Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese...
Tombulkelebek doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sana sağlık,huzur ve mutluluk getirsin inşallah...

Bu sabah bi arkadaşımın eşinin hamile olduğunu öğrendim.6-7 yıldır uğraşıyorlardı.Düşük yaptı benim gibi kan pıhtılaşması yüzünden.Çok sevindim onun adına ama açık söylemek gerekirse içim buruldu biraz.Neden dedim kendi kendime neden...Benim neden olmuyor Sevinçle hüznü aynı anda yaşıyorum şuan...Allah'a isyan gibi değil ama anlayın işte...Bi hamile haberi alınca böyle ağlayasım geliyor...Arkadaşımın eşi de inşallah sağ salim kavuşur yavrusuna.Darısı başımıza ve tüm isteyenlere...

mutlucum senin o 85 kiloluk resmindeki saç renginde harika bende o renge bayıldım tekrar o renge dönemezmisin keşke becerecek biri olsada bendeyaptırsam ama nerdeeee

Olmuyo ki her zaman orda adam sacima kirmizi ve sari golge yapti sozde 1 ay icinde boya akti tum renkler bakira dondu. Yani ayni adam bile yapamaz tekrar. Sans isi sac, kestirmem sart ama renk olmasa da heryer sac cok dokiluuor uclar da berbat bakicaz bircozum bulucaz artik

evet cnm ama 69 indim diye durmak yok yola devam ramazana kadar cok sıkı yapcam hemde eylulde belki yarida kestigim tatili tamamlicam rabbim nasip ederse sporum bu hafta az oluyor komsuma destek oluyorum ondan

toksinim komşunun eşine ne oldu ben kaçırdımmı bılmıyorumm vefat etmiş gibi anladımm..

dogum gunun kutlu olsun kelebek

rabbim gönlünün muradını versın cnm inşallah en kısa zamanda senden de güzel bir haber alırızz..

Gunaydin cok sevgili tombikdaslarim bugun haftanin 2. Gunu nassiniz bakalim iyiyiz dediginizi duyar gibiyim sagolun bende ii olmaya calisiyorum uykusuz hergece yorgun olesiye sarkisini souluyom bana yazmislar sanki:)) guluyom aglanacak halime kafam karisik ben yorgun kizim hysuz anam menopoz kocam sinirsek yegenim haylaz yerinde durmaz su pinar kardesiniz nassil kendine baksin ay oyle yorgun hissediyom ki kendimi bir atsam yataga 2 gun kalkmasam kimsedokunmasa bana ne guzel olur

Kiz nevgul yemin olsun gelip yanina kalan yaglarini da ben cekip alcem he kiz bi kac gund 2. 5 kilo ya aglamak istiyom ben kac aydir burdayim giden 2 kilo bikene degil valla tebrik ediyom seni ve herkesi

Bu arada tombulkelebekim dogum gunun kutlu olsun cnm yep mutlu olursun insallah

Tomurcuk cnm insallah sende bebisini kucagina alirsin canim dualarim hep sizinlee allah her isteyene versin

Mutlucum ebemle ben variz iste .... anneler yok, kizim kampa gitti, kardesi azcik oyala diyecegim kimse yok... İki bebekle burdayim, beklerim...
Esin dondu mu bu arada?

Tomurcuk benim ortanca tup bebektir. Maceralidir biraz, 4 dusuk ustune onden dis gebelik, laparoskopi ile tup alinmasi, pesinden yumurta takibi bes ay... Tup bebek denemesi, 22 hafta kanamali yatma, dusecek korkusu,.... Bebegi kucagimiza aldik cok sukur, 10 ay sonra bir baktim: 3. bebege hamileyim.....

Yani kisir olduk sanirken, ev cocuk bahcesine dondu, ne tarafa baksan bir cocuk oldu...

Dertlenme, hayati zindan etme, bak kafaya taktim 2 yil ugrastim, tedVi oldum ne haltsa iste....unuttuk bebek yapmayi, kucagimiza bir tane...

Seninki de umarim en hayirli zamanda gelir..

Bugunlerde mantara dadandim... Nefis bir dolgu malzemesi....

Mesela 6 kasik bulgur pilavim var.... Dogruyorum 5 tane mantari, atiyorum mikrodalgaya, hic yagsiz pisiriyorum 2 dakika, ustune dunden kalan pilavi ekleyip 30 saniye isitiyorum.... Cigerli pilav gibi oluyor ve ustelik istedigin kadar da cogalt...

