Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GULMA cım bebeğine Allah uzun sağlıklı ömür versin rabbim ne güzel gün de doğmuş bugün çok güzel bir gün hem kandil hem cuma hem doğum günü Allahım şansını bahtını açık etsin doğum günü kutlu olsun tatlım öp bizim yerimizeeee

gulma bebeğinin ilk doğum günü kutlu olsun canım Allah sizinle beraber hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

15/07/2011 ölçü bilidirimi de yapayım
GÖĞÜS : 101
BEL : 94
BASEN : 116 KİLO : 91.600
geçen ay memişler yine 101 miş değişmemiş yerinde saymış hareket mi lazım nee onlara da

Son düzenleme:
semiranım canım sen de vermişssin maşallah gidiyo yavaş yavaş oooooooohhhhh
ben de yazayım ölçülerimi
göğüs 101
bel 91
kalça 110 maşallah

cnm bebişinin doğum günü kutlu olsun
rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş. (amin)

Mutluuu, benim spor dakikam 255

Beyzuş'un 310 dakika..

merhaba hoşgeldin senin de kandilin mübarek olsun kaç kilosun bakalım bahset kendinden

hoşbulduk ben pko'luyum ve sağlık problemlerim yüzünden son 5 yılda 45 kilo aldım ne yazık ki insülin direncim çok fazla olduğu için çok zor kilo veriyordum hatta veremiyordum glifora başladım 10 kilo verdim 128 kiloydum 118'ye düştüm ama bende regl problemi olduğu için 2 kilosunu geri aldım 120 oldum ve sinirim bozulduğu için tartılmaya ara verdim sabah tartıldım aa bir baktım 117 olmuşum nefret ediyorum kilolarımdan ve yine nefret ediyırum sürekli bana diyet listesi gibi çunu ye bunu ye diyen çöp gibi insanlardan sizler benim ne dediğimi iyi anlarsınız yargılayan bakışlardan çok yoruldum resmen psikolojim bozuldu.... bebek istiyoruz tüp bebek olacak ona bile doktorum git kilo ver dedi aslında adam haklı ama onan bile için için sinir oldum böyylle biriyim işte daha çok uzatmayayım şimdi glifor artı diyet gidiyor hayatım

hoşgeldn cnm aramıza bebek sahibi olmayı gerçekten istiyosan zayıflamanlazım
dr.a kızmakta haklı değilsin pek ama psikolojin bozulmuş gerçekten
hep birlikte zayıflayacagız inş. Cnm
moralini bozma lütfen ve inan verebileceğine olur mu
tekrardan hoşgeldin

tekrar hoşbulduk cnm evet doktora kızmam çok alakasız adam iyliğim için söylüyor ama işte beni bu kilo mahfetti tansiyon problemimde başladı mutkala kilo vermem laazım desteklerinizi bekliyorum canlarım aynalara küstüm gerçketen tanıyamıyorum aynadaki kadın benmiyim diyorum kendime göre kıyafet bulamaz oldum bulduklarımıda yakıştıramıyorum hadi bunlar bir yana ama ben bebişim olsun istiyorum artık yaşım geçiyor bir an önce yol almam lazım bunu içinde dişimi tırnağıma taktım kilo vereceğim diye aranızda glifor kullanan varmı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm (birde diyare olmasam süper olacak) ama ölmek var dönmek yok vereceğim bu kiloyu sonra gelsin bebişim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…