Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben 27 yaşında 3 yıllık evliyim.2 kez düşük yaptım ve sebebi kan pıhtılaşması çıktı.Prolaktinim yüksek adet düzensizliği var bu yüzden.Bir de polikistik over çıktı üstüne.Şuan klomen tedavisi görüyorum.2. denemem.Bu denemede 1 kez ilişkiye girebildik yumurtlama günümde.Bilmiyorum tek ilişkiden olur mu?
bugün bir hamile haberi daha alınca içten içe buruklaştım işte.Yine Allah'ıma şükür herşey için.Kıskançlık veya isyan değil ama çok arzulamak sabırsızca kavuşma isteği var.Şuan bile adet günümü iple çekiyorum.Olucak mı olmıcak mı diye.Bende artık hamileyim demek istiyorum.
Allah senin ve tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin.Hepinizin başını ağrıttım kusura bakmayın ama bunları paylaştığım bir tek sizler varsınız.Başka kimselere anlatmıyorum yaşadıklarımı.
allah hepinizden razı olsun...

Son düzenleme:
Ya listeni versene ne yiyosun napıyosun benimde acelem vart bir haftada 5 kilo rüya gibi ya...

benim listem yok ki canim hic bise yemiyorum desem yeridir
ama aclik duygusu hissetmiyorum bunu daha öncede cogu kez söyledim
yersem sirf keyfim icin yiyorum yoksa aclik hic aklima gelmiyo
daha öncede saglikli olsun vitaminleri alim diye yiyodum simdi hic bise yemiyorum
canim biseler istince süt, meyve suyu falan iciyorum iste hep sivi

annem kiziyo artik hastalanicaksin biseler ye diye
dün tansiyonuma falan baktik hersey gayet normal masallah saglam bünyem var dayaniyo

6 gün daha böyle devam sonra bu kadar abartmam tabi ki
ve verdigim kiloyu geri almamaya caliscam

sagliksiz verilen kiloda geri alma riski cok büyük malum ama bu kadar verdikten sonra dikkat ederim almam insallah

Son düzenleme:
Yagmurgozlu, hemen kalktim 1 kase yogurt ve sebze hakkimla yaptim, bol aci biber ve dereotu ile ( meyra'nin kulaklari cinlasin)

yaaa çok moralim bozuuukk((
sabah denize gittik ama ben gitmeden 2 dk önce regl olduuuummm(((((

ne zamandır giricez diye oyaladılar ufff yaaa çok canım sıkkın neyse gittik kızımı soktu dedesi annanesi teyzeleri vs. :) bende onları fotoğrafladım bol bol:) sonra da kumdan kaleler yaptık kızımla

neyse yeni geldik eve bi duş alalım kızımla da geliyorum yeniden sayfaları bile okumadan derdimi bi yaziim da rahatliim dedim:)

neyse inşaAllah ramazana girmeden 2-3 gün önce temiz olursam girerim bi kaç gün:))

merhabalar semiran geldiii anacımm nasılsınızzz kızlarrr ben de karnımın ağrısı dışında şükür iyiyim aarkadaşımın yanına gideceğim sizlere bir merhaba deyim diye geldim özledimmm gün boyunca girmesem de bir kez girip merhaba demeden yapamıyorum sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzzz öptm
günaydınnnnn,
nasılsınız arkadaşlar benim adet septomları tam gaz amannn çok fena.
ben deee:26::26::26::26::26::26:
Kizlar esim hafta sonu 10 gunlugune amerikaya gidiyor....cocuklarla ve ebemle basbasayim....

cnm Allah kolaylık versin yardımcın olsunn..
TOMURCUĞUM alıntı yapmıştım ama gelmemiş cnm Allah kalbine göre versin zamanı gelince olacaktır vardır bir zamanı kafana fazla takma hayatını yaşa gelecekkkkk gelecekkkk bekliyorrr bebişş
DERİN cim cnm çok mutlu oldum senin yeniden eski haline dönmene hayat bazen taşlar döşüyor ayaklarımızın altına ki napıyoruz diye kader takılıp düşmemizi bekliyor ama kadere yenilmek yok ole pes etmek yanlış en doğru karar taşın üstünden atlayıp yola devam etmek kader koşacak düşücek biz yorulacağız ama düşmek yok dimdik devamm arada sendelemek varrr tmm

Saricivciv, tampon dene arkadasim. Yapamam diyorsan da mayo ile gir, cikar cikmaz hemen yine gidip pedini ve camasirini koy... Oluk gibi akmiyor ya.. Biraz denizde akar.

Havuz olmadigi icin, merak etme mikrop kapmazsin. Aklinda olsun onden tuvalete gidip cisini yaparsan, ciddi bir miktarini bosaltirsin, temizleyip girersin, denizde de cis yapma, gelmez ...denenmistir bana inan..

