Kızlar hayırlı kandiller hepinize
bugünde niyetliyim ben (allah kabul etsin inş. )
gee geç yattım 2 idi saati kurdum su içmeye kalkıcaktım ama duymamışım
susadım daha şimdiden
[ı]allah kabul etsin canim ne güzel degerlendirmek lazim böyle günleri =)
[/ı]
Günaydınlar !
Herkese maşallah diyorum, bu hafta topiğimizin üyelerinin kilo verişi harikaArada çürük elma bir ben çıkıcam sanırım :26:
Çok üzgünüm ya, geçen cuma 99 iken, 5 günlük tatil sonrası çarşamba günü 101 görmüştüm tartıda. Ödemdir falan filan dedim, ama bu sabahta 100 çıktım :26: Hala mı ödem var, yoksa 5 günlük tatilde dikkat etmemem rağmen 1 kilo alabilme abukluğuna sahip birimiyim ben.. Ühüüüühüüü
Geçen hafta 99
Bu hafta 100
Günaydınlar !
Herkese maşallah diyorum, bu hafta topiğimizin üyelerinin kilo verişi harikaArada çürük elma bir ben çıkıcam sanırım :26:
Çok üzgünüm ya, geçen cuma 99 iken, 5 günlük tatil sonrası çarşamba günü 101 görmüştüm tartıda. Ödemdir falan filan dedim, ama bu sabahta 100 çıktım :26: Hala mı ödem var, yoksa 5 günlük tatilde dikkat etmemem rağmen 1 kilo alabilme abukluğuna sahip birimiyim ben.. Ühüüüühüüü
Geçen hafta 99
Bu hafta 100
günaydınlar !
çok üzgünüm ya, geçen cuma 99 iken, 5 günlük tatil sonrası çarşamba günü 101 görmüştüm tartıda. ödemdir falan filan dedim, ama bu sabahta 100 çıktım :26: Hala mı ödem var, yoksa 5 günlük tatilde dikkat etmemem rağmen 1 kilo alabilme abukluğuna sahip birimiyim ben.. ühüüüühüüü
Geçen hafta 99
bu hafta 100
cnm normalde o ilacın fayda etmemesi imkansız lavman da verdiler dimi sana sadece ilaç değil yani
bide sen nerde yaptırıyosun cnm
anestezi ile mi yaptırıyosun
Günaydınlar !
Geçen hafta 99
Bu hafta 100
değilsin haftaya 2 kilo atarak bunu göreceksin.
günaydın banane bende istiyom aynısında dr yeni bi ilaç vermiş dün misafirmi varmış hiç gözüm görmedi sanki bişe içmişim kendimde degilddim konuşamıyodum bile kollar kalkmıyodu kardeşlerim beni balkona çıkardılar demli 3 çay verdiler rüzgar vurdu biraz ayıldım şimdi yine içtim birazdan küt giderim kilom aynı
herkese günaydın
geçen hafta 90.2
bu hafta 91.5giden değil gelen 1.3 kg. çizelgemi değiştirmeyeceğim ama.
geçen afta 89ları görüyorken bu hafta ne oldu böyle bilmiyorum. spor da yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum oysa ki.
mutlu, cherry ve leah
herkese günaydın
geçen hafta 90.2
bu hafta 91.5giden değil gelen 1.3 kg. çizelgemi değiştirmeyeceğim ama.
geçen afta 89ları görüyorken bu hafta ne oldu böyle bilmiyorum. spor da yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum oysa ki.
mutlu, cherry ve leah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?