Super olur r
Eylul 15 gibi yapalim mi 80 leri ortalarim daaaa 2007 temmuzdan bu yana 80 ustuyum 85 alti bayaaaa yorucak gibi bence sen 70 lere inersin garantiiiii
Ama kalabAlik bir bulusma olsun yaaaa istanbullular bi zahmet katilirsa tadindan yinmez
aslında para biriktirip bir hafta sonu kaçamağı organize edilebilinir. yani atıyorum bolu da bir otele yahut yürüyüş gezileri falan oluyor ya göller yöresine ne güzel olur hepimiz kaynaşırız. bir gecelik yatmalı. bol sohbet muhabbet eylülde harika olur.
Var ya süper fikir. Konakamalı zor olur bence, bana uyar ama genele uymaz diye düşündüm ama günübirlik gezilerle hem yürüyüş hem sohbet, hem gezi bir taşla birkaç kuş.. Sünnet Gölü çok güzel diyorlar örneğin, her hafta sonu da gezi oluyor. Hatta "90'lar Üstü Macera Kulübü" diye bir kulüp kursak her ay bir aktivite yapsak, bir ay dağ yürüyüşü, diğer ay rafting, başka bir ay paintball vb.
Mutlu şimdi diyeceksin ki; "Amma da fantezi yaptın, şehir içinde alışveriş merkezinde bile katılım olmadı, her ay macera gezisinde bahsediyorsun" Cevap olarak ben de "E o da var, haklısın" diyebilirim :)
derin hiç yakıştıramadım sana okadar güzel bir kadınsın şöyle zayıfladını düşünüyorum artık ben napayım yani o zaman bende bırakayayım diyetibu kaçıncı tartı felaketimbenim baskül yine bozulmuş kipaya gittiimde tartıya çıktığımda 124 kilo geldim resmen şoktayım nasıl olur yaniii tam tamına 8 kilo farkedermi yenacım beni listeden çıkarırmısın herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize ben diyet işini bırakıyorum artık (nasıl incelmiştim peki leslie sayesindemi herkez nasıl kilo verdğimi soruyordu anlayamadımmmmmm)
derinn pes etmee herkesin frkettiği bi zayıflama varsa neden üzülüyorsun kii belki kipa tartı doğru değil lütfen kendini bırakma herşey güzel olcak sadece görünüş için değil sağlık için verkem zorundayızz kilo canım arkadaşım yanlız değilsin bende baya bi büyük bedenim akapunktura başladığımda 104 kilo olmuştum bunu eşime bile söyleyemedim şindiye kadar hiç bu kadar kilo almamıştım bu hafta üçüncü haftam cuma tartıldım 15 günde 1.5 kilo sadece yağdan gitmiş tardıda sadece600 gram görünüyordu ama şişkinlik ti sanırım günde 2 litre su içiyorum tam onbeş gündürde migrenle uğraşıyorum neyseki doktor onun içinde bir küpe taktı ve şimdi rahatım çok şükür hiiç de acıkmıyorum az ve sık beslen dedi doktor listeyi bıraktım şimdi devamlı az az yiyorum derincim eğer iştah problemin varsa akapunkturu tavsiye ederim ben tatlıya çok düşkündüm şimdi gaet iyiyim çok cnm isterse tarçınlı süt içiyorum veya kendimi ödüllendirip limon ve çilekli dondurma yiyorum en kalorisi düşük olan tatlı onlarmış sanırım .. şu migren belası olmasaydı eminim daha fazla vermiş olcaktım artı bde regl dönemimdi esasında buraya girip devamlı yazmak paylaşmak istiyorum fakat vakit olmuyo inş. herkes istediği kiloya kısa zamanda sağlıkla kavuşur herkese iyi akşamlarbu kaçıncı tartı felaketimbenim baskül yine bozulmuş kipaya gittiimde tartıya çıktığımda 124 kilo geldim resmen şoktayım nasıl olur yaniii tam tamına 8 kilo farkedermi yenacım beni listeden çıkarırmısın herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize ben diyet işini bırakıyorum artık (nasıl incelmiştim peki leslie sayesindemi herkez nasıl kilo verdğimi soruyordu anlayamadımmmmmm)
Yenacım eylülde tüpbebek deneyeceğimiz için bir devlet hastahanesine gittim doktora anlattım oda bir sürü tahlil istedi yani bir şikayetim olmadan bugün netten araştırdım tedavisi cerrahidir guatr hormonlarının arkasında birşeymiş bunlar onların içinde iyi huylu tümör diye yazıyor salı gününe bir endokrin prof randevu aldım o güne kadar bakalım nasıl uyuyacağım tam oh dedim gene bişey çıktı canım sıkkın ya inşallah kötü birşey değildir acaba diyorum tüpte aldığım hormonlarmı bozdu benim hormonları işte böyle benim derdim bitmez valla bazen inan buraya yazarken bile çekiniyorum aman ne kadınmış diyecekler diye....
