Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim dijital olmayan tartıda alsan yaaa...bende ikiside var gerçi ikiside farklı tartıyor çünkü klasik tartı oyuncak gibi bişey oğlum zıpplayarak üstüne çıkıp yine zıplayarak atlıyor büyük bir iş becerdiğini düşünüp çok mutlu oluyor.:)))

Bugün diyoki babaaaaa deniz topusu alalımmı.?? Çok tatlı konuşuyo allahım yarabbim..NE güzel çocuklar doğurmuşum maşallah bana..

Son düzenleme:
ya bozuk olma ihtimali de var. ayrıca 110 kilonunüstünde sapıtma eğiliminde tüm tartılar. neyse geldim kendime diyosun haydi yola devammmm

olabilir canım belkide bozulmuştur sapıtıyor basküller benim kiloma dayanamıyorlar .daha önce tefalin almışım iki sene kullandım 90 ytl vermiştim bu sefer pahalı bişi almam dedim.geçen gün evdeki baskül baskül farklı farklı tartınca migrosta tartıldım 118 gelmiştim (satılık olan basküllerde)tam olarak bilmiyorum şu anda tabiii ..durmak yok devam canım çünki 7 eylülde düğünümüz var o zamana kadar biraz daha inebilirim inşallah..gerçi ramazan beni korkutuyor ama kısmet bakalım nazfan dolayı tutabilecekmiyim bilmiyorum,tutmak istiyorum ama,bundan 4 sene önce diyetisyene gittiğimde tutturmamıştı bana sen hastasın obezsin nasıl oruç tutacaksınki demişti sen her öğün az az yemeğini yemelisin...

Mutlu,
ben küt saç çok severim..seninde saçların düz çok rahat kullanırsın,banu'nun dediği modelde yakışır önler hafif uzun arkalar daha kısa...
Fakatt sıcaklarda tam böyle enseye değince saç çok rahatsız eder diye düşünüyorum..:) Kışa doğrumu yapsan saç kesimini bu sıcaklarda hep topluyoruz kendi adıma konuşuyorum tabii.:)

Son düzenleme:
bu saça bayıldım benim saç suan bayaa uzun ama bilemedim çok sıkıldım seneye yaza uzatırım inşallah. renk de çok hoş modern de tam oldum kv min dediği gibi köylü güzeli şu ara.

Eklentiler

• $SacModeli_JessicaAlba.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
saç rengi çok güzelmiş hatunun..ben böyle renk hastasıyım işte...

heralde açtığım görülmedi ama uzadıkça ağırlaşıyor saç kafada. ama benim gıdık fena kızlar. yani tam küt zorda ne bilim bilemedim 2 sene oldu saçıma el değmeyeli.

bende vardı canım dijital olmayan verdim başkasına bir ara eczanede gidip tartılırım bakalım orada kaç çıkacağım..benim kızımda geliyor yanıma anne men men men hiç rahat vermiyor genelde balkona kahvaltıyı hazırlıyorum o orada otururken tartılmaya çalışıyorum ama genelde yakalanıyorum kalkıp geliyor anneciği gözünün önünden kaçarsa...benimkide çok tatlı konuşuyor şimdi bayılıyorum ,inatlaşmaltını görmezden geliyorum artık ,bu sıra gittiğimiz hiç bir yerde oturtmuyor bizi atta atta heralde atta dediği yer park oluyor...
hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm

toksin bravo bayılıyorum sana vallahi iki çocukla okadar sporu nasıl yapıyorsun, tebrikler canım ama maşallah diyyeim nazar değmesin

hakikattende çok hoşmuş hatunun saç rengi,ama bizim buradada kuaför bulmak mesele bende bişiler yapmak istiyorum ama korkuyorum bozacaklar idye kuaförüm sürekli çağırıyor gel bişiler yapalım diye korktum artık cesaret edemiyorum ..en sonki portakal sarısı röfleden sonra yeşil röfleye çevirdi saçlarımı

yattım ben güzeller yarın görüşürüz her kemiğim ayrı ağrıyor,

toksinim harikasın darısı hepimizin başına sen 90 artı kızlarının medarıiftarısın öpüyom yanaklardan

iyi geceler hepinize bende yatıyorum bakalım bu gece nasıl uyuyacağız yine yanıyoruz felaket sıcak var evimde 1.kat cam açamıyoruz korkuyorum çünki...

yattım ben güzeller yarın görüşürüz her kemiğim ayrı ağrıyor,

toksinim harikasın darısı hepimizin başına sen 90 artı kızlarının medarıiftarısın öpüyom yanaklardan

insalllah hepimiz hedefe ulasiriz cnm aminnn seninde ulasacagina inaniyorum sende beyinde bitirdin olayi mucukkk
derincim cnm esim isten gelince bende yuruyus yapiyom yada isteykende lesli istedikmi zaman buluruz cnm tskler iltifatin icin mucukkk

Bu merakın için bir önerim var. Ben de çok meraklıyım çünkü, hatta üniversiteyi bitirirken boşluğa düşmüş, sırf öğrencilik statüm devam etsin diye öylesine ÖYS sınavına girmiş; Yıldız Üniv. Fotoğrafçılık bölümünü kazanmıştım. Devamsızlıktan atıldım sonra. Ama bir sene her yerde öğrenci indiriminden faydalanmıştım belgelerimle :)) Yıllar sonra araştırırken Beyoğlu'nda "Fotoğrafevi" diye son derece kaliteli bir yer bulmuştum. Farklı seviyelerde fotoğrafçılık eğitimleri veriyorlar ve çok da güzel fotoğraf gezileri düzenliyorlardı. Kendime zaman ayırabileceğim günler gelince oraya gideceğim ben :))))

İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedim ve siz de kutlayın istedim
Doğum günün kutlu, yeni yaşın mutlu olsun :)

Azıcık dizi izleyip kafamı dağıtmadan uyuyamaz oldum. Yabancı dizilere meraklıyım ben, çoğu sezon finali yapıp tatile girince kabak gibi kalmıştım. Şu sıralar "the good wife" dizisine başladım. Dedektiflik-mahkeme tipi şeyleri de sevmem pek ama bu hoşuma gitti. Meraklılarına önerilir. Şimdi bir bölüm izleyip yatacağım.
Sizlere de iyi geceler, iyi uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…