Merhaba bayanlar Uzun zamandır uğramıyordum,araya bir sürü şey girdi zaten ama bakıyorum çoğu kişi hala burada.Azminize hayranım gerçekten

İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedim ve siz de kutlayın istedim

iyiki doğdun seeeennn iyiki doğdun seeeennnn iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun seeeeennn:))
çok şekersin yaaa ilk kendim kutliim dedim hahahaha süper fikir iyiki doğmuşum deriz bundan sonra hepimiz:))))
Sevdiklerinle niceee nice sağlıklı mutlu, huzurlu yıllar dilerim

evet cnm ama 69 indim diye durmak yok yola devam ramazana kadar cok sıkı yapcam hemde eylulde belki yarida kestigim tatili tamamlicam rabbim nasip ederse sporum bu hafta az oluyor komsuma destek oluyorum ondan

toksin çok güzel yaaa ufff sanırım kasım sonlarıda ancak olabilirim bu rakamlarda:)
eh fazla da uzak sayılmaz yaa:)
hangi tarihte başlamıştın bu arada?

günaydin kizlar bu sabah 76,20 ciktim

ay resmen toplam 11 kilom kalmis

sen ne zaman başlamıştın hayatım
güzel gitmişsin maşaAllah ama sonraki mesajında gördüm çok feciii sağlıksız gidiyorsun katı yemediğin için bağırsaklarını tembelleştiriyorsun bence dikkat et!!

mantara bayılırım yaa hemen söyliimde getirsin görevli yapiim akşama
saol leah güzel tarifler valla
kalori değeri nasıl mantarın düşük herhalde rahat yediğine göre dikkat edersin sen çünkü

yaa şu tanpon işini merak ediyorum aslında nasıl rahatsızlık veriyomu? hiç denemedim:) öbür türlü yapamam ben kendimde tiksiniyorum:) zaten regl zamanlarımda kış bile olsa sabah akşam duş alırım:) ne biliiiim bi tiksinti oluyorum ben:) kadınların bu dönemlerinde bakımlarını 4-5 kat arttırmaları gerekiyo bence)

ama tamponu çok merak ediyorum hiiiçç almadım kullanmadım ve nasıl kullanılır hiç hakkındada bişiiii dinlemedim şimdi tecrübe edilen tüm bilgileri dinlemeye hazırım:))

@tomurcukk

canım benim canım arkadaşım
inan burdaki herkesin senin duygularını hissettiğine eminim
ama unutma herrr ama herşeyde bir hayır vardır arkadaşım tabii ki çocuk olması çok güzel bi duygu ama bu imtihanınn üzerine ya seni daha zorlu bi imtihana tabii tutarsa Allah canım arkadaşlım iste herrr zaman iste uğraş ama çok ısrarcı olma Rabbim sana en hayırlı zamanda, çooookkkk HAYIRLI evlatlar nasip etsin inşaAllah üzüntünü bizlerle paylaşman inan beni çok duygulandırdı çok ama çok dua edicem senin için ama hep hayırlsı olsun diye senin mutlu olacağın şekilde herşeyin hayırlısı olsun diye tatlım

martta basladim sanirim canim 4 ay olmus

evet baslarda cok saglikli veriyodum herseyden yiyerek yavas yavas gidiyodu iste
ama simdi biraz özel durumlar girdi isin icine ve hizlandirmam gerekti

gecici bi durum gelcek haftayida atlatim geri saglikli beslenmeme dönerim insallah =)

haftaya kadar 70 olmam lazim :18:

canım benim çook sağol hayatım.yazdıkların çok iyi geldi bana.inan okurken tüylerim diken diken oldu ve napıyorum ben dedim kendi kendime.hayırlısını istemek en doğrusu.evet herşeyin hayırlısı canım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Ağustosun 2 si 3 ü gibi adet olma tarihim.İnşallah olmam adet ve burda sizlerle üzüntümü paylaştığım gibi sevincimi de paylaşırım.Dualarımızın karşılık bulması dileği ile...

Allah Allaaaaahhh nedir bu seni bukadar sağlıksız beslenmeye iten özel sebep?
ama çok özelsede özür dilerim yaa:))
evli değilsin galiba:) ne o yoksaaa görücü filanmı gelio:)))
ne biliiim yaaa çok acil olmak zorunda filan diyince aklıma bitek bu geldi:) bide zamanıda belli ya haftaya kadar diye:))))

amiiin canım inşaAllah inşaAllah ama olmazsada biz senin üzüntünüde paylaşmak için burdayız unutma ve çok üzülüpte tatlı canına zarar verme olurmu

nevgül yazmayayım yazmayayım diyorum yok. kızım delirdinmi ne demek hiç bişi yememek falan, ghaftada 5-8 kilo vermeye çalışmak Allah korusun acillik olacaksın korkuyorum. bak ablan olarak tam senin yaşlarında aynı şeyleri yaptım lütfen dur vucudundan yağları değil kasları atıyorsun 1 kilo kas 2.7 gram su tutuyormuş. daha gücsüz olacak ve metobolizmaba zarar vereceksin lütfeeennn. aklı başında kızsın nasıl kilo verdiğinin farkındasın vucudun direncini kırıyorsun. yarın öbür gün hızla kilo alacaksın 1 kilo dahi veremeyecek hale geleceksin yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa.

