Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar hayırlı kandiller hepinize
bugünde niyetliyim ben (allah kabul etsin inş. )
gee geç yattım 2 idi saati kurdum su içmeye kalkıcaktım ama duymamışım
susadım daha şimdiden

Kızlar hayırlı kandiller hepinize
bugünde niyetliyim ben (allah kabul etsin inş. )
gee geç yattım 2 idi saati kurdum su içmeye kalkıcaktım ama duymamışım
susadım daha şimdiden

Rabbim kabul etsin ayşecim ayy ne güzel değerlendiriyorsun bugünü. nefsinle mücadelende yardımcın olsun Allah'ım ve melaikeleri

duanda bizi de unutma emi

bi de sana bişey sorucam yaa. sen madem cerrahpaşadasın neden kolonoskopiyi orda yaptırmıyorsun? neden memlekete gitmeyi bekliyorsun?
bide bi sorum daha var doktorumu ariicam ama sen bilirsin gerçi yaptırmışsın ya bugün saat 17.00 da içmem için bi ilaç verdilerx-m solüsyon ama bu şişenin hepsini mi içicem yuoksa ölçek mi yazmamışlar.:) doktoru aramadan sana soriim dedim

Yenacım Kilo Bildirimi

Geçen hafta 112.0
Bu hafta 111.8

2 haftalığına memlekete gidiyorum haftasonu kilo bildirimi yapmaya çalışacağım ama bir aksilik olur gelemezsem izinli yazarsın Yenacım.

Herkesin kandilini kutluyorum, kilo verenleri tebrik ediyorum.

saol cnm allah razı olsun
ben bu hastaneden nefret ediyorum
ama mecbur burda çalışıyorum cnm
burda personeliz diye bize yapılan muamele daha kötü
o yüzden ben dışarda yaptırmayı teercih ediyorum
kadın doğum dr.umda dışarda doğumu da dışarda yaptım
zorunda kalmazsam gitmem burda hiç bi yere
bide çok uzun randevular veriliyo falan personel olmak farketmiyo yani cnm
o ilaca gelince hepsini içiyosun diye biliyorum bi ölçüsü yok yavaş yavaş içiceksin biticek cnm
ve sulu gıdalar tüket katı kesinlikle yok ok
umarım bişey çıkmaz allah yar ve yardımcın olsun

cnmmm hoşgeldin
özledik seni :)

Lunacım hoşgeldin cnm tebrik ederim ayrıca
kilo almadan gelmeyi başarmışsın

ben kesin 3 hafta 5 kilo alır dönerim

BU MUBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL VE MAKBUL OLMASI DILEKLERIMLE BERAAT KANDILINIZI KUTLAR SIZE VE SEVDIKLERINIZE HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM.

Onceki hafta 89.1 (yanlis hatirlamiyorsam)
Gecen hafta İzinli

Bu hafta 86,7 eyooooooooooo

Giden 2400 gr

Ortiklerimle ben...voltrani olusturacagiz.....

kız ne yaptın maşallah sana 2.5 kilo vermişsin. haydi burdan devam az kadını dinledin bak ne güzel oldu. yabadabaduuuuuuuu canım ortağım.

açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.

kilo bildirimimi geçen hafta 94.4 kg
bu hafta 92.3 kg
2.1 kg heyoooooooooooooooooooo

spor bildirimi; 675 dk

oleeeeeeeeeeyyy beeeeee ortimmmmm maşallah yaaa süpersiiiinnnn 80 lerde sayılırsın artık yaaaa şu 85 kilo olduğun afet-i devran fotoğrafına ulaşmaya hiçbişi kalmadııııııı ayyyy yetişmem lazım sana yaa ölümcül diyete mi girsem napsam

yaaa fırtına gibi estik valla bu haftaa hiiiiiç mütevazi olamiciğim ortimmm

LEAH da inşallah güzel bi bildirimde bulunur

dün doğumgününde biraz kaçırdım ama olsun telafi etcem inşallah haftaya da böyle olur yaaa

bu arada 200 dk spor vardı benim de az ama öz

amaaaan şekerim nerde ben de o havalar, hava atmaya yüzüm mü kaldı 90 kilodan tekrar 100 e çıkınca tatmin etmiyo bunlar aman aman buna şükür dilimi ısırayım

canım benimm hadi bakalımmm senin de güzel haberlerini bekliyoruz
tuvalette bi 250 gr için uğraş diyomuşum ayyy töbe yaaaaa

cümletennn kandiliniz mübarek olsun kızlar... Allah hayırlısıyla tüüüüm dualarımızı kabul etsin inşallaah....
öptümm hepiniziiii fırsat buldukça girmeye çalışcam bugün cuma ya rapor günü flan biraz yoğunumm. görüşürüüüüz efenimm

ayşecim sakın haaa ipin ucunu kaçırma az ve ölçülü ye ne yersen suyunu da ihmal etme iç canım

inş. Cnm ama evde durmayıp hep dışarda olacagımız için sıkıntı olucak biraz bakalım
umarım az hasarlar dönerim aranıza
off valla bugun son gün ya içim buruk bi yandan sizleri gerçekten çok özlicem

pınarcım bu arada gözün aydın cnm korktugun başına gelmemiş :)

ayyy canım yaa inan haklıın aslında acilde bile öldürürler insanı....
zaten çarşamba dahil hep sadece sulu gıdalarla besleniyorum yiyecek menümde sadece şunlarr var:) et suyu, komposto(gün kurusu, kuru kayısı,kuru hurma, kuru siyah üzüm), süt, su:)) bütün menüm bu işte gün içinde acıktıkça bunları içiyorum:))
ama bağırsaklarım hala dolu bir damla bişii yok sinir oluyorum yaaa tüm umudum şu ilaç ve 4 lt lik ilaçlı suyu içince boşaltabilmekte

sorma asuman abla:) bi hafta kilo verişim düşerse bi hafta yükseliyo:) bakıyorum da herkesin öyle aslında:)) geçen hafta 80 leri görememiştim ama bu hafta baya bi düşüşe geçtim:)

ama sen her daim eksidesin bu da çok süper gerçekten sizler yani geldiğimde burdaydınız yani topiğimizin temel direkleri benim idolümsünüz

Günaydınlarrr. Hemmen bildirimimi yapayım:

Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.9

Eksi görmek çok güzel ama koşuşturmadan, su kaybından diye düşündüğüm için pek sevinemedim. Haftaya da 86'larda olursam sevinmeye karar verdim

Geçmişi okuyamadım, ama önce kilo veren, sonra da bildirim yapan herkesi tebrik ediyorum. Yani çaba gösteren herkesi..

fıstığım ben senin 5 kilo verebileceğini düşübüyorum ama doyumluk değil tadımlık yersen.

anammmm agzından bal damlıyo bak ben bu gazla dikkat edicem kesin
saol bitanem yaa valla çok seviyom seni

harikaaaaaaa, valla 4 ortik (ayşe leah cherry ben) neredeyse 9-10 kilo attık Ortik kupası bizim haaa

:)))))))) yaşasın ben biraz gerideyim ama olsun cnm
tatile gidim gelim herşey çok daha gzl olucak inş.

cnm normalde o ilacın fayda etmemesi imkansız lavman da verdiler dimi sana sadece ilaç değil yani
bide sen nerde yaptırıyosun cnm
anestezi ile mi yaptırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…