Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derınn kızın cok tatlı aynı senın gıbı maşallahh gözleri yeşil mi mavımı tam anlayamadımm

derincim yaa ben alntı yapmayı unutmuşum bayıldım resimlerinize cnm

pınar gulma ayşe tşk kızlar.... gulma canım kızımın gözleri mavi babasının rengi benimkiler yeşil

kızım gece ateşlenmedi çok şükür gcede uyuyarak geçirdik çok şükür ikikez sallattı kendisini uyudu hemen ...bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu kızamıkmı acaba dedim ,şuruplar alerji yapmış evimin yanındaki sağlık ocağından geldik az önce...bende bacağımdaki varisleri gösterdim sağ bacağımın arka kısmında dizimin hizasından başlıyor ayak bileğime kadar gidiyor epeyce kabarık yanii hep ihmal ettim şimdiye kadar göstermedim ..acilen gitmen gerekiyor kalp damar druna dedi buradada yokmuş ya balıkesir yada izmire gideceğim yenacım hangi hastanyei tavsiye edersin..egeyi düşünüyorum ama çok kalabalık naz zaten bensiz durmuyor onuda götüreceğim işim çok zor yani beni bir telaş aldı ..keşke baştan gitseydim 4 yada 5 sene oldu çünki ..

bende seni öperim :)))

ennnn sevdiğim şey kısır

ah cnm yaaaa akşama kuzenlere sahil sözüm olmasa gelirdim ben sana (kapıdan kovsan bacadan girerdim )
tühhh yaa önceden haberim olsaydı keşke yada seni alır bize götürürdüm eşin müsade etseydi eğer :)
ama geç kaldık yrn gidiyorum bende
cnm ama bişey olur falan dünyanın bindir türlü hali var saat kaç olursa olsun ara
10 dakikaya orda oluruz eşimle vallahi bak lütfen çekinme olurmu cnm

Son düzenleme:

Derincim muhtemelen antibiyotik yapmıştır kızarıklığı ..Tekrar geçmiş olsun..

Ege hast.Aşırı kalabalık 9 eylülde öyle kaynanam orda ameliyat olcak ya eşim diyo başım döndü kalabalıktan..

Benimde gitmem gerek hep ihmal ediyorum..Hatta bir ara beyzuşada anlatmıştım kalem şeklinde kalınlığı..Çok da zor bir işlem değilmiş..

soğuk havada yapmayı öneriyorlar genelde..

derincim bir arkadaşım eşrefpaşa devlette yaptırmıştı memnun kaldığını söylüyordu..

Son düzenleme:
dilenciii; iyi tatiller bol eğlenceler şekerimmm. yeme işine bence çok takılma bol bol yüzersin :)

dalokiii; kıyamam ortimmm gelince gününü gösterirsin sen ona sıkma canını yaaa

selam kızlar, bu hafta tatile gidiyorum dolayısıyla fazla uğrayamadım, uğradığım zamanlarda da sadece okuyabildim. 10 gün kadar yokum, bi gidip kafayı dinleyeyim bakalım...

selam kızlar, bu hafta tatile gidiyorum dolayısıyla fazla uğrayamadım, uğradığım zamanlarda da sadece okuyabildim. 10 gün kadar yokum, bi gidip kafayı dinleyeyim bakalım...

İyi tatiller ekincik
..

kızlar kocam geldi bayrampaşaya gitmişti dnüşte de beni almaya ugramış kuzen gelicek onu bekliyoruz çıkıcaz birazdan iyi bakın kendinize
yrn son gün grş iyi bakın kendinize

Cok saol cok dusuncelisin Allah korusun oglumla takilir geciririz bu gunleri. Opuyorum cokk.

Cok saol cok dusuncelisin Allah korusun oglumla takilir geciririz bu gunleri. Opuyorum cokk.

olsun cnm ben aynı durumda olsam sende bana aynı şekilde yaklaşırsın biliyorum ben
o yüzden bişey olursa mutlaka ara tamam mı cnm
gidim gelimde buluşalım artık yaaa şu uşakları kaynaştıralım :))

asuman sağolasın canım:**

:))))))) evet ya bi yapamadık şu ekşınları işte herkes ayrı şehirde yalnız benim türkü söyleyip depresyona sokmaya hiç niyetim yok:))))))) hastaaane önündeee incirrrrr aağaacıııııııı anaaaamm ağaaaacııııııı:))))))

kısırdan 4 kaşık alıp da ona olan saygımı zedeleyemem bi de :) bizde bi de üzüm yaprağıyla yenir mmhh ekşi tadı gelir yaprağın. ama işte az yemeyi beceremediğim bi kaç bin yiyecekten biri :))))

