Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm inş. dinlenmeden çok gezme ile geçecek inş.
bu arada emirde huysuz ki o kadar 9. dişi çıkıyo umarım orduda hasta falan olmaz
annem bütün gün mızır mızırdı çok huysuz dedi

Hayırlı kandiller dileyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum zira diş hastanesinden gelir gelmez oğlanı uyutup buraya oturdum..

Yanlışlık olmamıştır umarım başımda feci ağırıyor..

yeni gelen yoldaşlar düzenli paylaşım ve bildirim şart..ÖZellikle yaz dönemi diye aşka gelip listeye girmek isteyip ama iki bildirimden sonra yok olan çok arkadaşımız oluyor..
eğer devamlı paylaşım ve bildirimde bulunucam diyorsanız haftaya cuma öğlene kadar kilolarınızı yazıyosunuz...
Hoşgeldiniz..

Lunaaazul hoşgeldin bebeeem..
Ayrıyetten tebrikler, adana gibi bir yerden kilo almadan döndün büyüksüüün..:)))

saol cnm inş. dinlenmeden çok gezme ile geçecek inş.
bu arada emirde huysuz ki o kadar 9. dişi çıkıyo umarım orduda hasta falan olmaz
annem bütün gün mızır mızırdı çok huysuz dedi

Geçmiş olsun canım
Bizde daha yeni iki diş birden patlattık 8 oldu dişler
Benimkide kaç gündür fazla ilgi göstermedim diye bugün Kedi modunda sırnaşıp duruyor
Şu anda bile üzerimde uyuyor ablası işlerimi bitirene kadar kucağında oyalamaya çalıştı ama o hep beni istedi sonunda dayanamadım sırf banyo kaldı diye bıraktım işi onu aldım

Son düzenleme:
KIzlarr bana müsaade geç saat'te yine uğrarım veda etmek için
kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

herkesi azimlerinden ötürü tebrik ediyorum. YENA ablacım bu sıkıntılı halinde bile bize bu listeyi hazırladığın içinde sana çoook çok teşekkür ediyorumm ufak hatalar tabiiki de olucak boşver zaten söylediğime de pişman oldum sonradan:))kusura bakma

başta cherry seni:) dalokaysmom senii ve yena ablacım seni çoookk tebrik ediyorum
kendim içinde geçen haftanın telafisi diyorum:)

saat 17.00 da ilacımı içip boşaltıma geçicem. korkuyorumö bana dua edin

mrb kızlar hepinizin kandili mübarek olsun inşallah dualarımızın kabul olması dileğiyle...

vakit bulupta bildirim yapamadım zaten kilomda aynı 102 killooyum...

diyetı sallıyıorum sporda düzenli yapamıyorum ama sizi takibe devam edecegim bir gün bende listeye gireceğim inşallah...

öğlen ve akşam ekmek yemiyorum çok yemekte aramıyorum. tek sorunum pastanede çalıştığım için gün içinde kaçamaklar yapmam birde tatşlıya olan bağımlılığım yani akşam gitsem yemek yemesem ama bir magnum yesem bana yetiyor daha mutluyum...

zaten kilolarıda bu yüzden aldım...

tatlıya karşı olan bu bağımlılığımla nasıl başaçıkabilirim yöntemleriniz varmı?

tebrik ediyorum kızlar sizi bravoooooooooooo

evet bizi de tebrik ediyorum
yenacım ellerine sağlık canım
ayşem güle güle git sağlıcakla dön inşallah canım
civcivim şimdiden geçmiş olsun kolaylıkla atlatır hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

sanki beni anlattın ama allahta ben pastanade çalışmıyorum hiç maaş alamazdım heralde...tatlıya karşı benimde çok zaafım var gnc nin krom unu kullanıyorum ilk 15 gün çok hissetmiyorsun ama sonra inanılmaz farkedilir hale geliyor yani evde nutella kavonozu dururken ben yanından geçiyorum ve yemiyorum gözyaşartıcı

gulma bebeğinin doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı mutlu güzel yıllar geçirin beraber inşallah...

yenacım ellerine sağlık canım liste için yorgun argın bizim için uğraştın..sorma canım tartı beni çok üzdü bugün yoksa kesin 1.5 vermiştim bu hafta belkide iki bilmiyorumki spor yaptığım içinmi bu kadar inceldim acaba çünki göbeğim epeyce azaldı şu bir hafta içinde eşimin bile çok hoşuna gidiyor söylüyor artık ....neyse az önce sünnet mevlüdüne gitmem gerekiyordu tabii kızım durmadı 1 saat oturup geldim oradada cıssss mamaları yedim tabiii bugünki moral bozukluğu ile akşamı hafif kapatırım artık akşam yine uyutmadı beni zilli şimdi uyudu bende yanına uzanayım artık

dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum yenacım ayrıca senin adına çok sevindim uzun bir aradan sonra listedasin.....

