Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar !
Herkese maşallah diyorum, bu hafta topiğimizin üyelerinin kilo verişi harika Arada çürük elma bir ben çıkıcam sanırım :26:
Çok üzgünüm ya, geçen cuma 99 iken, 5 günlük tatil sonrası çarşamba günü 101 görmüştüm tartıda. Ödemdir falan filan dedim, ama bu sabahta 100 çıktım :26: Hala mı ödem var, yoksa 5 günlük tatilde dikkat etmemem rağmen 1 kilo alabilme abukluğuna sahip birimiyim ben.. Ühüüüühüüü

Geçen hafta 99
Bu hafta 100

dikkat ettiğine göre ödemdir canım gider bi kaç güne bozma moralini

ben 74 75 76 arası gidip geliyorum.bu gece yola çıkıcam.yarın orda nasıl mayo bikini giycem.kocaman göbeğim ve mayonun dışına fışkıran etlerim var(((( uuufff benim psikolojim bozuldu hee(

herkese günaydın

geçen hafta 90.2
bu hafta 91.5 giden değil gelen 1.3 kg. çizelgemi değiştirmeyeceğim ama.

geçen afta 89ları görüyorken bu hafta ne oldu böyle bilmiyorum. spor da yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum oysa ki.

mutlu, cherry ve leah

Kolonoskopi yaptıracak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu hafta babam da yaptırdı, yarıda bıraktırıp çıktı odadan.. Çok canı yanmış, yarıda kaldığı içinde bir işe yaramadı.
Mümkünse anestezi ile yaptırın derim, babam öbür hafta anestezi ile tekrarlayacak sanırım..
İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız.

cnm bozma moralini hala ödem olabilir yolculuk vs etkileniyo vüzut bende ne yazıkki öyle oluyorum

cnm normalde o ilacın fayda etmemesi imkansız lavman da verdiler dimi sana sadece ilaç değil yani
bide sen nerde yaptırıyosun cnm
anestezi ile mi yaptırıyosun

ümraniye hospitalium da yaptırıyorum. gerçi bana çok uzak ama doktorunu çok övdüler
evet ben anestezi istedim yani tamamen baygın olucam:) lavman da verdiler ama gerek olursa kullanırız dediler
şimdi bi ariim doktorumu bakiim ne diicek
bi de doktorum müthiş iyi hayatım çok tavsiye ederim yanii şiddetle tavsiye ediyorum ilk görüşmemiz çok güzel geçti.benim 10 yıl öncesinden beridir tüm tedavi aşamalarımı ince ince dinlşedi. çokta güler yüzlü. bakalım kolonoskopide de bi sıkıntı çıkmaz güzel geçerse söylerim sana canım sen istanbuldaydın diimi neresindeydin eğer bi mahsuru yoksa??

günaydın arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..

Geçen hafta : 83.6
bu hafta : 82.8

sporuda yazmayı unutmuşum sedace 210 dk cık spor

Son düzenleme:

değilsin haftaya 2 kilo atarak bunu göreceksin.

ben neden kilo veremiyorum yaaaaaaaaa((( hay boğazıma tükürüyüm heee.millet kilo almak için çabalar.bense kilo vermek için fakir fukara gibi aç duruyorum(((((((

hani bana özelden bişi söyliycektinnnnnnnn :26:

ne diyoruz vardır bedenimin bir bildiği, haftaya 88 görürsün inşallah

merhabalar güzeeller semiran geldiiiiii ben de bildireyim yeni kalktım kahvaltı hazırlayacağım yeğencime hemen kaçayım çocuk acıktıı
geçen hafta 92.500
bu hafta 91.600
mutlucum 300 dk sporum var

herkesi kocaman öptm görüşürüz az sonra kendinize dikkat edin bu arada mutlu ve ortikleri hakkatten alkışı kupayı hak ediyorsunuzzz süpersinizzz

yanlış yazmışım hastaneyi ayşecim

çamlıca hospitalium

şimdi doktorumu aradım evet şişenin tamamını iç dedi. bide 3 gündür sulu beslenmeme rağmen hiç tuvalete çıkamamama şaşırdı eğer bunu içince de çıkamazsan ara beni bi şişe daha içirebilirim dedi(

orticim hg sen nerelerdesin kayıplardasın bildirimden bildirimeee görüyoruz yazılarını artık iyisindir umarım öptm seni gelen kiloyu da boşver kesin bir ödem sorunu vardır takmaa derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…