Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yuvarladiklarimida yazayim
2dilim kepekli ekmek
kiymali yumurta
1fincan kahve
1domates
1közlenmis biber
ara
1ligt yogurtlu müsli
ölen
1tabakcik ispanak
1ligt yogurtlu
ara
bahcemden 1kase eksi börtlen
aksam
2ligt yogurt
2fincan yesilcay
ilerki saatlerdede acikirsam meyve felan yerim
1fincan kahve icerim

bende aklımda kalanları yazayım sabah
2 kandil simidi peynir çay
ögle 2 ince dilim kavun
ara 1 çay bardagı ayçekirdegi 1 bardak kola
akşam 2 ince dilim soslu fırınladıgım ekmek 1 şekerli çay 1 top
limonlu dondurma itiraf ediyorum bugün menüm berbat hiç sebze salata yok yarın kendime gelmem lazım

bende kavun yemistim unutmusum ama benim kavunun sekeri yoktu

Mutlu,

Ben yatili filan gelemem kizim, hayal bana bunlar.. Zaten tovbekar oldum Antalya'ya gidip gelince, esim olmadan cocuklarla surdan suraya gitmem....

İl sinirlari icinde heryere uyarim...

Yeni listwmi soranlara yine yaziorm

Sabah 80 gr nesfit ve 200 ml sut ( veya klasik kahvaltim, donusumlu)
Ara 2 meyve 4 biskuvi
Oglen 1 porsiyon sebze, 1 porsiyon yagsiz salata, 200 ml yogurt, 3 dilim ekmek
Ara 2 meyve, 1 bardak sut, 10 findik, 4 biskuvi
Aksam 120 gr et, tavuk veya peynir, yumurta
Yagsiz salata
3 dilim ekmek
Ara 2 meyve

Not : biskuvi yerine daha fazla meyveyi ben istedigim icin verdi, degisiklik olsun diye findik ve musli, nesfit verdi

Emzirdigim icin 2100 kcal

sen büyük bir özveriyle en güzelini yapmaya çalışıyorsun canım.............hakkın ödenmez...........

ben b.çekmece tarafındayım. uzakım çok yine alışveriş yapasım var ama evden anca yürüyüşe çıkıyorum.

Kiz alisveris hirsini simdilik pazarlardan cikar, olmadi agustos ayinda yaz indirimleri icin gezeriz bir tur daha

Kiz alisveris hirsini simdilik pazarlardan cikar, olmadi agustos ayinda yaz indirimleri icin gezeriz bir tur daha

ablam h&m den bi çamaşırlar almış vaavvv dedim. fiyatlarda çok uygun kalitelilerde. bakabilirsen bak. ben kocam gelirse tatilden oğlan ve kendim için tatil alışverişi yapıcam 1 tane park yatak alıcam. kullanıyormusun. önerisi olan varmıdır. kendime şapka çanta mayo havlu terlik bişiler alıcam konuşuyoduk ya hkettim kızım neredeyse 20 kg gitti

saçlarımı kestiriim diyorum sonra deniz bozar diyorum bilemedim olmazsa tatilden sonra bakıcam.

arada hepsini mı yiyosun acaba ben demi senin diyeti yapsam süperrrr.

hoşgeldin ececimmm

Hakkaten mutlu, ben de son 3 yildir hamileyim, yetmisleri en son 2007 yilinda gordum ben de....

Katilim olur bence bu defa...

70 mii çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum bılee

bende eskişehirden sizin resimlerinize bakıp iç geçiririm

eşkişehirn nersindesin cnmm

45 yürüdüm

ahahaa sende izliyomuydun onu..:) Vay beee neler vardı eskiden..cesur ve güzel vardı birde.:))

ben evimiz hollywood dayı izliyordum ay o kızlar ne güzel çocuklar ne yakışıklı geliyordu. şimdi bunlar ne yahu diyorum görünce.

ama semi oynayan kadın hala 10 numara. şuan dedikoducu kızda oynuyor kadın muhtesem neredeyse hiç değişmemiş. ruhunu şeytana satanlardan

sarı civciv ne zaman oluyosun sen kolonoskopi.?

Bu arada kızmadım hayatım sana tabiiki sorabilirsin..ayrıca mesajlarım hiiçte kızmış gibi değildi boşuna vicdan yapıp üzmüşsün kendini.:)
Mucukss..

Son düzenleme:
var sen nerdesin semoşum. bi semi derdirtmedin içimde kaldı. sem vitmor hesabı
burdayım ama net gitti nasıl oldu anlamadım sayfa yeniliyorum ama yazdıklarınızı görmedim bir zaman
ahahaa sende izliyomuydun onu..:) Vay beee neler vardı eskiden..cesur ve güzel vardı birde.:))

evet ben de biliyorummmmm ne güzel dizilerdiii vay beee diyorum şimdi ki dizilerrr kopmuşşş eskiler neydi ben de hiç benzemiyorum semi vitmora amaaaa niseee de mutlucum napalımmm köpek adı gibi geliyorrr ama semi semi gel kızım kuçu kuşu der gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…