Günaydınlaaaar güzel hatunlar....
veee beklenen gün geldi
Geçen haftaki kilom: 102
Bu haftaki kilom: 99,5
umarım gelecek hafta yine 102 ye çıkmam
veee beklenen gün geldi
açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.
kilo bildirimimi geçen hafta 94.4 kg
bu hafta 92.3 kg
2.1 kg heyoooooooooooooooooooo
spor bildirimi; 675 dk
günaydın banane bende istiyom aynısında dr yeni bi ilaç vermiş dün misafirmi varmış hiç gözüm görmedi sanki bişe içmişim kendimde degilddim konuşamıyodum bile kollar kalkmıyodu kardeşlerim beni balkona çıkardılar demli 3 çay verdiler rüzgar vurdu biraz ayıldım şimdi yine içtim birazdan küt giderim kilom aynıaçılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.
bu hafta 92.3 kg
spor bildirimi; 675 dk
naptın kız
veee beklenen gün geldi
kız ne yaptın maşallah sana 2.5 kilo vermişsin. haydi burdan devam az kadını dinledin bak ne güzel oldu. yabadabaduuuuuuuu canım ortağım.
açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.
bu hafta 92.3 kg
spor bildirimi; 675 dk
KIzzzzz sabah sabah bildirimimi yaparım, havamıda atarım üstüne bide tacı kaparım diyorsun heeee
Şaka şaka....... Gerçekten allah nazardan saklasın güzelim ve umarım bundan sonra hep bu şekilde eksilerde ilerlersin.
Darısı bizlerinde başına.
Ben az sonra tartılıp bildirimi yaparım belki az daha tuvalete gidersem 100 gr daha eksik çıkar
Herkesin Kandili Mubarek olsun. Umarım Rabbim bu gecenin hatırına buradaki güzellere o çok istedikleri bebişlerin müjdesini bir an önce vermeyi nasip eder ve hepimizin yavaş yavaş hededine ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhh
Aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve booooool kazançlı Günler geçirmeyi Güzel Allahım nasip eder inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn......
BILDIRIM
gecen hafta kilo bildirimi yapamamistim ama gecen hafta kilom ayniydi
Gecen Hafta 80,10 Kilo
Bu Hafta 78,80 Kilo
Giden: 1,30 Kilo
ya kizlar aslinda dün 78,20 cikmistim ama yemekten sonra hic tuvalete gidemedim cok oluyo bu bende
niye böyle oluyo ya tuvalet sorunu olanlar var mi aranizda
canım bu konu bende öyle bir öğün ya da bir günlük değil 1 hafta-2 hafta sürüyor(
kolonoskopi yaptırıcam cmrtesi günüyanii bu durum çok berbat anlatamam ( düşün ne kadar sağlıklı ve dikkatli beslendiğim halde ve çarşambadan beri SADECE sıvı tükettiğim halde hala bir gram tık yok çok rahatsız edici kimbilir belki bi rahatlasam daha rahat daha fazla kilo vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?