Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar,

nasılsınız cherry düzgün beslen ablacım yaaa napıyosun akşam browniyle gecermi meyve falan bişiyle destekle olur okadar

sen bu ara nasıl besleniyorsun spor yapıyormusun suyu normolmi sogukmu içiyorsun

ortimmm gün içinde meyveyi çok kaçırdım da ondan yemedim fındık flan yedim kekin yanına yani hacimde küçük pahada büyük şeylerle geçirdim akşamı

fadime; önüme ne gelirse gelsin az yemeye çalışıyorum haftada 4 gün de 30-40 dk spor yapmaya çalışıyorum bu kadar.

kızlar ya aslında belli bi zaman sonra diyette ölçüye flan bile gerek yok mide alışınca dur diyeceğin noktayı çok iyi ayarlayabiliyorsun zaten. o noktanın bi ötesinde yersen rahatsızlık veriyor çünkü. işte bu durumu çok seviyorum çünkü ne yersen ye kendin için uygun olan miktarı ayarlayabiliyorsun.

yerim bünyemi yaaa...

Kiz mutlu,

Avm yerine, pazar talan edelim mi senle? Sali pazarina goturiym seni. 3 hafta evel 4 yildan beri ilk defa kizimla gitik. Cok zevkliydi...

Hakkaten ne zaman altinoluk? Haftaya denizotobusuyle kadikoye gel, ben seni iskeleden aliym.

İstanbullular herkes davetli...

günaydııııııııııııııııın topiğimin güzelleri
cherry çok haklısın canım mide fazla almıyo artık çok aç da olsam çabucak doyuyorum ki bu beni çok mutlu ediyor
beyzacım benim kardeşimde de göz tembelliği vardı ama kapamaları yaptıramadılar küçükken şimdi çok ilerlemiş bir bozukluk var oğlunda da çıktı onun kapamalarını düzenli yaptılar şimdii neredeyse bişey kalmadı inşallah vardır bi çaresi de sana da faydası dokunur canım

ayyyy hadi inşallah vardır tedavisi ve faydasını görürsün ortimmmm...

Guzel olurdu da Pazar cikiyoruz bi terslik olmazsa ama bebekle pazar zor mimarobada 2 sira sergiye baktirmiyor deliriyOr babasi kilikli, ama varya tam pazar canAvariyimdir pek severim

Sağol canım buldum teşekkür ederim...

Canım çok sağol.İçime su serptin valla.Hem prolaktin hemde pko lu olman ve yavruna kavuşman çok güzel.Maşallah Allah bağışlasın.Bana da bir ümit oldun.Artık daha sabırlı olucam ve hayırlısını beklicem.Bende klomen içiyorum ama aşılama yapılmadı henüz doğal olarak deniyoruz ama bu denememizde tek ilişki oldu sadece.Bilmem tek seferden olur mu bişeyler.Neyse dediğim gibi hayırlısı.Üzüntümü paylaşıp azalttığınız için hepinize çok teşekkür ederim...

günaydınnnnnnnn....
kızlar bu sabah farkettim benim tartım her çıktığımda farklı tartıyor bozulmuş olabilirmi??? offfff bende diyorum o kadar dikkat ediyorum neden gr oynamıyor...bugün 3,4 yıl önce 90,95 kilolardayken giydiğim 48 beden kot eteğimi giydim yaşadığım mutluluk tarif edilemez ama tartıda bi değişiklik yok

Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm

Haretinize dayanamadım erken geldim
Ne tatildi ama yaa dayanamadık erken kaçtık Muzaffer Kuşanın kampına kurban olayım ben be, adam en azından tok tutsun diye hap veriyor emicemde oda yok
4.cü alınıp küsmesinler diye karı koca bir numara çektik tam oskarlıktık özellikle de ben
Valla tartılmadım ama kilo almadığıma yemin bile edebilirim hatta kesin vermişimdir
4 Gün girdiğimiz deniz yanımıza kar kaldı. Az da olsa resim çekilebildik biraz kendime geleyimde akşam eklerim onlarıda.
Şimdi biraz geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş ne gibi güzel haberler var.

Sizleriii çoooook özlemişim valla yaaaaa
Ohhhh evim evim güzel evim
Bir daha akraba yanında tatilmi allah korusun
Seneye varsa durumum gider istanbula yakın bir yerlerde otelde tatil yaparım en azından karnım doyar
Küçük kızım bile zayıfladı valla

HERKESE MRB ÖNCELİKLE, tomurcuk yazdıklarını okudum artık dayanamadım bende sana bi kaç şey yazmak istedim.
coçuk sahibiolma konusunda benimde sorunlarım var ancak benden kaynaklı değil, eşim evlenmeden önce ciddi bir rahatsızlık geçirmişti, o yüzden yumurta sayısı düşük normal yolla cocuk sahibi olma ihtimalimiz yok denecek kadar az. ben bunu öğrendiğimde nişanlı bile değildik. ama durdum düşündüm çok uzun zaman bu olay beşim başıma evlendiğimdeb de gelebilrdi diye sonra evlendik şükürler olsun çok mutluyum ama çocuk konusuna gelınce sürekli bunları düşünüp evde oturrarak aldığım 25 kiloyu verip sonra aşılama deniyeceğiz. ben umudumu kaybetmiyorum ben dua ile bu günlere sabrediyorum. senin durumun hiç te kötü değil. hamile birini görünce, küçük bir bebek görünce ve hatta bu yazıyı yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor ama sabrediyorum...

senin şansın çokçok fazla buna sabretmelisin inşallah birgün bizde yavrularımızı kucağımıza alırız...

