burdayım ama net gitti nasıl oldu anlamadım sayfa yeniliyorum ama yazdıklarınızı görmedim bir zaman
evet ben de biliyorummmmm ne güzel dizilerdiii vay beee diyorum şimdi ki dizilerrr kopmuşşş eskiler neydi ben de hiç benzemiyorum semi vitmora amaaaaniseee de mutlucum napalımmm köpek adı gibi geliyorrr ama semi semi gel kızım kuçu kuşu der gibiii
semiran, Şeker kız kendiyi izliyormuydun.:) Ben onun sevgilisi antonyo ya aşıktım..:)
sarışın mııydı sanki
Galiba öyleydi..Şimdi düşününce ne komik geliyor kocaman gözler,japon çizgifilmler neden öyle koca gözlü olur.?.Acaba onların gözleri minik olduğunda dolayımı öyle çiziyorlar..:))))
semiran, Şeker kız kendiyi izliyormuydun.:) Ben onun sevgilisi antonyo ya aşıktım..:)
öyleyse benim animasyon kahramanlarım ince uzun olur hiç bakmam
evet sarışındı renkli gözlü yakışıklıydısarışın mııydı sanki
Galiba öyleydi..Şimdi düşününce ne komik geliyor kocaman gözler,japon çizgifilmler neden öyle koca gözlü olur.?.Acaba onların gözleri minik olduğunda dolayımı öyle çiziyorlar..:))))
‪Adele - Set Fire to the Rain Lyrics‬‏ - YouTube
Kızım bu günlerde bu şarkıcıya takmış durumda sürekli dinliyor.:)
bende bu şarkısını çok sevdim.:) Ses on numara.
evet sarışındı renkli gözlü yakışıklıydı
güzel tespit var yaa ben de gözlerine hastaydımm dedim ya içlerinde de iki küçük noktacık vardı
‪Adele - Set Fire to the Rain Lyrics‬‏ - YouTube
Kızım bu günlerde bu şarkıcıya takmış durumda sürekli dinliyor.:)
bende bu şarkısını çok sevdim.:) Ses on numara.
çok güzel ama çok hüzünlü yahu ben senin kızın yaşında "new kids on the block" dinlerdim. step by step uhuhhhuuu baby.
haydi size iyi gecelerr
çamaşırları toparlayıp makınaya atayımm ortalıgı toparlılayımm sonra da uyurumm belkıı
haydi size iyi gecelerr
çamaşırları toparlayıp makınaya atayımm ortalıgı toparlılayımm sonra da uyurumm belkıı
İyi geceler gulma...
bende yığınla ütü yaptım terledim..Duşa giricem ama çok üşeniyorum..:)
iyi geceler cnm kolay gelsinnnn:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?