herkese günaydın
geçen hafta 90.2
bu hafta 91.5giden değil gelen 1.3 kg. çizelgemi değiştirmeyeceğim ama.
Geçen afta 89ları görüyorken bu hafta ne oldu böyle bilmiyorum. Spor da yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum oysa ki.
Mutlu, cherry ve leah
kolonoskopi yaptıracak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu hafta babam da yaptırdı, yarıda bıraktırıp çıktı odadan.. çok canı yanmış, yarıda kaldığı içinde bir işe yaramadı.
Mümkünse anestezi ile yaptırın derim, babam öbür hafta anestezi ile tekrarlayacak sanırım..
Inşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız.
ümraniye hospitalium da yaptırıyorum. Gerçi bana çok uzak ama doktorunu çok övdüler
evet ben anestezi istedim yani tamamen baygın olucam:) lavman da verdiler ama gerek olursa kullanırız dediler
şimdi bi ariim doktorumu bakiim ne diicek
bi de doktorum müthiş iyi hayatım çok tavsiye ederim yanii şiddetle tavsiye ediyorumilk görüşmemiz çok güzel geçti.benim 10 yıl öncesinden beridir tüm tedavi aşamalarımı ince ince dinlşedi. çokta güler yüzlü. Bakalım kolonoskopide de bi sıkıntı çıkmaz güzel geçerse söylerim sana canım sen istanbuldaydın diimi neresindeydin eğer bi mahsuru yoksa??
saol cnm yoksun çok uzun zamandır hayırdır
bu arada süper verdin kiloları tebrik ederim cnm
ben hala 2 ileri bi geri yerimde sayıyorum :)
[ı]evet canim ya cok sükür
gerci kilo vermem baya yavasladi cok agir gidiyo ama verdigimi geri almiyorum en azindan
neyse artik 10 günüm kaldi 3 kilo daha verebilirsem iyi olcak
Recep ve saban ayindan dolayi oruc tuttugum icinde verdim sanirim
oruc 21.30 da aciliyo ve o saatten sonra cok yememek icin sirf corba salata meyve tarzi seyler yiyorum
onunda cok faydasi oldu :)[/ı]
Gulma, benim kilo vermem de durmustu. Ustelik hergun 1 saat egzersiz yaptim ve 1600 kaloriyi asmiyordum. 2 ay duraklamanin sonunda diyetisyene gittim. Bana 2100 kalorilik bir diyet verdi. Simdi sihirli degnek degmis gibi her hafta 1 kilo veriyorum. ustelik spor da gunluk yarim saat ve haftada 5 gun....
katılıyorum gülmacım sen bir diyetisyene git, listeni al inşallah sen de böyle güzel haberler verirsin haftada 1 kilo harika.
haftada 1 kılo cok güzell inşş..
yani ortağım boşa uğraşma yakalayamazsın beni mi diyosun. sanırım 20 temmuza 10 kilo veririz diğe konuşmuştuk ya, becermiş olacağım benadet tutmazsa yollarımı .
açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.
kilo bildirimimi geçen hafta 94.4 kg
bu hafta 92.3 kg
2.1 kg heyoooooooooooooooooooo
spor bildirimi; 675 dk
Slmmmmm
Kızlarrr ya bende bu hafta okadar yoğun geçmesine rağmen hiç kilo verememişim
Geçen hafta 118
bu hafta 118
Kendimi bir an bilinmeyen numara gibi hissettim
Ya Tatile çıkacağız diye temizlikle fazla uğraştım o yüzden günde en fazla 30 Dak. spor ( toplamda 180 dak.:84: tembel teneke ben) yapabildim. Suyuda yeterli içmedim galiba bide iki gündür yine kabızlık var patlayacam resmen.
