- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
mutlucum senin o 85 kiloluk resmindeki saç renginde harika bende o renge bayıldım tekrar o renge dönemezmisin keşke becerecek biri olsada bendeyaptırsam ama nerdeeee
evet cnm ama 69 indim diye durmak yok yola devam ramazana kadar cok sıkı yapcam hemde eylulde belki yarida kestigim tatili tamamlicam rabbim nasip ederse sporum bu hafta az oluyor komsuma destek oluyorum ondan
Günaydın herkese...
Tombulkelebek doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sana sağlık,huzur ve mutluluk getirsin inşallah...
Bu sabah bi arkadaşımın eşinin hamile olduğunu öğrendim.6-7 yıldır uğraşıyorlardı.Düşük yaptı benim gibi kan pıhtılaşması yüzünden.Çok sevindim onun adına ama açık söylemek gerekirse içim buruldu biraz.Neden dedim kendi kendime neden...Benim neden olmuyorSevinçle hüznü aynı anda yaşıyorum şuan...Allah'a isyan gibi değil ama anlayın işte...Bi hamile haberi alınca böyle ağlayasım geliyor...Arkadaşımın eşi de inşallah sağ salim kavuşur yavrusuna.Darısı başımıza ve tüm isteyenlere...
Kizlar esim hafta sonu 10 gunlugune amerikaya gidiyor....cocuklarla ve ebemle basbasayim....
Fön çektirip öyle koyarım benimde saçlar düz ama istiyor işte yada banyodan sonra biraz uğraşıcan kututmayla ve fırçayla.yaa resim koysana bakalım. benim föne ihtiyacım olmaz heralde acaip düz saçlarım. ama nasıl durur acaba.benim fena halde gıdık problemim varda. uclarında kırmızı yahut sarı yapsam offf delirmiş bu kadın 35 sonra muhabbeti olur kesin.
Şimdi bu kadar istiyorum elbette zorlukları var bazen diyorum ya boşver yaşa gitsin hayatını gez toz sonra yok ya diyorum 10 sene sonra pişman olursun çocuk sahibi olmak çok zor Allah yardımcınız olsun birde eğer yaşlar gidiyorsa vay halime...teşekkürler canım kopamadım sizlerden kopsydım sonucu +10mu olurdu 20mimi bilmiyorum...
inş canım vazgeçmek yok çabuk toparlanacağım inşallah ,şu anda birazda olsa kendime geldim sayılır
aynen banucum bende 12 sene avlat sahibi olmak için sürekli mücadele verdim...her dakikam çocuk düşünmekle geçti hergün ağlıyordum anne olabilecekmiyim diye, en mutlu günlerimi bile kendime zindan derdim kahkaha atarken bile aklımdan çıkmazdı.... yalnış anlama ama yıpratma kendini allah sağlık versinde yavruma allahın gücüne gitmesin iyikide anne olmuşum ,naz doğdu 1.5 sene her dakika hemen hemen ağladı tam düzeldi derken 2 yaş sendromu başladı halende devam ediyor, ne bir yere gidebiliyorum durmuyor atta atta diye tutturuyor,nede evde duruyor ..bugün iki yere uğramam gerekti ikisindede oturtmadı beni ağlayıncada mecburen kalkıyorum tabii aslında o beni kullanıyor ağladığı zaman dediğini yaptırıyor yaaa..benden başkasında ne yemek yer nede uyur babada bile..yinede allah tattırsın inşallah bu muhteşem duyguyu...bazen ikinciden vazgeiyorum yapmam diyorum asla bazende naz kardeşsiz olmaz diyorum hadi hayırlısı bakalım naz çok zor bir bebek çünki....
Canım nice mutlu seneler doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
Benim tartılarda habire bozuluyor bir tartım vardı onu çok severdim habire zayıf gösterirdi nerelrde acep şimdi yadigar tartım :::)))ya bozuk olma ihtimali de var. ayrıca 110 kilonunüstünde sapıtma eğiliminde tüm tartılar. neyse geldim kendime diyosun haydi yola devammmm
Çok haklısın yenacım akşam sinir oldum toplanmıyo insanın ensesini yakıyor.Mutlu,
ben küt saç çok severim..seninde saçların düz çok rahat kullanırsın,banu'nun dediği modelde yakışır önler hafif uzun arkalar daha kısa...
Fakatt sıcaklarda tam böyle enseye değince saç çok rahatsız eder diye düşünüyorum..:) Kışa doğrumu yapsan saç kesimini bu sıcaklarda hep topluyoruz kendi adıma konuşuyorum tabii.:)
Bahçelievlerde bir kuaförüm var ben hala ona gidiyorum renkleri süper tuturuyor tavsiye ederim.dimi çok güzel benim saçımın rengi yakın bunun ana renge ama o gölgeyi becerecek adam nerde o ayrı.
Ayy çok fena bende o yüzden ev tutarken hep baktım yüksek kat olsun diye bende çok korkarım şimdi 7. kattayım vallahi rahatım.iyi geceler hepinize bende yatıyorum bakalım bu gece nasıl uyuyacağız yine yanıyoruz felaket sıcak var evimde 1.kat cam açamıyoruz korkuyorum çünki...
