kola yı hamile kaldığımdan beri hiç içmiyorum maden suyuyla idare ederim cips evimize dahi giremez.sadece tatlı steğimi bastırsın diye keyif kahvesinin yanına 2 kare aldım.Ogle yemegin kahve ve cikolata mi oyleyse aksama 1 paket cips 1litre kola diyorum ben. :)))
Nevzamansiz, bahsettigim kisi diyetisyen, iki yerde calisiyormus, ben eve yakin olsun, gitmeye usenip de tavsatmayayim diye bu kadini sectim acikcasi, Aktif tip merkezi uskudar'da nurcan bicakci kadinin adi.
Yalniz ben ayrica ic hastaliklari uzmanina da gidiyorum 6 ayda bir. Hipotiroidim var. diyetisyene baslarken , diyetisyen benden tahlillerimi tekrar yaptirmami istedi ben de kendi doktoruma gidip yaptirdim. Bir sorun cikmadi ve diyetisyen de diyet listemi yazdi. Daha once baska birine de gitmistim ama bu kadini daha cok tuttum.
Mutlusum, benim hesBim gore okullAr acilirken 80 leri deviricem. O zaman bir bulusma daha yapalim. Sen de o zamanlar mid 80 olacaksin, belki de ayni kiloda olacaz...
Hakkaten mutlu, ben de son 3 yildir hamileyim, yetmisleri en son 2007 yilinda gordum ben de....
Katilim olur bence bu defa...
olur olur çok canla başla topikte yazı yazsn arkadaşlar var, samimi de gözüküyor herkes. bence iyi bir grup toplarız. olmadı biz bulusuruz yine ben şu kaptanlık olayını da dinlemek isterim eğlencelimi nasıl kaptan oldun falan. yani görüşmek her türlü iyi olur.
bende eskişehirden sizin resimlerinize bakıp iç geçiririm
aslında para biriktirip bir hafta sonu kaçamağı organize edilebilinir. yani atıyorum bolu da bir otele yahut yürüyüş gezileri falan oluyor ya göller yöresine ne güzel olur hepimiz kaynaşırız. bir gecelik yatmalı. bol sohbet muhabbet eylülde harika olur.
süper olur ben katılırım.dalokasmom un bir anlamı varmı?bide aynı kilodayız sanırım bu haftaki hedefin ne?
aslında para biriktirip bir hafta sonu kaçamağı organize edilebilinir. yani atıyorum bolu da bir otele yahut yürüyüş gezileri falan oluyor ya göller yöresine ne güzel olur hepimiz kaynaşırız. bir gecelik yatmalı. bol sohbet muhabbet eylülde harika olur.
Şimdi kapıcıdan öğrendim..hap içen genç kadın taburcu edilmiş..Tabii haftasonu olduğu için midesini yıkayıp iki sorgu sualden sonra eve göndermişlerdir..
Çok şükür kurtulmuş...
ben de geçmişi okurken gördüm yazık kadına ya neden o kadar bunaltmışlar sanki kocası askerde diye onun canı yok mu neden hemen baskı haline girer bu millet anlamam zayıfı ezelim psikolojisi ne kötü deliriyorum bole düşünenlereeee uyus oldum şimdiiiyaaa şükür ki bişeysi yokmuşş
merhabalar kızlarrrr nasılsınız ben merzifona geldimmmm memleketimden sımsıcak merhabaaaa herkese mutlu şitttt bacımmm ben de gelemmiii yolurrrr para da biriktirirmm şole kenarcıkta uslu uslu otururum yoluurrrr yolurrrr ben de gelemmmmm arada dedikodu ederik sora susarım sözzzz
valla ben ciddiyim bırakabilirsen minnağıda bırakıp gelirim ohhhh eylül ekim bir hafta sonu böyle herkese uyan bir tarih ya çok muhtesem olur. 10-15 kişi bile olsak deli olur. ben beyzayı gerçek hayatta tanıyınca daha rahat oldum ama zamanla herkes birbiri hakkında bir fikir de ediniyor yani rahatca katılırım. şimdiden heyecanlandım.
Bunların hepsi aynı demek benimkide borç alır vermek bilmez ama bende bu çene varken sonunda alırım :::))))))))))))Geçenlerde yine biraz sıkışmıştık bir ödeme için 100 lira eksiği vardı ne yapsak sen kirli çıkısındır varmı zulada dedi yooooo bende para ne gezer ben mütahitmiyim dedim
Tamda o arada mutfağı temizliyordum dur ben uzanamadığın üst rafı temizliyeyim dedi bende ne bilim iyi dedim.
