Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelim sende bendensin kilolarımız bile aynı. Sen endokrine mi gittin
Gliforu hangi doktorun yazdı sana? Yan etkileri varmı?
Hayır sonradan zararı olmasın diye dedim canım benim :)
Umarım bir an önce fazla kilolarımızdan kurtuluruz sende o çok istediğin bebişine kavuşursun canım.
Bu arada hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
ceydacım tekrar hoşgeldin senin durumunda olan çok arkadaşımız var önemli olan istemen ve çaba göstermen canım gerisi Allahın izniyle gelir zaten
kilo tansiyona da sebep oluyor bende de tansiyon migren boyun fıtığı şikayetleri var canım ama kilo verince hepsi okadar azaldı ki marttan beri tansiyonum hiç çıkmadı nerdeyse sağlıklı beslenmemizin de etkisi büyük yani doktorlara kızıyordum ben de ama bu kilo gerçekten herşeyin sebebi canım kararında sebatlı ol ve yola çık canım tabii bizimle birlikte başarırsın inan ki

Son düzenleme:
Güzelim sende bendensin kilolarımız bile aynı. Sen endokrine mi gittin
Gliforu hangi doktorun yazdı sana? Yan etkileri varmı?
canım öncelşkle kadın doğuma görünüyorsun açlık ve tokluk kan şekerinden sonra şeker yüklemesi yapıyorlar endokrinede gittim ama bana bu ilacı yazan kadın doğumcum oldu yan etkileri diyare ve mide bulantısı dozunu doktor ayarlıyor şeker hastalarınada aynı ilaç veriliyor benim hem pko hemde kiloma faydası olması için içiyorum 850 mg günde 2 adet
bu arada ölçülerimi yazayım size
bel:121
kalça:128
gögüs:119
göbüş:142
kocamannn göbüşüm var yani
ceydacım tekrar hoşgeldin senin durumunda olan çok arkadaşımız var önemli olan istemen ve çaba göstermen canım gerisi Allahın izniyle gelir zaten

amin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlık için kilo vermem şart önce Rabbim sonra kendim sonrada sizin desteğinizle inşallah kurtulacağım bu kilolardan tabiki bende size elimden geldiği kadar destek olacağım hepimiz incecik olamasakta hafifleyeceğiz inşallah

bu gece dularımızda sana da bebiş için dua ederiz cnm
rabbim gönlüne göre versin
en doğru zamanı o bilir
yeterki sen sana düşeni yap ve bekle o müjdeli haberi alacağın günü :)

boyum 1.67 canım kareyim ben kare

Ceydacım bende çok daha kiloluydum bayağa bir yol aldımşu an 113 kiloyum biliyosun bende bebek istiyorum bugün doktor banasda başladı o ilacın benzerini sakın psikolojini bozma hep beraber vericez canım bend eylülde yapırıcam tüpü o zamana kadar spor ve iyi bir dietle vericez verebildiğimizi ben sana kendi listelerimde mesaj atarım en çok kilo verdiklerimi dietisyene gidiyodum o verdi hem sağlıklı hemde çok güzel gidiyol kilolar leslie yap 2 mil çok işe yarıyor ben artık hergün yapıyorum sakın bozma moralini çünkü moral gittimi yemek yerken buluyoruz kendimizi.

bu gece dularımızda sana da bebiş için dua ederiz cnm
rabbim gönlüne göre versin
en doğru zamanı o bilir
yeterki sen sana düşeni yap ve bekle o müjdeli haberi alacağın günü :)

Allah razı olsun ayşecim saolasın Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşallah bir gün bende annelik makanıma erişir o yüce duyguyu tadarım tek arzum bu hayattan ne malda ne mülkte gözüm sadece sağlık ,huzur, hayırlı evlat Allah hepğimizin dualarını kabul etsin bu gece....

