Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

11-12 yaşlarındayken İrlandalı kız diye bir film izlemiştik ablamla TRT de..ayılıp bayılmıştık filme hiiç unutamıyorum..Konu olduğunda hep dile getirirdim olsa tekrar izlesem diye..neyyse eşim sağolsun buldu filmi ben heyecanla oturdum karşısına aynı hazzı alıcamı zannederk..
Filmin yarısında bıraktım izlemeyi..acaip hayal kırıklığına uğradım..ben aynıydım ama demekki zevklerim,duygularım değişmiş..

semiran, Şeker kız kendiyi izliyormuydun.:) Ben onun sevgilisi antonyo ya aşıktım..:)

ece73,
profil resmin sana ait değilmi.?
çocukların senin aynın..:)

eskişsehirden OKUR diye bir arkadaşımız daha vardı burda, ikinci doğumun yaptıktan sonra koptu burdan...

sarışın mııydı sanki

Galiba öyleydi..Şimdi düşününce ne komik geliyor kocaman gözler,japon çizgifilmler neden öyle koca gözlü olur.?.Acaba onların gözleri minik olduğunda dolayımı öyle çiziyorlar..:))))

sarışın mııydı sanki
evet sarışındı renkli gözlü yakışıklıydı

Galiba öyleydi..Şimdi düşününce ne komik geliyor kocaman gözler,japon çizgifilmler neden öyle koca gözlü olur.?.Acaba onların gözleri minik olduğunda dolayımı öyle çiziyorlar..:))))

güzel tespit var yaa ben de gözlerine hastaydımm dedim ya içlerinde de iki küçük noktacık vardı

haydi size iyi gecelerr
çamaşırları toparlayıp makınaya atayımm ortalıgı toparlılayımm sonra da uyurumm belkıı

çok güzel ama çok hüzünlü yahu ben senin kızın yaşında "new kids on the block" dinlerdim. step by step uhuhhhuuu baby.

Bu benim seçtiğim diğer şarkıları pek öyle değil..Ama şarkıcının tarzı yavaş..Ayrıca şişman fakat çok güzel bir kız...

Kızım diyoki anne bak oda şişko.:)))

Bu arada kulağım patlıyor inan ,kızımda çok cıstak dinliyor..:)

haydi size iyi gecelerr
çamaşırları toparlayıp makınaya atayımm ortalıgı toparlılayımm sonra da uyurumm belkıı

İyi geceler gulma...
bende yığınla ütü yaptım terledim..Duşa giricem ama çok üşeniyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…