Uzun zamandır kullanmadığım porselen bir demlik vardı adam eline bir aldı aaaaa yaptı sonrada ulan ne karısın sen be dedi göz göre göre yalan söylüyorsun dedi. Birde baktım 100 liraKızımın doğumuna yakın onu oraya koymuşum üzerinden 10 ay geçmiş unutmuşum gitti tabi paraçıklar.
Hesapta borç aldıben Hallederiz kadir diyorum bazen ona verdiğim paraların hiç biri geri gelmedi. Hesapladım bir gün benden ve benim ailemden aldığı paraları ödemeye kalksa 30 milyar borçu oluşur
Sen bildiğin gibi devam et bence böyle süperr.Saferan,
sende hatırlıyorsundur belki citol ve bonus listeyi yaparken sadece haftalık kilomuz belirtiliyordu.. sonra bu iş bana kalınca hadi dedim böyle aylık yapayımda görelim naaptığımızı..Benim içinde böyle çok zor oluyor gözüm çıkıyor hesaplamaktan..
Listeni paylaşırmısın ya ne güzel vermişsin.Kizlar diyetisyenden geldim. Onun tartisina gore 2'2 kilo vermisim... Eyoooo...
Haftaya da 1 kilo bekliyorum dedi. Bakalim hayillisi artik.
Kahvalti secenegi olarak nesfit gibi bisey istedim, Biraz daha meyve verdi. Sebze yemekleri sinirsizdi, artik 1 porsiyon oldu. Lahmacun yiyebiliorm artik. Simit verdi, cok mutluyum.. Ye ye bitmez yani....
Sorucaktım ilerleyen sayfalarda gördüm bana çokkk uzakmış bende gittim ama benimki dudak uçuklatıcak kadar pahalı ne yazıkki artık gidemiyorum valla adama biriktirdiğim tüm paralarımı verdim nerdeyse.Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..
Valla sen süper gidiyorsun geçende demiştim muhteşem keşke bende böyle azimli olsam maşallah canımm maşallah.dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.
ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.
bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-.
şimdi ne yapıyorum peki,
tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum. pilav yemeyeli rahat 3 ay oldu. ille önüme gelirse 2-3 çatalla onunda lezzetine varıyorum. makarna 1 öğün haftada yiyorum. proteini hergün 1 öğünde baskın olarak tüketiyorum. yazya bol taze sebze yiyorum. akşam meyve yiyordum bıraktım. öğlene aldım meyve leri. gece kefir aldım çok acıkırsam onu birkaç yudum içiyorum. bol çorba içiyorum sebze yemeklerinde sınırım yok.haftada 1 de dışarıda yiyoruz bu ara. menüm fix mangalsa bol et. kebabçıysa 1 lahmacun diğer tabaklardan 1 çatal pek güzel oluyor.
Offf burası türkiye kızcağız biraz açık bgiydiyse azcık dışarı çıktıysa yeter Allah tan kurtulmuş ....Bugün ne huzurlu ve neşeliydim..
Sık görüştüğüm bir kahve komşum var..Demin o geldi bizim çapraz apartmanda genç bir kadının hap içerek intihar ettiğini söyledi.
hastaneye kaldırılmış inşallah yaşar..
eşi askermiş sanırım kaynanasıyla veya annesiyle kısacası aile büyükleriyle problem yaşıyormuş bunalıma girmiş o yüzden...
Muhtemelen kocan asker hareketlerine dikkat et diye sürekli baskı yaptılarsa naapsın kadıncağız..
Nedir böyle kadınların hemcinslerinden çektiği..Çok üzüldüm..
Bence böyle yapardsan zayıflayamazsın ablamda senin gibi dietlere hızlı başlıyor sonu gelmiyo tabiki kendeine dü<zgün bir liste yap sabah zaten fiks kahvaltı öğlen sebze veya çorba ayran 1 dil ekmek akşam et veya kurubaklagil saklata ye aralarda meyva süt gerçekten bu aç kaldığındaan daha çok vericen.kızlar harikasınız
bende sizleri okudukca gaza gelicem inşallah; sabah domates biber 2 dilim kepek ekmek, peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım.biraz önce 2 fincan türk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim.akşam ne yapsam diye düşünüyorum ;önerisi olan varmı?bol su içmeye çalışıyorum.
