Tomurcuk bende 11 senedir uğraşıyorum ama artık şuna inandım herşey kısmet ben artık bazı insanların farklı sebelerden dünyaya gelip bu kaderi yaşadığımıza inanıyorum bende tüp denedim aşılsma bitkisel ilaç tedaviler olmadı şimdi eylül veya kasım kilo verişime bağlı bir kere daha deniyeceğim olmazsa kimseziz bir bebek evlar edinmeyi planlıyoruz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun bence sende takma bırak herşeyi böyle yaparak hayatımızıda ve tabi eşelrimizide mahvediyoruz.Sen tedavi oldunmu kaç yaşındasın.
Ya listeni versene ne yiyosun napıyosun benimde acelem vart bir haftada 5 kilo rüya gibi ya...
Yagmurgozlu, hemen kalktim 1 kase yogurt ve sebze hakkimla yaptim, bol aci biber ve dereotu ile ( meyra'nin kulaklari cinlasin)
ben deee:26::26::26::26::26::26:günaydınnnnn,
nasılsınız arkadaşlar benim adet septomları tam gaz amannn çok fena.
Kizlar esim hafta sonu 10 gunlugune amerikaya gidiyor....cocuklarla ve ebemle basbasayim....
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
evet cnm ama 69 indim diye durmak yok yola devam ramazana kadar cok sıkı yapcam hemde eylulde belki yarida kestigim tatili tamamlicam rabbim nasip ederse sporum bu hafta az oluyor komsuma destek oluyorum ondan
günaydin kizlar bu sabah 76,20 ciktim
ay resmen toplam 11 kilom kalmis
Bugunlerde mantara dadandim... Nefis bir dolgu malzemesi....
Mesela 6 kasik bulgur pilavim var.... Dogruyorum 5 tane mantari, atiyorum mikrodalgaya, hic yagsiz pisiriyorum 2 dakika, ustune dunden kalan pilavi ekleyip 30 saniye isitiyorum.... Cigerli pilav gibi oluyor ve ustelik istedigin kadar da cogalt...
Mesela iki yumurtadan omlet hakkim mi var, dogra 5 mantar, cirp yumurtayla at tavaya, yastik kilifi kadar buyuk bir omlet oluyor.. Ustelik menemen gibi ekmek filan da gerwktirmeden borek kivaminda yenebiliyor....
Saricivciv, tampon dene arkadasim. Yapamam diyorsan da mayo ile gir, cikar cikmaz hemen yine gidip pedini ve camasirini koy... Oluk gibi akmiyor ya.. Biraz denizde akar.
Havuz olmadigi icin, merak etme mikrop kapmazsin. Aklinda olsun onden tuvalete gidip cisini yaparsan, ciddi bir miktarini bosaltirsin, temizleyip girersin, denizde de cis yapma, gelmez ...denenmistir bana inan..
sen ne zaman başlamıştın hayatım
güzel gitmişsin maşaAllah ama sonraki mesajında gördüm çok feciii sağlıksız gidiyorsun katı yemediğin için bağırsaklarını tembelleştiriyorsun bence dikkat et!!
@tomurcukk
canım benim canım arkadaşım
inan burdaki herkesin senin duygularını hissettiğine eminim
ama unutma herrr ama herşeyde bir hayır vardır arkadaşımtabii ki çocuk olması çok güzel bi duygu ama bu imtihanınn üzerine ya seni daha zorlu bi imtihana tabii tutarsa Allah canım arkadaşlım iste herrr zaman iste uğraş ama çok ısrarcı olma Rabbim sana en hayırlı zamanda, çooookkkk HAYIRLI evlatlar nasip etsin inşaAllah üzüntünü bizlerle paylaşman inan beni çok duygulandırdı çok ama çok dua edicem senin için ama hep hayırlsı olsun diye senin mutlu olacağın şekilde herşeyin hayırlısı olsun diye tatlım
martta basladim sanirim canim 4 ay olmus
evet baslarda cok saglikli veriyodum herseyden yiyerek yavas yavas gidiyodu iste
ama simdi biraz özel durumlar girdi isin icine ve hizlandirmam gerekti
gecici bi durum gelcek haftayida atlatim geri saglikli beslenmeme dönerim insallah =)
haftaya kadar 70 olmam lazim :18:
canım benim çook sağol hayatım.yazdıkların çok iyi geldi bana.inan okurken tüylerim diken diken oldu ve napıyorum ben dedim kendi kendime.hayırlısını istemek en doğrusu.evet herşeyin hayırlısı canım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Ağustosun 2 si 3 ü gibi adet olma tarihim.İnşallah olmam adet ve burda sizlerle üzüntümü paylaştığım gibi sevincimi de paylaşırım.Dualarımızın karşılık bulması dileği ile...