Ayağına ip bağlanmış şişirimiş kurbağ gibi hissediyorum kendimi
Ama yinede vazgeçmek yok sonuçta muzaffer kuşan kampında kesin veririm. Acıktıkca artık Şaban gibi su içer dururum
Kolonoskopi yaptıracak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu hafta babam da yaptırdı, yarıda bıraktırıp çıktı odadan.. Çok canı yanmış, yarıda kaldığı içinde bir işe yaramadı.
Mümkünse anestezi ile yaptırın derim, babam öbür hafta anestezi ile tekrarlayacak sanırım..
İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız.
merhabalarr güzellerr
bıldırım yapayımm mııı hazır mısınızz
evet acıklıyorummm
tamı tamınaaa 2 kılo alarakk
94,6 kg laaa haftanınnn çürük yumurtasıı oluyorumm nasıl becerdım bılmıyorumm
amma güzel olan bir şeyde varkııı
1;si bu günn meleğimin doğum günü bebeğim artık 1 yaşındaaa
2; si ise gecen yıl annemın bana aldıgı bı etek vardı 50 beden ama 50 degıl okesın cok küçüktü kalıbı çok çok zor girmiştim içine
şimdi o eteğede sığıyorumm çokk mutluyummmm
banucum ben bişey sölicektim sana sen sanırım parkta spor aletlerini yapıyorum falan yazmıştın. o tür aletleri kullanma bence hem çok işe yaramayacaklarını hemde yalnış kullanıma çok açıkolduklarını düşünüyorum. yani bir yerini incitebilir yahut ters kasları çalıştırırsın. ayrıca anaerobik çalışma olduğu için yağ yakmanı sağlamazlar. yürüyüş bence en iyi spor. mümkün olan en hızlı sekilde yürümek gerekiyor. ben 30 dk ağır tempo yürümeden 75 dk orta tempoya kadar çıktım. eğer uygunda biyer varsa yürüyüş süper kıııızınıda at pusete, büyüğü de al yanına hop yürüyüşe. ne diyoruz günde 10.000 adım atmak lazımmm.
merhabalarr güzellerr
bıldırım yapayımm mııı hazır mısınızz
evet acıklıyorummm
tamı tamınaaa 2 kılo alarakk
94,6 kg laaa haftanınnn çürük yumurtasıı oluyorumm nasıl becerdım bılmıyorumm
amma güzel olan bir şeyde varkııı
1;si bu günn meleğimin doğum günü bebeğim artık 1 yaşındaaa
2; si ise gecen yıl annemın bana aldıgı bı etek vardı 50 beden ama 50 degıl okesın cok küçüktü kalıbı çok çok zor girmiştim içine
şimdi o eteğede sığıyorumm çokk mutluyummmm
topamax dicektim yazdım ama görmedin galibahani bana özelden bişi söyliycektinnnnnnnn :26:
Ya kızlar internet bağlantısı facia ne yazdıklarınızı okuyabildim ne de yazdıklarımı gönderebildim hatta bitanesini 2 kere göndermişim
görebildiğim kadarıyla bir diğer ortim de süper kilo vermiş LEAH tebrikler ortimmm
semiran ve mutlu ikizin de 80 leri görmesine azcık kaldı yaaaa süper vallaaa sıkın dişinizi Nazar
kilo veren heeeerkesi tebrik ediyorum veremeyen ya da alan arkadaşları da kendimi örnek gösteriyorum geçen hafta 2.5 kilo aldım bu hafta verdim nasıl bi ayarsız olduğumu siz düşünün o yüzden yılmasın kimse aman diyimm
yaaaa bu akşam da spor salonunda ölçümlerim var bakalım ne kadar inceldim çok heyecanlıyımm yaaa :92:
annemler dalga geçiyo benimle anlatıyorum bugün kadınlar kulübünde, yarın spor salonunda, şu gün diyetisyende ölçümüm kilo bildirimim var diye hiç boş günün de yok her gün birilerine hesap veriyosun diyolar
ama süper oluyo sürekli denetim halindeyim.
öptümmm kızlar hepiniziii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?