Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar nasılsınız ???
ben pek nete giremiyorum bazen okuyup çıkıyorum sadece vaktim olmuyo pek
buarada yediklerime dikkat ediyorum ama tam anlamıyla asılamadım sürekli düğün dernek gezince malum ipin ucu kaçıyo biraz ama sabrediyorum inşş ramazan gelince herşey daha iyi olacak
sizde ne var ne yok ?
buarada bu leslie nedir anlatabilirmi biri

semiran, Şeker kız kendiyi izliyormuydun.:) Ben onun sevgilisi antonyo ya aşıktım..:)
Bayılırdım şeker kıza geçen gün yiğenime izlettim hiç ilgisini bile çekmedi biz gene ne çok severdik.

çok güzel ama çok hüzünlü yahu ben senin kızın yaşında "new kids on the block" dinlerdim. step by step uhuhhhuuu baby.
En sevdiğim guruptu kocaman posterleri vardı odamın her yerinde en sonunda babamın gazabına uğradılar::)))))

Leslie ev yürüyüşü gogle leslie ile yürüyüş yaz çıkan sitelerden indir 2 mil 3 mil 4 mil diye önce 2 mille başla sonra arttır ben geçen sene 3 mil ve dietle 1.5 ayda 8.5 kilo verdim tavsiye ederim.

Bugün iki mil diye başaldım 3 mil yaptım çok iyi oldu.
Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım parathormon diye bişey var aranızda bu nedir bileniniz varmı?...

selam
bir haftadır diyet yapıyorum 94 kilodan 91 kiloya düştüm sabahları cornflakes ile çay, arada activia tüketiyorum. Akşam yemeklerinde çok fazla ekmek yemiyorum. (max. 1) arada sirke ya da soda içiyorum.

Bugün iki mil diye başaldım 3 mil yaptım çok iyi oldu.
Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım parathormon diye bişey var aranızda bu nedir bileniniz varmı?...

banucum geçmiş olsun..niçin tahlil yaptırmıştın.?
KEŞke beyzuş olsaydı o anlatırdı en açıklayıcısından.:)

Mutlu,
Tabi hakettin ortikim sen herseyi hakettin vallla 20 kilo verdin...

Millet 10 kilo verdim diye basari hikayesi yaziyor, aslinda semiran, asu, sen de yazabilirsiniz artik bir basari oykusu, verdikce de revize edin....

Benim ara ogunler orda topluca yazilmis. Ben kadina ogleden sonra sapitiyorum dedim, o da bana ne yiyorsun sapitinca dedi. Ben de biskuci ve meyve dedim. O da bana ben sana veriyorum onlari sapitma dedi.. Verdi. Hepsi o kadar, istedigim zaman canim cektikce 1 er 2 ser aatiyorum agzima....hepsini de yiyorum.

Tatilde bazen plaja giderken yanimiza cocuklar icin(malum 5 cocuk...) aldigimiz abur cuburlardan yedim diye, menuyu biraz kisitlamistim. Biraz kas kaybetmisim, kadin hemen dedi ki eksik mi yediniz... Tekrar soyledi, menu disi bisey yeseniz bile ayazdiklarimin tamamini da yeyin. Yoksa kas kaybi olur.

1 kilo kas, beraberinde 2,7 kilo su tutyor. 1 +2,7= 3,7 kilo...
diyor ki 3,7 kilo verdim sanirsin, aslinda 1 kilo kas kaybetmissindir sadece. Sonucta yag yuzden artar, avurtlar coker , goz altlarin morarir ama yag oranin artmistir, kas azaldigi icin metabolik hizin dusmustur ve kilo alma egilimin artmistir..

günaydın canım dikkat et kendine kas kaybın olmasın önemli

bu süper bir bilgi, yni mucize diyetlerle metobolizmamıza zarar verip verdiğimiz kilonun iki katını alıverişimiz bundan. yaaaa inşallah bunu bir haftada 3-5 kilo verdiren diyetlere özenen arkadaşlarda kafalarına yazar. bayıldım bu bilgiye. artık haftada 5 kilo verdim durumunun ne büyük yanılsama olduğunu anladım. ben inşallah kas kaybetmiyorumdur. işte kendi başına bişiler yaparsan bu risk var. ufffffffffffff şimdi oldumu beyza iş çıkardın.benim et kemik bir tartılmam şart ozaman da nerde.

