Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ediyoruuum............ellerine sağlık yenaaaaa................

senin yaptığın en mantıklı yol canım....böyle devam et bence......................

hoşgeldin lunaaaaaaaaaaaa...........................

iyi tatiller canııııım..çok şekersiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.............

Saferan,
sende hatırlıyorsundur belki citol ve bonus listeyi yaparken sadece haftalık kilomuz belirtiliyordu.. sonra bu iş bana kalınca hadi dedim böyle aylık yapayımda görelim naaptığımızı..Benim içinde böyle çok zor oluyor gözüm çıkıyor hesaplamaktan..

Son düzenleme:
günaydın hatunlar kızlar elleriniz dert görmesin listeyi hayırlayıp önümüze sundugunuz için kilo verenleri gönülden kutluyorum benim gibi tembeleri totosunu kaldırmalarını rica ediyorum ilk başta kendime diyorum

güle güle git dikkat et denizi taşırma belki ben çıtır manken fadime gelirim seneye

Günaydınlar herkese, bugün nasılsınız afiyettesinizdir inşallah...

Mutlucum valla çok mahcubum gecen hafta 200 dk sporum vardı ama bildirme zahmetine girmedim çok az diye ( yüzüm yok çünkü)

ama düzenli, gidiyorum artık her sabah 30 dk leslie artı yürüyüş akşamları eklicem, bilidirim yapıcam atma beni listden ne olurrr......

Tatile gidenlere iyi tatiller ne güzel yahu canım çekti ama benim izim hakkım seneye kalıyor..doktor yardımı alan arkadaşlara sormak istiyorum?????

Ben düzenli diyet yapmasamda baya azalttım dikkat ettim ama hiç kilo veremedim özeliklle akşamları çok halsizim aşırı acıkmıyorum sürekli tatlı isteği duyuyorum. Bunun kan şekeri ile alakası olabilirmi???

Bu hafta tamamen 0 tatlı düzenli diyet ve spor eğer cumaya yine veremezsem hemen bir doktora gidicem v açlık tokluk kan şekeri baktırcam, 6 ay önce troite baktırmıstım bişey yoktu acaba sonradan ortaya cıkarmı??

günaydıııııııııın kızlar bugün geç kalktım
hafta sonumuz kaçamaksız ya da az kaçamaklı geçsin inşallah sonra tüm hafta ancak topluyorum ben yaaaaa
lunacım ellerine sağlık canım ayağının tozuyla yapmışın listemizi
luna ben bel ölçümü yanlış yazmışım sanırsam 92 belimin ölçüsü canım
bugünümü kızlarıma adadım söz verdim gezeip tozup yiyip içecez inşallah kaçırmam palnım az yemek ama bakak görek

ohhh bitti kizlar 38 sayfa birikmis geçmisi okudum kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ben bildirim yapamadim çok çok ozur diliyorum persembe yapicaktim aslinda dusundugumden daha erken gittik kv sabah pc yi açamadim bile gecede orda kaldik dun geç saatte geldik dogru yataga sabahta biraz geç kalktim çok yorucu bi 2gun geçirdim simdi kilo bildirimimi yapayim aslinda kilo vermistim sali aksamiydi galiba dayanamayip bakmistim ama tabiki 2gun borekler mantilar yenirse gerçi asiri yemedim ama geri almisim verdigimi+ 100gram da fazladan yani geçen hafta 95.9 arada 94.4 bu hafta 96 belkide odemdir spora gelince dalokaysmom aramissin beni çok ozur dilerim dedigim gibi girecek zaman ve pc yoktu 690dk yuruyus+leslie ile beraber yapiyorum duzenli olarak ama bu hafta veremedim aslinda verdim geri almisim neyse haftaya telafi ederim kusura bakmayin tekrar ozur dilerim

Son düzenleme:

İyi eğlenmeler asuuu..Eğlenin tabii tercihide yaptınız rahtladınız değilmi..

Çok güzel bir duygu değilmi boyunca çocuğunla bişeyler paylaşmak ben zevkten mest oluyorum hele birde kızınızmı dediklerinde mutluluktan doruklara çıkı çıkı veriyorum..:)))
sonrada barışa dönüp budamı sizin diyolar evet diyorum arayı bayağı açtık..:)

Hemen hemen son üç haftasonu çok yoğun geçince hatta hafta içleride öyleydi...
Bu haftasonu hiiç bir yere çıkmayacağız çok rahatım o yüzden bi yarın akşam yemekte ablamda olucaz..:)

Ohhh be yaşasın tembellik..Şeytan kulağına kurşun oğlumda çok rahat,neşeli daha noolsun..

sağol yenacım çıkmadan bakayım dedim geldim yine evet alıyorum kızlarımı yanına pardon arkadaşlarımı geziyorum farklı bi tad alıyorum gerçekten

yenacım yaptık tercihi okula da onaylattık rahatladım tabii tam olmasa da hayırlısı olsun bakalım beklemedeyiz şimdi
ben çıktım kızlar akşama görüşürüz inşallah

Kizlar diyetisyenden geldim. Onun tartisina gore 2'2 kilo vermisim... Eyoooo...
Haftaya da 1 kilo bekliyorum dedi. Bakalim hayillisi artik.

Kahvalti secenegi olarak nesfit gibi bisey istedim, Biraz daha meyve verdi. Sebze yemekleri sinirsizdi, artik 1 porsiyon oldu. Lahmacun yiyebiliorm artik. Simit verdi, cok mutluyum.. Ye ye bitmez yani....

yenacım yaptık tercihi okula da onaylattık rahatladım tabii tam olmasa da hayırlısı olsun bakalım beklemedeyiz şimdi
ben çıktım kızlar akşama görüşürüz inşallah

Herşey iyi olur asucum merak etme..
Görüşürüz..

Esimin parmagindaki kirik degilmis. Yumusak dokuda ic kanama olmus. ama basamiyor ve cok sisti. simdi de santiyeye gitti. Bu sicakta, catida bir cihazda problem varmis.. Sinir kupu gibi gelir simdi....

Cocuklar onu bekliyor, havuz diye kudurdular. evin ici curcuna...

Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..

dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.

ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.

bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim.

1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-.

şimdi ne yapıyorum peki,

tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum. pilav yemeyeli rahat 3 ay oldu. ille önüme gelirse 2-3 çatalla onunda lezzetine varıyorum. makarna 1 öğün haftada yiyorum. proteini hergün 1 öğünde baskın olarak tüketiyorum. yazya bol taze sebze yiyorum. akşam meyve yiyordum bıraktım. öğlene aldım meyve leri. gece kefir aldım çok acıkırsam onu birkaç yudum içiyorum. bol çorba içiyorum sebze yemeklerinde sınırım yok.haftada 1 de dışarıda yiyoruz bu ara. menüm fix mangalsa bol et. kebabçıysa 1 lahmacun diğer tabaklardan 1 çatal pek güzel oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…