Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kalori hesabı yaparak zayıflayan arkadaşların paylaşımlarını okudum bizdemi yapsak ne dersiniz cevap bekliyorum katılan varmı

Sıradaki soruma da cevap vermişsiniz bununla beraber Teşekkürler :) Ben de almayı düşünüyorum,aynen dediğiniz gibi hataların olmaması adına.İnternetten baktım,en hesaplılar Sinbo'lar görünüyordu.Ondan kullanan var mı diyecektim .Sonuçta ortada sayısal veri olmadan çok sağlıksız ,yani herkesin porsiyonu da bir değil sonuçta.Her eve tartı gerek

günaydın kalori hesabı yaparak zayıflayan arkadaşların paylaşımlarını okudum bizdemi yapsak ne dersiniz cevap bekliyorum katılan varmı

Herkesin diyetinde az buçuk kalori hesaplama vardır diye tahmin ediyorum.Ben de sayıyorum valla.Aslında bakarsanız 2.günüm daha ama sayıyorum yani Ama kalori sayma olayında da insanın içi 1000'den fazlada pek rahat etmiyor ama böylesine de sağlıksız diyorlar.

Banucum hoşgeldin canım yokluğun farkedildi valla özledimm şen muhabbetini bu arada iyi tarafından düşün bak ne güzel kilo vermissin bir otele gitsen veremezdin:)

hoşgeldiniz tatilciler özledik,

aldım minoset yattım uyudum elbette oğlum uyuduğu için daha iyi kalktım. ben bebeğimi normal doğum ile doğurduğum halde bi gelişme olmadı kısmen daha az ama zaten çok uyuz bi ağrı. sağolun öneriler için.

kaç yaşında canım kızın senin niki görünce hep aklıma 22 23 yaşlarında bekar kız geliyo unutuyorum evli olduğunu bide kızın varmış bak:)

:) kızım bugün 28 aylık olduuu:) 2 yaşını 4 ay geçti:) tuvalet eğitimi vermem gerekiyor ama kızımı yokluyorum henüz korkuyor:) ne zaman hazır hissederse ozaman yapıcam yoksa kötü etkilenir
23-24 yaşında çıtır bir anneyim canııımmm bekar sayılırım hahahahaaa sarı civcivim diye kızıma hitaben bu nicki aldım:) daha doğrusu eşim bu nicki seçti:)

@BANU
geçmiş olsun inşaAllah kötü bişey yoktur.

@DERİN
şimdi ben bu tamponla çıkıp bi kafede otursam da oturduğum yeri batırmam yani:)
saol hayatım yaa bakiim hava bugün esiyo biraz hafta sonu bakarım artık

Banucum hoşgeldin canım yokluğun farkedildi valla özledimm şen muhabbetini bu arada iyi tarafından düşün bak ne güzel kilo vermissin bir otele gitsen veremezdin:)

Valla bende çok özledim sizleri. Hesapta akşamları kuzenin vınn'ından girecektim nete ama ne tesadüfffffffdür ki 3 aylık vınnı aldığını söyleyen kuzenin vınnı benim geldiğim gün kapanmış ben döndüş yoluna çıkınca açıldı

Anam cimriliğin ...okunu çıkarmak buna derler herhalde. Eşim seneye gider bi pansiyonda kalırım yinede onlara gitmem diyor. Neyse ben bari para biriktirmeye başliyayım ancak birikir hallederiz kadirle evli olunca böyle oluyor. İnşallah cuma günü Antalya çıkarmamızın faydalarını görürüm.
Tek iyi yanı işte her gün 30 dakka yürüyüş + 120 dakka yüzme
Bu güne kadar 4 günde toplam

