toksinim komşunun eşine ne oldu ben kaçırdımmı bılmıyorumm vefat etmiş gibi anladımm..
dogum gunun kutlu olsun kelebek
şu kalorisepeti sitesini burda kim önerdiyse Allah razı olsun:)
kontrolü tam ele aldım artık harikaymış yaa
Hadi ben de sabahtan beri tuttum kendimi, ben de konusayim..gerci nevgul 5 gun daha yapacak..israrli...
hani kendin diyordun ya nevgul, ben simdi bu kiloda daha kaba duruyorum diye... Hah iste onun sebebi bu tur hatalar... Eriyen yaglarin degil, kaslarin.... Yani hala yaglisin aslinda. Bundan sonra daha da kotu, cunku yag yakacak kaslarini ortadan kaldiriyorsun.. Ayagina kursun sikan maratoncusun sen su anda...Bir haftada eksildigin rakam 10 kilo bile olsa yaglarin derinin altinda duruyor....
Moralin bozulacak ama, o tatilde en az 8 kilo alip geleceksin gor bak.. Cunku bu hafta 5 su kaybedeceksin, onu hemen geri tutacaksin zaten... Ustune de 3 kilo YAG alacaksin...
akilli kizsin, zaten biliyorsun, sudan 5 kilo da versen,1 beden bile kuculmeyeceksin.... Cunku 1 kilo yag 1 kilo kasin 3 kati kadar fazla yer kaplar....
Senin yaptigin hatalari ve daha fazlalarini da yapmis bir ablan olarak, essek kafam diye hergun kendine kizan ben, sana ilk ve son defa soyledim....
evet canım bende üye oldum şimdi.gerçekten güzel site ama benim kalori hedefimin çok altında kaldı aldığım kalori.Bu akşamki yemeği de yarın eklicem ama yine altında olucak sanırım onu anlayamadım.Günlük 2000 kalorinin üstünde diyor ya o kadar yesem kilo veremem aksine alırım ben.Bir de hareket ekleden yürüyüş eklemek istiyorum ama menü ekleyin falan diyor o kısmını anlayamadım canım yardımcı olur musun :)
Mutlucugum o kavganin cikacagi belliydi....
simdi bu sevgili kocan, zaten icin icin diyordu ki, bu kadin bunlari benim yanima birakmaz, eninde sonunda lafi sokar, burnumdan getirir. beklesip duruyordu yani..
Sen de icine atip durdun, ufacik bisey demenle adam basladi" ben zaten biliyodum da bilmem ne " demeye. Aslinda senin soylemeyip de onun gunlerdir icinde buyuttugu laflari duymus gibi davrandi. sen de "aman daha bisey demeden ne cemkiriyosu" diye dusunup daldin, ondan sonra da dere tepe dumduz gittin.. O da icin icin " ben biliyodum senin boyle yapicaani, gitmez olaydim. Ben oralara bu sicakta kimin icin gidiyorum. İs icin benim bi tarafimdan ter damliyo, iki gun denize girdim diye demedigini birakmadin, kendin alip basini 2 ay Altinoluk'a gitmeyi biliyorsun. Bu degirmen nasil donuyor, hic soran yok, evin esegi benim, hicbiseye ahkkim yok " deyiverdi di mi?
hayirli aksamlar kizlarrr ben bu gun tartida nee gordummm. 69.7 oleyyyyy
bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm
Kavgayi da telefonda edip kustu ki yuzyuze daha da uzar. Gwlince simdi 3 gun de surat asar,konusmaz. Yemek yemmez, camasirimi bwn atatim elleme der...
cidimisin ama çok güzel hep güzel şeyleri bizden alıyolar ne yiyek biz acımızdan ölekmi:84::84::84:slm kızlar bugün bu sarımsaklı yoğurt mevzuu bayağı geçmiş sohbetlerde bununla ilgli size bisey söylemek istiyorum diyetisyenime patlıcan biber közleyip üstüne sarımsaklı yoğurt dökimmidiye sordumda bana verdiği cevap su oldu kesinlikle sarımsaklı yoğurt kullanma müthiş acıktırıcı bi özelliği varmış sarımsaklı yoğurdun paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?