avcılarda bitane pazar var çok büyük orda bulurum kesin bizim pazarda bişe bulamıyorum bide fındıkzade pazarı çok güzel gördüklerimin içinde
günaydın fıstıklar,
nasılsınız cherry düzgün beslen ablacım yaaa napıyosun akşam browniyle gecermi meyve falan bişiyle destekle olur okadar
sen bu ara nasıl besleniyorsun spor yapıyormusun suyu normolmi sogukmu içiyorsun
Kizlar benim sol gozu de goz tembelligi var. Esim her zaman annemlere kizmistir bu konuda, beni 6 yasima kadar goz doktoruna goturup tedavi ettirmemisler, 6 yastan sonra da tedavisi yoktu.
Dun esim kendisindeki bir goz alerjisi icin hastaneye gitti, heyecanla beni aradi, tembellik icin bir tedavi yontemi cikmis,hemen git diyor..
Neyse bugune randevu aldim oglen gidicem. Eve de egzersiz odev veriyormus, hergun 45 dakika... Yuzumu bile yikayacak vaktim yokken nasil goz egzersizi yapicam? Ama umarim tedavisi vardir. Ben de heyecanliyim..
Kiz mutlu,
Avm yerine, pazar talan edelim mi senle? Sali pazarina goturiym seni. 3 hafta evel 4 yildan beri ilk defa kizimla gitik. Cok zevkliydi...
Hakkaten ne zaman altinoluk? Haftaya denizotobusuyle kadikoye gel, ben seni iskeleden aliym.
İstanbullular herkes davetli...
@ tomurcuk
canım buldum o harekete göre ekleden de yaptığın spor tarzlarını yazıyorsun seçincede yaktığın kaloriyi gösteriyor
böylece yediklerinle yaktıklarını ortalayıp onun raporunu yazıyor oraya
tomurcuk canım prolaktin ve pko aşılmıcak sorunlar değil aynı sorunlar bendede var hem prolaktinim yüksekti hemde pko idim günde sadece 1 adet klomenle 5 gün boyunca içiliyodu sanırım yumurta takibi ve yumurtam büyüyünce aşılama yapıldı ve çok şükür ki oğluma hamile kaldım geçen yıl bence sende rahat ol inşallah seninde olucak bebeğin allah daha büyük dert vermesin sorunların aşılmıcak sorunlar değil cünkü
Kurtulamadim su adet sancisindan offfff oglanda tepemde tam superim su an
Canım çok sağol.İçime su serptin valla.Hem prolaktin hemde pko lu olman ve yavruna kavuşman çok güzel.Maşallah Allah bağışlasın.Bana da bir ümit oldun.Artık daha sabırlı olucam ve hayırlısını beklicem.Bende klomen içiyorum ama aşılama yapılmadı henüz doğal olarak deniyoruz ama bu denememizde tek ilişki oldu sadece.Bilmem tek seferden olur mu bişeyler.Neyse dediğim gibi hayırlısı.Üzüntümü paylaşıp azalttığınız için hepinize çok teşekkür ederim...
Kurtulamadim su adet sancisindan offfff oglanda tepemde tam superim su an
HERKESE MRB ÖNCELİKLE, tomurcuk yazdıklarını okudum artık dayanamadım bende sana bi kaç şey yazmak istedim.
coçuk sahibiolma konusunda benimde sorunlarım var ancak benden kaynaklı değil, eşim evlenmeden önce ciddi bir rahatsızlık geçirmişti, o yüzden yumurta sayısı düşük normal yolla cocuk sahibi olma ihtimalimiz yok denecek kadar az. ben bunu öğrendiğimde nişanlı bile değildik. ama durdum düşündüm çok uzun zaman bu olay beşim başıma evlendiğimdeb de gelebilrdi diye sonra evlendik şükürler olsun çok mutluyum ama çocuk konusuna gelınce sürekli bunları düşünüp evde oturrarak aldığım 25 kiloyu verip sonra aşılama deniyeceğiz. ben umudumu kaybetmiyorum ben dua ile bu günlere sabrediyorum. senin durumun hiç te kötü değil. hamile birini görünce, küçük bir bebek görünce ve hatta bu yazıyı yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor ama sabrediyorum...
senin şansın çokçok fazla buna sabretmelisin inşallah birgün bizde yavrularımızı kucağımıza alırız...
Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Haretinize dayanamadım erken geldim
Ne tatildi ama yaa dayanamadık erken kaçtıkMuzaffer Kuşanın kampına kurban olayım ben be, adam en azından tok tutsun diye hap veriyor emicemde oda yok
4.cü alınıp küsmesinler diye karı koca bir numara çektik tam oskarlıktık özellikle de ben
Valla tartılmadım ama kilo almadığıma yemin bile edebilirim hatta kesin vermişimdir
4 Gün girdiğimiz deniz yanımıza kar kaldı. Az da olsa resim çekilebildik biraz kendime geleyimde akşam eklerim onlarıda.
Şimdi biraz geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş ne gibi güzel haberler var.
Sizleriii çoooook özlemişim valla yaaaaa
Ohhhh evim evim güzel evim
Bir daha akraba yanında tatilmi allah korusun
Seneye varsa durumum gider istanbula yakın bir yerlerde otelde tatil yaparım en azından karnım doyar
Küçük kızım bile zayıfladı valla
Canım daha önce söyledimmi bilmiyorum ama adet sancısına tarçınlı süt iyi geliyor.Bi dene istersen hafifletir...ama oğlun için bi öneride bulunamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?