Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah inecek tüm yüklerimiz sırtımızdan bu kadar oldu ya gerisi de olur gibi geliyor artık bana ben de hissedilir derecede rahatladım oturmam kalkmam yürümem nefesim hissedilir derece rahatladı ilk başladığımda hayal biel edemediğim 70ler artık ilk hedefim yani isteyince doğru yapınca oluyormuş bu iş

herkese kocaman günaydınlar...
geçmişi okudum da mutlucum yazını çok beğendim düşündüm bende ailemde zayıf olan hiç kimse yok yahu ne acı. annem babam kardeşim dayılarım halam teyzemler hepsi şişman... demekki bu yüzden tartıda 107 kiloyu görene dek çok şişman olduğumu farkedememeişim.. nedir ya bazen o kadar kızıyorumkı kendime az yesende doyarsın çok yesende değişen birşey yok zaten vücut ihtiyacı olanı alır gerisi posa.

kapasitemi öyle aşmısımki vücudumda sanki 3 çocuk doğurmus gibi çatlaklar var ve zayıfladıkça daha çok ortaya çıkıcak... vucudumu begenmedım için pek yakından incelemedim kaçtım gerceklerden geç farkettim. kocaıma üzüldüm:97:

mutlu bu arada c.tesi 30 dk leslie pazar 1 saat bu sabah 30 dk=120 dk oda bişeydir ama demi:79:

olacak inşallah...

İlk kez 2007 de gecmistim 80 ustune ogun bu gundur ustundeyim, hayirlamiyorum yani nasil bir his. Gunlugume zayif ve zarif olmak istiyorum yazmisim 2007 temmuzun da daha neler gorecekmisim dehil mi. Ufffff

uzun yol gercekten, yarilandi ama devam ayni tempoda asucum tam gaz 70ler

Bol kaçamaklı bi hafta sonundan sonra hepinize günaydın.Hafta sonu aştım kendimi resmen.Cumartesi ablamla yemeğe çıktık orda bi kaçırdım ipin ucunu.Pazar günü de eşimle...İyice saldım kendimi ama hadi hayırlısı bakalım.... :26:

Tabiki arkadaşızve iyiki varsınız...

Yenacım geçen sene sıcaklardada böyle bir salgın vardı ben annemin yanınna gittiğimde orası çok sıcak herkesin gözü anlattığın gibiydi dr git muhakkak geçmiş olsun.

Sporumu yaptım 45 dakika leslie şimdide nesfitimi yedim.Ama bu sefer sanki nesfit beni doyurmadı normalde çok tok tutardı inşallah çok acıkmam....

geçmiş olsun canım....bi eczaneye sor istersen.......

Sporumu yaptım 45 dakika leslie şimdide nesfitimi yedim.Ama bu sefer sanki nesfit beni doyurmadı normalde çok tok tutardı inşallah çok acıkmam....
geçmiş olsun banu inş.. önemli birşey değildir...

günaydin kizlarrrr

ay bu sabah 76,80 ciktim
cumadan bu yana 2 kilo daha gitti cok sükür

baya sagliksiz gidiyo ama neyse su son 2 haftayida atlatim sonra saglikli olmasina dikkat ederim

Fadime

Cocuga eziyet etme. Activia ver. O da bagirsak florasini guclendirir.Kefir ve yogurt dz olur. En az 3-4 litre su ver, komposto ve patates haslamasi ver.patatesleri bol tizla yesin.

Kusmaya baslarsa kesin dr a gotur. Agizdan takviye edilemeyen zamanlarda dr sarttir.

Sabah bir arkadasin isyerine ugradim...cikolata ile ilgili bisey yapiyor, tahmin edersiniz kahvenin yanina yuz tane cikolata getiriyor, ondan bundan ikram ediyor, bak bu yeni, bu portakallisi, bu visnelisi, bak lokuma kaplattim diyor filan....

Bugun ikramlarin hepsini reddettim, sade kahvemi icip oturdum...kiz "sasirttin beni" deyince cok utandim.. Heralde daha once her defa yarim kilo cikolata yiyormusum....
Bu arada kendisi de 49 kilo...

