Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok geçmiş olsun evet allerji de yapmış olabilir git bir acile nolcakkkk

günaydınlaaaaaaaaarrrrrrr çok enerji doluyum patlayabilirim sabah tartıda 99 rakamını gördüm demeki devamı gelicekmiş derin donduruncum için servis gelicek diye banda çıkıp yürüyemedim akşama dogru kesin çıkarım .hele tartıda eksi rakam görünce koşarak çıkarım kulagıma takarım kulaklıgı açarım müzigi ramazana kadar 95 olsam inşallah amin

sivri ısırmıştır bizim burda balkona çıkılmıyor içerde zaten oturamıyorsun kolanyalı pamukla silseydin mikrobu ölürdü

Yena
Antalya'da gece yatarken bisey yoktu pazar sabahi kalktik ortancanin gozu aynen dedigin gibi...
Acile gittik, mikrop kapmis, damla verdi..

Gecmis olsun..

günaydın arkadaşlar,

nasılız bu sabah,

fadimeciim durdum durdum birden hızlandım diyorsun hadi bakalım inşallah tıkır tıkır gidecek bundan sonra hain kilolar.

bende ramazana kadar 80leri görsem peeeeek güzel olacak. ama zor görünüyor. neyse yinede ben rutinime devam edeyim bir güzellik yapar benim yağcıklar.

Mutlu gunaydin
Yine ne guzel yazmissin..ben de bu aralar kizima sardim. Onu yeme bbunu yeme diye...yazin kilo aliyor benim kiz ve ben ona ne kadar karisiyorum..kendine bak demez mi insan...ama cocuk iste, yavrum yine de bana iltifat ediyor....

Gercekten onu obez olarak dusunmek bile istemiyorum...

fotoğraf koysana umut bir tane çok merak ettim.

yazdıkların okurken kendimi hayal ettim topuklular güzel bir elbise saç falan. o kadar çok olmuş ki benimde kadın gibi bakımlı düzgün havalı göründüğüm. en son ben de eşimin kardeşinin sözüne gitmiştim rezalettim. oğlum uyumadı bir karanlık köse bulup tam 2 saat salladım yok uyumadı. sevgili kv kızım azıcık bakıyım demedi benciller işte. 10 dk ayrılmadık oğlumla ne yemek yedim ne bişi içtim saat 1.5 kadar işkence.

ama senin adına çok sevindim. herşeyden çok motivasyonun artmış ve çok eğlenmişsin daha nice akşamlara güzelim öyleyse
hadi yola devam o zaman.

2 hafta 2 kilo gitsin yavvv ilk defa hırs yaptım beyza 80 li rakamlarrrrr 2 sene öncesinde kalmıştı tekrar kavuşmak istiyorum. eşim den zayıf olunca ki adam 95 kilo bi havalandım şimanlık espirilerini der top edip geri iade ediyorum en sivrileştirilmiş hali ile, seksenleri hele 70 leri görürsem ağzını açtırtmam heralde. 65 kiloyken şipir diyordu şişmanın az sayıfıymış, görüşücez yunan adası fatihi ile.

herkese günaydııııııııııııın
yenacım geçmiş olsun nasıl şimdi gözün indimi şişliği

ay ikizin teki şimdi işten geldi hastalanmış ishal olmuş mide bulantısı karın agrısısı dr gidelim diyorum gelmem diyor beyfendi napsam bilmiyorum amcası eve göndermiş .zaten zayıf kilolu olan degil azıcık eti var oda erir 2 günde

bende biraz hüzün var bilemedim hayırdır inşallah.

yalnız kaldık 1 hafdadır oğlumla sıkıldım galiba.

haklsın canım sıkılmakta alıştığın düzen değişince ilk bi kaç gün keyifli gibi gelse de sonrasında sıkılıyorsun daha gelmiyormu eşin canım yetsin artık yanii

kızlar ne ilginç bi iki haneli rakamları göreyim diye başlıyosun sonra 90lardan bıkıp 80leri istiyosun sonu yok bunun ver ver bitmiyo amma da almışız bazen çok kızıyorum kendime gözün körmüydü diyorum 113 kilo olana kadar
geçen gün göbeğime bakıyorum kızım karşımda şuna bak dedim hala kocaman sonra daha önceki koskocaman göbeği hiç görmüyordum demi dedim güldü yavrum ne desin çok şükrediyorum bu günüme geç de olsa bişeyler yapmaya başladığım için

haklsın canım sıkılmakta alıştığın düzen değişince ilk bi kaç gün keyifli gibi gelse de sonrasında sıkılıyorsun daha gelmiyormu eşin canım yetsin artık yanii

aslında sanırım ablam ağabeyim eşleri çocuklar annem hepsi altınolukta yazlıktalar o yüzden bozuluyorum galiba ortam çok eğlencelidir aralarda kavga da olsa. orda olabilirdim eşimin kuzeni gelecek fransadan ille tanışıcam dedim. ayıp olur şimdi dedim o yüzden gitmedim onun burukluğu. ben düşünüyorum da kimse beni sallamıyor ona çok kırıldım.

ah mutlu haklısın yine herkes çok bencilleşmiş kim düşünüyorki başkalarını sen ben dışında kardeşin bile olsa yada düşünsekte ne yapabiliyoruzki onlar için ooff neyse sıkma canını tatlım sen

Ben de Ayni durumdayim 113 kiloyu gormemek icin kacak dovustum resmen inanmak istemedim salladim gobeyimi gezdim, hamile kiyafetleride olmamaya baslayinca sikintilandim birde oglani yatagina koyamiyordum gobegimden emzirken cocuk bir tepenin ustunde gibi duruyordu dizlerimde agrilar baslamisti. Simdi oglum en
Az 12-13 kilo kaldir indir daha yurumedi de sicakta kuak zor diyorum ki kendime iyiki attim bu 15-20 kiloyu yoksa bir de tepemde daloki 25-30 kilo agirlik extra. Allahim ne olur 60 lari da nasip etsin dusun 50 kilo bir insaninecek sirtimizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…