Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sporunu fazla yaptıysan kas oranın artmış olabilir yada sıcaklarda yeteri kadar sıvı almadıysan ödem olmuş olabilir :)
üzme kendini

cnm dayanımaz ztn ona bencede yaptırcaklar anestezi ile yaptırsın (bende dahil)

cnm ben beylikdüzünde oturuyorum :)
bi baktır banada bilgi verirsin ama eşim tutturmuş benden habersiz annemle planı yapmışlar bile
orduya gidince bana kolonoskopi yaptırmak için bakalım ne olcak
yırtabilcekmiyim tatilde kolonoskopi mi olur yaa

yenacım kilomu aynı geçermisin bende bu hafta kaç kilo verdiğimi bilmiyorumj çünki baskül 114 gösterdi bir 116 gösterdi 115 gösterdi daha 3 ay oldu alalı bende bilmiyorum kaç kilo verdiğimi, yalnız göbeğim içine çekildi hergün yaptığım leslie sayesinde ama baskül çok üzdü beni bugün pilav makarna dışında kaçamakta yapmadıom çünki ...ya nyenisini alacağım yada tamire götüreyim en iyisi

saol cnm yoksun çok uzun zamandır hayırdır
bu arada süper verdin kiloları tebrik ederim cnm
ben hala 2 ileri bi geri yerimde sayıyorum :)

evet canim ya cok sükür
gerci kilo vermem baya yavasladi cok agir gidiyo ama verdigimi geri almiyorum en azindan
neyse artik 10 günüm kaldi 3 kilo daha verebilirsem iyi olcak

recep ve saban ayindan dolayi oruc tuttugum icinde verdim sanirim
oruc 21.30 da aciliyo ve o saatten sonra cok yememek icin sirf corba salata meyve tarzi seyler yiyorum
onunda cok faydasi oldu :)

ahh ah ramazanda bende veririm inş.

Slmmmmm

Kızlarrr ya bende bu hafta okadar yoğun geçmesine rağmen hiç kilo verememişim

Geçen hafta 118
bu hafta 118

Kendimi bir an bilinmeyen numara gibi hissettim
Ya Tatile çıkacağız diye temizlikle fazla uğraştım o yüzden günde en fazla 30 Dak. spor ( toplamda 180 dak.:84: tembel teneke ben) yapabildim. Suyuda yeterli içmedim galiba bide iki gündür yine kabızlık var patlayacam resmen.
Ayağına ip bağlanmış şişirimiş kurbağ gibi hissediyorum kendimi
Ama yinede vazgeçmek yok sonuçta muzaffer kuşan kampında kesin veririm. Acıktıkca artık Şaban gibi su içer dururum

Merhabalar...
Öncelikle kandiliniz mübarek olsun.

Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 87,4
Bu hafta : 86,9

Spor bildirimi: 220 dk. maalesef... :97:

Ya kızlar internet bağlantısı facia ne yazdıklarınızı okuyabildim ne de yazdıklarımı gönderebildim hatta bitanesini 2 kere göndermişim

görebildiğim kadarıyla bir diğer ortim de süper kilo vermiş LEAH tebrikler ortimmm

semiran ve mutlu ikizin de 80 leri görmesine azcık kaldı yaaaa süper vallaaa sıkın dişinizi Nazar

kilo veren heeeerkesi tebrik ediyorum veremeyen ya da alan arkadaşları da kendimi örnek gösteriyorum geçen hafta 2.5 kilo aldım bu hafta verdim nasıl bi ayarsız olduğumu siz düşünün o yüzden yılmasın kimse aman diyimm

yaaaa bu akşam da spor salonunda ölçümlerim var bakalım ne kadar inceldim çok heyecanlıyımm yaaa :92:

annemler dalga geçiyo benimle anlatıyorum bugün kadınlar kulübünde, yarın spor salonunda, şu gün diyetisyende ölçümüm kilo bildirimim var diye hiç boş günün de yok her gün birilerine hesap veriyosun diyolar

ama süper oluyo sürekli denetim halindeyim.

