slm kizlar nasilsiniz bakalim ben totisimi kaldirabilirsem spor yapmak istiyorumya bakalim sizlerden ne haber :118::118:
:118:
allah rahmet eylesın
İyi ki doğdummm beeeeen iyi ki doğdum beeennnn =)) doğumgünümü ilk kutlayan ben olayım istedimve siz de kutlayın istedim
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:evet kizlar yine tek ben kaldim bende yatayim artik bari herkeze iyi geceler :87::87::87::87:
inşallh vermişsinsindir ben o gün 99 u görünce nasıl sevindim sen şimdi kaçsınGünaydın topic ahalisiiii....
ahan da son 2 gün cuma'ya çok heyecanlıyım yaabu hafta da kilo vermiş olursam bi değişiklik yapıp 2 hafta üst üste kilo vermiş olcam uzun bi süreden sonra o zaman dicem işte bu sefer rayına oturdu diye
gerçi dün akşam akşam yemeği yemeyip 2 küçük dilim browni kek yedim çayla evde değildim kuzenlerimdeydim çünkü umarım fazla yükleme yapmamışımdır :26: ama başka hiçbişi yemedim cidden 2 küçücük dilimdi
geçmişi okuma fırsatım olmadı ara ara okuyacağım ama öptümmm hepinizi kızlar...
sen bu ara nasıl besleniyorsun spor yapıyormusun suyu normolmi sogukmu içiyorsunGünaydın topic ahalisiiii....
ahan da son 2 gün cuma'ya çok heyecanlıyım yaabu hafta da kilo vermiş olursam bi değişiklik yapıp 2 hafta üst üste kilo vermiş olcam uzun bi süreden sonra o zaman dicem işte bu sefer rayına oturdu diye
gerçi dün akşam akşam yemeği yemeyip 2 küçük dilim browni kek yedim çayla evde değildim kuzenlerimdeydim çünkü umarım fazla yükleme yapmamışımdır :26: ama başka hiçbişi yemedim cidden 2 küçücük dilimdi
geçmişi okuma fırsatım olmadı ara ara okuyacağım ama öptümmm hepinizi kızlar...
iyidir mutlu sıcaktan bunaldık bugün pazara gidip kendime ince uzun kolu bişeler bakıcam zayıflarım diye bekledim yaz bitti bende tık yok olucak ama yavaş 2 tane alayım zayıflayınca eşimin bana sözü var magazaya sokup istedigimi alıcakmış banagünaydın fıstıklar,
nasılsınız cherry düzgün beslen ablacım yaaa napıyosun akşam browniyle gecermi meyve falan bişiyle destekle olur okadar
iyidir mutlu sıcaktan bunaldık bugün pazara gidip kendime ince uzun kolu bişeler bakıcam zayıflarım diye bekledim yaz bitti bende tık yok olucak ama yavaş 2 tane alayım zayıflayınca eşimin bana sözü var magazaya sokup istedigimi alıcakmış bana
avcılarda bitane pazar var çok büyük orda bulurum kesin bizim pazarda bişe bulamıyorum bide fındıkzade pazarı çok güzel gördüklerimin içindeal al, pazarla aynı neredeyse mağazalar aslında,
ablam H&M den 5 liraya uzun kollu tşirt almış çok güzel yakının da yok ama seninde avm bizim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?