Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlaaaar güzel hatunlar....

veee beklenen gün geldi

Geçen haftaki kilom: 102
Bu haftaki kilom: 99,5

umarım gelecek hafta yine 102 ye çıkmam

kız ne yaptın maşallah sana 2.5 kilo vermişsin. haydi burdan devam az kadını dinledin bak ne güzel oldu. yabadabaduuuuuuuu canım ortağım.

açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.

kilo bildirimimi geçen hafta 94.4 kg
bu hafta 92.3 kg
2.1 kg heyoooooooooooooooooooo

spor bildirimi; 675 dk

Son düzenleme:

Günaydınlaaaar güzel hatunlar....

veee beklenen gün geldi

Geçen haftaki kilom: 102
Bu haftaki kilom: 99,5

umarım gelecek hafta yine 102 ye çıkmam

KIzzzzz sabah sabah bildirimimi yaparım, havamıda atarım üstüne bide tacı kaparım diyorsun heeee
Şaka şaka....... Gerçekten allah nazardan saklasın güzelim ve umarım bundan sonra hep bu şekilde eksilerde ilerlersin.
Darısı bizlerinde başına.

Ben az sonra tartılıp bildirimi yaparım belki az daha tuvalete gidersem 100 gr daha eksik çıkar

Herkesin Kandili Mubarek olsun. Umarım Rabbim bu gecenin hatırına buradaki güzellere o çok istedikleri bebişlerin müjdesini bir an önce vermeyi nasip eder ve hepimizin yavaş yavaş hededine ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhh
Aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve booooool kazançlı Günler geçirmeyi Güzel Allahım nasip eder inşallah

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn......

bu hafta 92.3 kg

spor bildirimi; 675 dk

Anammmmmmmmmmm bana bişeyler oluyor
Güzelim maşallah Allah nazardan saklasın ikinizde bu hafta müthiş bir sonuç çıkarmışsınız.
Umarım bende de güzel bir sonuç olur. Deli gibi merak ediyorum ama sabahları hep kendimi şiş hissediyorum nedense.
Hep böyle devam edersiniz umarım. Bide şu listeleriinizi arada yayınlayın fikir olur bizlerede. Bazen insan ne yapsam diye düşünüp duruyor. Bide bende düzgün bir diyetisyenmi bulsam bakıyorum diyetisyene gidenler daha güzel kilo veriyor sanki

Tekrar tebrikler güzelim

bu hafta 92.3 kg

spor bildirimi; 675 dk
günaydın banane bende istiyom aynısında dr yeni bi ilaç vermiş dün misafirmi varmış hiç gözüm görmedi sanki bişe içmişim kendimde degilddim konuşamıyodum bile kollar kalkmıyodu kardeşlerim beni balkona çıkardılar demli 3 çay verdiler rüzgar vurdu biraz ayıldım şimdi yine içtim birazdan küt giderim kilom aynı

Kizlar gunaydin naberler:))) once bildirimimi yapayim yenacim yine ayni mutlusum spor 180 dk bisiklet ya bu hafta o kadar dikat ettim hep nesfit yedin arada sulu yemek yeim ama az yagli ki et tavukun yanindan gecmedim niye boyke oldu anlamadim neyse onumuzdeki maclara bakcez

Dun gittim dr ay icm rahatladi ne bir kist ne bir bebek ikiside yok stres cok onemli dedi birde emziriyon ondan olabilir dedi farlutal yazdi ama almadim sute geciyo diye esimde dun bi ustume dusuyo ki sormayin askimlar havada ucuyo dun dedi gek gzdireyim bi cay bahcesie gidelim sok oldum bu hafta sonu icin plan bile yapmiss kk dan tas mi attiniz kocama acep te akli yerine geliyo:)))

Mutlusum ya uzme kendini acik ta senkafa dinle ama gelince burnundan gtir ki bu konuda ceco benim idolum ondan ders almak lazim:) ozellikle kv alt etme konusunda bendediyom esime cik dolan ama aksam eve gel.cikmaz ev kusudur kendisi

Ya kizlar gitmeyin tatile yaa(( ben burda calisiyom iznim de yok zati(( insallah tatiliniz supper gecer ck keyif alirsiniz

kilo bildirimiiiiii...............

geçen hafta 126

bu hafta 125.6

kız ne yaptın maşallah sana 2.5 kilo vermişsin. haydi burdan devam az kadını dinledin bak ne güzel oldu. yabadabaduuuuuuuu canım ortağım.

