. üstelik şişmanlamak kadar kolay olacak bu durum, geriye saracağız filmi okadar.
bir de sahip çıkmak lazım vucuda tek sahip olduğumuz o. Allah izin verirse 40-50 sene daha içinde olacak toz kondurmadığımız dimağımız. yani yena cığım bu gün bence ayna da hazineni uzun uzun incele, onu onurlandır, daha farklı gelrcek bu diyet işleri kanımca...
Gulma, benim kilo vermem de durmustu. Ustelik hergun 1 saat egzersiz yaptim ve 1600 kaloriyi asmiyordum. 2 ay duraklamanin sonunda diyetisyene gittim. Bana 2100 kalorilik bir diyet verdi. Simdi sihirli degnek degmis gibi her hafta 1 kilo veriyorum. ustelik spor da gunluk yarim saat ve haftada 5 gun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?