Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derin baba ocagına geri dönmüş yaşasın derin bendede migren var yeni bir ilaç kullanıyorum hem kilo verdiriyormuş hem migreni iyleştiriyormuş noroloji dr verdi 6 gündür kullanıyorum

derincim sakın vazgeçme tatlım naz için ve kendin için artı bile görsen daha da hırslanmalısın bence bu yoldan dönmek yok
B A Ş A R A C A Ğ I Z

Son düzenleme:
şu yalancı oturtmayı merak ettim bi anlatıversen

derin baba ocagına geri dönmüş yaşasın derin bendede migren var yeni bir ilaç kullanıyorum hem kilo verdiriyormuş hem migreni iyleştiriyormuş noroloji dr verdi 6 gündür kullanıyorum
yaw şu ilaç ismini özelden bana atabilirmisin lütfen doktoruma gösteip bende başlasam migren beni mahvetti

ya ben bir ara fotoğrafçı olacam diye tutturmuştum şu nationalgeographic yada atls fotoğrafçılarına "kulunuz köleniz bavul taşyıcınız oliim, bana bu i,şi pratiğinden öğretinn" diye yalvarmak vardı arada dünyayı da dolaşacaktım ahhhh ahhhh.

amatörce yaparsın mutlu yine bişeyler oğluşunun fotolarını çekiyorsundur zaten benim küçük kızım da meraklı hatta fotoshop neyim de yapıyor türlü türlü

Yalanci oturtma icin patlicanlari dilimliyorum kocaman kocaman, suda bekletip altina ustune firca ile yag suruyorum. 5 patlicana toplam 1 corba kasigi kullaniyorum. Tepsiye dizip firinda kizartiyorum.
Kiymayi tavada soganla ayni anda atip yag eklemeden, kiymanin yagiyla kavuruyorum, uzerine salcasini ekliyorum ve 10 dakika su ile kaynatiyorum.

Patlicanlari tepsiden karniyarik tenceresine dizip uzerine de kiymayi boca edip bir 10 dakika da oyle kYnatiyorum. Uzerine sivri biber ve maydanoz eklemeyi unutma!!!

waoww süper yarınki yemeğim çıktı .. teşekkürler patlıcanı severim nasıl etsemde yapsam yesem diyordum

Afiyet olsun menün çok güzelmiş hımmmm.

Ay valla gözüm korktu çocuk yapmsammı neeee:::)))

İnan canım çekti bende yarın yapıyım bayılırım patlıcanım her haline reçelini bile çok severim.

Bende bir durdum düşündüm benim hiç hayalim kalmamış şu 3 senedir bebek sevdasının peşinde koşarken kendimi unutmuşum ben...

Bu akşam taze fasulye ve yoğurtlu semizotu yedim yanında 1 dilim ekmek şimdide karpuz yedim inşallah erken yatarım sabah erlken kelkmıştım yarında erken kalkıcam servis gelicek.

merhaba hanımlarr;

sabah eşimle konuştuk ve ramazandan sonra dıyetisyene gidelim diye düşündük bakalım ozamana kadar ne olur artık ..
ramazanda ben cok rahat oluyorumm sahurda da iftarda da çok güzel yiyorumm şükür kilo da almıyorumm verıyorum aylardır duraklayan kılom inşallah harekete geçerr

bu gun 35 dk yürüdüm bantta kızım uyuyordu ona sesım gıtmesın dıye kapıyı kapattım camı da acmadımm ayaklarımın altından ateş çıkıcaktı nerdeysee cok sıcaktı kendım de su gıbı oldum eger 1 saat yürürsem arada dınlenıp yürümem gerekecekk

ayrıca güzel bir gün gecirdimm aşırı yemedıgımı düşünüyorum

sabah klasık kahvaltmı yaptımm
arada kıraz yedım

öglen 1 dılım ekmek pataes yemegi karpuz yogurt

ara salatalık

aksam bulgur pilavi patatas yemegı semiz otu salatası 1 dilim kepek ekmek

geçmiş olsun canımmmhee çok romantik hatunumdur çok uzaklara değildir be canım mutfağa kadar götürmüştür

iyi geceler kızlar anormal iştahım açıldı. akşam yürüyüşten dönünce saldırdım resmen oraya buraya.

neyse adet öncesi sivilcelerim de çıktı. uzamasa şu işkence de olsam hemen.

saçlarımı bi şekil yapasım var neyapsam arkadaşlar şöyle modern şık var mı öneri

Bende bir durdum düşündüm benim hiç hayalim kalmamış şu 3 senedir bebek sevdasının peşinde koşarken kendimi unutmuşum ben...

bebeğin olduğunda direk zaten birey olmaktan çıkıp anne oluyorsun, bir tür gönüllü kölelik, çok ilginç bazen oflaya puflaya da olsa yapıyosun ama gerçekten süt kaynağı, bakıcı, uyutucu taşıyıcı besleyici olmak dışında pek bişeye gücünde kalmıyor zamanında ama inşallah bu zor ama güzel zamanları(özellikle mozaşizsen) yaşayacaksın inşallah.

Bence bulgur pilavı veya yemeği seç ikisede karbonhidrat gittiğim dietisyenim bana hep öğünlerde tek yemek veriyodu ya makarna ya sebze ya et gibi.

Kısa olsun istersen önler uzun arkalar kısa çok hoş oluyor ben kestirdim tabi biraz fön istiyor ama çok hoş duruyor...

İnşallah canım bu kadar herşeyimle uğraşıyorum demekki ben ağır mozaşistim

İyigeceler 90 ahalisi benim başım ağrıyor karnımda hafif acıktı karpuz tutmadı yaaa uyuyabilirsem kurtarırım bu geceyi...

şimdi gülmacım diyetisyene kesin git,
ama özellikle bir kaç besini kilo verme esnasında yemesek hiç zararını görmüyor hatta kilo verdiğimizi görüyoruz.
bunlar mısır, havuç,pirinç, beyaz ekmek, patates, muz. bu besinler GI yani glisemik indeksi yüksek yemekler. yesen de çok kolay acıktırıyorlar ve kuvvetli karbonhidratlar.
yani şu kilo verme evresinde bunlar yerine alternatif besinlere yönelmek şart. ben 3 aydır beyaz ekmekten uzak duruyorum, patates yemiyorum. pirinç yemiyorum. muzu 1-2 kere yedim. özetle gerek yok bence. ama ille tükedekceksek ekmekle dengelemek lazım. tabi bunlar benim fikirler diyetisyene sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…