bu hafta 92.3 kg

spor bildirimi; 675 dk

oleeeeeeeeeeyyy beeeeee ortimmmmm maşallah yaaa süpersiiiinnnn 80 lerde sayılırsın artık yaaaa şu 85 kilo olduğun afet-i devran fotoğrafına ulaşmaya hiçbişi kalmadııııııı ayyyy yetişmem lazım sana yaa ölümcül diyete mi girsem napsam

yaaa fırtına gibi estik valla bu haftaa hiiiiiç mütevazi olamiciğim ortimmm

LEAH da inşallah güzel bi bildirimde bulunur

dün doğumgününde biraz kaçırdım ama olsun telafi etcem inşallah haftaya da böyle olur yaaa

bu arada 200 dk spor vardı benim de az ama öz

amaaaan şekerim nerde ben de o havalar, hava atmaya yüzüm mü kaldı 90 kilodan tekrar 100 e çıkınca tatmin etmiyo bunlar aman aman buna şükür dilimi ısırayım

canım benimm hadi bakalımmm senin de güzel haberlerini bekliyoruz
tuvalette bi 250 gr için uğraş diyomuşum ayyy töbe yaaaaa

cümletennn kandiliniz mübarek olsun kızlar... Allah hayırlısıyla tüüüüm dualarımızı kabul etsin inşallaah....
öptümm hepiniziiii fırsat buldukça girmeye çalışcam bugün cuma ya rapor günü flan biraz yoğunumm. görüşürüüüüz efenimm

BILDIRIM

gecen hafta kilo bildirimi yapamamistim ama gecen hafta kilom ayniydi

Gecen Hafta 80,10 Kilo
Bu Hafta 78,80 Kilo

Giden: 1,30 Kilo

ya kizlar aslinda dün 78,20 cikmistim ama yemekten sonra hic tuvalete gidemedim cok oluyo bu bende
niye böyle oluyo ya tuvalet sorunu olanlar var mi aranizda

ay bide sirf 13 kilom kalmis yaaaaaa

1-2 aya oda gitmis olur insallahhhhhhhhhh

hatta bana cogu kisi 70 kilo ol yeter sana 65 güzel durmaz cok zayif durursun diyolar :44:

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar diliyorum.
geçmiiiş çok birikmiş önce kızıma kahvaltısını ettireyim de sonra geçmişi okurum:) ama en önce başka bi aksilik çıkmadan bildirimlerimi yapiim:))

KİLO BİLDİRİMİ:
geçen hafta= 90.2
bu hafta= 88.1
giden= 2.1

SPOR BİLDİRİMİ:
30+60+40+30=160

sporda çok geri kalıyorum biliyorum ama buna da şükür
tekrar görüşürüz hoşçakalın:)

canım bu konu bende öyle bir öğün ya da bir günlük değil 1 hafta-2 hafta sürüyor(
kolonoskopi yaptırıcam cmrtesi günü yanii bu durum çok berbat anlatamam( düşün ne kadar sağlıklı ve dikkatli beslendiğim halde ve çarşambadan beri SADECE sıvı tükettiğim halde hala bir gram tık yok çok rahatsız edici kimbilir belki bi rahatlasam daha rahat daha fazla kilo vericem

aynen ya..
ben biara damla kullaniyodum tuvalete gidebilmek icin
acaba ondan mi oldu diyorum

hani bi ilac kullanildiginda vücut o ilaca alisirmis ve bagirsaklar kendi kendine calismamaya baslarmis
o ilactan mi kullansam diyorum ama normal bi sekilde niye olmuyo cok sinir bozucu

oh kızlar valla maşallah nazar degmesin süper kilolar vermissiniz bu hafta yazlıkta olduum için düzenimi oturtamadım dolayısıylada çok fazla bi kilo veremedim
geçen hafta 79.3
bu hafta 78.8
giden 500gr
benim için pazartesileri diyetisyenimdeki kilom çok daha önemli o benim tartımdan 1 kilo eksik tartıyo her zaman belirtiim gibi veren herkesi tekrardan tebrik eder veremeyenlerde inşallah haftaya verirler
vee son olarak herkesin berat kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

herkese günaydın
hayırlı cumalar hayırlı kandiller diliyorum
kilo bildirimim geçen hafta 89.8
bu hafta 89.3
giden 500 gr
sporum da 490 dk mutlucum
mutlu cherry süper ortiler tebrik ediyorum sizi canı gönülden
civcivim sana da maşallah geçmişin bile beni
kilo veren herkesleri tebrik ediyorum süper topiğimin süper hatunları

merhaba kızlarrrrr

nihayet uzun bir aradan sonra buralara döndümmmmmm

kilo bildirimi yapıp hemen kaçıcam eve yeni geldim sayılır, çok işim var yani

akşama bol bol görüşürüz hepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmm

--------------------------------

gelelim kilo bildirimine

eski kilom 76,5

şimdi 76,3

yani izinden kilo almadan dönmeyi başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller diyorum

geçen hafta 92.5

bu hafta 91.7

giden -800

kilo veren sabit kalan arkadaşları kutluyorum veremeyenlerede yolumuz uzun sabır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…