Ya listeni versene ne yiyosun napıyosun benimde acelem vart bir haftada 5 kilo rüya gibi ya...ana benden 2 yas kücükmüs kizin ben daha 22 yasindayim ve siskoyum
bu Cuma cok harika bi bildirim yapcam insallah
simdiden 2 bucuk kilo oldu cumaya kadar 5 kilo olmasi lazim
gerci baya sagliksiz veriyorum kimseyede tavsiye etmem ama zamanim az kaldigi icin mecbur böyle oldu
gelcek hafta tatile gidiyorum geri dönünce saglikli vermeye dikkat edicem tekrar simdilik böyle olmasi lazim :44:
Geçmiş olsun canım nasıl bir böcekmiş bu ya...kızlar dün diyetisyen günümdü 77.5 geldim yalnız 200 gr yagdan gitmiş toplamda 900 gr sonrasında bebeğimi doktora götürdüm alerji felan değilmiş böcek ısırması dedi doktor mahvetti bebeğimin vucudunu nasıl bi böcekse artık yazlıkta oldu ama ne olduysa yazlıktan döndükten sonra bu hale geldi bebeğimin vucudu herhangi bir merhemi felan yokmuş sadece rahatlasın kaşınmasın diye bi tane şurup verdi geçmeside uzun sürer dedi 2 3 haftayı bulurmuş sık sık yıkıyorum hacı şakir sabunla rahatlıyo o zaman yavrum
Güle güle kullan derincim gerçekten açık renk insanı mahvediyor bende kahveli bejli aldım kir götürüyor.Hadi kolay gelsin bende senden gaz alarak leslie yapıyorum 1 haftadır.selam kızlar sabahın köründe çarşıya indim geldim (hemde nazla beraber üzmedi bugün beni allahtan ,iki gündür kvye bırakıp öle gidiyordum durmuyordu ordada)nihayet yolluk beğendim 3 gündür çarşıya inip duruyordum bu kararsızlığım beni öldürecek ,yarın gelicek inşallah yolluklarım siyah mor gri karışımı renkleri beğendiklerim hep açık renk silmesi zor oluyordu..
tomurcuk kafaya takma canım allah gönlüne göre versin inşallah ..bak ben kafadan atıktan 3 ay sonra hamile kaldım artık çocuksuz yaşayacağım uğraşmayacağım tüp bebekle tedavilerle dedim kafaya takmadım allah 12 sene sonra verdi nazlı kızımı...
şimdi sırada leslie var
Mantarın kalorisi azmı ondanmı öyle yapıyorsun bende çok severim deniyim bari.Bugunlerde mantara dadandim... Nefis bir dolgu malzemesi....
Mesela 6 kasik bulgur pilavim var.... Dogruyorum 5 tane mantari, atiyorum mikrodalgaya, hic yagsiz pisiriyorum 2 dakika, ustune dunden kalan pilavi ekleyip 30 saniye isitiyorum.... Cigerli pilav gibi oluyor ve ustelik istedigin kadar da cogalt...
Mesela iki yumurtadan omlet hakkim mi var, dogra 5 mantar, cirp yumurtayla at tavaya, yastik kilifi kadar buyuk bir omlet oluyor.. Ustelik menemen gibi ekmek filan da gerwktirmeden borek kivaminda yenebiliyor....
Bugunlerde mantara dadandim... Nefis bir dolgu malzemesi....
Mesela 6 kasik bulgur pilavim var.... Dogruyorum 5 tane mantari, atiyorum mikrodalgaya, hic yagsiz pisiriyorum 2 dakika, ustune dunden kalan pilavi ekleyip 30 saniye isitiyorum.... Cigerli pilav gibi oluyor ve ustelik istedigin kadar da cogalt...
Mesela iki yumurtadan omlet hakkim mi var, dogra 5 mantar, cirp yumurtayla at tavaya, yastik kilifi kadar buyuk bir omlet oluyor.. Ustelik menemen gibi ekmek filan da gerwktirmeden borek kivaminda yenebiliyor....
Tomurcuk bende 11 senedir uğraşıyorum ama artık şuna inandım herşey kısmet ben artık bazı insanların farklı sebelerden dünyaya gelip bu kaderi yaşadığımıza inanıyorum bende tüp denedim aşılsma bitkisel ilaç tedaviler olmadı şimdi eylül veya kasım kilo verişime bağlı bir kere daha deniyeceğim olmazsa kimseziz bir bebek evlar edinmeyi planlıyoruz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun bence sende takma bırak herşeyi böyle yaparak hayatımızıda ve tabi eşelrimizide mahvediyoruz.Sen tedavi oldunmu kaç yaşındasın.Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Çok tuhaf duygular içerisindeyim.Ne kadar çok istersem o kadar olmayacağını biliyorum.Strese sokuyorum kendimi Leah'ın dediği gibi hayatı zindan etme derecesine geldim.Bi bıraksam oluruna.Kafamdan atsam şu deli gibi çocuk isteğini olucak biliyorum ama yapamıyorum.Herşeyin hayırlısı demekten başka çarem yok...Bmyle avutuyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?