Canım ben 27 yaşında 3 yıllık evliyim.2 kez düşük yaptım ve sebebi kan pıhtılaşması çıktı.Prolaktinim yüksek adet düzensizliği var bu yüzden.Bir de polikistik over çıktı üstüne.Şuan klomen tedavisi görüyorum.2. denemem.Bu denemede 1 kez ilişkiye girebildik yumurtlama günümde.Bilmiyorum tek ilişkiden olur mu?
bugün bir hamile haberi daha alınca içten içe buruklaştım işte.Yine Allah'ıma şükür herşey için.Kıskançlık veya isyan değil ama çok arzulamak sabırsızca kavuşma isteği var.Şuan bile adet günümü iple çekiyorum.Olucak mı olmıcak mı diye.Bende artık hamileyim demek istiyorum.
Allah senin ve tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin.Hepinizin başını ağrıttım kusura bakmayın ama bunları paylaştığım bir tek sizler varsınız.Başka kimselere anlatmıyorum yaşadıklarımı.
allah hepinizden razı olsun...
cidimisin ama çok güzel hep güzel şeyleri bizden alıyolar ne yiyek biz acımızdan ölekmi:84::84::84:
iyi akşamlar
semiran didem özledim sizi yawdidemim naptın toparladınmı buhafta
ben de yürüyüşe çıkacam birazdan eşimle
bende bendeeeee:)
dün akşam kızımla tek çıktım diye kıskandı zaten:) bu akşam kendisiyle çıkıcakmışız:) aslında hiiiçç hali yok istemiyoda ama banane ya beni bırakır ben çıkarım ya da bana takılmak zorunda napalım
hem onunda yürümesi lazım:))
bende bendeeeee:)
dün akşam kızımla tek çıktım diye kıskandı zaten:) bu akşam kendisiyle çıkıcakmışız:) aslında hiiiçç hali yok istemiyoda ama banane ya beni bırakır ben çıkarım ya da bana takılmak zorunda napalım
hem onunda yürümesi lazım:))
İnşallah canım en kısa zamanda olur kan pıhtılaşması için iğne veriyolar sorun olmuyormuş kendini üzme ve takma elbette paylaşıcaz herşeyimizi içmiz açılıyor rahatlıyoruz...Canım ben 27 yaşında 3 yıllık evliyim.2 kez düşük yaptım ve sebebi kan pıhtılaşması çıktı.Prolaktinim yüksek adet düzensizliği var bu yüzden.Bir de polikistik over çıktı üstüne.Şuan klomen tedavisi görüyorum.2. denemem.Bu denemede 1 kez ilişkiye girebildik yumurtlama günümde.Bilmiyorum tek ilişkiden olur mu?
bugün bir hamile haberi daha alınca içten içe buruklaştım işte.Yine Allah'ıma şükür herşey için.Kıskançlık veya isyan değil ama çok arzulamak sabırsızca kavuşma isteği var.Şuan bile adet günümü iple çekiyorum.Olucak mı olmıcak mı diye.Bende artık hamileyim demek istiyorum.
Allah senin ve tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin.Hepinizin başını ağrıttım kusura bakmayın ama bunları paylaştığım bir tek sizler varsınız.Başka kimselere anlatmıyorum yaşadıklarımı.
allah hepinizden razı olsun...
Canım çok zor bir diet kendini hasta edicen bu sıcaklarda...benim listem yok ki canim hic bise yemiyorum desem yeridir
ama aclik duygusu hissetmiyorum bunu daha öncede cogu kez söyledim
yersem sirf keyfim icin yiyorum yoksa aclik hic aklima gelmiyo
daha öncede saglikli olsun vitaminleri alim diye yiyodum simdi hic bise yemiyorum
canim biseler istince süt, meyve suyu falan iciyorum iste hep sivi
annem kiziyo artik hastalanicaksin biseler ye diye
dün tansiyonuma falan baktik hersey gayet normal masallah saglam bünyem var dayaniyo
6 gün daha böyle devam sonra bu kadar abartmam tabi ki
ve verdigim kiloyu geri almamaya caliscam
sagliksiz verilen kiloda geri alma riski cok büyük malum ama bu kadar verdikten sonra dikkat ederim almam insallah
İstanbulevlerinde murat kuaför kesimide boyasıda güzel herkes çok memnun bira uzak am değer şansa tabi se beğenmezsen rezil olurum valla:::))))banu nerde kuaför bahçelievlerde kesim de iyimi, uzak ama denerim dönüşte en azından
Yavuz hırsız ev sahibini şaşırtırmış oh gez toz sonra konuş leah dediği gibi eve geldiğinde çok uzatma sen yine...eşimle kavga ettik telefonda gene beceremedim doğru yönetmeyi adam tüm tatilimi tüm iş yaptığım günleri burnumdan getirdine bağladı dırdırcı güvensiz kıskanç bir kadınmışım. başarı öyküm işte. el cazınla yolla gezsin sonra çirkef dırdırcı kontak kadın ol.
