benim ikizler 13.5 yaşındalar erkekler11 yaşında ,senindemi ikizlerin varEbru Şallı Selülit Savar 2011 izleebru şallının selülit savar platesi hergün aynı saatte bunu beraber yapabiliriz???
bende aklımda kalanları yazayım sabah
2 kandil simidi peynir çay
ögle 2 ince dilim kavun
ara 1 çay bardagı ayçekirdegi 1 bardak kola
akşam 2 ince dilim soslu fırınladıgım ekmek 1 şekerli çay 1 top
limonlu dondurmaitiraf ediyorum bugün menüm berbat hiç sebze salata yok yarın kendime gelmem lazım
Saferan,
sende hatırlıyorsundur belki citol ve bonus listeyi yaparken sadece haftalık kilomuz belirtiliyordu.. sonra bu iş bana kalınca hadi dedim böyle aylık yapayımda görelim naaptığımızı..Benim içinde böyle çok zor oluyor gözüm çıkıyor hesaplamaktan..
Bunların hepsi aynı demek benimkide borç alır vermek bilmez ama bende bu çene varken sonunda alırım :::))))))))))))
Sen bildiğin gibi devam et bence böyle süperr.
Listeni paylaşırmısın ya ne güzel vermişsin.
Sorucaktım ilerleyen sayfalarda gördüm bana çokkk uzakmış bende gittim ama benimki dudak uçuklatıcak kadar pahalı ne yazıkki artık gidemiyorum valla adama biriktirdiğim tüm paralarımı verdim nerdeyse.
Valla sen süper gidiyorsun geçende demiştim muhteşem keşke bende böyle azimli olsam maşallah canımm maşallah.
Offf burası türkiye kızcağız biraz açık bgiydiyse azcık dışarı çıktıysa yeter Allah tan kurtulmuş ....
Bence böyle yapardsan zayıflayamazsın ablamda senin gibi dietlere hızlı başlıyor sonu gelmiyo tabiki kendeine dü<zgün bir liste yap sabah zaten fiks kahvaltı öğlen sebze veya çorba ayran 1 dil ekmek akşam et veya kurubaklagil saklata ye aralarda meyva süt gerçekten bu aç kaldığındaan daha çok vericen.
Ben gelirimde yanınızda çok şişman kalıcam versemde gene en ağır top ben olurum sen istanbulun neresindesin forum istanbul falan yazıyosun ya yakınmısın oralara ben baş.şehirdeyim.
Kiz alisveris hirsini simdilik pazarlardan cikar, olmadi agustos ayinda yaz indirimleri icin gezeriz bir tur daha
Mutlu,
Ben yatili filan gelemem kizim, hayal bana bunlar.. Zaten tovbekar oldum Antalya'ya gidip gelince, esim olmadan cocuklarla surdan suraya gitmem....
İl sinirlari icinde heryere uyarim...
Yeni listwmi soranlara yine yaziorm
Sabah 80 gr nesfit ve 200 ml sut ( veya klasik kahvaltim, donusumlu)
Ara 2 meyve 4 biskuvi
Oglen 1 porsiyon sebze, 1 porsiyon yagsiz salata, 200 ml yogurt, 3 dilim ekmek
Ara 2 meyve, 1 bardak sut, 10 findik, 4 biskuvi
Aksam 120 gr et, tavuk veya peynir, yumurta
Yagsiz salata
3 dilim ekmek
Ara 2 meyve
Not : biskuvi yerine daha fazla meyveyi ben istedigim icin verdi, degisiklik olsun diye findik ve musli, nesfit verdi
Emzirdigim icin 2100 kcal
kimse yok muuuuuuuuuuuuuu kıslarrrrr:79:80::79::80:
kızlar harikasınız
bende sizleri okudukca gaza gelicem inşallah; sabah domates biber 2 dilim kepek ekmek, peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım.biraz önce 2 fincan türk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim.akşam ne yapsam diye düşünüyorum ;önerisi olan varmı?bol su içmeye çalışıyorum.
Hakkaten mutlu, ben de son 3 yildir hamileyim, yetmisleri en son 2007 yilinda gordum ben de....
Katilim olur bence bu defa...
bende eskişehirden sizin resimlerinize bakıp iç geçiririm
var sen nerdesin semoşum. bi semi derdirtmedin içimde kaldı. sem vitmor hesabı
ahahaa sende izliyomuydun onu..:) Vay beee neler vardı eskiden..cesur ve güzel vardı birde.:))
burdayım ama net gitti nasıl oldu anlamadım sayfa yeniliyorum ama yazdıklarınızı görmedim bir zamanvar sen nerdesin semoşum. bi semi derdirtmedin içimde kaldı. sem vitmor hesabı
ahahaa sende izliyomuydun onu..:) Vay beee neler vardı eskiden..cesur ve güzel vardı birde.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?