- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hoşbulduk ben pko'luyum ve sağlık problemlerim yüzünden son 5 yılda 45 kilo aldım ne yazık kiinsülin direncim çok fazla olduğu için çok zor kilo veriyordum hatta veremiyordum glifora başladım 10 kilo verdim 128 kiloydum 118'ye düştüm ama bende regl problemi olduğu için 2 kilosunu geri aldım 120 oldum ve sinirim bozulduğu için tartılmaya ara verdim sabah tartıldım aa bir baktım 117 olmuşum nefret ediyorum kilolarımdan ve yine nefret ediyırum sürekli bana diyet listesi gibi çunu ye bunu ye diyen çöp gibi insanlardan sizler benim ne dediğimi iyi anlarsınız yargılayan bakışlardan çok yoruldum resmen psikolojim bozuldu.... bebek istiyoruz tüp bebek olacak ona bile doktorum git kilo ver dedi aslında adam haklı ama onan bile için için sinir oldum böyylle biriyim işte daha çok uzatmayayım şimdi glifor artı diyet gidiyor hayatım
canım öncelşkle kadın doğuma görünüyorsun açlık ve tokluk kan şekerinden sonra şeker yüklemesi yapıyorlar endokrinede gittim ama bana bu ilacı yazan kadın doğumcum oldu yan etkileri diyare ve mide bulantısı dozunu doktor ayarlıyor şeker hastalarınada aynı ilaç veriliyor benim hem pko hemde kiloma faydası olması için içiyorum 850 mg günde 2 adetGüzelim sende bendensinkilolarımız bile aynı. Sen endokrine mi gittin
Gliforu hangi doktorun yazdı sana? Yan etkileri varmı?
ceydacım tekrar hoşgeldin senin durumunda olan çok arkadaşımız var önemli olan istemen ve çaba göstermen canım gerisi Allahın izniyle gelir zaten
tekrar hoşbulduk cnm evet doktora kızmam çok alakasız adam iyliğim için söylüyor ama işte beni bu kilo mahfetti tansiyon problemimde başladı mutkala kilo vermem laazım desteklerinizi bekliyorum canlarım aynalara küstüm gerçketen tanıyamıyorum aynadaki kadın benmiyim diyorum kendime göre kıyafet bulamaz oldum bulduklarımıda yakıştıramıyorum hadi bunlar bir yana ama ben bebişim olsun istiyorum artık yaşım geçiyor bir an önce yol almam lazım bunu içinde dişimi tırnağıma taktım kilo vereceğim diye aranızda glifor kullanan varmı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm (birde diyare olmasam süper olacak) ama ölmek var dönmek yok vereceğim bu kiloyu sonra gelsin bebişim :)))
boyum 1.67 canım kareyim ben kare
Ceydacım bende çok daha kiloluydum bayağa bir yol aldımşu an 113 kiloyum biliyosun bende bebek istiyorum bugün doktor banasda başladı o ilacın benzerini sakın psikolojini bozma hep beraber vericez canım bend eylülde yapırıcam tüpü o zamana kadar spor ve iyi bir dietle vericez verebildiğimizi ben sana kendi listelerimde mesaj atarım en çok kilo verdiklerimi dietisyene gidiyodum o verdi hem sağlıklı hemde çok güzel gidiyol kilolar leslie yap 2 mil çok işe yarıyor ben artık hergün yapıyorum sakın bozma moralini çünkü moral gittimi yemek yerken buluyoruz kendimizi.tekrar hoşbulduk cnm evet doktora kızmam çok alakasız adam iyliğim için söylüyor ama işte beni bu kilo mahfetti tansiyon problemimde başladı mutkala kilo vermem laazım desteklerinizi bekliyorum canlarım aynalara küstüm gerçketen tanıyamıyorum aynadaki kadın benmiyim diyorum kendime göre kıyafet bulamaz oldum bulduklarımıda yakıştıramıyorum hadi bunlar bir yana ama ben bebişim olsun istiyorum artık yaşım geçiyor bir an önce yol almam lazım bunu içinde dişimi tırnağıma taktım kilo vereceğim diye aranızda glifor kullanan varmı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm (birde diyare olmasam süper olacak) ama ölmek var dönmek yok vereceğim bu kiloyu sonra gelsin bebişim :)))
bu gece dularımızda sana da bebiş için dua ederiz cnm
rabbim gönlüne göre versin
en doğru zamanı o bilir
yeterki sen sana düşeni yap ve bekle o müjdeli haberi alacağın günü :)
