Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tembel kızlar kalkın sabah oldu nerdesiniz yoksa spormu yapıyosunuz çaktırmadan. bende gidip yürüyorum .siz gelene kadar bu gün fazla işim yok , 30 dakika yürüsem yeter vucut hamlaşmış birden yüklenmiyeyim

yürücektim kedim miyavladı sabah bizimkiler işe gitmeden doyurdum daha demin yine kendini rezil etti gelen geçen kedi sesi nerden geliyo diye üst katta bakıyo bende mamasını ılık yapıp verdim nasıl emiyo acele edince bogazında kalıyo burnundan çıkıyo zavalı sanki önünden biri kaçırcak

Günaydınn kızlaar...

Bahar'ım Kelebeğim nice mutlu,huzurlu,sağlıklı senelere... Kaç oldun bakiim minik kuş?

dalokiiii ortimmmm albümündeki fotoğrafları yeni gördüm ben anaaammm eşine bu sefer cidden kızdım ama senin gibi hatun evde yalnız bırakılıp gidilir mi yaa afet-i devran valla çok güzelsin...

kızlar ben kpss'ye hazırlanmaya karar verdim bi dersaneye yazılayım diyorum haftasonları. hem iş hem ders yoracak ama böyle hayat geçmez özel şirkette. gerçi bizim bölümden çok sınırlı kadro açılıyor ama bi şansımı denemek istiyorum. bi de biyerden iş teklifi aldım ama cumartesi günleri de çalışıyolar oraya gidersem dersane yalan olur onu da geçtim tatil hiç olcak. kafam karıştı adamlar çok şirin tipler flan ama 2 senelik düzenimi de bozmaya değer mi bilemiyorum :26:

şimdi yeni biyere girersem kendimi kanıtlamak için daha üstün bi çaba göstermem gerekecek bu da dersleri aksatabilir. burda iyi kötü bi şekilde idare ederim sabrederim gibi hissediyorum.

nevgül senü döverim ha ikide bir kilo verip hava atma kız burda veremiyen şişko fadime napsın

yok canim ya hava atmak diil sevindigim icin öyle yapiyorum

verirsin verirsin bende veremiyodum ama mecbur kalinca verebiliyomus insan

suan 40 beden giyiniyorum
dün bi sürü sey denedim 38 bedenin icinede girebiliyorum artik
tabi güzel durmuyo dar oluyo ama olsun icine girmekte biseydir

kız şaka yaptım ben versem kim bilir neler yaparım ben yaşınımı almış gidiyorum kızım 20 yaşında

hazir böyle azim gelmisken hemen yazil bence canim sonradan pisman olursun

keske bendede biraz heves olsada is yerimde yükselebilsem

benim calistigim yerde türk bi abi var bana hep kiziyo
birazcik ugrassan senin yolun cok acik cok potansiyel var bütün islerden anliyosun ama cok isteksizsin neden yükselmeye calismiyosun diyo
maasim yaklasik 700 - 800 euro artabilir ama bende hic heves yok kariyer yapmak icin

Son düzenleme:
kız şaka yaptım ben versem kim bilir neler yaparım ben yaşınımı almış gidiyorum kızım 20 yaşında

ana benden 2 yas kücükmüs kizin ben daha 22 yasindayim ve siskoyum

bu Cuma cok harika bi bildirim yapcam insallah
simdiden 2 bucuk kilo oldu cumaya kadar 5 kilo olmasi lazim
gerci baya sagliksiz veriyorum kimseyede tavsiye etmem ama zamanim az kaldigi icin mecbur böyle oldu

gelcek hafta tatile gidiyorum geri dönünce saglikli vermeye dikkat edicem tekrar simdilik böyle olmasi lazim :44:

benim kız ünüversite 1 de boy 1 55 kilo 68

kızlar dün diyetisyen günümdü 77.5 geldim yalnız 200 gr yagdan gitmiş toplamda 900 gr sonrasında bebeğimi doktora götürdüm alerji felan değilmiş böcek ısırması dedi doktor mahvetti bebeğimin vucudunu nasıl bi böcekse artık yazlıkta oldu ama ne olduysa yazlıktan döndükten sonra bu hale geldi bebeğimin vucudu herhangi bir merhemi felan yokmuş sadece rahatlasın kaşınmasın diye bi tane şurup verdi geçmeside uzun sürer dedi 2 3 haftayı bulurmuş sık sık yıkıyorum hacı şakir sabunla rahatlıyo o zaman yavrum

kızlar ben kaçtım bugün ablamama ev görmeye gitcem ama bişe yemicem hepsini ne yese kilo almayan kardeşime yedircem gıcık derim ona .ben kek börek ne yese kilo almaz ama onun hiç çocukları yok .kocasından olmuyor hiçdogumyapmamış taş gibi eltisi bebegini dogurdu hastanede getirip bunlara verdi şimdi oglan 8 yaşında daha bilmmiyor gerçek annesinin kim oldugunu gerçi öz annesi boşanıp gitti başka biriyle evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…