Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa resim koysana bakalım. benim föne ihtiyacım olmaz heralde acaip düz saçlarım. ama nasıl durur acaba.benim fena halde gıdık problemim varda. uclarında kırmızı yahut sarı yapsam offf delirmiş bu kadın 35 sonra muhabbeti olur kesin.

mutlu kafama koydum yanıı kendı basıma bu kadar mı dıye dusundumm ve destek lazım

aksam bıraz fazla oldu gece ben kalkıp yiyorum yaa nefret edıyorumm bundan bırakmıstımm yıne bugunlerde gece mama yaparken atıyorum bışeylerr gece yememek için biraz fazla yedımm inş. bu gece yemem

ya derincim bişi sorucam kızma ama
-bir teraziye çıksan ve 60 kg tartsa aaa ne güzel kilo sorunum yok, hatta 178 boya 60 kg manken olsam yeri mi diyeceksin,
-yahu terazi 200 kg tartsa Allahım 1 ay da 90 kilo aldım mı diyeceksin.

özetle bırak onu bunu,
biliyorum motive eden birşey tartı ama herşeyi yakıp kendini salmana neden olabilecek kadar önemli olmasın. millet zayıfladın derken sen kilomu aldın. hayır. bu tartı sorunu çözülür. dia da simbo dijital tartı 16 liraymış ben 3 senedir kullanıyorum memnunum. 3*5 kilo fazla tarttığını söylüyorlar umrum değil ben 40 bedene hatta kısmet olursa 38 beden sığan atletik vucutlu bir kadın olmak istiyorum. 90 kilo bunu başarırsam ne olacak. örneğin ben 60 kilo olduğumda 36 beden giyorum. kaç kişi imkansız dedi e öyle artık bilemiyorum kemiğim mi ağır o dönem kaslımıydım. ama bildiğin 36 bedendim. hiç umrum olmaz 55 kilolar falan ben aynaya bakarım.

Son düzenleme:

kefir içsene ben sevmiyorumda ama tok tutuyor kızlar yazdı bağırsakları da düzenliyormuş. anında iştahım pes ediyor.

derin baba ocagına geri dönmüş yaşasın derin bendede migren var yeni bir ilaç kullanıyorum hem kilo verdiriyormuş hem migreni iyleştiriyormuş noroloji dr verdi 6 gündür kullanıyorum
teşekkürler canım kopamadım sizlerden kopsydım sonucu +10mu olurdu 20mimi bilmiyorum...
derincim sakın vazgeçme tatlım naz için ve kendin için artı bile görsen daha da hırslanmalısın bence bu yoldan dönmek yok
B A Ş A R A C A Ğ I Z
inş canım vazgeçmek yok çabuk toparlanacağım inşallah ,şu anda birazda olsa kendime geldim sayılır
Bende bir durdum düşündüm benim hiç hayalim kalmamış şu 3 senedir bebek sevdasının peşinde koşarken kendimi unutmuşum ben...

aynen banucum bende 12 sene avlat sahibi olmak için sürekli mücadele verdim...her dakikam çocuk düşünmekle geçti hergün ağlıyordum anne olabilecekmiyim diye, en mutlu günlerimi bile kendime zindan derdim kahkaha atarken bile aklımdan çıkmazdı.... yalnış anlama ama yıpratma kendini allah sağlık versinde yavruma allahın gücüne gitmesin iyikide anne olmuşum ,naz doğdu 1.5 sene her dakika hemen hemen ağladı tam düzeldi derken 2 yaş sendromu başladı halende devam ediyor, ne bir yere gidebiliyorum durmuyor atta atta diye tutturuyor,nede evde duruyor ..bugün iki yere uğramam gerekti ikisindede oturtmadı beni ağlayıncada mecburen kalkıyorum tabii aslında o beni kullanıyor ağladığı zaman dediğini yaptırıyor yaaa..benden başkasında ne yemek yer nede uyur babada bile..yinede allah tattırsın inşallah bu muhteşem duyguyu...bazen ikinciden vazgeiyorum yapmam diyorum asla bazende naz kardeşsiz olmaz diyorum hadi hayırlısı bakalım naz çok zor bir bebek çünki....

İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedim ve siz de kutlayın istedim

yok cnaım kızarmıyım hiç..birbirimize destek olmak için buradayız..
ben bu baskül işiyle kafayı yiyorum her sabah ,hatta kızım rahat vermiyor geliyor o çıkıyor iniyor ama her sabah o tartı macerasını yaşıyoruz engellere rağmen kızımla beraber.hep korkuyorum çünki yalnış olmasın tartı bozulurmu diye 2. kez başıma geldi..akşam üzeri toparlandım canım gün boyu sağlıklı beslendim akşamüzeride lesliemi yaptım keyfim yeine gelmeye başladı....aynada zayıfladığımı görüyorum olmayan kıyafetlerim olmaya başlamıştı 15 gündür çok mutluydum 120lerden kutulduğum için 115 olduğum için o yüzden birden çöktüm resmen..çünki nazın doğumundan sonra ilk defa 115leri görmüştüm mutluydum...bir aydır lselie yapıyordum demekki sıkılaşmışım benim baskülümde sinbo zaten mutlu migrostan almıştım 25 ytlye 3 ay önce....

çok teşekkürler canım...şimdi gözümde canlandırdım seni nasıl mutlu olmuşsundur övgüler aldıkça

baharcım doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında bütün isteklerin gerçekleşir inşallah zayıf sağlıklı mutlu güzel yıllara inşallah...

İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedim ve siz de kutlayın istedim

baharrrrr,
saçlarının son halimi bilmiyorum ama düz koyu renk hali anormal yakışmış resmen gözlerin cam gibi ortaya çıkmış güzel yüzün belirginleşmiş bence hep oyle kullan yakıcı yahuuu maşallah sana inşallah bahtında gözlerin kadar güzel olur daha ne isteyecen zaten

ya bozuk olma ihtimali de var. ayrıca 110 kilonunüstünde sapıtma eğiliminde tüm tartılar. neyse geldim kendime diyosun haydi yola devammmm

aklımdayken bu haftaki sporlarımı da yazayım
cuma 60 dk cumartesi 60 dk pazar 90dk pazartesi yok malesef toplam şimdilik 210 dk

hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm

Son düzenleme:

İyiki doğdun seeen iyiki dodun seeen..:)) İyiki tanıdık seni..

Herşey gönlünce olsun deniz gözlü kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…