Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacim ellerine saglik cnm
mutlucum seninde ellerine saglik ,esine sinirlendin sinirden yaglari yaktin kiz
luunazaal hosgeldin cnm masallah kilo almamissin süpersinnnnn kim tutar seni

canımsın ben de seni seviyorum:)
bu artıyı görecek hiç birşey yapmadım inanki. spor da yapıyorum, günlerdir çok hareketliyim. geçen ay, ondan önceki ay haftada iki gün spor yapıyordum ama gene de kilo veriyordum.
bu ay saçma sapan birşey oldu anlamadım gitti. sadece geçen hafta 2 gün istemeden kahvaltıyla bitirdim günü. gün içinde yemek yemeye fırsatım olmuyordu gece de yemiyordum yapışmasın diye, bir tek bu var.
ödem olduğunda anlıyorum maalesef bu haftaki ödem değil
neyse inşallah bu hafta düzene girer. olmazsa bi diyetisyene başvurucam tabi uygun bi doktor bulursam

çok saol asucuum. ama üzüldüm çok az spor yapyoruz, yapanımız da bildirmiyor.

mutlu nolur kızma bana. biliyorsun topiğe girip yazmıyorum pek, aslında sürekli takip ediyorum bilgisayarı ilk açtığımda ilk önce burayı açmadan başka birşeye bakmıyorum bile. ama ne bileyim yazmaya gelince o spor bildirimini bile yazasım gelmiyor.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlarrrrrrrr

Listeleri hazırlayan tüm Arkadaşların ellerine sağlık o kadar işinizin arasında bide bizim listelerle uğraşıyorsunuz.
Mutlucum aslında haklısın hazır havalar sıcakken daha fazla terleyip kilo verebilecekken çokda spor konusunda kendimizi sıkmıyoruz.
Ben kendi adıma söz veriyorum tatilde yan gelip osman yatmıycam. Her akşam bir 5 dakkada olsa uğrayabilirmiyim bilmiyorum ama laptobu yanıma alıcam belki wireless olan bir cafeye falan gidersem diye, o zaman kesin günlük sporumu bildiririm. Olurda giremezsem sen beni yinede izinli yazma sakın yoksa nasilsa izinliyim diye şeytanla iş birliği yapabilirim
Sen iyisimi bana giremezsem her gün için kesin bir saat yürüyüş yaz çünkü amcamların yazlığından plaja kadar yürüyerek 15 dakka yol var eeee sabah akşam iki kere git gel yapacağıma göre 1 saat kafadan spor yapmış olurum.
Bebek arabasıyla postacı şaban gibi gidicem söz
Denizin içinde yüzdüğüm süreyi saymıyorum bile ama dedim ya akşamdan akşama uğramaya çalışırım.
Valla şurda 4 saat sonra yola çıkıcaz ama daha şimdiden özliycem sizi

Son düzenleme:
alkışların hepsi sizlere harikasınızzz kızlar süpersinizzz tebrik ediyorummm
herkesi canı gönülden tebrik ediyorummm eferim kızlarrr süpersinizzz ben tatil modunda durdum şimdi beklemedeyim ama ramazan da beni de bekleyin geliyorum canlarımmmmm
merhabalarr kızlarr ben geldim Kandilimiz mübarek olsun Allahım kalbimizee göre versin ne diliyorsanız gerçek olsun yarın memlekete gidiyorum inş herşey düzene girecek yemeklerim de inş şimdi herkesi öpüyorum yarın akşama kadarda gelemem kk ya herkes kendine iyi baksınnnnnn olur muuu

Hayırdır inşallah biri kizmı doğuruyor
Yanlızda değilim ama ses seda yok
huuuuuu huuuuuu kızlarrrrrrrrrr oradamısınız hazır gidene kadar oturucam uykum gelmezdi bari iki sohbet ederken

dikkatli olun yolda izde. uyuma adam kullanırken sen de olur mu öpüyorum çok eğlen.

kimse yok diye evde iyice salmıştım mutfağı toplamam 2 saat sürdü ayaklarım ağrıyor. nefret ediyom ben ev işinden yahu.

177 boyunda 96 kiloyum 21 yaşındayım.

Aramıza hoş geldin mabesa! Umarım sende hedefine bizlerle birlikte ulaşırsın. Emin ol ortamı çok seveceksin çünkü motivasyon tavan yapıyor buraya düzenli gelenlerde.
Kendini biraz tanıtırmısın? Nerdensin evlimisin adın ne falan gibi

Mutlucum al bendende o kadar hele ütüden nefretttttt ediyorum ama tabi iki çocuk bide her gün işe farklı gömlek giyen bir eş olunca ne ütü bitiyor nede çamaşır.
Eskiden hep derdim işinde takim elbise giyen bir eşim olur inşallah diye şimdi dilime tüküreyim diyom

Son düzenleme:
hoşbuldumm :)) en çok ihtiyacım olan şey motivasyon zaten, bir süredir takip ediyorum başlığı ama fırsat bulamadım, birbirinize olan desteğinize hayranım :)
ben evli değilim, üniversite öğrencisiyim, ergenlikten sonra kiloları vermiştim aslında iki yaz önce 73 kilo idim ama bu kış bu kiloları aldım maalesef ( spora gidiyorum istanbuldaken şimdi yazlıktayım yüzüyorum her gün ama kardio çalışmak gibi olmuyor, biraz da yemeklere küssem güzel olacak ama :)) sizin nasıl gidiyor, bir programa mı uyuyorsunuz kendinize göre karar verip mi ayarlıyorsunuz?

