- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
inşallah inecek tüm yüklerimiz sırtımızdan bu kadar oldu ya gerisi de olur gibi geliyor artık bana ben de hissedilir derecede rahatladım oturmam kalkmam yürümem nefesim hissedilir derece rahatladı ilk başladığımda hayal biel edemediğim 70ler artık ilk hedefim yani isteyince doğru yapınca oluyormuş bu iş
Tabiki arkadaşızve iyiki varsınız...hayatım neden çekiniyorsun sağlık bu senmi istiyosun sanki ,öyle düşünme lütfen..İnsan paylaştıkça rahatlıyor bir nebze..
Biz arkadaş değilmiyiz burda keşke dinlemek dışında yardımcı olabilsek birbirimize...
Yenacım geçen sene sıcaklardada böyle bir salgın vardı ben annemin yanınna gittiğimde orası çok sıcak herkesin gözü anlattığın gibiydi dr git muhakkak geçmiş olsun.Akşam ablamın balkonunda oturuyoruz..O an hiç bişey hissetmedim sonra eve geliyoruz arabada sağ göz kapağım tatlı tatlı kaşınmaya başladı..Eve girdik banyoya geçtim elimi yıkıycam anaaa aynaya bir baktım sağ göz kapağım balon gibi şişmiş..
nasıl telaşlandık hepimiz hele kızım ödü koptu.anne acile gidelim noolur diye..Böyle durumlarda naapılır bilmiyorum..Neden olduğunuda bilmiyorum..buz tuttum biraz ama hiiç değişiklik yok..sanırsam böcük möcük ısırdı.:)
Akşam ablamın balkonunda oturuyoruz..O an hiç bişey hissetmedim sonra eve geliyoruz arabada sağ göz kapağım tatlı tatlı kaşınmaya başladı..Eve girdik banyoya geçtim elimi yıkıycam anaaa aynaya bir baktım sağ göz kapağım balon gibi şişmiş..
nasıl telaşlandık hepimiz hele kızım ödü koptu.anne acile gidelim noolur diye..Böyle durumlarda naapılır bilmiyorum..Neden olduğunuda bilmiyorum..buz tuttum biraz ama hiiç değişiklik yok..sanırsam böcük möcük ısırdı.:)
Tabiki arkadaşızve iyiki varsınız...
Yenacım geçen sene sıcaklardada böyle bir salgın vardı ben annemin yanınna gittiğimde orası çok sıcak herkesin gözü anlattığın gibiydi dr git muhakkak geçmiş olsun.
geçmiş olsun banu inş.. önemli birşey değildir...Sporumu yaptım 45 dakika leslie şimdide nesfitimi yedim.Ama bu sefer sanki nesfit beni doyurmadı normalde çok tok tutardı inşallah çok acıkmam....
ogluma ilk 1 çay kaşıgı kuru kahve verdim üstüne su su içirdim 20 dakika sonra 1 bardak suya 1 limon sıktım verdim bitirdi sonra 1 çay bardagı sarı leblebi verdim birazdan yogurt yedircem çekecegi var benden dr gelmedigine pişman edicem onufadime geçmiş olsun bol sıvı alsın oğlun
Dostlar, atışır da yiğitler susar mı
Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı
Adem olan layt marul yutar mı
Er kişi hazzetmez kepekten liften
Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten...
Doymuş ile doymamış bir olur mu
Sıratta galoriden sual olur mu
Hiç nutrasweetten baklava olur mu
Zarar gelmez orta boy bir göbekten...
Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten...
Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte...
Üç beyazı tartışmak boş bu işte
Fikirler değişir her yiyişte
Şiire bakın nasıl motivasyon kırıyor. :) kendimi bölemi avutsam :)
gelmiyo anacım gelse eziyet edermiyim kaytan bıyıklıma azıcık bıyıkları çıkmış kızlar kaytan bıyıklı diye diye dalga geçerlerFadime
Cocuga eziyet etme. Activia ver. O da bagirsak florasini guclendirir.Kefir ve yogurt dz olur. En az 3-4 litre su ver, komposto ve patates haslamasi ver.patatesleri bol tizla yesin.
Kusmaya baslarsa kesin dr a gotur. Agizdan takviye edilemeyen zamanlarda dr sarttir.
slm kızlar umarım keyifler yerindedir benim pek yerinde değil oğlum alerji oldu gecen hafta cildiyeye götürdüm hic fayda etmedi dahada arttı vucudu hep kabardı bugün akşam 7 de alerji uzmanı bir profa göstericem inşallah bir an önce vucudundaki o kızarıklıklar biter gider bu arada sabah tartıldım 78.2 geldim cumadan bu yana 500 gr gitmiş bugün diyetisyen randevum var bakalım onun tartıda kaç çıkcam benden haberler böyle
Sağol canım inşallah bakalım yarın akşam 19.00 aldım randevumu bende çok merak ediyorum.
geçmiş olsun canım....bi eczaneye sor istersen.......
geçmiş olsun banu inş.. önemli birşey değildir...
Dostlar, atışır da yiğitler susar mı
Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı
Adem olan layt marul yutar mı
Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten...
Doymuş ile doymamış bir olur mu
Sıratta galoriden sual olur mu
Hiç nutrasweetten baklava olur mu
Zarar gelmez orta boy bir göbekten...
Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten...
Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte...
Üç beyazı tartışmak boş bu işte
Fikirler değişir her yiyişte
Şiire bakın nasıl motivasyon kırıyor. :) kendimi bölemi avutsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?