merhabalarr güzellerr
bıldırım yapayımm mııı hazır mısınızz
evet acıklıyorummm
tamı tamınaaa 2 kılo alarakk
94,6 kg laaa haftanınnn çürük yumurtasıı oluyorumm nasıl becerdım bılmıyorumm
amma güzel olan bir şeyde varkııı
1;si bu günn meleğimin doğum günü bebeğim artık 1 yaşındaaa
2; si ise gecen yıl annemın bana aldıgı bı etek vardı 50 beden ama 50 degıl okesın cok küçüktü kalıbı çok çok zor girmiştim içine
şimdi o eteğede sığıyorumm çokk mutluyummmm
Nice mutlu seneler canm.cnm bebişinin doğum günü kutlu olsun
rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş. (amin)
en kilolu benim heralde aranızda kızlar bu arada merhaba ve kandiliniz mübarek olsun
Hoşgeldi ceydacım nasılsın kaç kilosun sen boyun kaç.en kilolu benim heralde aranızda kızlar bu arada merhaba ve kandiliniz mübarek olsun
merhaba hoşgeldin senin de kandilin mübarek olsun kaç kilosun bakalım bahset kendinden
Hoşgeldi ceydacım nasılsın kaç kilosun sen boyun kaç.
hoşbulduk ben pko'luyum ve sağlık problemlerim yüzünden son 5 yılda 45 kilo aldım ne yazık kiInsülin direncim çok fazla olduğu için çok zor kilo veriyordum hatta veremiyordum glifora başladım 10 kilo verdim 128 kiloydum 118'ye düştüm ama bende regl problemi olduğu için 2 kilosunu geri aldım 120 oldum ve sinirim bozulduğu için tartılmaya ara verdim sabah tartıldım aa bir baktım 117 olmuşum nefret ediyorum kilolarımdan ve yine nefret ediyırum sürekli bana diyet listesi gibi çunu ye bunu ye diyen çöp gibi insanlardan sizler benim ne dediğimi iyi anlarsınız yargılayan bakışlardan çok yoruldum resmen psikolojim bozuldu.... Bebek istiyoruz tüp bebek olacak ona bile doktorum git kilo ver dedi aslında adam haklı ama onan bile için için sinir oldum böyylle biriyim işte daha çok uzatmayayım şimdi glifor artı diyet gidiyor hayatım
hoşgeldn cnm aramıza bebek sahibi olmayı gerçekten istiyosan zayıflamanlazım
dr.a kızmakta haklı değilsin pek ama psikolojin bozulmuş gerçekten
hep birlikte zayıflayacagız inş. Cnm
moralini bozma lütfen ve inan verebileceğine olur mu
tekrardan hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?