Buradakilerin çoğu diyetisyene gidiyor ve kesinlikle zayıflama hapı tarzı şeyleri kullanmıyor. Bizim tek programımız sağlıklı beslenme ve spor. Herkes öğrendiği faydalı bilgileri burada paylaşır ve birbirimize fikir veririz yediğimiz günlük menüler hakkında. Tabi yediklerimizi her zaman paylaşmıyoruz ancak kafamıza takılan bişey olursa yada diğer arkadaşlarada yardımcı olacağına inandığımız bir beslenme şekli öğrendiysek.
Aramızda motivasyonu artırmak için cumadan cumaya iki yarışma yapıyoruz. Her cuma kilo ve spor bildirimi yapıyoruz ve bir sonraki hafta kim daha fazla kilo verdiyse yada kim daha fazla spor yaptıysa birinci ilan ediyor ve taç takiyoruz
Birde cumadan cumaya isteyen ölçülerinide paylaşabiliyor ondada en fazla vucudu sıkılaşan birinci ilan ediliyor
Benim bu hafta 3.cü haftam ve toplamda 2 kilo gitti ( maalesef bu hafta verememişim çünkü ne spor konusunda kendimi kasabildim nede yeterli su içtim ) ama azimliyim haftaya kesin eksiye gidicem

Yaw ben nasil bir kıl yumağıyım anlamadım gitti
4 gün önce yüzümdeki tüyleri temizlemiştim yine eccük çıkmış
İşin yoksa gece gece onla uğraş şimdi
Ne inat tüyler ama yaa ben alıyorum onlar yine ağaç kökü gibi çıkıyor

Allahım hadi anladım beni sevidiğin için kiloyu fazla fazla verdin ama bari şu tüylerden muaf tutsaydın beni
Bazen diyorum erkek olsaydım keşke ister traş ol ister olma kimse yüzünde kıl var demiyor

Hoşgeldin canım bravo adananın müthiş yemekleri arasından hiç kilo almadan geldin en büyük tebrikler sana.

kimse yok diye evde iyice salmıştım mutfağı toplamam 2 saat sürdü ayaklarım ağrıyor. nefret ediyom ben ev işinden yahu.
Bende bayılırım ev işi yapmaya hele moralim bozuksa evi kzırım ve gerçekten çok rahatlarım bana zaten annem diyo sende hizmetçi ruhu var diye ama ütüden nefret ederim ve bir sürü ütüm var ıyyy aklma getirdin ...

en iyisi epilasyona gitmek aslında benim ablamda çok oynar yüzüyle ben bu güne kadar bir kere elime cımbız almadım hiç oynamadım bende çıkmıyor sende epilasyon yaptır ama cımbızını çöpe at yoksa aynısı olur ablamdn biliyorum ne güzel bitmişti oynadı tekrar çıktı.

Bende gidicem inşallah ama bu ara buralar biraz fazla açıldık bir iki ay daha sabretmem lazım. Bizim burada bir hastanede epilasyon yapıyorlarmış oraya gitmek istiyorum.
Eşimin tazminatini bekliyorum daha doğrusu benim tazminatim
Eski çalıştığı şirket iflas etmişti bir seneyi geçti hala bekliyorum hesapta bana verecek ama onada devlet vermior

Son düzenleme:
Aman bu eşler alması güç paralarını eşlerine vaat ederler heralde alamasalarda takmasınlar diye düşünüyorum ben bende bir senedir eşimin bana vereceği parayı bekliyorum ne hikmetse ne gelen var ne giden

Aman bu eşler alması güç paralarını eşlerine vaat ederler heralde alamasalarda takmasınlar diye düşünüyorum ben bende bir senedir eşimin bana vereceği parayı bekliyorum ne hikmetse ne gelen var ne giden

Geçenlerde yine biraz sıkışmıştık bir ödeme için 100 lira eksiği vardı ne yapsak sen kirli çıkısındır varmı zulada dedi yooooo bende para ne gezer ben mütahitmiyim dedim
Tamda o arada mutfağı temizliyordum dur ben uzanamadığın üst rafı temizliyeyim dedi bende ne bilim iyi dedim.
Uzun zamandır kullanmadığım porselen bir demlik vardı adam eline bir aldı aaaaa yaptı sonrada ulan ne karısın sen be dedi göz göre göre yalan söylüyorsun dedi. Birde baktım 100 lira Kızımın doğumuna yakın onu oraya koymuşum üzerinden 10 ay geçmiş unutmuşum gitti tabi paraçıklar.
Hesapta borç aldı ben Hallederiz kadir diyorum bazen ona verdiğim paraların hiç biri geri gelmedi. Hesapladım bir gün benden ve benim ailemden aldığı paraları ödemeye kalksa 30 milyar borçu oluşur

Kimse olmadığına göre Topiği temizleyip tükkanı kapatma görevi bana kaldı
Ev bitti hızımı alamadım ya birde buranın bir tozunu alayım

Kızlarrrrr ben bir saat sonra yola çıkıyorum

Camları sildim hava sıcak diye açık bırakıyorum havalansın
Yerleri sildim süpürdüm püskevit yiyipte ben yokken kırıntı yapmayın günahhh
Sporunuzu ihmal etmeyin ben yokken kek börek yapıp yemeyin
Anahtarı paspasın altına bırakıyorum ilk gelen alsın ve iyi saklasın
Ben yokken kapıda kalırsanız karışmam heee
Terli terli suda içmeyin hasta olursunuz
Kim o demedende kapıyı açmayın hırlısı var hırsızı var

Gider Ayak yine yaptın yapacağını banu dediğinizi duyar gibi oluyorum
İşte ben buyummmmmm
beni özleyin anacımmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…