öptümmm kızlar hepiniziii...

düşünüyorum aslında leah bakalımm nasıl olurrr

açılış çok güzel olmuş cherryimle sıra bende olsun.

kilo bildirimimi geçen hafta 94.4 kg
bu hafta 92.3 kg
2.1 kg heyoooooooooooooooooooo

spor bildirimi; 675 dk

eee yapasan her gun 75 dk 75 dk 75 dkkk verırsınn 2 kılo bırdenn masallahh cnmm bravooo:81::81::81::81::81:

banucum ben bişey sölicektim sana sen sanırım parkta spor aletlerini yapıyorum falan yazmıştın. o tür aletleri kullanma bence hem çok işe yaramayacaklarını hemde yalnış kullanıma çok açıkolduklarını düşünüyorum. yani bir yerini incitebilir yahut ters kasları çalıştırırsın. ayrıca anaerobik çalışma olduğu için yağ yakmanı sağlamazlar. yürüyüş bence en iyi spor. mümkün olan en hızlı sekilde yürümek gerekiyor. ben 30 dk ağır tempo yürümeden 75 dk orta tempoya kadar çıktım. eğer uygunda biyer varsa yürüyüş süper kıııızınıda at pusete, büyüğü de al yanına hop yürüyüşe. ne diyoruz günde 10.000 adım atmak lazımmm.

merhabalarr güzellerr

bıldırım yapayımm mııı hazır mısınızz

evet acıklıyorummm
tamı tamınaaa 2 kılo alarakk

94,6 kg laaa haftanınnn çürük yumurtasıı oluyorumm nasıl becerdım bılmıyorumm

amma güzel olan bir şeyde varkııı

1;si bu günn meleğimin doğum günü bebeğim artık 1 yaşındaaa

2; si ise gecen yıl annemın bana aldıgı bı etek vardı 50 beden ama 50 degıl okesın cok küçüktü kalıbı çok çok zor girmiştim içine
şimdi o eteğede sığıyorumm çokk mutluyummmm

ben de direkt anestezi istedim zaten dayanamayanları duymuştum. teşekkürler canım. inşaAllah babandada bi problem çıkmaz. geçmiş olsun şimdiden..

meleğinin doğum günü kutlu olsun gülma. anne babasıyla ve hayatında önemli olan herkes yanında olark hayırlı, sağlıklı nice güzel yıllar dilerim meleğine ve sana da hayırlı olsun diiyorum

Doğru söylüyorsun cnm galiba o spor aletleri bana yardımcı olmuyor sonuçta fazla kaçırınca ertesi gün her yerim ağrıyor bu seferde daha az spor yapıyorum ister istemez.
Şimdi tatilden sonra annemlerde gelicek ya bol bol yürüme imkanımız olur nasılsa parmak atmadığı çarşı pazar kalmıyor bide hayatta mıy mıy yürümez at gibi koşturur sanki acelemiz varmış gibi ama meğer kadın işini biliyormuş
Artık o gelince sıkıyorsa yürüme zaten hemen başlar hadi boşver hızlı hızlı yürüyelim spor olsun diye arada benim büyük kızla tenhalarda koşu bile yapar süper annanne
Bir ara adım sayaçımda vardı ama kim bilir nereye kayboldu herşeyime büyük kız ortak olduğu için kayboluyor sonrada bilmem en son sen kullanmadın mı diyip içinden sıyrılır

Yinede tebrik ederim canım
Küçük Kuzunun da 1.ci yaş günü kutlu olsun. Allah hep birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü daha nice doğum günleri nasip eder inşallah. Rabbim Meleğinizi size bağışlasın ve dileğen herkese en az bir tane Meleğin Annesi olmayı nasip etsin.
Herşey gönlünüzce olusun canım

Merhaba arkadaşlar ben bu ara giremiyorum 15 gün daha böyle gider sanıyorum ama ondan sonra düzenli gireceğim burdan ayrı kalmak bana hiç iyi gelmiyor burda arkadaşlar çok iyi motive ediyor ve bir bir veriyordum kiloları bu hafta sadece 500 gr vermişim buda birşeydir ne diyeyim bundan sonra daha hızlı vermek dileği ile kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta: 91.5 kg bu hafta 91 kg

süpersin cheryy yaaa harikasın motivasyonun süper bize de oldukça moral oluyor evet az kaldı şimdiye geçmiştim ama naparsın yersen poponu kaldırmazsan bu olur neyse hayır olsun diyorum daha yolumuzz var yavaş olsun yerinde olsun deeeeemiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…