Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun zamandır menü paylaşmıyordum bugünki menüm....

sabah
1 küçük şişe su,tiroid ilacım,
yolda,
2 minik armut

kahvaltı
denge ekmek,köy peyniri,zeytin,domates,çay

öğle
zeytinyağlı taze fasulye,yoğurtlu kabak ve biber kavurma

ara
1 nektarin,1 armut

akşam
yumurtalı ıspanak,salata

bol su,türk kahvesi,çay,karışık bitki çayları

Hadi ben de sabahtan beri tuttum kendimi, ben de konusayim..gerci nevgul 5 gun daha yapacak..israrli...

hani kendin diyordun ya nevgul, ben simdi bu kiloda daha kaba duruyorum diye... Hah iste onun sebebi bu tur hatalar... Eriyen yaglarin degil, kaslarin.... Yani hala yaglisin aslinda. Bundan sonra daha da kotu, cunku yag yakacak kaslarini ortadan kaldiriyorsun.. Ayagina kursun sikan maratoncusun sen su anda...Bir haftada eksildigin rakam 10 kilo bile olsa yaglarin derinin altinda duruyor....

Moralin bozulacak ama, o tatilde en az 8 kilo alip geleceksin gor bak.. Cunku bu hafta 5 su kaybedeceksin, onu hemen geri tutacaksin zaten... Ustune de 3 kilo YAG alacaksin...

akilli kizsin, zaten biliyorsun, sudan 5 kilo da versen,1 beden bile kuculmeyeceksin.... Cunku 1 kilo yag 1 kilo kasin 3 kati kadar fazla yer kaplar....

Senin yaptigin hatalari ve daha fazlalarini da yapmis bir ablan olarak, essek kafam diye hergun kendine kizan ben, sana ilk ve son defa soyledim....

şu kalorisepeti sitesini burda kim önerdiyse Allah razı olsun:)
kontrolü tam ele aldım artık harikaymış yaa

evet canım bende üye oldum şimdi.gerçekten güzel site ama benim kalori hedefimin çok altında kaldı aldığım kalori.Bu akşamki yemeği de yarın eklicem ama yine altında olucak sanırım onu anlayamadım.Günlük 2000 kalorinin üstünde diyor ya o kadar yesem kilo veremem aksine alırım ben.Bir de hareket ekleden yürüyüş eklemek istiyorum ama menü ekleyin falan diyor o kısmını anlayamadım canım yardımcı olur musun :)

hayir moralim bozulmuyo kizmiyorumda cünkü yardim etmek istediginizin farkindayim cok tesekür ederim
söyledigin herseyi bende biliyorum evet biraz aptallik oluyo farkindayim ama verdigim kilonun faydasini görmesem coktan birakmistim zaten

ben 44 bedendim ve suan 40 bedeni rahatca giyiyorum hatta 38 bedenin icine girmeye basladim sabahta söyledigim gibi
eski zamanlarimdan yani zayif oldugum dönemlerden kalma giysiler var onlari deniyorum tekrar oluyolar üstüme

eger gercekten sirf baskülde kilo olarak eksilsem ama kiyafetlerde bi degisiklik olmasa bende de bu kadar basari hissi uyanmazdi
beden olarak inceldigimi kendimde görüyorum etrafimdakilerde görüyo

benim tek dert ettigim sizinde beni defalarca uyardiginiz gibi saglik acisindan zararli olmasi ama onuda insallah tekrar düzene sokcam

o kadar kilo alip gelicemide sanmiyorum cünkü diyeti tamamen birakcak halim yok yine dikkat edicem ve sebze agirlikli seyler yerim
ve suan zaten istesemde cok fazla bise yiyemiyorum hemen doyuyorum…

neyse geri döndügümde kilomu tutabilirim insallah tsk ederim tekrar yorumun icin

hayatım ben oranın herşeyine bakmadım. sadece kalori hesabımı tutturuyorum orda:) ben oranın hesaplamasına uymuyorum çünkü bana da yanlış geldi ben zamanında doktora gitmiştim 1700 kcal diyet vermişti bana. kilo verdikçe yavaş yavaş azaltılması gerektiğini biliyoum en güzelide yemeden çönce bişeylerin kalorisine bakabiliyporumya da yediysem bile bi dahakine temkinli oluyorum akşama ona göe yiyorum ben zaten belli bir diyete bağlı kalamam ozaman bırakırım işte ama böyle canımın istediğinide yiyorum dikkat ederek kasmadan vitamin, meyve,sebze dolu acıkma hissine fırsat vermeyen bir listem var BENİM LİSTEMMMMM:)

bikaç sorum vardı ya onları yeniliiim de bi gören olur belki:)

tampon hakkında geniiiişş bilgi istiyorum?
bu biiirr:)

bi de
adetim kesildi şimmdi 2 gün bekler de öyle sökülürsem ramazanın 1 inde anca biter bende hiç yüzemem ozaman
bana acilen adet sökücü ot karışımı,ilaç,hareket ne varsa bildiğiniz anlatın lütfen

@ tomurcuk
canım buldum o harekete göre ekleden de yaptığın spor tarzlarını yazıyorsun seçincede yaktığın kaloriyi gösteriyor
böylece yediklerinle yaktıklarını ortalayıp onun raporunu yazıyor oraya

eşimle kavga ettik telefonda gene beceremedim doğru yönetmeyi adam tüm tatilimi tüm iş yaptığım günleri burnumdan getirdine bağladı dırdırcı güvensiz kıskanç bir kadınmışım. başarı öyküm işte. el cazınla yolla gezsin sonra çirkef dırdırcı kontak kadın ol.