nevgül yazmayayım yazmayayım diyorum yok. kızım delirdinmi ne demek hiç bişi yememek falan, ghaftada 5-8 kilo vermeye çalışmak Allah korusun acillik olacaksın korkuyorum. bak ablan olarak tam senin yaşlarında aynı şeyleri yaptım lütfen dur vucudundan yağları değil kasları atıyorsun 1 kilo kas 2.7 gram su tutuyormuş. daha gücsüz olacak ve metobolizmaba zarar vereceksin lütfeeennn. aklı başında kızsın nasıl kilo verdiğinin farkındasın vucudun direncini kırıyorsun. yarın öbür gün hızla kilo alacaksın 1 kilo dahi veremeyecek hale geleceksin yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa.martta basladim sanirim canim 4 ay olmus
evet baslarda cok saglikli veriyodum herseyden yiyerek yavas yavas gidiyodu iste
ama simdi biraz özel durumlar girdi isin icine ve hizlandirmam gerekti
gecici bi durum gelcek haftayida atlatim geri saglikli beslenmeme dönerim insallah =)
haftaya kadar 70 olmam lazim :18:
Allah Allaaaaahhh nedir bu seni bukadar sağlıksız beslenmeye iten özel sebep?
ama çok özelsede özür dilerim yaa:))
evli değilsin galiba:) ne o yoksaaa görücü filanmı gelio:)))
ne biliiim yaaa çok acil olmak zorunda filan diyince aklıma bitek bu geldi:) bide zamanıda belli ya haftaya kadar diye:))))
nevgül yazmayayım yazmayayım diyorum yok. kızım delirdinmi ne demek hiç bişi yememek falan, ghaftada 5-8 kilo vermeye çalışmak Allah korusun acillik olacaksın korkuyorum. bak ablan olarak tam senin yaşlarında aynı şeyleri yaptım lütfen dur vucudundan yağları değil kasları atıyorsun 1 kilo kas 2.7 gram su tutuyormuş. daha gücsüz olacak ve metobolizmaba zarar vereceksin lütfeeennn. aklı başında kızsın nasıl kilo verdiğinin farkındasın vucudun direncini kırıyorsun. yarın öbür gün hızla kilo alacaksın 1 kilo dahi veremeyecek hale geleceksin yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ya arkadaşlar biri nevgülü durdursun eğer hepimiz arkadaş ve yoldaşsak ona bunun yalnış olduunu anlatalım.
yaa regl günlerimin çöbuk sökülüp erkenden bitmesi için ne yapabilirim fikri olan varmı acaba??
ramazana girmeden mutlaka yüzmem lazım kudurdum bugün valla:))
biz ailece bayılırız yüzmeye. babam pek sevmez o ayrı. gözü önünde 4 genç boğulmuş yıllar önce çok korur. onun için tercihimiz havuzlardan yana ama mevburiyetlerde de denizle idare ederiz
annemler üsküdar salacaklı. dedem her sabah errrkenden sabah namazından hemen sonra kız kulesine kadar yüzer ve geri dönermiş. Allah rahmet eylesin vefat etmeden 1 gün öncede yine yüzmüştü. sanki bi yanımız yarı balık:) çok seviyoruz yüzmeyi yaa:) 4-5 sene önceydi 1 ay bi yaz okulunda çocuklara yüzme hocalığı yapmıştım:) çok eğlenceliydi:) yüzmekten bile zevkliydi yani:))
neysee kızçemi uykusu gelmiş azcık kestirelim biz ana kız
nevgüüüll bak topiğin uyarı levhası dalokaysmom kızıyo hemmen bırak şu saçma ölüm diyetini
inan bak bağırsaklarını öldürüyopsun hayatım. sonradan çok daha kötü şeylerele karşılaşıcaksın ben buna emişnim
ortimmm valla ben de sabahtan beri yazcam yazcam bi fırsat bulamadım.
Nevgül; napıyosun kuzum sen? 2 günde 2.5 kilo ne demek? televizyonlarda gördüğümüz anoreksik hastalar da hep böyle başlıyor işte. akıl veriyo gibi düşünme lütfen sen de her şeyin farkındasın ama bile bile lades deme bari. şu an dalokinin dediği gibi kas ve su kaybediyosun vücuduna protein girmiyo ve vücut bu ihtiyacını kaslarını yakarak karşılıyor. kasların olmazsa metabolizma hızın eksilere vurur kilo vermen imkansız hale gelir ilerde bu şu demek oluyor ki su içsem yarıyo muhabbeti gerçeğe dönüşecek.
ya da Allah esirgesin hiçbişi yemiyorum diyosun ya miden artık yiyecek kabul etmezse?
nolur aklını başına al olmak istediğin 70 kilo ile 76 kilo arasında bi fark yok hele de kastan giden o 6 kilo için emin ol hiç fark olmayacak sen sadece artık rahat rahat 70 kiloyum diyebileceksin o kadar. yapma ilerisini düşün lütfen... gayet hoş ve güzel bi kızsın aşırı bi kilon da yok panik yapmanı gerektirecek bi durum yok seni beğenen böyle beğensin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?