Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel olur, elimde olmayan bir sebep çıkmazsa katılırım bu sefer ben mutlaka. Daha çok var ama oturup sohbet edilecek güzel bir mekan seçsek çok güzel olur :))

Var ya süper fikir. Konaklamalı zor olur bence, bana uyar ama genele uymaz diye düşündüm ama günübirlik gezilerle hem yürüyüş hem sohbet, hem gezi bir taşla birkaç kuş.. Sünnet Gölü çok güzel diyorlar örneğin, her hafta sonu da gezi oluyor. Hatta "90'lar Üstü Macera Kulübü" diye bir kulüp kursak her ay bir aktivite yapsak, bir ay dağ yürüyüşü, diğer ay rafting, başka bir ay paintball vb.
Mutlu şimdi diyeceksin ki; "Amma da fantezi yaptın, şehir içinde alışveriş merkezinde bile katılım olmadı, her ay macera gezisinde bahsediyorsun" Cevap olarak ben de "E o da var, haklısın" diyebilirim :)

her ay zor da 3 ay da bir olabilir sanırım. yatılı olmasını özellikle isterim kendi adıma netteki gibi daha rahat ve özgür olunur. ama biemem tabiii. çogunluk kararı alınır.

Kızlar, geçmişi okurken mesajlara cevap vereyim dedim. Her gördüğüme, gördüğüm an yazmak gibi bir hata yapınca epey mesaj kalabalığı yaptım kusura bakmayın.

Ben çooook güzel bir hafta sonu geçirdim, sizinle paylaşmak istedim. Bir haftadır dert yandığım nişan-söz töreni gerçekleşti. Sapanca tarafında çok güzel ve yeşillik bir ortamdaki kız evinin bahçesinde; çok geleneksel, çok samimi, çok eğlenceli konaklamalı bir organizasyon oldu. Eşimin erkek kardeşi pek nazlıdır, tüm aileyi zorla Ankara'dan getirtmiş, eşimin ailesi 50-60 kişi olarak oradaydı. Hepsi beni görünce bariz zayıfladığımı söylediler, gece giyinip hazırlandıktan sonra da acaip hoş iltifatlar aldım. Görenler şaşkınlıkla ne kadar güzel olduğumu tekrar edip durdular. Daha ince gösteren siyah, sade, şifon elbisem, gitmeden 1-2 saat önce kestirdiğim Kleopatra modeli saçlarım (belime kadar salkım saçaktı önceden), uzun aradan sonra yaptığım makyaj ve 6 senedir ilk defa giydiğim 15-20 cm ince topluklu gece ayakkabılarım beni değiştirmişti gerçekten. Bir gecede gençleşir mi insan? Meğer ben "teyze" modundan çıkabiliyormuşum, meğer ben genç hatta güzel bir kadın olabilirmişim, meğer ben hep aynı şeyleri giymeye mahkum değilmişim.

Ben zayıflayacağım arkadaşlar. Yavaş olacağını biliyorum ama olsun, istikrarlı olsun da... Eski bene bir adım yaklaştım dün gece, el salladım ona. Çok keyifliydi bu. Moralmen süper oldu da diğer açılardan çok sekte vurdu bana bu organizasyon. (yeme-yürüyüş) Olsun düzelteceğim onları da.

Bu arada Derin lütfen kopma yarıştan, çok güzel bir kadınsın, güzel de paylaşımların var. İyi bir tartı alıp yoluna devam et lütfen. Çok daha güzel, daha genç, daha sağlıklı ve rahat olmak varken moral bozup daha azına razı olmak yok!!!!