Dostlar, atışır da yiğitler susar mı
Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı
Adem olan layt marul yutar mı
Er kişi hazzetmez kepekten liften
Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten...

Doymuş ile doymamış bir olur mu
Sıratta galoriden sual olur mu
Hiç nutrasweetten baklava olur mu
Zarar gelmez orta boy bir göbekten...

Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten...

Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte...
Üç beyazı tartışmak boş bu işte
Fikirler değişir her yiyişte

Şiire bakın nasıl motivasyon kırıyor. :) kendimi bölemi avutsam :)

hahaha süpermis yaaa

hakkaten simdi bi börek olsa offf nasil giderdi

Merhaba kızlar
Motivasyonum yerlerde..
Kendimi çok mutsuz ve üzgün hissediyorum. Net bir sebebi yok aslında ama çok umutsuzum. Neden böyle oldum bilemedim
Tatil öncesi zorla verdiğim kilolar geri geldi, işle ilgili iyi gitmeyen bir çok şey var, genel yaşam şeklim çok canımı sıkıyor, kendime hiç vakit ayıramadığım için inanılmaz bunalmış durumdayım.. Pazar günü eşime yalvardım resmen evde 1 saatcik yanlız başıma kalabilmek için..Kızı al biraz dışarı çıkın dedim İstedim ki, kendi kendime kalayım biraz, sağımda solumda sürekli birşeyler soran birileri, sürekli yapışık durumdaki kızım, dırdır eden annem, habire bişeyler bekleyen eşim olmadan.. Sadece 1 saat istedim.
Sağolsun eşim aldı gitti kızı ama sadece 15 dk sürdü.. 15 dk sonra eli yüzü çamur içinde getirdi kızı.. Gece yatarken eşimden ve bana yapışık durumdaki kızımdan bile çok bunaldım. Zaten sıcak, zaten günlerdir adam gibi uyku yüzü görmedim, kızımda yapıştıkça yapıştı. imdaaat diye bağırmak geldi içimden..

Sanırım bir depresyonun eşiğindeyim :26:

herkese merhabalar;
yaa bugünlerde aşırı derecede bir alınganlığım var
eşim nasıl sabrediyor benim bu uyuz hallerime hayret ediyorum:)
dün dışarı çıkalım diye inat ettim. çok yorgunum diyo adam cağız haklı aslında ama uyuzluğum üstümde ya ne o bizimle gezmeye gelincemi yorgunsun, yok hep böyle yapıyosun vıdı vıdı vıdı:)
neyse çıktık illa sen yana geç arabayı ben kullaniim dedim:) ne o korkuyomusun kullandığım araca binmeye dedim:) uyuzluk ya:) neyse adam gerile gerile oturdu yanımda ama stresimi attım sanırım :))
burdada alınganlık yapıp biişiiler demiştim :))
neysee sanırım kolonoskopideki gerginlik geçmemişti ondan:)))

biraz evimin düzenine bakiimda tekrar dönerim buraya

resmen şu topik sayesinde hayatımda hiç olmadığuım kadar kararlı bişekilde kilo veriyorum. ve çok enerjik, çok sağlıklıyım

Ramazan ayında beslenmenize çok dikkat etmelisiniz. Mubarek Ramazan ayında, tüm İslam alemi oruç tutarak özellikle bu ayın yaz mevsimine denk gelmesi ciddi beslenme alışkanlıkları getiriyor. Sağlık bakanlığı bu konuda önlemlerini arttırırken halkı beslenme konusunda daha bilinçli olmaya davet ediyor. ................olarak ramazan ayında nasıl besleneceğinize dair bazı ipuçlarını ve sırlarını paylaşıyoruz. Ramazanda ortalama olarak iftardan sahura kadar geçen sürede en az 2 litre en fazla 3 litre su tüketimi yapmalısınız.

Eğer hareketli bir ortamda ve iş de çalışıyorsanız, su kaybınız hayliyle daha fazla olacaktır. Bunun için sadece susuz kalmayın, çünkü beyninizde size ne kadar su içmeniz gerektiğini söyleyen bir merkez bulunmaktadır. Ancak sahurda susatmayacak yiyecekler ve içecekleri tüketmeniz, sizi gün boyu susuzluğa dayanmada koruyacaktır. Yatmadan önce mutlaka içebildiğiniz kadar su içiniz.

