İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
nevgül senü döverim ha ikide bir kilo verip hava atma kız burda veremiyen şişko fadime napsıngünaydin kizlar bu sabah 76,20 ciktim
ay resmen toplam 11 kilom kalmis
nevgül senü döverim ha ikide bir kilo verip hava atma kız burda veremiyen şişko fadime napsın
kız şaka yaptım ben versem kim bilir neler yaparım ben yaşınımı almış gidiyorum kızım 20 yaşındayok canim ya hava atmak diil sevindigim icin öyle yapiyorum
verirsin verirsin bende veremiyodum ama mecbur kalinca verebiliyomus insan
suan 40 beden giyiniyorum
dün bi sürü sey denedim 38 bedenin icinede girebiliyorum artik
tabi güzel durmuyo dar oluyo ama olsun icine girmekte biseydir
Günaydınn kızlaar...
Bahar'ım Kelebeğimnice mutlu,huzurlu,sağlıklı senelere... Kaç oldun bakiim minik kuş?
dalokiiii ortimmmm albümündeki fotoğrafları yeni gördüm ben anaaammm eşine bu sefer cidden kızdım ama senin gibi hatun evde yalnız bırakılıp gidilir mi yaa afet-i devran valla çok güzelsin...
kızlar ben kpss'ye hazırlanmaya karar verdim bi dersaneye yazılayım diyorum haftasonları. hem iş hem ders yoracak ama böyle hayat geçmez özel şirkette. gerçi bizim bölümden çok sınırlı kadro açılıyor ama bi şansımı denemek istiyorum. bi de biyerden iş teklifi aldım ama cumartesi günleri de çalışıyolar oraya gidersem dersane yalan olur onu da geçtim tatil hiç olcak. kafam karıştı adamlar çok şirin tipler flan ama 2 senelik düzenimi de bozmaya değer mi bilemiyorum :26:
şimdi yeni biyere girersem kendimi kanıtlamak için daha üstün bi çaba göstermem gerekecek bu da dersleri aksatabilir. burda iyi kötü bi şekilde idare ederim sabrederim gibi hissediyorum.
kız şaka yaptım ben versem kim bilir neler yaparım ben yaşınımı almış gidiyorum kızım 20 yaşında
dimi çok güzel benim saçımın rengi yakın bunun ana renge ama o gölgeyi becerecek adam nerde o ayrı.
benim kız ünüversite 1 de boy 1 55 kilo 68ana benden 2 yas kücükmüs kizin ben daha 22 yasindayim ve siskoyum
bu Cuma cok harika bi bildirim yapcam insallah
simdiden 2 bucuk kilo oldu cumaya kadar 5 kilo olmasi lazim
gerci baya sagliksiz veriyorum kimseyede tavsiye etmem ama zamanim az kaldigi icin mecbur böyle oldu
gelcek hafta tatile gidiyorum geri dönünce saglikli vermeye dikkat edicem tekrar simdilik böyle olmasi lazim :44:
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
benim kız ünüversite 1 de boy 1 55 kilo 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?