cnm çok geçmiş olsun evet allerji de yapmış olabilir git bir acile nolcakkkkAkşam ablamın balkonunda oturuyoruz..O an hiç bişey hissetmedim sonra eve geliyoruz arabada sağ göz kapağım tatlı tatlı kaşınmaya başladı..Eve girdik banyoya geçtim elimi yıkıycam anaaa aynaya bir baktım sağ göz kapağım balon gibi şişmiş..
nasıl telaşlandık hepimiz hele kızım ödü koptu.anne acile gidelim noolur diye..Böyle durumlarda naapılır bilmiyorum..Neden olduğunuda bilmiyorum..buz tuttum biraz ama hiiç değişiklik yok..sanırsam böcük möcük ısırdı.:)
sivri ısırmıştır bizim burda balkona çıkılmıyor içerde zaten oturamıyorsun kolanyalı pamukla silseydin mikrobu ölürdüAkşam ablamın balkonunda oturuyoruz..O an hiç bişey hissetmedim sonra eve geliyoruz arabada sağ göz kapağım tatlı tatlı kaşınmaya başladı..Eve girdik banyoya geçtim elimi yıkıycam anaaa aynaya bir baktım sağ göz kapağım balon gibi şişmiş..
nasıl telaşlandık hepimiz hele kızım ödü koptu.anne acile gidelim noolur diye..Böyle durumlarda naapılır bilmiyorum..Neden olduğunuda bilmiyorum..buz tuttum biraz ama hiiç değişiklik yok..sanırsam böcük möcük ısırdı.:)
Kızlar, geçmişi okurken mesajlara cevap vereyim dedim. Her gördüğüme, gördüğüm an yazmak gibi bir hata yapınca epey mesaj kalabalığı yaptım kusura bakmayın.
Ben çooook güzel bir hafta sonu geçirdim, sizinle paylaşmak istedim. Bir haftadır dert yandığım nişan-söz töreni gerçekleşti. Sapanca tarafında çok güzel ve yeşillik bir ortamdaki kız evinin bahçesinde; çok geleneksel, çok samimi, çok eğlenceli konaklamalı bir organizasyon oldu. Eşimin erkek kardeşi pek nazlıdır, tüm aileyi zorla Ankara'dan getirtmiş, eşimin ailesi 50-60 kişi olarak oradaydı. Hepsi beni görünce bariz zayıfladığımı söylediler, gece giyinip hazırlandıktan sonra da acaip hoş iltifatlar aldım. Görenler şaşkınlıkla ne kadar güzel olduğumu tekrar edip durdular. Daha ince gösteren siyah, sade, şifon elbisem, gitmeden 1-2 saat önce kestirdiğim Kleopatra modeli saçlarım (belime kadar salkım saçaktı önceden), uzun aradan sonra yaptığım makyaj ve 6 senedir ilk defa giydiğim 15-20 cm ince topluklu gece ayakkabılarım beni değiştirmişti gerçekten. Bir gecede gençleşir mi insan? Meğer ben "teyze" modundan çıkabiliyormuşum, meğer ben genç hatta güzel bir kadın olabilirmişim, meğer ben hep aynı şeyleri giymeye mahkum değilmişim.
Ben zayıflayacağım arkadaşlar. Yavaş olacağını biliyorum ama olsun, istikrarlı olsun da... Eski bene bir adım yaklaştım dün gece, el salladım ona. Çok keyifliydi bu. Moralmen süper oldu da diğer açılardan çok sekte vurdu bana bu organizasyon. (yeme-yürüyüş) Olsun düzelteceğim onları da.
Bu arada Derin lütfen kopma yarıştan, çok güzel bir kadınsın, güzel de paylaşımların var. İyi bir tartı alıp yoluna devam et lütfen. Çok daha güzel, daha genç, daha sağlıklı ve rahat olmak varken moral bozup daha azına razı olmak yok!!!!
herkese günaydııııııııııııın
yenacım geçmiş olsun nasıl şimdi gözün indimi şişliği
günaaydın asu naber
iyiyim mutlucum hafta başı yeğenim geldi enerjik bir başlangıç yaptık canım sen nasılsın
bende biraz hüzün var bilemedim hayırdır inşallah.
yalnız kaldık 1 hafdadır oğlumla sıkıldım galiba.
haklsın canım sıkılmakta alıştığın düzen değişince ilk bi kaç gün keyifli gibi gelse de sonrasında sıkılıyorsun daha gelmiyormu eşin canım yetsin artık yanii
kızlar ne ilginç bi iki haneli rakamları göreyim diye başlıyosun sonra 90lardan bıkıp 80leri istiyosun sonu yok bunun ver ver bitmiyo amma da almışız bazen çok kızıyorum kendime gözün körmüydü diyorum 113 kilo olana kadar
geçen gün göbeğime bakıyorum kızım karşımda şuna bak dedim hala kocaman sonra daha önceki koskocaman göbeği hiç görmüyordum demi dedim güldü yavrum ne desin çok şükrediyorum bu günüme geç de olsa bişeyler yapmaya başladığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?