dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.
ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.
bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim. 1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-. tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum.
slm yena napıyosun sen beni bekliyorsun dimi diyorsun fadime veremiyo kiloları bende beklim beraber verelim
eskiden fındık fıstık olsa hepsini bitirirdim şimdi evde fındık ceviz aldım bazen unutuyorum yemeyi düzenli yemiyorum aslında düzene girsem belki veririm herşeyi boş verdim spor yapmıyorum hergün 45 dakika yürüsem listeme uysam bence veririm şi,mdi
bu zamanda böyle insanlar varmı daha demekki daha geri kafalı insanlar yaşıyormuş kızın ailesi burda yokmuymuşBugün ne huzurlu ve neşeliydim..
Sık görüştüğüm bir kahve komşum var..Demin o geldi bizim çapraz apartmanda genç bir kadının hap içerek intihar ettiğini söyledi.
hastaneye kaldırılmış inşallah yaşar..
eşi askermiş sanırım kaynanasıyla veya annesiyle kısacası aile büyükleriyle problem yaşıyormuş bunalıma girmiş o yüzden...
Muhtemelen kocan asker hareketlerine dikkat et diye sürekli baskı yaptılarsa naapsın kadıncağız..
Nedir böyle kadınların hemcinslerinden çektiği..Çok üzüldüm..
11 yaşında ,senindemi ikizlerin varslm ece senin ikizler kaç yaşıda
dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.
ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.
bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-.
şimdi ne yapıyorum peki,
tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum. pilav yemeyeli rahat 3 ay oldu. ille önüme gelirse 2-3 çatalla onunda lezzetine varıyorum. makarna 1 öğün haftada yiyorum. proteini hergün 1 öğünde baskın olarak tüketiyorum. yazya bol taze sebze yiyorum. akşam meyve yiyordum bıraktım. öğlene aldım meyve leri. gece kefir aldım çok acıkırsam onu birkaç yudum içiyorum. bol çorba içiyorum sebze yemeklerinde sınırım yok.haftada 1 de dışarıda yiyoruz bu ara. menüm fix mangalsa bol et. kebabçıysa 1 lahmacun diğer tabaklardan 1 çatal pek güzel oluyor.
Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..
kızlar harikasınız
bende sizleri okudukca gaza gelicem inşallah; sabah domates biber 2 dilim kepek ekmek, peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım.biraz önce 2 fincan türk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim.akşam ne yapsam diye düşünüyorum ;önerisi olan varmı?bol su içmeye çalışıyorum.
Ece arkadasim
Yediklerin toplasan toplasan 400 kalori eder..Oglen yemegi yememissin ki sen, ara ogun bile sayilmaz. 120 gr kadar et ye, 2-3 kase sut yogurt ye, toplamda da 6-9 porsiyon ekmek ve sebze ile salata ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?