600 Dakika spor yapmış oldum. İnşallah şu iki günde az da olsa spor yapabilirimde tartıda eksilerini görürüm

Son düzenleme:
merhabalr ben geldim nasılsınızz kızlarrrr..
tatilcilerrr hg niz hanımlarr moraller güzele benziyorr iyi yaptınızz
mutlu benim bugün 3. gün hala ağrıyorr inan bitti bittiyor ama ağrı hala devam ben kurtulamayacağım artık onla dost oldum napayımmm
ben mutfak tartısı kullananlardanım sinbonun 2 ay oldu alalı diyetisyenim mutlaka almalısın dedi evet her evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum sağlıklı beslenen birileri varsa tabikiii ben çok memnunum dijital fiyatı da sanırım 30 tl di bişiler daha aldım taksitle yanında almıştım unuttum pek balık hafızalıyımdır bu arada ben de kiloya takılıyorum artık nedense 91 90 yapamadım dikkat de ediyorum gerçi su içemedim bu hafta karın ağrısı su içirmiyor heçççç spor da yapamadım regli derken kaldımmmm kaldımmmm niseee geçecektir sanırım ama seviyorum kilolarımı bu arada pek ole aman aman nasıl zayıflamışsın diyen olmadı gızlar beeeee merzifonlular anlamadııııı sayıfladığımıııı oyyyy oyyyyy hihiiih ben anlıyorum ya analamayan anlamasınnnnn diye kendimi avutuyorummmmm oleyyyyyyyy

17 yaşından beri kullandığına göre çok çok rahat demektir yoksa kullanmazdın elbetteki o zaman bunu ped yerine de kullanabilirim yani diimi ben pedden nefret ediyorum eğer bi zararı yoksa süper valla tertemiz:)
eh günde 3 de gayet normal dolmasına göre kolay çıkıyor yani. eğer dolduysa rahat dolmadıysa zor çıkıyor yanlış anlamadıysam tmm iyice içeri tip sadece ipini dışarıda bırakırsam rahat ederim bu da tamam:)
ip mayomdan çımaz:) ben tesettürlü yüzücü mayosu giyiniyorum ama yine de uyarın için saol
şimdi akşama eşime bi kutu sipariş veriim ya da şimdi ince kalın filan dedin kendim seçiim en iyisi
saol

geçmiş olsun inşaAllah seni zorlamiicak bi tedavi sürecinden sonra istediğin vuslata ulaşırsın

evet fındıkzade güzelmiş ama bakırköy pazarı da kadıköy deki salı pazarı da süper

kadıköydeki salı pazarı gerçekten harika bende istanbululara tavsiye ederim
pazarları pek sevmem, gitmem de ama kadıköy salı pazarı gerçekten çok hoşuma gidiyo ne kadar kalabalık ve culcumur olsada:))

30 kilo vermişsin süpersin yaaa ye bünyeni kız ye valla haketti senin bünyen bunu :))

hoşgeldin cecocuk banu inan topikteki sessizlikten belli oluyordu gittiğin iyi artık topik hiç boş kalmiicak
hoşgeldin tatlım tekrar ne güzel işte şükret adama sana kilo aldırmadan tatil yaptırmış:))

hoşgeldin yotsuz. bak ne güzel sende kilo almadan dönmüşsün tatilinden BRAVO size BRAVO maşaAllah
şu cataflamdan evde olucaktı bitane içiiiim saol hayatım

hadi yaa demek okadar farkediyo :-O
hemen bitane ediniim bende ozaman. sinbonun fiyatı uygun tmm ama dayanıklımı peki önerirmisin? şimdi uygun diye onu alıpta erkenden bozulmasın:) biraz daha pahalı olsun ama yıllarca gitsin :))

CAnım hoşbulduk
Benim Tatil planlandığından daha kısa oldu ama yinede herşeye rağmen iyi geldi. Bu sene çok şükür ıstakoza dönmedim. Geçen sene hamileliğin 7.ci ayındayken doktorumdan yalvar yakar izin alıp denize gitmiştim. Alt tarafı günü birlik Rivaya gitmiştim ama aynı gün ıstakoza dönüp ertesi gün aman doktor yandım doktor demiştim.
Bu sefer hem çok kremlendim hemde denizden çıktıkca tshirtle gezdim.
Deniz görmemiş hanzoluktan çıktım yani

Şu Tartı olayı gerçekten de önemliymiş gördüğüm kadarıyla. Fiyatıda uygunmuş baya. Ay başında bende bir tane tartı alayım kendime ama bişey merak ettim Tartıyla birlikte neyin kaç kalori olduğu bir listemi veriliyor yoksa bizmi netten bakıp öğreniyoruz.