Mutlucugum o kavganin cikacagi belliydi....

simdi bu sevgili kocan, zaten icin icin diyordu ki, bu kadin bunlari benim yanima birakmaz, eninde sonunda lafi sokar, burnumdan getirir. beklesip duruyordu yani..

Sen de icine atip durdun, ufacik bisey demenle adam basladi" ben zaten biliyodum da bilmem ne " demeye. Aslinda senin soylemeyip de onun gunlerdir icinde buyuttugu laflari duymus gibi davrandi. sen de "aman daha bisey demeden ne cemkiriyosu" diye dusunup daldin, ondan sonra da dere tepe dumduz gittin.. O da icin icin " ben biliyodum senin boyle yapicaani, gitmez olaydim. Ben oralara bu sicakta kimin icin gidiyorum. İs icin benim bi tarafimdan ter damliyo, iki gun denize girdim diye demedigini birakmadin, kendin alip basini 2 ay Altinoluk'a gitmeyi biliyorsun. Bu degirmen nasil donuyor, hic soran yok, evin esegi benim, hicbiseye ahkkim yok " deyiverdi di mi?

banucum bendenmi ilham aldın canım ne güzel leslie benim için iyi oluyor nazdan dolayı yürüyüşe çıkamıyorum çünki, devammm canım...

sarcivcivim tampon çok rahat bende 15 gün önce tampon kullanrak denize girdim hafif bir rahatsızlık veriyor tabii batma şeklinde dışarıda ipi kalıyor çektiğin zaman ceviz büyüklüğünde çıkıyor
semiran çok teşekkürler canım bıraksaydım kendime yapacaktım yine hedefime geç kalmış olacaktım o yüzden bırakmak yok moral bozukluğu ile bıraktım dedim ama olmadı....

şimdide yemekli düğüne gidiyorum evde börülce salatası yaptım limonlu ondan atıştıracağım orada fazla yememek için ..

3 gün tatile gitmiş gitmez olaymış ben 6 ay tatil yaparmışım sesini çıkarmazmış... aynen yazdığın oldu. üste çıktı pek güzel hatta aman çocuğa da bakma ben bakarım ona dediğini bile duydum.

Kavgayi da telefonda edip kustu ki yuzyuze daha da uzar. Gwlince simdi 3 gun de surat asar,konusmaz. Yemek yemmez, camasirimi bwn atatim elleme der...

mutlucum sakın alttan alma canım inanki ben eşimi katiyen yollamazdım sen yine çok anlayışlı davrandın ,zaten yapmasakda adımız dırdırcı değilmi..

Taktik veriym sana o zaman, yemem etmem deyince" cekinme canim ben zaten bu evin hizmetcisi degil miyim, benim gorevim bunlar, cocugun altini temizle, evi temizle...dogal gorevlerim..." dersin.

Bir tavsiye daha, sakin Altinoluga giderken kus ayrilma kocandan. O kadar da degil yani.... Bence gelir gelmez konuyu ac, ajite et, abart iyice , dirdirciyim di mi de, herkes yollar kocasini boyle dimi. Ben bu evde neciyim vb de... dalgaya vur ama hic konusmadan biyere pisip kalmasina izin verme...senin de icinde bisey kalmasin ama sakin da sesini yukseltme... Sakin bir giydirme cephe olsun :)

gece olmadan aile icindeki tum huzursuzluklar bitmelidir derim ben!!!

Bu arada ben esimle cikmaya baslayali 20 yili, evleneli de 15 yili devirdik. hic kavga etmedik. yani bu tahminleri kendi tecrubelerimden degil de etrafta yasayan arkadaslardan, annemlerden filan yaptim

slm kızlar bir kaç saat sizi yanlız bırakıp ablama gittim döktürmüşsünüz yine.malesef kardeşime yediremedim gidene kadar yemişti ben sona kalmıştım 1 milföy 3 kaşık kısır 1 b kola akşam fırında közledigim biber patlıcan üstüne sarmısaklı yogurt 2 d kepek ekmek

slm kızlar bugün bu sarımsaklı yoğurt mevzuu bayağı geçmiş sohbetlerde bununla ilgli size bisey söylemek istiyorum diyetisyenime patlıcan biber közleyip üstüne sarımsaklı yoğurt dökimmidiye sordumda bana verdiği cevap su oldu kesinlikle sarımsaklı yoğurt kullanma müthiş acıktırıcı bi özelliği varmış sarımsaklı yoğurdun paylaşmak istedim

cidimisin ama çok güzel hep güzel şeyleri bizden alıyolar ne yiyek biz acımızdan ölekmi:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…