Yaz günlerinin çok sıcak olması nedeniyle kendi önlemlerinizi ve buradaki tavsiyeleri dikkate alarak beslenmenize özen gösterin. Sıcaklıkların artması nedeniyle nem artışı da doğal olarak bazı illerde bazen % 80 seviyelerine ilerleyebiliyor. Bu nedenle metabolizma bu duruma uyum sağlayamıyor ve terleme ile sıvı kaybı yaşanıyor. Vücut oruçlu iken bu sıvı miktarını karşılayamaz hale düştüğü için bayılma, bulantı, baş dönmesi gibi bir çok sağlık problemi gözlemlenebiliyor.

Bol, bol su içmeli, yağlı yiyeceklerden uzak durmalı, iftarınızı hurma ile açmalısınız. Eğer almanız gereken önemli ilaçlar ve haplar var ise, bunu uzman doktorlara danışarak tutup, tutmama konusu hakkında daha aydınlatıcı bilgiler edinerek, sağlıklı bir ramazan ayı geçirmenize özen gösteriniz.

İftarlarda hazır gıdalara çok fazla yer vermemeli, yemekleri çok hızlı yememelisiniz. Kan şekeri açken düştüğü için iftarda aşırı yüklenme hissi oluşacaktır. Bunu beyninizle frenleyerek lokmalarınızı yavaş, yavaş ve ağır ağır tüketmeniz, daha sağlıklıdır.

Uzmanlar besin zehirlenmelerine de dikkat etmenizi söylüyorlar. Özellikle açıkta satılan mallara, çabuk bozulan gıdalara bunlara örnek olarak et, süt yumurta ve deniz ürünleri gibi besinlerin pişirilmesinde çok hijyenik olmalı ve temizlik kurallarına uyulmasına dikkat etmenizi açıkladılar.

Ceviz, fındık, badem, incir gibi enerji veren kuru yemiş gıdalarını tüketerek, gün boyu sizi enerjik halde tutabilecek gıdalara ağırlık vermeniz de fayda var. Ramazan ayında oruç tutarken ilk gün ve ilk günden sonraki gün vücut böyle bir duruma alışık olmadığı için dengesi sarsılacak ve bu dengeyi bazı besinlerle dengelemeye çalışmalısınız. Yüksek protein ve gıda içeren tüm besinler ve yiyecekleri tüketerek bu durumun riskini en aza indirebilirsiniz. Hayırlı ramazanlar, .................. yönetimi olarak Ramazan ayınızın çok sağlıklı ve huzurlu geçmesini dileriz

ALINTIDIR

biraz bakınırken okudum da ufak hatırlatmalar var içinde:)

slm kızlar umarım keyifler yerindedir benim pek yerinde değil oğlum alerji oldu gecen hafta cildiyeye götürdüm hic fayda etmedi dahada arttı vucudu hep kabardı bugün akşam 7 de alerji uzmanı bir profa göstericem inşallah bir an önce vucudundaki o kızarıklıklar biter gider bu arada sabah tartıldım 78.2 geldim cumadan bu yana 500 gr gitmiş bugün diyetisyen randevum var bakalım onun tartıda kaç çıkcam benden haberler böyle

gelmiyo anacım gelse eziyet edermiyim kaytan bıyıklıma azıcık bıyıkları çıkmış kızlar kaytan bıyıklı diye diye dalga geçerler

ayy geçmiş olsun yaa kulaktan dolma bir bilgi olabilir belki ama kızımın prof doktoru vermişti bizede bu ilacı. tabii yine doktora götür ama zyrtec ti sanırım kızım 1 yaşındayken alerji olmuştu. çoook iyi geldi. ve alerji testinde de temiz çıktı çok şükür

ahhhh 78 kiloooo nişanlandığım kilom:))
evlenirkende 72 ye düşmüştüm:)
ayyy maşaAllah canım çok güzel gidiyorsun
darısı başıma:)

geçmiş olsun canım....bi eczaneye sor istersen.......

geçmiş olsun banu inş.. önemli birşey değildir...
Sağol canım inşallah bakalım yarın akşam 19.00 aldım randevumu bende çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…