Ben gelirimde yanınızda çok şişman kalıcam versemde gene en ağır top ben olurum sen istanbulun neresindesin forum istanbul falan yazıyosun ya yakınmısın oralara ben baş.şehirdeyim.Super olur r
Eylul 15 gibi yapalim mi 80 leri ortalarim daaaa 2007 temmuzdan bu yana 80 ustuyum 85 alti bayaaaa yorucak gibi bence sen 70 lere inersin garantiiiii
Ama kalabAlik bir bulusma olsun yaaaa istanbullular bi zahmet katilirsa tadindan yinmez
Canım ben 1.haftanın kilosunu 4.haftanın kilosundan çıkarıp ekliyorum böyle yapınca aslında 3 haftalık oluyor...
Daha önce mutlu ve yasafatda söylemişti..
Ay içinde bazı haftalar kilo alıyoruz mesela..Örneğin ben bu ay 1.4 kilo aldım onu verdim.Şimdi sadece verilen kiloyu yazmış olsam 1.4 kilo vermiş görünürüm..
Ama öyle değil bu ayım sıfır başarı benim.aldığım kiloyu verdim ben...Anlatabildim umarım...
Siz bilirsiniz herkes öyle istiyosa bundan sonra sadece verilen kiloları hesaplayıp yazarım..nasıl hesaplamamı istediğinizi söylerseniz sevinirim..
Saferan,
sende hatırlıyorsundur belki citol ve bonus listeyi yaparken sadece haftalık kilomuz belirtiliyordu.. sonra bu iş bana kalınca hadi dedim böyle aylık yapayımda görelim naaptığımızı..Benim içinde böyle çok zor oluyor gözüm çıkıyor hesaplamaktan..
Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..
dr bence derhal git kör gözüne parmak olmayalım.
ben diyetisyene gittim ilk önce sonra yapmadım listeyi 3-4 ay sonra hayatımda yaptığım beslenme hatalarına dikkat ettim. ama kesmedim. kendimi gözledim. bayaaa aburcubur düşkünlüğüm vardı. evde yalnız bebekle sıkıldıkça cikolata cips buskivi dondurma ne bulursam paketiyle yiyordum. icetea lara sardım 2-3 litre içtiğim oluyordu. kabul etmediğimiz bir sürü hatası var biz obez insanların. çoğumuz obez hatta morbit obez olduğumuzu kabul etmiyoruz neredeyse 20 kilo verdiim halde obez statüsünen inemedim aşırı obezim. şimdiiii, yavaştan abur cuburu 2. tabak yemekleri yarım paket kıymalı makarnaları kesmeye başladım.az da yaesek doyuyoruz çokta yesek, ama bizim bazı seyleri bastırdığımız şişlik hissine aslında hiççç ihtiyacımız yok. bunu keşfettim.ç çevremin aaaa cnm emziriyorsun ye neolacak laflarını dinlememeyi öğrendim, hiç uyuyamıyordum oğlum yavas yavas 2 saatlik uykulara geçti. uykuda müthiş bir şey yokluğunda kıymetini anlıyorsun.
bu sekilde 3 kilo kadar gitti 1 ay gibi bir sürede. sonra diyet demek doğru olmasa da yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
1 nisan da. -108 kilo olarak listeye dahil oldum daha önce devamsızlık yapmama rağmen yena beni tekrar aldı sağolsun-.
şimdi ne yapıyorum peki,
tüm aburcuburları kestim. talıları yalnızca çok özellerse 1-2 çatalla bıraktım. akşam 9 da yenen akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda da kalsam 8 den önceye sonra 7 den önceye çektim. suyu tüm diyer sıvıların önüne koydum. 3 litre civarı su içiyorum. yeşil çayı 1-2 fincan içiyorum. yağı azalttım. ekmeği 6 dilime indirdim. ve beyaz ekmek yemiyorum. benim diyet listem olmadığı için kendimi özgür hissediyorum bu benim psikolojim için şart patronun yine kendim olması beni rahatlatıyor ve sorumluluk veriyor. biraz fındık fıstık düşkünlüğüm var onları ara öğün gibi acıktıkça ağzıma atıveriyorum. pilav yemeyeli rahat 3 ay oldu. ille önüme gelirse 2-3 çatalla onunda lezzetine varıyorum. makarna 1 öğün haftada yiyorum. proteini hergün 1 öğünde baskın olarak tüketiyorum. yazya bol taze sebze yiyorum. akşam meyve yiyordum bıraktım. öğlene aldım meyve leri. gece kefir aldım çok acıkırsam onu birkaç yudum içiyorum. bol çorba içiyorum sebze yemeklerinde sınırım yok.haftada 1 de dışarıda yiyoruz bu ara. menüm fix mangalsa bol et. kebabçıysa 1 lahmacun diğer tabaklardan 1 çatal pek güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?