ya arkadaşlar biri nevgülü durdursun eğer hepimiz arkadaş ve yoldaşsak ona bunun yalnış olduunu anlatalım.

yaa regl günlerimin çöbuk sökülüp erkenden bitmesi için ne yapabilirim fikri olan varmı acaba??
ramazana girmeden mutlaka yüzmem lazım kudurdum bugün valla:))

biz ailece bayılırız yüzmeye. babam pek sevmez o ayrı. gözü önünde 4 genç boğulmuş yıllar önce çok korur. onun için tercihimiz havuzlardan yana ama mevburiyetlerde de denizle idare ederiz
annemler üsküdar salacaklı. dedem her sabah errrkenden sabah namazından hemen sonra kız kulesine kadar yüzer ve geri dönermiş. Allah rahmet eylesin vefat etmeden 1 gün öncede yine yüzmüştü. sanki bi yanımız yarı balık:) çok seviyoruz yüzmeyi yaa:) 4-5 sene önceydi 1 ay bi yaz okulunda çocuklara yüzme hocalığı yapmıştım:) çok eğlenceliydi:) yüzmekten bile zevkliydi yani:))
neysee kızçemi uykusu gelmiş azcık kestirelim biz ana kız

nevgüüüll bak topiğin uyarı levhası dalokaysmom kızıyo hemmen bırak şu saçma ölüm diyetini
inan bak bağırsaklarını öldürüyopsun hayatım. sonradan çok daha kötü şeylerele karşılaşıcaksın ben buna emişnim

ayyyy hadi güle güleeee:))

ortimmm valla ben de sabahtan beri yazcam yazcam bi fırsat bulamadım.

Nevgül; napıyosun kuzum sen? 2 günde 2.5 kilo ne demek? televizyonlarda gördüğümüz anoreksik hastalar da hep böyle başlıyor işte. akıl veriyo gibi düşünme lütfen sen de her şeyin farkındasın ama bile bile lades deme bari. şu an dalokinin dediği gibi kas ve su kaybediyosun vücuduna protein girmiyo ve vücut bu ihtiyacını kaslarını yakarak karşılıyor. kasların olmazsa metabolizma hızın eksilere vurur kilo vermen imkansız hale gelir ilerde bu şu demek oluyor ki su içsem yarıyo muhabbeti gerçeğe dönüşecek.
ya da Allah esirgesin hiçbişi yemiyorum diyosun ya miden artık yiyecek kabul etmezse?

nolur aklını başına al olmak istediğin 70 kilo ile 76 kilo arasında bi fark yok hele de kastan giden o 6 kilo için emin ol hiç fark olmayacak sen sadece artık rahat rahat 70 kiloyum diyebileceksin o kadar. yapma ilerisini düşün lütfen... gayet hoş ve güzel bi kızsın aşırı bi kilon da yok panik yapmanı gerektirecek bi durum yok seni beğenen böyle beğensin....

yok görücü diilde tatile gidiyorum 1 haftaligina
eski sevgilimle görüscez ondan :78:
cocuk beni en son gördügünde 65 - 70 arasiydim

kilo aldigimi biliyo ve hic umursamadi boydan fotolarimida gördü falan ama yanina gidince ben rahat edemem taniyorum kendimi...

canim biliyorum sagliksiz oldugunu eskiden yedigim seyleri hatirliyosaniz hep yaziyodum peynir sebze meyve vs vs
herseyden yemeye calisiyodum saglikli olsun diye

o konuya bende cok dikkat ediyodum ama iste simdi durumlar biraz degisik
ama kendimi hic halsiz hissetmiyorum cidden tansiyonum falan hersey normal 5 gün kaldi zaten

tmm tmm birakcam ama son 5 gün bise olmaz insallah =)

yok canim akil vermek olur mu sevindim yorum yaptigin icin
begenmeme durumuda yok zaten ortada cocuk hic bise demiyo demezde biliyorum

90 lik halimi bile gördü yani ama ben kendim rahat edemem diye bu kadar kasiyorum kendimi onun begenmesiyle ilgisi yok…

dar kot giydigimde yanlarim cikiyo diye dert ediyodum simdi yanlar resmen eridi hic bise kalmadi
sirf biraz göbek var o da düzlesti baya

neyse tamam söz haftaya normale döncem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…