banucum geçmiş olsun..niçin tahlil yaptırmıştın.?
KEŞke beyzuş olsaydı o anlatırdı en açıklayıcısından.:)
Aman derin napıyosun sen nerden biliyorsun o tartı bozuk değil bak ben karar verdim gene tartıya çıkıcam ama esas kendime bir kıyafet buldum o benim ölçüm yani tartı değil artık hem bazen su tutuyoruz o hafta moral sıfır hop yemeye başla bence sende öyle yap ve asla dieti bırakma hem senimnde benim gibi bir hedefin var lütfen dieti bırakma listeden çıkma......bu kaçıncı tartı felaketimbenim baskül yine bozulmuş kipaya gittiimde tartıya çıktığımda 124 kilo geldim resmen şoktayım nasıl olur yaniii tam tamına 8 kilo farkedermi yenacım beni listeden çıkarırmısın herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize ben diyet işini bırakıyorum artık (nasıl incelmiştim peki leslie sayesindemi herkez nasıl kilo verdğimi soruyordu anlayamadımmmmmm)
Nevzamansiz, bahsettigim kisi diyetisyen, iki yerde calisiyormus, ben eve yakin olsun, gitmeye usenip de tavsatmayayim diye bu kadini sectim acikcasi, Aktif tip merkezi uskudar'da nurcan bicakci kadinin adi.
Yalniz ben ayrica ic hastaliklari uzmanina da gidiyorum 6 ayda bir. Hipotiroidim var. diyetisyene baslarken , diyetisyen benden tahlillerimi tekrar yaptirmami istedi ben de kendi doktoruma gidip yaptirdim. Bir sorun cikmadi ve diyetisyen de diyet listemi yazdi. Daha once baska birine de gitmistim ama bu kadini daha cok tuttum.
Paylaşcakmısın???
bu kaçıncı tartı felaketimbenim baskül yine bozulmuş kipaya gittiimde tartıya çıktığımda 124 kilo geldim resmen şoktayım nasıl olur yaniii tam tamına 8 kilo farkedermi yenacım beni listeden çıkarırmısın herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize ben diyet işini bırakıyorum artık (nasıl incelmiştim peki leslie sayesindemi herkez nasıl kilo verdğimi soruyordu anlayamadımmmmmm)
Çok doğru Yena'cığım. Bağırsak sorunlarına kesin çözüm gerçekten. Test edilip onaylandı :)) Zaten kefir mucizevi bir içecek. Günümüzün en sağlıklı içeceği. Depresyondan bağışıklık sistemi hastalıklarına, kilo sorunlarından sindirim sorunlarına o kadar geniş alanda kanıtlanmış faydaları var ki. Ama ne yazık ki endüstriyel kefirler bu derece faydalı değil. Canlı maya ile elde etmek lazım (-ki çok kolay). Internette zaten bir dolu bilgi var ama ilgilenenler "kefirtaneleri" isimli yahoo grupta daha fazla detay bulabilir.
Yenacım eylülde tüpbebek deneyeceğimiz için bir devlet hastahanesine gittim doktora anlattım oda bir sürü tahlil istedi yani bir şikayetim olmadan bugün netten araştırdım tedavisi cerrahidir guatr hormonlarının arkasında birşeymiş bunlar onların içinde iyi huylu tümör diye yazıyor salı gününe bir endokrin prof randevu aldım o güne kadar bakalım nasıl uyuyacağım tam oh dedim gene bişey çıktı canım sıkkın ya inşallah kötü birşey değildir acaba diyorum tüpte aldığım hormonlarmı bozdu benim hormonları işte böyle benim derdim bitmez valla bazen inan buraya yazarken bile çekiniyorum aman ne kadınmış diyecekler diye....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?