Kurtulamadim su adet sancisindan offfff oglanda tepemde tam superim su an

mutlu canım geçmiş olsun, yahu derlerki doğum yapınca adet sancıları geçer diye ee benim bütün umutlarım suya düştü şimdi:1
bu arada eşinin tavrı seni yıldırmasın, sen eğer rahat davranırsan yani yanındayken bişey olmmaış gibi sadece konuşarak geçiştirirsen. o zaman işte dahada rahatsız olur vicdanı işte o zaman sızlar eminim..

sporumuda yazmadan gecemıyecegım çok değil ama en azından istikrarlı

270 dk oldu şimdilik. cumaya listeye gireyim sonuncu olmay razıyımbennnn....

İnan okuduklarını yazarken çok duygulandım.Şuan söylicek söz bulamıyorum yazdıklarına ve tüylerim diken diken.Yazdıklarının her kelimesi içime işledi ve sabredip şükretmem gerektiğini birkez daha anladım.Allah yardımcınız olsun.Hayırlısıyla hamile kalıp bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.Dualarım seninle...

Canım daha önce söyledimmi bilmiyorum ama adet sancısına tarçınlı süt iyi geliyor.Bi dene istersen hafifletir...ama oğlun için bi öneride bulunamıcam

Selaaaamm herkese :) Bende sonunda döndüm tatilden :) çok güzeldi. İlk kez bodrumu ve marmarisi gördüm. Marmarisin suan yasadıgım sehir antalyadan hiç bir farkı yok. Kısacası orayı begenmedim. Ama bodrummmmm ahhh bodrumm :) o ne güzel yerdi öyle!! O ne koylar öyle! O nasıl bir deniz öyle!!! O nasıl bir çarşı öyle :):):) Kocalarımız bosayacaktı nerdeyse her incikçi boncukcuya girdiğimizde kavga ettik arkadasımla :) ama süperdi yaaaa! Kilo durumuma gelince :) döndüğüm gün diyetisyen kontrolüm vardı bir kilo vermişim şuanda 91.7 yim. tatilde biraz kacırdım dogal olarak :) cok lezzetli yemekler yedim ama gercekten :) bu işi gittikçe sevmeye baslıyorum ben haftada bir gün dolu dolu kacamak yapmama ragmen gercekten en az 700 gr vererek bile gitsem bir senede tam istediğim gibi olabilirim :) yavas yavas ve arada kacamaklarla olunca bence daha iyi oluyor en azından kasılmıyorum sıkmıyorum. cunku bıkmak ve bir anda eeeeee yeter demek istemiyorum!!! Hepinizi cok özledim :) sürekli arkadasıma sizleri anlattım :) cok merak etti o da sizleri :)

adet sancısına papatya cayıda cok iyi gelir. ilaç alabiliyorsanda en iyi agrı kesici en azından kanı kesmeyen cataflam var. Tavsiye ederim Mutlucum...

Hepinizi kocaman öpüyorum :) dün cok yogundum giremedim. ama bişeyler okudum yinede. Tek beceremediğim en azından böyle ara vermek zorunda kaldıgımda siteye bana yazılan cevapları süzemiyorum. Böyle bir sistem varsa bana anlatırsanız cok sevinirim. yoksa bu kadar sayfayı okuyacagım diye işten atılacagım yakında

Bayanlar siz mutfak tartısı kullanıyor musunuz?Yediklerinin kalorisini de hesaplayan varsa bunu nasıl yapıyor yani yardımcı olur musunuz şu miktarlar,gramlar konusunda :93: Mesela 1 orta boy patates kaç gram olur tahminen?

Edwina ben kullaniyorum. Kesinlikle alinmali, her evde olmali, insan tarttikca kendine oha diyor.. Yani alsam kucagima alip yedigim miktar kirazin 5 porsiyon ettigini anlayinca ben demistim....

Bendeki sinbo, ucuzcana bisey. Ama dijital olsun.

Ornegin bir orta boy patates 90 gram geliyor ve 1 dilim ekmege tekabul ediyor. Ama insan gozkarari cok yaniliyor. Mesela benim mahalle firinindan aldigim kocaman bir tam bugday ekmegi vardi...1-2 dilim yiyordum. anam bir tarttim, 1 dilimi 70 gram ediyor... 3 dilim yani... Gercekten de tikiz ve yogundu. ama ben onun tam bugday oldugu icin tok tuttugunu sanirken meger gunde 1 kilo ekmek yiyomusum.....

Ozetle al bir terazi, kendine sasacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…