Bence bulgur pilavı veya yemeği seç ikisede karbonhidrat gittiğim dietisyenim bana hep öğünlerde tek yemek veriyodu ya makarna ya sebze ya et gibi.
Kısa olsun istersen önler uzun arkalar kısa çok hoş oluyor ben kestirdim tabi biraz fön istiyor ama çok hoş duruyor...
Bence bulgur pilavı veya yemeği seç ikisede karbonhidrat gittiğim dietisyenim bana hep öğünlerde tek yemek veriyodu ya makarna ya sebze ya et gibi.
Kısa olsun istersen önler uzun arkalar kısa çok hoş oluyor ben kestirdim tabi biraz fön istiyor ama çok hoş duruyor...
şimdi gülmacım diyetisyene kesin git,
ama özellikle bir kaç besini kilo verme esnasında yemesek hiç zararını görmüyor hatta kilo verdiğimizi görüyoruz.
bunlar mısır, havuç,pirinç, beyaz ekmek, patates, muz. bu besinler GI yani glisemik indeksi yüksek yemekler. yesen de çok kolay acıktırıyorlar ve kuvvetli karbonhidratlar.
yani şu kilo verme evresinde bunlar yerine alternatif besinlere yönelmek şart. ben 3 aydır beyaz ekmekten uzak duruyorum, patates yemiyorum. pirinç yemiyorum. muzu 1-2 kere yedim. özetle gerek yok bence. ama ille tükedekceksek ekmekle dengelemek lazım. tabi bunlar benim fikirler diyetisyene sormak lazım.
mutlu kafama koydum yanıı kendı basıma bu kadar mı dıye dusundumm ve destek lazım
aksam bıraz fazla oldu gece ben kalkıp yiyorum yaa nefret edıyorumm bundan bırakmıstımm yıne bugunlerde gece mama yaparken atıyorum bışeylerr gece yememek için biraz fazla yedımm inş. bu gece yemem
teşekkürler canım kopamadım sizlerden kopsydım sonucu +10mu olurdu 20mimi bilmiyorum...derin baba ocagına geri dönmüş yaşasın derin bendede migren var yeni bir ilaç kullanıyorum hem kilo verdiriyormuş hem migreni iyleştiriyormuş noroloji dr verdi 6 gündür kullanıyorum
inş canım vazgeçmek yok çabuk toparlanacağım inşallah ,şu anda birazda olsa kendime geldim sayılırderincim sakın vazgeçme tatlım naz için ve kendin için artı bile görsen daha da hırslanmalısın bence bu yoldan dönmek yok
B A Ş A R A C A Ğ I Z
Bende bir durdum düşündüm benim hiç hayalim kalmamış şu 3 senedir bebek sevdasının peşinde koşarken kendimi unutmuşum ben...
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
yok cnaım kızarmıyım hiç..birbirimize destek olmak için buradayız..ya derincim bişi sorucam kızma ama
-bir teraziye çıksan ve 60 kg tartsa aaa ne güzel kilo sorunum yok, hatta 178 boya 60 kg manken olsam yeri mi diyeceksin,
-yahu terazi 200 kg tartsa Allahım 1 ay da 90 kilo aldım mı diyeceksin.
özetle bırak onu bunu,
biliyorum motive eden birşey tartı ama herşeyi yakıp kendini salmana neden olabilecek kadar önemli olmasın. millet zayıfladın derken sen kilomu aldın. hayır. bu tartı sorunu çözülür. dia da simbo dijital tartı 16 liraymış ben 3 senedir kullanıyorum memnunum. 3*5 kilo fazla tarttığını söylüyorlar umrum değil ben 40 bedene hatta kısmet olursa 38 beden sığan atletik vucutlu bir kadın olmak istiyorum. 90 kilo bunu başarırsam ne olacak. örneğin ben 60 kilo olduğumda 36 beden giyorum. kaç kişi imkansız dedi e öyle artık bilemiyorum kemiğim mi ağır o dönem kaslımıydım. ama bildiğin 36 bedendim. hiç umrum olmaz 55 kilolar falan ben aynaya bakarım.
Kızlar, geçmişi okurken mesajlara cevap vereyim dedim. Her gördüğüme, gördüğüm an yazmak gibi bir hata yapınca epey mesaj kalabalığı yaptım kusura bakmayın.
Ben çooook güzel bir hafta sonu geçirdim, sizinle paylaşmak istedim. Bir haftadır dert yandığım nişan-söz töreni gerçekleşti. Sapanca tarafında çok güzel ve yeşillik bir ortamdaki kız evinin bahçesinde; çok geleneksel, çok samimi, çok eğlenceli konaklamalı bir organizasyon oldu. Eşimin erkek kardeşi pek nazlıdır, tüm aileyi zorla Ankara'dan getirtmiş, eşimin ailesi 50-60 kişi olarak oradaydı. Hepsi beni görünce bariz zayıfladığımı söylediler, gece giyinip hazırlandıktan sonra da acaip hoş iltifatlar aldım. Görenler şaşkınlıkla ne kadar güzel olduğumu tekrar edip durdular. Daha ince gösteren siyah, sade, şifon elbisem, gitmeden 1-2 saat önce kestirdiğim Kleopatra modeli saçlarım (belime kadar salkım saçaktı önceden), uzun aradan sonra yaptığım makyaj ve 6 senedir ilk defa giydiğim 15-20 cm ince topluklu gece ayakkabılarım beni değiştirmişti gerçekten. Bir gecede gençleşir mi insan? Meğer ben "teyze" modundan çıkabiliyormuşum, meğer ben genç hatta güzel bir kadın olabilirmişim, meğer ben hep aynı şeyleri giymeye mahkum değilmişim.
Ben zayıflayacağım arkadaşlar. Yavaş olacağını biliyorum ama olsun, istikrarlı olsun da... Eski bene bir adım yaklaştım dün gece, el salladım ona. Çok keyifliydi bu. Moralmen süper oldu da diğer açılardan çok sekte vurdu bana bu organizasyon. (yeme-yürüyüş) Olsun düzelteceğim onları da.
Bu arada Derin lütfen kopma yarıştan, çok güzel bir kadınsın, güzel de paylaşımların var. İyi bir tartı alıp yoluna devam et lütfen. Çok daha güzel, daha genç, daha sağlıklı ve rahat olmak varken moral bozup daha azına razı olmak yok!!!!
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
yok cnaım kızarmıyım hiç..birbirimize destek olmak için buradayız..
ben bu baskül işiyle kafayı yiyorum her sabah ,hatta kızım rahat vermiyor geliyor o çıkıyor iniyor ama her sabah o tartı macerasını yaşıyoruz engellere rağmen kızımla beraber.hep korkuyorum çünki yalnış olmasın tartı bozulurmu diye 2. kez başıma geldi..akşam üzeri toparlandım canım gün boyu sağlıklı beslendim akşamüzeride lesliemi yaptım keyfim yeine gelmeye başladı....aynada zayıfladığımı görüyorum olmayan kıyafetlerim olmaya başlamıştı 15 gündür çok mutluydum 120lerden kutulduğum için 115 olduğum için o yüzden birden çöktüm resmen..çünki nazın doğumundan sonra ilk defa 115leri görmüştüm mutluydum...bir aydır lselie yapıyordum demekki sıkılaşmışım benim baskülümde sinbo zaten mutlu migrostan almıştım 25 ytlye 3 ay önce....
hoşgeldin yena nasıl oldu gözün canım
hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?