Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlusum, benim hesBim gore okullAr acilirken 80 leri deviricem. O zaman bir bulusma daha yapalim. Sen de o zamanlar mid 80 olacaksin, belki de ayni kiloda olacaz...

tşklerr leah, ben netten bakıyım olmazsa numarasını verebilirsen çok sevinirim..

Mutlusum, benim hesBim gore okullAr acilirken 80 leri deviricem. O zaman bir bulusma daha yapalim. Sen de o zamanlar mid 80 olacaksin, belki de ayni kiloda olacaz...

Super olur r
Eylul 15 gibi yapalim mi 80 leri ortalarim daaaa 2007 temmuzdan bu yana 80 ustuyum 85 alti bayaaaa yorucak gibi bence sen 70 lere inersin garantiiiii

Ama kalabAlik bir bulusma olsun yaaaa istanbullular bi zahmet katilirsa tadindan yinmez

Hakkaten mutlu, ben de son 3 yildir hamileyim, yetmisleri en son 2007 yilinda gordum ben de....

Katilim olur bence bu defa...

Hakkaten mutlu, ben de son 3 yildir hamileyim, yetmisleri en son 2007 yilinda gordum ben de....

Katilim olur bence bu defa...

olur olur çok canla başla topikte yazı yazsn arkadaşlar var, samimi de gözüküyor herkes. bence iyi bir grup toplarız. olmadı biz bulusuruz yine ben şu kaptanlık olayını da dinlemek isterim eğlencelimi nasıl kaptan oldun falan. yani görüşmek her türlü iyi olur.

ya 70ler daha kolay iner de bu 85 altı bayaaa tırstırdı beni. günlüğümü buldum o ara isveçler lahana çorbaları havada ucusmuş yok olmamamış

aslında para biriktirip bir hafta sonu kaçamağı organize edilebilinir. yani atıyorum bolu da bir otele yahut yürüyüş gezileri falan oluyor ya göller yöresine ne güzel olur hepimiz kaynaşırız. bir gecelik yatmalı. bol sohbet muhabbet eylülde harika olur.

süper olur ben katılırım.dalokasmom un bir anlamı varmı?bide aynı kilodayız sanırım bu haftaki hedefin ne?

süper olur ben katılırım.dalokasmom un bir anlamı varmı?bide aynı kilodayız sanırım bu haftaki hedefin ne?

hedefim 91 sınırlarına girmek. haftada 1 kilo. ama adet olucam bu hafta (terslik olmazsa) eksi 05 ile artı 05 arasında bişey olabilir. ben pek hedef koymuyorum ben free kızıyım topikin. 100 gr bile versem öpüp başıma koyuyorum. çünkü 65-70 arasına inmek için tam 1 senem var, olur inşallah. 12 ay yaklaşık 25 kilo, seneyi 70 lerde kapamayı becerirsem 2012 haziranında 65 civarını görmeyi istiyorum. planlar bunlar. Allah kısmet ederse bu defa 94 ile hamile kalmak ve 116 kilo ile doğuma gitmek yerine 65 ile hamile kalıp 75-80 arası doğuma gitmek var. hayırlısı kısmet tabi.

dalokay 1 yaşındaki oğlumun adı anneliğini yapmakla kafayı sıyırdığım bir dönem buraya kayıt olduumdan aklıma bu garip ve uzun nik geldi.

Son düzenleme:
Şimdi kapıcıdan öğrendim..hap içen genç kadın taburcu edilmiş..Tabii haftasonu olduğu için midesini yıkayıp iki sorgu sualden sonra eve göndermişlerdir..

Çok şükür kurtulmuş...

merhabalar kızlarrrr nasılsınız ben merzifona geldimmmm memleketimden sımsıcak merhabaaaa herkese mutlu şitttt bacımmm ben de gelemmiii yolurrrr para da biriktirirmm şole kenarcıkta uslu uslu otururum yoluurrrr yolurrrr ben de gelemmmmm arada dedikodu ederik sora susarım sözzzz

Şimdi kapıcıdan öğrendim..hap içen genç kadın taburcu edilmiş..Tabii haftasonu olduğu için midesini yıkayıp iki sorgu sualden sonra eve göndermişlerdir..