tekrar hoşbulduk cnm evet doktora kızmam çok alakasız adam iyliğim için söylüyor ama işte beni bu kilo mahfetti tansiyon problemimde başladı mutkala kilo vermem laazım desteklerinizi bekliyorum canlarım aynalara küstüm gerçketen tanıyamıyorum aynadaki kadın benmiyim diyorum kendime göre kıyafet bulamaz oldum bulduklarımıda yakıştıramıyorum hadi bunlar bir yana ama ben bebişim olsun istiyorum artık yaşım geçiyor bir an önce yol almam lazım bunu içinde dişimi tırnağıma taktım kilo vereceğim diye aranızda glifor kullanan varmı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm (birde diyare olmasam süper olacak) ama ölmek var dönmek yok vereceğim bu kiloyu sonra gelsin bebişim :)))
Ceydacım bende çok daha kiloluydum bayağa bir yol aldımşu an 113 kiloyum biliyosun bende bebek istiyorum bugün doktor banasda başladı o ilacın benzerini sakın psikolojini bozma hep beraber vericez canım bend eylülde yapırıcam tüpü o zamana kadar spor ve iyi bir dietle vericez verebildiğimizi ben sana kendi listelerimde mesaj atarım en çok kilo verdiklerimi dietisyene gidiyodum o verdi hem sağlıklı hemde çok güzel gidiyol kilolar leslie yap 2 mil çok işe yarıyor ben artık hergün yapıyorum sakın bozma moralini çünkü moral gittimi yemek yerken buluyoruz kendimizi.
Ceydacım bende çok daha kiloluydum bayağa bir yol aldımşu an 113 kiloyum biliyosun bende bebek istiyorum bugün doktor banasda başladı o ilacın benzerini sakın psikolojini bozma hep beraber vericez canım bend eylülde yapırıcam tüpü o zamana kadar spor ve iyi bir dietle vericez verebildiğimizi ben sana kendi listelerimde mesaj atarım en çok kilo verdiklerimi dietisyene gidiyodum o verdi hem sağlıklı hemde çok güzel gidiyol kilolar leslie yap 2 mil çok işe yarıyor ben artık hergün yapıyorum sakın bozma moralini çünkü moral gittimi yemek yerken buluyoruz kendimizi.
allah razı olsun ayşecim saolasın rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşallah bir gün bende annelik makanıma erişir o yüce duyguyu tadarım tek arzum bu hayattan ne malda ne mülkte gözüm sadece sağlık ,huzur, hayırlı evlat allah hepğimizin dualarını kabul etsin bu gece....
eskiden bana sigarayı bırak diyenlere deliriyordum sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyordu. Bazen iyiliğimiz olan şeyleri bile anlamakta zorlanırız.
eskiden bana sigarayı bırak diyenlere deliriyordum sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyordu. bazen iyiliğimiz olan şeyleri bile anlamakta zorlanırız.
Bu arada son 1 saat((((((((((
allah hepimizden razı olsun cnm
ee bıraktın mı şimdi sigarayı cnm
ben de direkt anestezi istedim zaten dayanamayanları duymuştum. teşekkürler canım. inşaAllah babandada bi problem çıkmaz. geçmiş olsun şimdiden..
meleğinin doğum günü kutlu olsun gülma. anne babasıyla ve hayatında önemli olan herkes yanında olark hayırlı, sağlıklı nice güzel yıllar dilerim meleğineve sana da hayırlı olsun diiyorum
Yinede tebrik ederim canım
Küçük Kuzunun da 1.ci yaş günü kutlu olsun. Allah hep birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü daha nice doğum günleri nasip eder inşallah. Rabbim Meleğinizi size bağışlasın ve dileğen herkese en az bir tane Meleğin Annesi olmayı nasip etsin.
Herşey gönlünüzce olusun canım
GULMA cım bebeğine Allah uzun sağlıklı ömür versin rabbim ne güzel gün de doğmuş bugün çok güzel bir gün hem kandil hem cuma hem doğum günü Allahım şansını bahtını açık etsin doğum günü kutlu olsun tatlım öp bizim yerimizeeee
gulma bebeğinin ilk doğum günü kutlu olsun canım Allah sizinle beraber hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
cnm bebişinin doğum günü kutlu olsun
rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş. (amin)
Nice mutlu seneler canm.
son 1 saat ne canım kapanıyormu yine kk??
sence bırakmışmıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?