Canım bu iş sabır işi benimde gittiğim dietisyen bana öyle dedi ama sonra öğünleri çorba 1 dilim ekmek salata verdi akşamlarıda melemen yada sebze çokkk az yağlı ondan sonra başladım vermeye hee sabahta nesfit istersen bunu dene benimde 99 olmam lazım.

Benim eşimde ünyeli bizde gitmek istedik ama daha beli değil.Güle güle git gel.

Ben bırakma lafını çıkarttım defterimden o zamandan beri günde 1 en fazla 2 tane içiyorum bazende hiç bence benim yöntemi bir deneyin.

Güle güle

Tebriklerrrrrrrrrrrrr

KIzlarr bana müsaade geç saat'te yine uğrarım veda etmek için
kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
İyi tatiller canım çok sıcakmış oralar dikkat et kendine.

İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım Allah yardımcın olsun.

Kızlar bugün hastahanede ola olayı anlatayım size dr girdim benim gibi bir kilolu daha kız vardı dr açmş ağzını yummuş gözünü tonla laf söylüyo kızda sesice dinliyo ben sussam kim bana neler diycek en ilginç olanı bundan sonra dr lar bizlere şişko diyceklermiş sağlık bakanımızın işteğiymiş bende dedim bu nasıl bakan bizlerde insanız demekki bir daha bakan olamıycak hem diet pol paralı parasız olanlar aylar sonra bakıyor endokrin pol aynı şekilde önce onları düzeltin sonra insanlara şişko demeye gene hakkınız yokken hak buln dedim bu ne ya doktor olmuşlar ama insanlık bir kısmında yok kendimi savunmasam onca insanın içinde yerin dibine sokucak.

sayı temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta
1 yasafat 0dk 0 dk
2 yekta odk 0dk
3 biumut 0dk 210 dk
4 pınar110 0dk 180 dk
5 julyet 0dk
6 dalokaysmom 320dk 675 dk
7 asumanzeynep 430dk 490 dk
8 ekincik 0dk
9 yasemen 0dk
10 ceco34 200 dk 180 dk
11 toksin 440 dk 720 dk
12 tomurcuk 330 dk 220 dk
13 yağmurgözlü 0 dk
14 billurs 230 dk 200 dk
15 semiran 450 dk 300 dk
16 sinopee 40 dk
17 butterflymirror 0 dk
18 cherrypie 240 dk 200 dk
19 derin 0dk
20 özka82 0 dk
21 yotsuz 200 dk
22 dilenci 300dk
23 tombulkelebekim 0 dk
24 fadime02 330dk
25 gülma 0 dk
26 yena 110 dk 255 dk
27 3melegmvar 670dk
28 Umutttt 0 dk
29 Beyzuş 360 dk 310 dk
30 Dermanabla7 0dk
31 zeynep957 420 dk ps
32 ervam 290 dk
33 sarıcivcivim 160 dk
34 banu145145 120 dk

şimdi arkadaşlar listede olup sporu yazılmamış varsa yardımcı olsun hemen düzelteğim. 3 meleğim var bulamadım acayip aradım perşembe yapacam bildirimi demişti yok gören varsa onu da söylesin. o bayaaaa spor yapmıştır muhtemel.

dün sağlık bakanını dinledim aile hekimleri obeziteyle savaşmak için bazı çalışmalar yapıcakmış aynı sigarayla mücadele gibi. aslında olumlu bir gelişme tabi ''şişko'' kelimesi hoş değil ama ben obez olduğumu biliyorum farkındayım.adımölçer gibi malzemeler dağıtılcakmış.

liste içler acısı ayrıca 3. haftada bildirim yapmayanları sileceğim listeden. 2 hafta yapanları dahil edeceğim. yani biraz sıkı tutalım işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…