Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar nasilsiniz bakalim ben totisimi kaldirabilirsem spor yapmak istiyorumya bakalim sizlerden ne haber :118::118:
:118:

cnm ben sabah 60dakk leslimi yaptim
he aklima gelmisken 3-5 arkadas bu gün sen ne kadar cok zayiflamissin dediler mutlulukdan ucuyorum agzima hic bisey sürmedim börekler vardi mercimekli köfte, patates salatasi milförden boaca ama yemedimmmmmm bu gazla daha guzel beslenirim :122::122::122:

Son düzenleme:
sarıcivcivim canım suda katiyen çıkmaz hiç merak etme küçük bir bezelye olarak düşün ucunda ipi var çıktığı zamanda yuvarlak cevz büyüklüğünde oluyor (ben genelde adetimin 2. yada 3. günleri kullandım ve hiç çıkarmıyorum eve gelinceye kadar ,tabi sen rahatsız olursan çıkar sonra yine tak girerken sorun değil yanii öle bir acı yok canım zaten sadece otrurken biraz batma oluyor o kadar

yediklerimi yazayim
sabah
1fincan kahve
ligt peynirli tost
ara
2dilim ananas
2tane ligt yogurt
1fincan kahve
ölen
1tabak taze yumurtali fasülye
1tane yogurt
ara
1seftali
aksam
1tabak yumurtali fasülye
1seftali

bol su

ben afyonluyum afyonda taze fasülyeyi kuruturuz ve kisin haslayip az yagda kavurup yumurta kirariz üstüne bol yumurtali guzel oluyor bende simdi taze fasülyeyi haslayip yumurtali yapiyorum cokda guzel oluyor e$imin bile hosuna gitti bende sizede yazayim dedim degisiklik olur

evet kizlar kaktim ve totosumu 30 dk salladim kop koooooooooooooopppppppp:118:[/B:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:evet kizlar yine tek ben kaldim bende yatayim artik bari herkeze iyi geceler :87::87::87::87:

Günaydın topic ahalisiiii....

ahan da son 2 gün cuma'ya çok heyecanlıyım yaa bu hafta da kilo vermiş olursam bi değişiklik yapıp 2 hafta üst üste kilo vermiş olcam uzun bi süreden sonra o zaman dicem işte bu sefer rayına oturdu diye

gerçi dün akşam akşam yemeği yemeyip 2 küçük dilim browni kek yedim çayla evde değildim kuzenlerimdeydim çünkü umarım fazla yükleme yapmamışımdır :26: ama başka hiçbişi yemedim cidden 2 küçücük dilimdi

geçmişi okuma fırsatım olmadı ara ara okuyacağım ama öptümmm hepinizi kızlar...

inşallh vermişsinsindir ben o gün 99 u görünce nasıl sevindim sen şimdi kaçsın

sen bu ara nasıl besleniyorsun spor yapıyormusun suyu normolmi sogukmu içiyorsun

günaydın fıstıklar,

nasılsınız cherry düzgün beslen ablacım yaaa napıyosun akşam browniyle gecermi meyve falan bişiyle destekle olur okadar

akşamı balkonda yatarak geçirdim sıcaktan yatılmıyodu ben küçük kızım ikizler hepimiz balkona yatak yapıp bir serin yattık tam dalmıştım inşaatçının biri birine bagırıyordu uykum kaçtı saatlerce uyuyamadım şu inşaat bitsede kurtulsak önümüze diktiler 16 katlı daireler artık eşimle balkon sefası yapamıcakmıyız

günaydın fıstıklar,

nasılsınız cherry düzgün beslen ablacım yaaa napıyosun akşam browniyle gecermi meyve falan bişiyle destekle olur okadar
iyidir mutlu sıcaktan bunaldık bugün pazara gidip kendime ince uzun kolu bişeler bakıcam zayıflarım diye bekledim yaz bitti bende tık yok olucak ama yavaş 2 tane alayım zayıflayınca eşimin bana sözü var magazaya sokup istedigimi alıcakmış bana

Saricivciv ben 17 yasimdan beri tampon kullaniyorum. Yurtdisinda adaptorlu olanlar var, ilk kullanimlarda, yerlestirmeyi cok kolaylastiriyor. Burada yok onlardan tek marka var. Tavsiyem en ince olanlardan alip denemeye baslamandir.

Bir kalem pil boyunda, takmasi alisana kadar biraz zor gelebilir. 4-6 satte bir cikarip yenisini takman gerekiyor. İpi hafifce cektirip bakarsin kolayca geliyorsa dolmus demektir, 4 saatten once de cikarabilirsin. Cektirdiginde saglam duruyorsa beklersin. Gece takilmasi tavsiye edilmiyor. Doldugu zaman kalin piller kadar oluyor. Aynisi tekrar kullanilamaz, goreceksin zaten, cikarildiktan sonra da yeniden takilamaz. Bir kutudan, sectigin kaliliga bagli olarak 20-25 tane cikiyor, gunde ortalama 3 tane kullaniyorsun....

Dogru taktiysan hicbir sey hissetmiyorsun. Ama biraz disarda birakirsan ucu canini yakiyor ve bu sekilde denize girmen dogru olmaz cunku disardan deniz suyu emer. O nedenle tamponu cekinmeden itebildigin kadar it.

Not denize girerken disarda kalan ipin mayodan cikip cikmadigini kontrol et... Rezil olmayasin :)

al al, pazarla aynı neredeyse mağazalar aslında,
ablam H&M den 5 liraya uzun kollu tşirt almış çok güzel yakının da yok ama seninde avm bizim de yok.

Kizlar benim sol gozu de goz tembelligi var. Esim her zaman annemlere kizmistir bu konuda, beni 6 yasima kadar goz doktoruna goturup tedavi ettirmemisler, 6 yastan sonra da tedavisi yoktu.

Dun esim kendisindeki bir goz alerjisi icin hastaneye gitti, heyecanla beni aradi, tembellik icin bir tedavi yontemi cikmis,hemen git diyor..
Neyse bugune randevu aldim oglen gidicem. Eve de egzersiz odev veriyormus, hergun 45 dakika... Yuzumu bile yikayacak vaktim yokken nasil goz egzersizi yapicam? Ama umarim tedavisi vardir. Ben de heyecanliyim..

al al, pazarla aynı neredeyse mağazalar aslında,
ablam H&M den 5 liraya uzun kollu tşirt almış çok güzel yakının da yok ama seninde avm bizim de yok.
avcılarda bitane pazar var çok büyük orda bulurum kesin bizim pazarda bişe bulamıyorum bide fındıkzade pazarı çok güzel gördüklerimin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…