Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tomurcuk canım prolaktin ve pko aşılmıcak sorunlar değil aynı sorunlar bendede var hem prolaktinim yüksekti hemde pko idim günde sadece 1 adet klomenle 5 gün boyunca içiliyodu sanırım yumurta takibi ve yumurtam büyüyünce aşılama yapıldı ve çok şükür ki oğluma hamile kaldım geçen yıl bence sende rahat ol inşallah seninde olucak bebeğin allah daha büyük dert vermesin sorunların aşılmıcak sorunlar değil cünkü

ben yazana kadar kaçmış bile cadı neyse nasılsa yakalarım
ben de yürüyüşe çıkacam birazdan eşimle

merhabalar ben geldim nasılsınızzzzz:79::79::79::79::79::79:
Mutlucum cnm kocan bence leah ın dediği gibi bunların yaşanacağını biliyordu bekliyordu senden bunlar savunma politikası yağ gibi üste çıkmalar bunlara hazırdı bence hazırlandı dersine çıktı karşına ama hatalı bencillik yapmış yalnız tatile gitmekle senin evde çocukla tek başına kaldığı bile bile nasıl da rahat etmiş şaşılacak şey o yüzden alttan alma bence de bilsin ama duyması gerek sıkı sıkı konuş ve bence de küsme anlat nasılsa dırdırcıyız en azından bu damgayı yiye yiye susmak yanlış söyle içinden geçenleri bazen duymak hissetmekten daha iyi geliyor erkekler hissetmekten bişi anlamıyolarr nedense duymaktan anlıyolarr söyle küsme bacım sen akıllı bir kadınsın gerçi şimdi diyebilirsin ki bekar ne anlayacak bu durumdan ama duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum tabikii bekara boşamak kolay gelirmiş atasözüüü:78::78::78:

@DERİNciğim
peki bu tamponu suya girmeden takıyorum. sudayken kesinlikle çıkıpta beni rezil etmez diimi:) bi de az bi rahatsızlık veriyor diyorsun ya hayatım, bu hani içerde kanı emerek büyüdüğü içinmi? çıkartırken herhangi bir ağrı filan veriyormu acaba? sudan çıkınca hemen çıkarmam mı gerekiyo diyelim ki çıktım bişiiler yedim ve tekrar giricem çıkartıp ped gibi yenilemem mi gerekir?

ben de yürüyüşe çıkacam birazdan eşimle

bende bendeeeee:)
dün akşam kızımla tek çıktım diye kıskandı zaten:) bu akşam kendisiyle çıkıcakmışız:) aslında hiiiçç hali yok istemiyoda ama banane ya beni bırakır ben çıkarım ya da bana takılmak zorunda napalım
hem onunda yürümesi lazım:))

kaç yaşında canım kızın senin niki görünce hep aklıma 22 23 yaşlarında bekar kız geliyo unutuyorum evli olduğunu bide kızın varmış bak:)

yürüsün tabii canım eşinde biz genelde beraber yürüdük eşimde 9 kilo verdi
bugün de 80 dk yürüdük hemde tempolusundan dünün acısını çıkardık
bugün zaten mühiş iştahlıydım ondan bundan tırtıkladım durdum

İnşallah canım en kısa zamanda olur kan pıhtılaşması için iğne veriyolar sorun olmuyormuş kendini üzme ve takma elbette paylaşıcaz herşeyimizi içmiz açılıyor rahatlıyoruz...

Canım çok zor bir diet kendini hasta edicen bu sıcaklarda...

banu nerde kuaför bahçelievlerde kesim de iyimi, uzak ama denerim dönüşte en azından
İstanbulevlerinde murat kuaför kesimide boyasıda güzel herkes çok memnun bira uzak am değer şansa tabi se beğenmezsen rezil olurum valla:::))))

Yavuz hırsız ev sahibini şaşırtırmış oh gez toz sonra konuş leah dediği gibi eve geldiğinde çok uzatma sen yine...

Evet canım valla bu sefer sayende başladım sende sakın bırakma tamammı iyi eğlenceler herşeyden azaz ye nede olsa düğün...

Benide sarımsaklı yoğurt tok tutar dietteyken en çok yediğim şeydir...

Kızlar doktordan geldim D vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksekmiş bir ilaç verdi 15 gün sonra test tekrarla dedi eğer düşmesse tümörden şüphelenicekmiş inşallah düşer benim için dua edin bu nerden çıktı şimdi bütün planlarım alt üst oldu eylülde tüpbebek diyodum oda aksadı herşeyde hayır vardır diyorum ama bu ne şimdi canım çok sıkıldı umarım düşer bakalım 15 gün nasıl geçicek.

banu moralini yüksek tut. daha geçe kalırsa bile daha çok kilo atabileceğin anlamına geliyor sakın salma. yoktur inşallah başka bişey de .

ben adet oldum çok iyi bir taraftan haftaya altınolukta rahat edicem, ama bu hafta bildirimim pek parlak olmayacak. bu ayı 90 altı kapatamayacağım sanırım.

banu moralini yüksek tut. daha geçe kalırsa bile daha çok kilo atabileceğin anlamına geliyor sakın salma. yoktur inşallah başka bişey de .
Doğru diyosun alında yeterki altından kötü birşey çıkmasın herşeyin güzel yanından bakmak lazım bende şuan öyle yapıcam yoksa 15 gün düşün düşün daha fena olucam.

içini ferah tut canım kötü düşünme sakın allahın izniyle sonuçların iyi çıkıcak cok ck geçmiş olsn

slm kizlar nasilsiniz bakalim ben totisimi kaldirabilirsem spor yapmak istiyorumya bakalim sizlerden ne haber :118::118:
:118:

evet cnm tr ye izne gitmisti 4.cu gunu kalpkirizinden vefat etmis sok oldukkk

allah rahmet eylesın

bende uye oldumm

bu gun temızlık yaptımm okadar cok yoruldum kııı anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…