buarada selüit yazmayı bile beceremiyorum neyse sorunu olan biri vardı neolacak bu yağ öbekleri diye soruyordu.
çözüm;
2 aydır düzenli haftada en az 3 saat 15 gündürde gün de 1 saat yürüyorum. muthiş bir düzelme olmasa da dışarıdan çok kötü görünen selolar belirginliklerini kaybettiler.
isterseniz bol su ve günde 1 saat yürüyüşü en azından 1 ay deneyin. benimkile en üst seviyeye varmışlardı. sizinkiler daha masumlarsa bayaaaa azalacaklardır kanımca. fadime de yazmıştı sanırım1-2 ayda yokoldu diye. ya bu yürüyüş ne muhim ne güzel sey imiş. inşallah hiçbir zaman ilişkimiz hiç bozulmaz.

Son düzenleme:
tünaydın diyim artık öglen oldu çocukların kahvaltısı kedinin maması banyosu kocayı dügüne gönderdim fadimedekk nin başına geldi kimse ugramamış bugün

Dalokim, bende pek selulit yok. Daha dogrusu yag tomarlari var. Ama bir donemyuruyuse cikmadan evel kekik yagi surup strec sariyordum. Gercekten de yumusacik bir deri oluyor. Yanniz cok pis kokuyor ve yikansan da fircalansan da koku gitmiyor...

bor de denemedim ama biberiye yagi da ayni etkiyi yapiyormus.

bir denerim. ama sıcakta zor ya, kışa doğru. çatlak ve sarkmalara varmı bir tarif. bu göbüş beni çıldırtacak.

slm kizlar bu gun 1saat leslimi yaptim belki aksamda yururum
simdi komsumuz tr den geliyorlar oraya gitcem tr ye giderken esiyle gitti simdi essiz geliyor ne kadar zorrrr hersey esin i hatirltir offff rabbim sabirlar versinnn

merhabalar kızlar ben de sabah sporumu yaptım 35 dk leslie sıkıcı bir pazar akşama arkadaşım evleniyor düğüne gideceğim hiç sevmem de düğüne gitmeyi ama merak ediyorum bakalım nasıl olacak
bir de bugün tartı yüzüme bir güldü sormayın gitsin regliye giriyorum karnım başladı ağrımaya ellerim ayaklarım ödem oldu kilo hopppp 92.700 oldu aman da aman dedimmmmm dakka bir gol bir :)))

Son düzenleme:
kızlar bugün felaket sıcak mutfaktan çıkmadım haftasonu hep böyle oluyor sabah klasik kahvaltı yaptım
ara 1 elma yedim
ögle şimdi yedim geldim fırında kaşarlı azıcık salamlı makarna avucumun yarısı kadar vardı posiyonu yanında közlenmiş patlıcan salatası 1 b gazoz akşam sade salata yerim yada meyve yerim yemek yemem daha ama içim dışım su oldu spor yapamıyorum içimden gelmiyor yarın dondururu için gelceklermiş .açmayın demişler yoksa garantiden sayılmazmış mecbur beklicem yoksa yarın planım sabah ilk işim yürüyüştü

bu kaçıncı tartı felaketimbenim baskül yine bozulmuş kipaya gittiimde tartıya çıktığımda 124 kilo geldim resmen şoktayım nasıl olur yaniii tam tamına 8 kilo farkedermi yenacım beni listeden çıkarırmısın herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize ben diyet işini bırakıyorum artık (nasıl incelmiştim peki leslie sayesindemi herkez nasıl kilo verdğimi soruyordu anlayamadımmmmmm)

Çok doğru Yena'cığım. Bağırsak sorunlarına kesin çözüm gerçekten. Test edilip onaylandı :)) Zaten kefir mucizevi bir içecek. Günümüzün en sağlıklı içeceği. Depresyondan bağışıklık sistemi hastalıklarına, kilo sorunlarından sindirim sorunlarına o kadar geniş alanda kanıtlanmış faydaları var ki. Ama ne yazık ki endüstriyel kefirler bu derece faydalı değil. Canlı maya ile elde etmek lazım (-ki çok kolay). Internette zaten bir dolu bilgi var ama ilgilenenler "kefirtaneleri" isimli yahoo grupta daha fazla detay bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…