Evet canım valla bu sefer sayende başladım sende sakın bırakma tamammı iyi eğlenceler herşeyden azaz ye nede olsa düğün...banucum bendenmi ilham aldın canım ne güzel leslie benim için iyi oluyor nazdan dolayı yürüyüşe çıkamıyorum çünki, devammm canım...
sarcivcivim tampon çok rahat bende 15 gün önce tampon kullanrak denize girdim hafif bir rahatsızlık veriyor tabii batma şeklinde dışarıda ipi kalıyor çektiğin zaman ceviz büyüklüğünde çıkıyor
semiran çok teşekkürler canım bıraksaydım kendime yapacaktım yine hedefime geç kalmış olacaktım o yüzden bırakmak yok moral bozukluğu ile bıraktım dedim ama olmadı....
şimdide yemekli düğüne gidiyorum evde börülce salatası yaptım limonlu ondan atıştıracağım orada fazla yememek için ..
Benide sarımsaklı yoğurt tok tutar dietteyken en çok yediğim şeydir...slm kızlar bugün bu sarımsaklı yoğurt mevzuu bayağı geçmiş sohbetlerde bununla ilgli size bisey söylemek istiyorum diyetisyenime patlıcan biber közleyip üstüne sarımsaklı yoğurt dökimmidiye sordumda bana verdiği cevap su oldu kesinlikle sarımsaklı yoğurt kullanma müthiş acıktırıcı bi özelliği varmış sarımsaklı yoğurdun paylaşmak istedim
Kızlar doktordan geldim D vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksekmiş bir ilaç verdi 15 gün sonra test tekrarla dedi eğer düşmesse tümörden şüphelenicekmiş inşallah düşer benim için dua edin bu nerden çıktı şimdi bütün planlarım alt üst oldu eylülde tüpbebek diyodum oda aksadı herşeyde hayır vardır diyorum ama bu ne şimdi canım çok sıkıldı umarım düşer bakalım 15 gün nasıl geçicek.
Doğru diyosun alında yeterki altından kötü birşey çıkmasın herşeyin güzel yanından bakmak lazım bende şuan öyle yapıcam yoksa 15 gün düşün düşün daha fena olucam.banu moralini yüksek tut. daha geçe kalırsa bile daha çok kilo atabileceğin anlamına geliyor sakın salma. yoktur inşallah başka bişey de .
Kızlar doktordan geldim D vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksekmiş bir ilaç verdi 15 gün sonra test tekrarla dedi eğer düşmesse tümörden şüphelenicekmiş inşallah düşer benim için dua edin bu nerden çıktı şimdi bütün planlarım alt üst oldu eylülde tüpbebek diyodum oda aksadı herşeyde hayır vardır diyorum ama bu ne şimdi canım çok sıkıldı umarım düşer bakalım 15 gün nasıl geçicek.
selam toksin sana maşaALLAH diyorum sanırım ilk seni mezun vericez 90+ topiğinden
toksin çok güzel yaaa ufff sanırım kasım sonlarıda ancak olabilirim bu rakamlarda:)
eh fazla da uzak sayılmaz yaa:)
hangi tarihte başlamıştın bu arada?
cnm isterdinmi olursun her sey beyinde bitiyor
ben kilo vermeye kasimin 10da felan baslamistim ama cok SIKI yapmiyordum bebisim emdigi icin ama kilolar gittikce bende daha SIKI saglikli beslenmeye basladim aralikda felanda spora basladim heralde
evet cnm tr ye izne gitmisti 4.cu gunu kalpkirizinden vefat etmis sok oldukkk
evet canım bende üye oldum şimdi.gerçekten güzel site ama benim kalori hedefimin çok altında kaldı aldığım kalori.Bu akşamki yemeği de yarın eklicem ama yine altında olucak sanırım onu anlayamadım.Günlük 2000 kalorinin üstünde diyor ya o kadar yesem kilo veremem aksine alırım ben.Bir de hareket ekleden yürüyüş eklemek istiyorum ama menü ekleyin falan diyor o kısmını anlayamadım canım yardımcı olur musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?