Semirannn güzelim bence fark etmişlerdir de bazı insanların yüreği götürmez kız zayıflamışsın demeye
Hem fark etmesinler boşver sende istediğin kiloya düştüğünde fark ederlerse aaaaa ne zayıflaması ben oldum olası dal gibiydim sizin gözler bozulmuş dersin
Zaten pıstık gibisin dahada pıstık olursun kesin:82:

Bayanlar ,mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum bu aralar ama hiç kimsenin örnek menü yazdığını görmedim.Acaba arada bir yazsanız,biz de örnek alsak ?

tartıyorsun porsiyonunu sen öğreniyorsun kalorisini cnm bak ekmekte mesela bazı ekmek dilimleri büyük tartıp gr göre yersen sonuç iyi yoksa fazla ekmek yemiş olursun o da fazla kalori almana sebep olur cnm cım aman kimsenin demesine gerek yokta dedim işte ben görüyorum ya tartıda kendimde fark ediyorum kimin nasıl söylediğini cnm merak etme istemeyenler hemen diyo yüzden zayıflamışsın vücuduna pek daha değmemiş ben de heeee dedim sırf yüzümde zaten gıdımda 19 kilo vardı o gitti dedim daha vücudum da 300 kilo var ee gıdım 19 kilo olunca vücutta 300 olması normal değil mii

Bayanlar ,mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum bu aralar ama hiç kimsenin örnek menü yazdığını görmedim.Acaba arada bir yazsanız,biz de örnek alsak ?

ben yazayım başlarda yazıyordum ne bilim artık herkes hemen hemen biliyor diye yazmadım ihmal etmişim cnm
sabah: 2 bardak ılık su fiks benim kesinnn yanii
2 dilim tahıllı ya da kepek ekmeği
1 dilim peynir
bazen 1 haşlanmış yumurta veya 5 zeytin yiyorum dönüşümlü
domates salatalık
ara yok geç kalkıyorum
öğle: 5 6 kaşık nesfit yiyorum veya
1 kase (ortalam 1 kepçe) çorba
6 kaşık sebze yemeği bugün pırasa var kış yemeği
1 dilim ekmek
ara: meyve yiyeceğim
akşam: nohut yemeği salata 1 dilim ekmek
içebilirsim 3 litre su ama o kadar çok karnım ağrıyor ki su içemiyorum
gece de misafir gelecek ben sadece çay içeceğim yanında diyet bisküvi yerim 2 tane menüm bu inş şimdilik bozmadım bozmam da birazdan da yürüyüşe gideceğim onu da sora yazarım

:) tabii ki paylaşalım
bu arada hoşgeldiniz sizede başarılar diliyorum bu yolda(sağlıklı beslenme yolumda)

bugünkü menüm bitmeden paylaşmak istemiyorum onun için pazartesiyi yaziim şimdi

Kahvaltı (10.30)
1 yumurta
ezine peyniri (fazla olmamak kaydıyla göz kararı) (ezineden şaşamıyorum peynir hayatımda çok önemli:) )
1 domates
2 küçük salatalık
2 dilim kepekli ekmek

ara(12.30)
150 ml süt
50 gr corn flakes

öğle yemeği (14.30)
2 akçaabat köfte
3 kaşık makarna
1 dilim kepekli ekmek
2 küçük salatalık
4 tatlı kaşığı yoğurt

ara (16.30)
1 elma
3 fındık

akşam yemeği (19.00)
1 tabak dolusu kabak yemeği(patlıcanlı-domatesli,-biberli-soğanlı-az salçalı-zeytinyağlı)
1 kaşık makarna
6 tatlı kaşığı yoğurt
1 salatalık

gece yatmadan 2 saat önce meyve veya süt var ama canım istemnedi su içmekten şişmiştim çünkü:)

menülerim genelde buna benzer değişiyor.
bu benden herkesinkini şöööyle bi incelersin hayatım kolay gelsin

