Bayılırdım şeker kıza geçen gün yiğenime izlettim hiç ilgisini bile çekmedi biz gene ne çok severdik.
semiran, Şeker kız kendiyi izliyormuydun.:) Ben onun sevgilisi antonyo ya aşıktım..:)
En sevdiğim guruptu kocaman posterleri vardı odamın her yerinde en sonunda babamın gazabına uğradılar::)))))çok güzel ama çok hüzünlü yahu ben senin kızın yaşında "new kids on the block" dinlerdim. step by step uhuhhhuuu baby.
Leslie ev yürüyüşü gogle leslie ile yürüyüş yaz çıkan sitelerden indir 2 mil 3 mil 4 mil diye önce 2 mille başla sonra arttır ben geçen sene 3 mil ve dietle 1.5 ayda 8.5 kilo verdim tavsiye ederim.iyi geceler kızlar nasılsınız ???
ben pek nete giremiyorum bazen okuyup çıkıyorum sadece vaktim olmuyo pek
buarada yediklerime dikkat ediyorum ama tam anlamıyla asılamadım sürekli düğün dernek gezince malum ipin ucu kaçıyo biraz ama sabrediyorum inşş ramazan gelince herşey daha iyi olacak
sizde ne var ne yok ?
buarada bu leslie nedir anlatabilirmi biri
Bugün iki mil diye başaldım 3 mil yaptım çok iyi oldu.
Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım parathormon diye bişey var aranızda bu nedir bileniniz varmı?...
Mutlu,
Tabi hakettin ortikim sen herseyi hakettin vallla 20 kilo verdin...
Millet 10 kilo verdim diye basari hikayesi yaziyor, aslinda semiran, asu, sen de yazabilirsiniz artik bir basari oykusu, verdikce de revize edin....
Benim ara ogunler orda topluca yazilmis. Ben kadina ogleden sonra sapitiyorum dedim, o da bana ne yiyorsun sapitinca dedi. Ben de biskuci ve meyve dedim. O da bana ben sana veriyorum onlari sapitma dedi.. Verdi. Hepsi o kadar, istedigim zaman canim cektikce 1 er 2 ser aatiyorum agzima....hepsini de yiyorum.
Tatilde bazen plaja giderken yanimiza cocuklar icin(malum 5 cocuk...) aldigimiz abur cuburlardan yedim diye, menuyu biraz kisitlamistim. Biraz kas kaybetmisim, kadin hemen dedi ki eksik mi yediniz... Tekrar soyledi, menu disi bisey yeseniz bile ayazdiklarimin tamamini da yeyin. Yoksa kas kaybi olur.
1 kilo kas, beraberinde 2,7 kilo su tutyor. 1 +2,7= 3,7 kilo...
diyor ki 3,7 kilo verdim sanirsin, aslinda 1 kilo kas kaybetmissindir sadece. Sonucta yag yuzden artar, avurtlar coker , goz altlarin morarir ama yag oranin artmistir, kas azaldigi icin metabolik hizin dusmustur ve kilo alma egilimin artmistir..
Mutlu,
Tabi hakettin ortikim sen herseyi hakettin vallla 20 kilo verdin...
Millet 10 kilo verdim diye basari hikayesi yaziyor, aslinda semiran, asu, sen de yazabilirsiniz artik bir basari oykusu, verdikce de revize edin....
Benim ara ogunler orda topluca yazilmis. Ben kadina ogleden sonra sapitiyorum dedim, o da bana ne yiyorsun sapitinca dedi. Ben de biskuci ve meyve dedim. O da bana ben sana veriyorum onlari sapitma dedi.. Verdi. Hepsi o kadar, istedigim zaman canim cektikce 1 er 2 ser aatiyorum agzima....hepsini de yiyorum.
Tatilde bazen plaja giderken yanimiza cocuklar icin(malum 5 cocuk...) aldigimiz abur cuburlardan yedim diye, menuyu biraz kisitlamistim. Biraz kas kaybetmisim, kadin hemen dedi ki eksik mi yediniz... Tekrar soyledi, menu disi bisey yeseniz bile ayazdiklarimin tamamini da yeyin. Yoksa kas kaybi olur.
1 kilo kas, beraberinde 2,7 kilo su tutyor. 1 +2,7= 3,7 kilo...
diyor ki 3,7 kilo verdim sanirsin, aslinda 1 kilo kas kaybetmissindir sadece. Sonucta yag yuzden artar, avurtlar coker , goz altlarin morarir ama yag oranin artmistir, kas azaldigi icin metabolik hizin dusmustur ve kilo alma egilimin artmistir..
Dalokim, bende pek selulit yok. Daha dogrusu yag tomarlari var. Ama bir donemyuruyuse cikmadan evel kekik yagi surup strec sariyordum. Gercekten de yumusacik bir deri oluyor. Yanniz cok pis kokuyor ve yikansan da fircalansan da koku gitmiyor...
bor de denemedim ama biberiye yagi da ayni etkiyi yapiyormus.
Mutlu ,
kefir dedinde ben bir ara feci kabızdım naapsam geçmiyordu ..bir arkadaşım kefir mayası verdi hergün yarım yağlı sütle mayalayıp içiyordum..
Tadını önceleri sevmedim ama sonra alıştım zaten ekşi ayran,yoğurt tadında...
Canlı mikroorganizma olduğu için mayladıkça ürüyodu bende isteyenlere veriyordum:)..Sonra bıktım tadından,buzluğa koymuştum mayasını araya taşınma işi girince maya yok oldu sanırım..
KAbızlık sorunu yaşayanlar kefirde için inanın çok faydalı hemde çok tok tutuyor...
arkadaş tatilde dönsün ondan yine isteyeyim mayasını,hatırlattığın için sağol cilde bile çok faydalı ben yüzümede sürüyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?