Ne güzel çokkalabalğız ya....
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+,ceydafatih,Sari_civcivim,yasemenn,gulma,dalokaysmom,ceco34,YENA+,asumanzeynep,ayse_c52+,LEAH,Derin+,billurs,
Benzer Konular

Son düzenleme:

eskiden bana sigarayı bırak diyenlere deliriyordum sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyordu. bazen iyiliğimiz olan şeyleri bile anlamakta zorlanırız.

ay canım sende inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görür bebeğini kucağına alırsın glikofen mi kullanmaya başladın bende eylülde başlayacağım tüpe o zamana kadar mutlaka 100 altına inmem lazım denemediğim şey kalmadı benim kızlar ne diyetler isveç ,amerikan kalp vakfı, karbonhidrat, akapunkturi yoga, reiki, bioenerji, kavitasyon, karbon, ama yok yok yok guatırımda yok öyle çok yemek arayan bir tipte değilim bazen yemek yemek bile aklıma gelmez hatta ama bende insülin direnci çok yüksek çıktı en son akapunktur için 8ankarada olanlar bilir çankaya'da Ali sezen vardır çillerin doktoru) ona gittim adam 7 kilo ilk hafta dedi bende 2 gitti kızım senin direncin çok zor kilo verirsin dedi yüzüme baka baka dünyanın parası birde öyle diyince bıraktım bari kendim yapayım dedim şimdi evde kendim çabamla 10 kilo gitti ama deli gibi hareket ediyorum günde 4 litre su içiyorum kafayı yedim resmen :)))))

ay canım sende inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görür bebeğini kucağına alırsın glikofen mi kullanmaya başladın bende eylülde başlayacağım tüpe o zamana kadar mutlaka 100 altına inmem lazım denemediğim şey kalmadı benim kızlar ne diyetler isveç ,amerikan kalp vakfı, karbonhidrat, akapunkturi yoga, reiki, bioenerji, kavitasyon, karbon, ama yok yok yok guatırımda yok öyle çok yemek arayan bir tipte değilim bazen yemek yemek bile aklıma gelmez hatta ama bende insülin direnci çok yüksek çıktı en son akapunktur için 8ankarada olanlar bilir çankaya'da Ali sezen vardır çillerin doktoru) ona gittim adam 7 kilo ilk hafta dedi bende 2 gitti kızım senin direncin çok zor kilo verirsin dedi yüzüme baka baka dünyanın parası birde öyle diyince bıraktım bari kendim yapayım dedim şimdi evde kendim çabamla 10 kilo gitti ama deli gibi hareket ediyorum günde 4 litre su içiyorum kafayı yedim resmen :)))))

allah hepimizden razı olsun cnm

eskiden bana sigarayı bırak diyenlere deliriyordum sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyordu. Bazen iyiliğimiz olan şeyleri bile anlamakta zorlanırız.

ee bıraktın mı şimdi sigarayı cnm

Orduya gidince her sabah kalksam eşimle 1 saat sahil boyu yürüsem ne süper olur valla
burda yapamıyorum orda bari yapsam tabi kalkma kısmı nasıl olur bilmiyorum ztn ordayken 3ten önce yatılmıyo 7 de kalksak aslında
kandırsam onuda mutlucumun dediği gibi 5 kilo verip dönsem 3 haftada ahha ahh inş. :))

gulma bebeğinin ilk doğum günü kutlu olsun canım Allah sizinle beraber hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

cnm bebişinin doğum günü kutlu olsun
rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş. (amin)

Nice mutlu seneler canm.

teşekkür ederizz kızımla birlikteee rabbım isteyen dileyen herkeze nasıp etsin inşallahh güzel dilekleriniz için çok saolnn

Maalesef bende de var o zıkkım ama dün son paketimi aldım bu sefer gerçekten de son.
Eşim 3 ay öncesine kadar her gün bir paket içiyordu birlikte bırakıcaktık hesapta ama ben bu son bu son derken hala devam ediyorum
Evin içinde zaten sigara içmek yasak. Geçen günde arabanın içini temizlemek için 5 saat uğraşmış çok sigara koyuyor hesabı. Akşamda ultimatom verdi sigara içersen arabada seni öldürüm diye

Antalyaya giderkende artık molalarda ancak içebilecem. Zaten çocuklar arabadayken bende içmem. Yarım paketten bir iki tane fazla kaldı artık oda iki günde biterse bir daha sigara almıycam inat ettim.
Spor yaparken birazda ondan tıkanıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…