Hoşbuldum:80: Aslında önceden de uğramıştım ,sonra uğrayamaz oldum.Hem internete çok girmeye fırsatım olmadı hem de bazı kötü olaylar yaşayınca diyet olayı uçtu gitti.

Şimdi tekrar azmettim,başlarda istikrarı sağlayabilirsem devamı gelir sanırım :) Teşekkürler menü için...Size de kolay gelsin :) Ayrıca çok düzenli gidiyorsunuz sanırım,hayran kaldım.

Teşekkürleer :) Özellikle akşam yemeği olarak ne yiyebilirim acaba diye düşündüğüm için menüleri istedim.Bir de siz yemeklere hiç yağ koymuyor musunuz?Yoksa az da olsa koyuyor musunuz gerekenlere?

Bana kalsa hiç koymamayı düşünüyorum ama annem azıcık koyduruyor da

Son düzenleme:

Süpersin valla güzelim gereken cevabı vermek lazım bazılarına. Benim moralimi bozmak için kilomu aldın diyenlere yok kız sen bu ara kilo aldın ya herkesi kendin gibi görüyorsun diyorum. Bazılarınada kız dur bi sen bana bir dikkatli baksana dedikten sonra kız senin gözlerin mi kayıyor diyorum hele birde pipirik biriyse cidden inanıyor
Dengesiz mi ararsın hepsi benim cevremde zaten kendimi dengesiz mıknatızı ilan ettim bir ara.
Kızım okula başladığı sene kime selam verdiysem arıza cıktı. Hele bir tane azeri vardı 2 kilo aldı diye intiharı düşünüyordu ki hatun 50 kiloydu
Hala yaşadığına göre 48ize düştü herhalde

MErhaba hanımlar nasılsınız

Cuma günü ayrıca belırtıcem ama sımdıden söyleyeyım kılom 94 şu anda. Sayfa hep acık ama yazamıyorum yoğunluktan, elimden geldiğince son sayfaları okumaya calısıyorum

29 temmuzda atatıle cıkıcam ben de, normalde 16 temmuzda hasta olmam gerekıyordu ama pcos tan mı yoksa hva degısımınden mı bılmıyorum hala olmadım, bacagımda kan topurcukları cıktı hasta olamadıgım cıın, olur ya tatılede hasta olursam dıye cok korkuyorum. annem kullanıyodu ama ben öle tampon felan da kullanamıyorum beceremıyorum, acaba adet söktürücü bir ilaç var mı? Eczaneye sordum ama pıyasadna kaldırıldu dedi

Son düzenleme:

süpersin süper :) bayıldım verdiğin cevaba :)
nasıl belli değil diyorlar hayret kesin fesatlıklarından. hayır yani sağlıksız zayıflasan tmm sadece yüzden giderdi ama sen dikkatlisin bu konuda fotoğraflardan bile çok belli

ben koyuyorum ama zeytin yağından şaşmıyorum eşim kokusundan rahatsız oluyormuş ve bazı sebzeleride seçtiği için ona ayrı kızıma ve bana ayrı yemekler yapıyorum ben:) bizim yemeğimize yemeğin bolluğuna göre yağ koyuyorum. genelde 1-2 çorba kaşığını geçmiyorum ama
hiç yağsız yaparsan kabızlık yapar. bunuda burdaki hanımlardan öğrendim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…