Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kocayı derin dondurucu almaya gönderdim bide simfer kare fırın al dedim oda kaçtı .sen daha çok şey istemeden kaçayım dedi gitti bendede bi iştahsızlık sabah kahvaltısıyla duruyorum ögle 2 ince dilim kavun yedim hiç acıkmadım bakalım tartıda sabah kaç çıkarım

Bugün ne huzurlu ve neşeliydim..

Sık görüştüğüm bir kahve komşum var..Demin o geldi bizim çapraz apartmanda genç bir kadının hap içerek intihar ettiğini söyledi.
hastaneye kaldırılmış inşallah yaşar..

eşi askermiş sanırım kaynanasıyla veya annesiyle kısacası aile büyükleriyle problem yaşıyormuş bunalıma girmiş o yüzden...

Muhtemelen kocan asker hareketlerine dikkat et diye sürekli baskı yaptılarsa naapsın kadıncağız..

Nedir böyle kadınların hemcinslerinden çektiği..Çok üzüldüm..

eskiden fındık fıstık olsa hepsini bitirirdim şimdi evde fındık ceviz aldım bazen unutuyorum yemeyi düzenli yemiyorum aslında düzene girsem belki veririm herşeyi boş verdim spor yapmıyorum hergün 45 dakika yürüsem listeme uysam bence veririm şi,mdi

slm yena napıyosun sen beni bekliyorsun dimi diyorsun fadime veremiyo kiloları bende beklim beraber verelim

sağlık olsun fadimecim naapalım...demekki yeterince dikkat etmiyoruz yoksa neden vermeyelim..
Suç bizde değil işte gelen giden olunca ister istemez düzen bozuluyor ufacık kaçamaklar dahi kilonun sabitlenmesine veya artıya neden oluyor..

Ben yinede üzgün değilim yorgun ama çok eğlenceli geçti benim özellikle son 3 haftam..

Haftaya bizde vermiş olalım anlaştıkmı..En azından 1-1,5 kg...

Bak neden veremediğini biliyorsun işte...

Birde daha öncede söyledim gibi menünü paylaştığın zaman gerçekten seni takdir ediyorum çünkü çok dengeli besleniyorsun...

Son düzenleme:
bu zamanda böyle insanlar varmı daha demekki daha geri kafalı insanlar yaşıyormuş kızın ailesi burda yokmuymuş

Mutlu ,
kefir dedinde ben bir ara feci kabızdım naapsam geçmiyordu ..bir arkadaşım kefir mayası verdi hergün yarım yağlı sütle mayalayıp içiyordum..
Tadını önceleri sevmedim ama sonra alıştım zaten ekşi ayran,yoğurt tadında...

Canlı mikroorganizma olduğu için mayladıkça ürüyodu bende isteyenlere veriyordum:)..Sonra bıktım tadından,buzluğa koymuştum mayasını araya taşınma işi girince maya yok oldu sanırım..

KAbızlık sorunu yaşayanlar kefirde için inanın çok faydalı hemde çok tok tutuyor...

arkadaş tatilde dönsün ondan yine isteyeyim mayasını,hatırlattığın için sağol cilde bile çok faydalı ben yüzümede sürüyordum...

Son düzenleme:
kızlar harikasınız
bende sizleri okudukca gaza gelicem inşallah; sabah domates biber 2 dilim kepek ekmek, peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım.biraz önce 2 fincan türk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim.akşam ne yapsam diye düşünüyorum ;önerisi olan varmı?bol su içmeye çalışıyorum.

canım benim cevapladığın için tşk ederim.... şimdi yazdıklarını okudumda kendimi gördüm aynen evlendikten sonra evde gecırdığım 9 ayda bu şekilde beslendim neden se hep yedim doymak bilmedim

sıkılınca iştahı kaçan, tatlıyı sevmiyorum diyen insanlara hep imrenmişimdir.
6 ay sonra memlekete gittim herkes şok tabi ben 20 kilo almısım şişmişim resmen.. şimdide zayıflayıp gitmeyi öyle çok istiyorumki...

doktora gidicem dediğim gibi acaba benmi kendimin az yediğini sanuıyorum özelliklede işyerindeki o 2-3 tane kurabiye atıştırması sandığım aslında acayip kalori yüklemesimi onu çözmeye çalışıyorum sadece 1 hafta denicem canım sonra doktor yolları gözüküyorr....

:44:

Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..

mrb leah, sen istanbulda yaşıyorsun sanırım okuduğum kadarıyle hangi doktora gidiyorsun gercekten uygunmuş...

geçen doktorumda çıkanbir bayan varya ayça k onun muayene ücretini öğrenmek için aradım 300 tl diyor iki haftalık yani aylık 600 tl, açıkcası çok fazla geldi...

ben anadolu yakasındayım..

Ece arkadasim

Yediklerin toplasan toplasan 400 kalori eder..Oglen yemegi yememissin ki sen, ara ogun bile sayilmaz. 120 gr kadar et ye, 2-3 kase sut yogurt ye, toplamda da 6-9 porsiyon ekmek ve sebze ile salata ye...

Ogle yemegin kahve ve cikolata mi oyleyse aksama 1 paket cips 1litre kola diyorum ben. :)))

Ece arkadasim

Yediklerin toplasan toplasan 400 kalori eder..Oglen yemegi yememissin ki sen, ara ogun bile sayilmaz. 120 gr kadar et ye, 2-3 kase sut yogurt ye, toplamda da 6-9 porsiyon ekmek ve sebze ile salata ye...

çok geç kalktığım için sabahla öğlen bir oldu eti de yiyemem ama yoğurt yada süt olabilir , ilgin için teşekkürler.ben diyet moduna girdiğimde ya hep ya hiç yapıyorum biliyorumki sağlıksız bunu değiştirmeye çalışacağım:92:.

Nevzamansiz, bahsettigim kisi diyetisyen, iki yerde calisiyormus, ben eve yakin olsun, gitmeye usenip de tavsatmayayim diye bu kadini sectim acikcasi, Aktif tip merkezi uskudar'da nurcan bicakci kadinin adi.

Yalniz ben ayrica ic hastaliklari uzmanina da gidiyorum 6 ayda bir. Hipotiroidim var. diyetisyene baslarken , diyetisyen benden tahlillerimi tekrar yaptirmami istedi ben de kendi doktoruma gidip yaptirdim. Bir sorun cikmadi ve diyetisyen de diyet listemi yazdi. Daha once baska birine de gitmistim ama bu kadini daha cok tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…