derin hiç yakıştıramadım sana okadar güzel bir kadınsın şöyle zayıfladını düşünüyorum artık ben napayım yani o zaman bende bırakayayım diyeti

derinn pes etmee herkesin frkettiği bi zayıflama varsa neden üzülüyorsun kii belki kipa tartı doğru değil lütfen kendini bırakma herşey güzel olcak sadece görünüş için değil sağlık için verkem zorundayızz kilo canım arkadaşım yanlız değilsin bende baya bi büyük bedenim akapunktura başladığımda 104 kilo olmuştum bunu eşime bile söyleyemedim şindiye kadar hiç bu kadar kilo almamıştım bu hafta üçüncü haftam cuma tartıldım 15 günde 1.5 kilo sadece yağdan gitmiş tardıda sadece600 gram görünüyordu ama şişkinlik ti sanırım günde 2 litre su içiyorum tam onbeş gündürde migrenle uğraşıyorum neyseki doktor onun içinde bir küpe taktı ve şimdi rahatım çok şükür hiiç de acıkmıyorum az ve sık beslen dedi doktor listeyi bıraktım şimdi devamlı az az yiyorum derincim eğer iştah problemin varsa akapunkturu tavsiye ederim ben tatlıya çok düşkündüm şimdi gaet iyiyim çok cnm isterse tarçınlı süt içiyorum veya kendimi ödüllendirip limon ve çilekli dondurma yiyorum en kalorisi düşük olan tatlı onlarmış sanırım .. şu migren belası olmasaydı eminim daha fazla vermiş olcaktım artı bde regl dönemimdi esasında buraya girip devamlı yazmak paylaşmak istiyorum fakat vakit olmuyo inş. herkes istediği kiloya kısa zamanda sağlıkla kavuşur herkese iyi akşamlar

banucum geçmiş olsun..niçin tahlil yaptırmıştın.?
KEŞke beyzuş olsaydı o anlatırdı en açıklayıcısından.:)
Yenacım eylülde tüpbebek deneyeceğimiz için bir devlet hastahanesine gittim doktora anlattım oda bir sürü tahlil istedi yani bir şikayetim olmadan bugün netten araştırdım tedavisi cerrahidir guatr hormonlarının arkasında birşeymiş bunlar onların içinde iyi huylu tümör diye yazıyor salı gününe bir endokrin prof randevu aldım o güne kadar bakalım nasıl uyuyacağım tam oh dedim gene bişey çıktı canım sıkkın ya inşallah kötü birşey değildir acaba diyorum tüpte aldığım hormonlarmı bozdu benim hormonları işte böyle benim derdim bitmez valla bazen inan buraya yazarken bile çekiniyorum aman ne kadınmış diyecekler diye....

Aman derin napıyosun sen nerden biliyorsun o tartı bozuk değil bak ben karar verdim gene tartıya çıkıcam ama esas kendime bir kıyafet buldum o benim ölçüm yani tartı değil artık hem bazen su tutuyoruz o hafta moral sıfır hop yemeye başla bence sende öyle yap ve asla dieti bırakma hem senimnde benim gibi bir hedefin var lütfen dieti bırakma listeden çıkma......

canım rica etsem diyet listeni bizimle paylaşırmısın aktif tıp merkezini bende duydum ama karar veremedim tabi herkeze farklı yazar ama sana kaç kalorilik verdi vede kaç kilosun şimdiden teşekkürler arkadaşım:26:

iyi akşamlar kızlar
yoğun yorucu bir hafta sonuydu benim için fast food dahil yedim aşırıya kaçmadan
yürüyüşümü de yaptım ama hele bugün epeyce tempolu yürüdüm

bir program izlemiş ablam, aşırı kilolu bir kız ve annesi varmış programda işte zayıflatıcaz sizi gibi birşey. anne de kız da obez. ama kız 20 yaşlarında. dr anneye soruyor neden hiç yardım etmediniz kızınıza oda diyorki ben onun yaşında iken daha kiloluydum. bunu sorun etmedim.

bu programı izlelememe rağmen ablamın anlattığı 1-2 sey beni etkiledi. kızın şansı hiç yoktu sanırım. annesi obezdi ve normal bir hayat için savaşmayı bile anlamsız gördü vs.