bol et yenen diyet vardı onu yap sende ful protein diyeti. yav takılma ona buna ama bolllll yüz.
öyle yaparım evet proteini bol tutarım açıkçası çok da takılmam ya sonuçta gene bi 5 ay diyette olucam bi haftalık tatili de strese girerek geçirmek istemiyorum. kontrollü olsam yeter bana. muckss
Dilencimmmm canım sana hayırlı yolculuklar tekrar
Umarım çok iyi vakit geçirirsin hayatım. Kendine iyi bak gelince de bizi şaşırtırsın iyi anlamda tabi

sağol canım inş. şaşırtma işi biraz zor aynı kalsam daha ne isterim:))))

topladım her şeyimi bacaklarım da yolunmuş tavuğa döndü ve artık tatil için hazırım

haydi kaçtım ben

Son düzenleme:
ya kızlar akşam yemeği yemesem sonra doğum gününde hepsinden birer lokma yesem diyorum :26: yaş pastadan da hiç yemeyeyim ya çok kalorili belki 1 çatal tadına bakmak için :26: uuuf zaten acıktım dilerim dayanabilirim :18:

Daloki bence bosuna uzme kendini. biz de esimle yapisik ikiz gibiyiz hep. ama ben ona diyorum biraz git takil diye, gitmiyor. Yani evde hep beraber kafayi yemektense biraz tazelenip gelsin isterim, gecenlerde bir ingiltere tatili hediye ettiler ona satinalma yaptigi bir yerden, gitmedi, sen ve cocuklar olmadan tadi cikmaz dedi. ama bence gitse iyiydi... is icin mecburen gittigi cok zamanlar oluyor, onlar nasil normal geliyorsa biraz da tatil yapsin 2-3 gun idare ederiz, o da gelince daha kafa olur...

Gordugum kadariyla sen, sizi umursamadigini dusunup gucendin biraz. uzme kendini

asu, seksenleri gormussun bravo, tebrik ederim.

Semiran, seni boyle karamsar gormeye alisamadim.

Tatile giden herkese iyi eglenceler. cok yemeyin, dondurmalara kaapilmayin. Yiyecekseniz de buzlardan yeyin,kornet magnum yok....

Esim aradi, eve geliyormus.. Hayret bisey... Bu saatte isi birakip gelecek. Sabahtan beri de arayip soruyor cocuklarla idare edebiliyor musun diye(bugunden itibaren yardimcim sadece 3 gun geliyor ve bugun yok. Yaz boyunca cocuguna bakacak kimse olmadigi icin boyle gececek) neyse iste ben hic mizmizlanmadim buna telde, kendiliginden bana aciyip geliyor...

kuzumm önce sana kıyamam takılma kocana allaha emanett ..
sonra seninde yazdıgın gıbı az uz degıl epeyce birkılom var yanı üf deyip üfleyınce gıtmıyorlar işte
en az bır ıkı sene yolum var bılıyorum ama ben gecen sene kasım --aralık gıbı basladım dıyete ve spora ozaman babamın destegı ıle kosu bandı aldık onunla sıktım kendımı 2--3 ayda verdım 10 kılomu çok guzel verdım hemde ıyı gıdıyordu cunkı sonrasında da devam ettım ama güzel kılo veremedım hele su 3-4 aydan bu yana hıc veremedımm metabolızmam durdu dıye dusunuyorum ama ne zaman calışacak kıı üzerimde biraz baskı da var tabıı ver kurtul bak koşu bandın var ben olsm süreklı yürürüm diyorlar yürüyumda ama bir yerlerde ters giden bir şeylerr var senın yazılarını okumak benı rahatlatıyor şiir gibi yazıyorsun yaa okumaktan hıc sıkılmıyorum cnm saol bana vakıt ayırdıgın ıcınnnn

gulmaaa, bende kışın daha iyi kilo verilir diyenlerdenim...
evet cnm kışın cok guzel bı düzenım vardıı ama sımdı yokkk

valla bende cok ısterdımm ne de güzel olurdu

Bende sana katılıyorum yazın spor yapmakta başka bir eziyet....

evet kabul edıyorumm şişmanımm ama zyflayacagımm yıne dıkkat edıyorum veremesem de bu metoblızmam yenıden calışana kadar devam edecegımm kendımi güzel çatlak yaglı vucüdümu bu ezıyetten kurtaragımm
kendımı sevıyorumm

Gulma, benim kilo vermem de durmustu. Ustelik hergun 1 saat egzersiz yaptim ve 1600 kaloriyi asmiyordum. 2 ay duraklamanin sonunda diyetisyene gittim. Bana 2100 kalorilik bir diyet verdi. Simdi sihirli degnek degmis gibi her hafta 1 kilo veriyorum. ustelik spor da gunluk yarim saat ve haftada 5 gun....

katılıyorum gülmacım sen bir diyetisyene git, listeni al inşallah sen de böyle güzel haberler verirsin haftada 1 kilo harika.

yani ortağım boşa uğraşma yakalayamazsın beni mi diyosun. sanırım 20 temmuza 10 kilo veririz diğe konuşmuştuk ya, becermiş olacağım ben adet tutmazsa yollarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…