Mesela iki yumurtadan omlet hakkim mi var, dogra 5 mantar, cirp yumurtayla at tavaya, yastik kilifi kadar buyuk bir omlet oluyor.. Ustelik menemen gibi ekmek filan da gerwktirmeden borek kivaminda yenebiliyor....

selam kızlar sabahın köründe çarşıya indim geldim (hemde nazla beraber üzmedi bugün beni allahtan ,iki gündür kvye bırakıp öle gidiyordum durmuyordu ordada)nihayet yolluk beğendim 3 gündür çarşıya inip duruyordum bu kararsızlığım beni öldürecek ,yarın gelicek inşallah yolluklarım siyah mor gri karışımı renkleri beğendiklerim hep açık renk silmesi zor oluyordu..

tomurcuk kafaya takma canım allah gönlüne göre versin inşallah ..bak ben kafadan atıktan 3 ay sonra hamile kaldım artık çocuksuz yaşayacağım uğraşmayacağım tüp bebekle tedavilerle dedim kafaya takmadım allah 12 sene sonra verdi nazlı kızımı...

şimdi sırada leslie var

Fön çektirip öyle koyarım benimde saçlar düz ama istiyor işte yada banyodan sonra biraz uğraşıcan kututmayla ve fırçayla.

Şimdi bu kadar istiyorum elbette zorlukları var bazen diyorum ya boşver yaşa gitsin hayatını gez toz sonra yok ya diyorum 10 sene sonra pişman olursun çocuk sahibi olmak çok zor Allah yardımcınız olsun birde eğer yaşlar gidiyorsa vay halime...

İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedim ve siz de kutlayın istedim
Canım nice mutlu seneler doğum günün kutlu olsun.

ya bozuk olma ihtimali de var. ayrıca 110 kilonunüstünde sapıtma eğiliminde tüm tartılar. neyse geldim kendime diyosun haydi yola devammmm
Benim tartılarda habire bozuluyor bir tartım vardı onu çok severdim habire zayıf gösterirdi nerelrde acep şimdi yadigar tartım :::)))

Çok haklısın yenacım akşam sinir oldum toplanmıyo insanın ensesini yakıyor.

dimi çok güzel benim saçımın rengi yakın bunun ana renge ama o gölgeyi becerecek adam nerde o ayrı.
Bahçelievlerde bir kuaförüm var ben hala ona gidiyorum renkleri süper tuturuyor tavsiye ederim.

iyi geceler hepinize bende yatıyorum bakalım bu gece nasıl uyuyacağız yine yanıyoruz felaket sıcak var evimde 1.kat cam açamıyoruz korkuyorum çünki...
Ayy çok fena bende o yüzden ev tutarken hep baktım yüksek kat olsun diye bende çok korkarım şimdi 7. kattayım vallahi rahatım.

Ya listeni versene ne yiyosun napıyosun benimde acelem vart bir haftada 5 kilo rüya gibi ya...

Geçmiş olsun canım nasıl bir böcekmiş bu ya...

Güle güle kullan derincim gerçekten açık renk insanı mahvediyor bende kahveli bejli aldım kir götürüyor.Hadi kolay gelsin bende senden gaz alarak leslie yapıyorum 1 haftadır.

Mantarın kalorisi azmı ondanmı öyle yapıyorsun bende çok severim deniyim bari.

Son düzenleme:
Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Çok tuhaf duygular içerösindeyim.Ne kadar çok istersem o kadar olmayacağını biliyorum.Strese sokuyorum kendimi Leah'ın dediği gibi hayatı zindan etme derecesine geldim.Bi bıraksam oluruna.Kafamdan atsam şu deli gibi çocuk isteğini olucak biliyorum ama yapamıyorum.Herşeyin hayırlısı demekten başka çarem yok...Böyle avutuyorum kendimi...

Son düzenleme:

sarımsaklı yoğurtlusunu denedinizmi? tavsiye ederim güzel oluyor...mantarı limonlu suda haşlıyorum veya tavada soteliyorum...üzerine sarımsaklı yoğurt...

Sabah 08.30 da kalktım 45 dk lesliemi yaptım kahvaltımı yaptım şimdi evi süpürücem dün ne güzel temizlemiştim klimam bozuktu servis geldi yaptı ama evide mahvetti.

Tomurcuk bende 11 senedir uğraşıyorum ama artık şuna inandım herşey kısmet ben artık bazı insanların farklı sebelerden dünyaya gelip bu kaderi yaşadığımıza inanıyorum bende tüp denedim aşılsma bitkisel ilaç tedaviler olmadı şimdi eylül veya kasım kilo verişime bağlı bir kere daha deniyeceğim olmazsa kimseziz bir bebek evlar edinmeyi planlıyoruz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun bence sende takma bırak herşeyi böyle yaparak hayatımızıda ve tabi eşelrimizide mahvediyoruz.Sen tedavi oldunmu kaç yaşındasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…