çoğumuzun çocukları var hatta çoğumuz hamilelik kiloları ile cebelleşiyor. bazılarımız hep sahip olduğu şişman damgasından kurtulma çabasında. özetle herkes savaşıyor.

ama annelerin durumu başka. anneler yalnız kendileri için değil bebeklerinin çocuklarının yarını için savaşmak zorunda. şu bu deyip nefes alacak zamanımız bile yok. oğlumuzu yahut kızımızı obez olarak hayal edebiliyormuyuz, hayır korkunç değil mi. ama ona göre obezlik kabul edilebilir bişey olacak ne de olsa annesi bir obez. sağlıksız beslenmek spor yapmamak normal. saçma mı geliyor böyle yazınca, hayır.

örnekle,
yapılan araştırmalarda anne babası sigara kullanan çocuklar sigaraya karşı daha daynıksız oluyor. çünkü içten içe onaylı bir kötü davranış bu. herşeyi öğrendiği insan içerken dünyayı unutabiliyorsa, harika birşey olmalı, doğru olmalı.
obezlikte aynı. özetle bazen annemi suçluyorum o da aşırı kilolu, güzel birşey annem olduğu için şişmanlık, bilinç altımda kabulum sanırım.

yani bu yolculuğun önemi çokkkkk büyük. yarınımız için savaşmanın dışında tertemiz bir dimağ için uğraşıyoruz. sağlıklı bir taze vucut için çocuklarımız için. kendimiz beslenme hataları yaparken, popomuzu kaldırmaya üşenirken, sigaramızı tüttürürken ondan bunların hiçbirine bulaşmadan sağlıklı olmasını beklemek hayal yalnızca. üzgünüm, pes ettim şu bu, nereye.. biz artık başka bir ligdeyiz, o ligdeki takım arkadaşımız için bu gemiyi yüzdürmek, sağlıklı bir örnek oluşturmak zorundayız, küçük tayfalar rotayı takip edecekler çünkü.

Son düzenleme:

Derinnn sakın..Ne demek bırakıyorum diyet işini...sen kipada ortada olan tartılardamı tartıldın...? Onlar kesin bozuktur gelen geçen çıkıyo üstüne çocuklar tepiniyor..
Hemen demoralize olma lütfen rica ediyorum...İki yıldır nasıl emek harcıyoruz nasıl üzülüyoruz biliyorum...biz birde farklıyız verip verip alıyoruz.))
Lütfen bak sen bırakırsan bende bırakır gelmem bidaha buraya..

Birde bak ne diicem bim A101 yokmu sizin orda ..Oralarda ucuz tartılar oluyor..yada teknosa tarzı yerlerde en ucuzundan al..
Boşver çok para verme..net den sipariş et tamammı canım..8 kilo mümkün değil fark olmaz..

Hadi üzme beni güzel kadın..

evet umuttçum çok basit mayalamak..Karnabahar şeklinde değilmi mayası.?

Son düzenleme:

hayatım neden çekiniyorsun sağlık bu senmi istiyosun sanki ,öyle düşünme lütfen..İnsan paylaştıkça rahatlıyor bir nebze..
Biz arkadaş değilmiyiz burda keşke dinlemek dışında yardımcı olabilsek birbirimize...

Son düzenleme:
Akşam ablamın balkonunda oturuyoruz..O an hiç bişey hissetmedim sonra eve geliyoruz arabada sağ göz kapağım tatlı tatlı kaşınmaya başladı..Eve girdik banyoya geçtim elimi yıkıycam anaaa aynaya bir baktım sağ göz kapağım balon gibi şişmiş..

nasıl telaşlandık hepimiz hele kızım ödü koptu.anne acile gidelim noolur diye..Böyle durumlarda naapılır bilmiyorum..Neden olduğunuda bilmiyorum..buz tuttum biraz ama hiiç değişiklik yok..sanırsam böcük möcük ısırdı.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…