ya bozuk olma ihtimali de var. ayrıca 110 kilonunüstünde sapıtma eğiliminde tüm tartılar. neyse geldim kendime diyosun haydi yola devammmm
iyi geceler ben yatayım sonra sabah zor uyanıyorum
Mutlu,
ben küt saç çok severim..seninde saçların düz çok rahat kullanırsın,banu'nun dediği modelde yakışır önler hafif uzun arkalar daha kısa...
Fakatt sıcaklarda tam böyle enseye değince saç çok rahatsız eder diye düşünüyorum..:) Kışa doğrumu yapsan saç kesimini bu sıcaklarda hep topluyoruz kendi adıma konuşuyorum tabii.:)
bende vardı canım dijital olmayan verdim başkasına bir ara eczanede gidip tartılırım bakalım orada kaç çıkacağım..benim kızımda geliyor yanıma anne men men men hiç rahat vermiyor genelde balkona kahvaltıyı hazırlıyorum o orada otururken tartılmaya çalışıyorum ama genelde yakalanıyorum kalkıp geliyor anneciği gözünün önünden kaçarsa...benimkide çok tatlı konuşuyor şimdi bayılıyorum ,inatlaşmaltını görmezden geliyorum artık ,bu sıra gittiğimiz hiç bir yerde oturtmuyor bizi atta atta heralde atta dediği yer park oluyor...Derincim dijital olmayan tartıda alsan yaaa...bende ikiside var gerçi ikiside farklı tartıyor çünkü klasik tartı oyuncak gibi bişey oğlum zıpplayarak üstüne çıkıp yine zıplayarak atlıyor büyük bir iş becerdiğini düşünüp çok mutlu oluyor.:)))
Bugün diyoki babaaaaa deniz topusu alalımmı.?? Çok tatlı konuşuyo allahım yarabbim..NE güzel çocuklar doğurmuşum maşallah bana..
hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm
saç rengi çok güzelmiş hatunun..ben böyle renk hastasıyım işte...
toksin azmin zaferi canım maşallah
yattım ben güzeller yarın görüşürüz her kemiğim ayrı ağrıyor,
toksinim harikasın darısı hepimizin başına sen 90 artı kızlarının medarıiftarısın öpüyom yanaklardan
Bu merakın için bir önerim var. Ben de çok meraklıyım çünkü, hatta üniversiteyi bitirirken boşluğa düşmüş, sırf öğrencilik statüm devam etsin diye öylesine ÖYS sınavına girmiş; Yıldız Üniv. Fotoğrafçılık bölümünü kazanmıştım. Devamsızlıktan atıldım sonra. Ama bir sene her yerde öğrenci indiriminden faydalanmıştım belgelerimle :)) Yıllar sonra araştırırken Beyoğlu'nda "Fotoğrafevi" diye son derece kaliteli bir yer bulmuştum. Farklı seviyelerde fotoğrafçılık eğitimleri veriyorlar ve çok da güzel fotoğraf gezileri düzenliyorlardı. Kendime zaman ayırabileceğim günler gelince oraya gideceğim ben :))))ya ben bir ara fotoğrafçı olacam diye tutturmuştum şu nationalgeographic yada atls fotoğrafçılarına "kulunuz köleniz bavul taşyıcınız oliim, bana bu i,şi pratiğinden öğretinn" diye yalvarmak vardı arada dünyayı da dolaşacaktım ahhhh ahhhh.
Doğum günün kutlu, yeni yaşın mutlu olsun :)İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?