Çok şükür kurtulmuş...

ben de geçmişi okurken gördüm yazık kadına ya neden o kadar bunaltmışlar sanki kocası askerde diye onun canı yok mu neden hemen baskı haline girer bu millet anlamam zayıfı ezelim psikolojisi ne kötü deliriyorum bole düşünenlereeee uyus oldum şimdiii yaaa şükür ki bişeysi yokmuşş

valla benim kv kocamın dizinin dibindeyken bana saldırdığı için, kimsesiz çıkaryolu olmayan bir kadını hayatından bezdirmelerini anlıyorum. zor çok. inşallah hayatı daha iyi bir hale döner.

valla ben ciddiyim bırakabilirsen minnağıda bırakıp gelirim ohhhh eylül ekim bir hafta sonu böyle herkese uyan bir tarih ya çok muhtesem olur. 10-15 kişi bile olsak deli olur. ben beyzayı gerçek hayatta tanıyınca daha rahat oldum ama zamanla herkes birbiri hakkında bir fikir de ediniyor yani rahatca katılırım. şimdiden heyecanlandım.

bana uyar ben de ciddiyimmm valla benim bağım yok çocuklu olanlar için belki de zor olur ama birbirimiz tanımak yakından çok süper olurrr vallaaa

Bunların hepsi aynı demek benimkide borç alır vermek bilmez ama bende bu çene varken sonunda alırım :::))))))))))))

Sen bildiğin gibi devam et bence böyle süperr.

Listeni paylaşırmısın ya ne güzel vermişsin.

Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..
Sorucaktım ilerleyen sayfalarda gördüm bana çokkk uzakmış bende gittim ama benimki dudak uçuklatıcak kadar pahalı ne yazıkki artık gidemiyorum valla adama biriktirdiğim tüm paralarımı verdim nerdeyse.

Valla sen süper gidiyorsun geçende demiştim muhteşem keşke bende böyle azimli olsam maşallah canımm maşallah.

Offf burası türkiye kızcağız biraz açık bgiydiyse azcık dışarı çıktıysa yeter Allah tan kurtulmuş ....

Bence böyle yapardsan zayıflayamazsın ablamda senin gibi dietlere hızlı başlıyor sonu gelmiyo tabiki kendeine dü<zgün bir liste yap sabah zaten fiks kahvaltı öğlen sebze veya çorba ayran 1 dil ekmek akşam et veya kurubaklagil saklata ye aralarda meyva süt gerçekten bu aç kaldığındaan daha çok vericen.

Ben gelirimde yanınızda çok şişman kalıcam versemde gene en ağır top ben olurum sen istanbulun neresindesin forum istanbul falan yazıyosun ya yakınmısın oralara ben baş.şehirdeyim.

uffff yena ablacım bana çok kızmışşşş(
ablacım ben yanlış hesaplamışım ondan öyle dedim. ama sonradanda yazdım ya pişman oldum özür dilerim diye
olurmu tabiiki şimdiye kadar gelen düzene herkes alışmış gayette güzel. ben sadece ilk defa aylık sonuç çizelgesinde olduğum için bilmiyordum ondan dedim
seni kırdıysam çok özür dilerim. yoksa bu kadar emek verip ilgileniyorsunuz bide ben nankörlükmü yapıcam aman haaa lütfen yanlış anlamayın beni yaa
bu düzen gayet güzel ellerinize gözlerinize sağlık
tekrar kırdıysam özür dilerim

Mutlus benim diyetisyen acayip ucuzmus bu arada...55 odemistim gecen gidiste..bu defa para almadilar,yani iki defa gidis 55 tl oluyormus. Her jafta gidiyosun, aylik 110 ediyor iste..

çok uygunmuş hemdeee :-O
nerdeydi bu doktorumuz tam olarak
ben daha çok annem için arıyorum çünkü sağlık problemleri öncelikli annemin. hem uygun fiyatlı hemde iyi bir doktor arıyorum
annem erken menapozluğa girdi. ameliyat oldu. buda onu mahvetti. ayrıca tansiyon hastası. ve menyeri de var
kilo da cabası işte
uygun fiyatlı iyi bir doktor arıyorum. eğer bulursanız beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

yaaa sen bu topiğin idolümüsün nesin yaaa:))
hepimizin diline tercüman oluyosun:))
aynı şeyleri yaşadım ve senin(SİZLERİN) yazılarını okudukçça işte bu sağlıklı beslenme kanununu kafama yazdım
dahası yok ömrü billah böyle sağlıklı beslenicem. hiçbişeydende kaçmıyorum. canım ne çekerse tadıyorum ama TADIYORUM maksat nefsim kessin sesini
gerçekten mutlu sen hem tatlı dilli hemde idealist bir hanımsın bidahaki buluşmanızda bende olmayı planlıyorum sizleri reelde tanımayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…