Edwina ben kullaniyorum. Kesinlikle alinmali, her evde olmali, insan tarttikca kendine oha diyor.. Yani alsam kucagima alip yedigim miktar kirazin 5 porsiyon ettigini anlayinca ben demistim....
Bendeki sinbo, ucuzcana bisey. Ama dijital olsun.
Ornegin bir orta boy patates 90 gram geliyor ve 1 dilim ekmege tekabul ediyor. Ama insan gozkarari cok yaniliyor. Mesela benim mahalle firinindan aldigim kocaman bir tam bugday ekmegi vardi...1-2 dilim yiyordum. anam bir tarttim, 1 dilimi 70 gram ediyor... 3 dilim yani... Gercekten de tikiz ve yogundu. ama ben onun tam bugday oldugu icin tok tuttugunu sanirken meger gunde 1 kilo ekmek yiyomusum.....
Ozetle al bir terazi, kendine sasacaksin...
günaydın kalori hesabı yaparak zayıflayan arkadaşların paylaşımlarını okudum bizdemi yapsak ne dersiniz cevap bekliyorum katılan varmı
kaç yaşında canım kızın senin niki görünce hep aklıma 22 23 yaşlarında bekar kız geliyo unutuyorum evli olduğunu bide kızın varmış bak:)
Banucum hoşgeldin canım yokluğun farkedildi valla özledimm şen muhabbetini bu arada iyi tarafından düşün bak ne güzel kilo vermissin bir otele gitsen veremezdin:)
Saricivciv ben 17 yasimdan beri tampon kullaniyorum. Yurtdisinda adaptorlu olanlar var, ilk kullanimlarda, yerlestirmeyi cok kolaylastiriyor. Burada yok onlardan tek marka var. Tavsiyem en ince olanlardan alip denemeye baslamandir.
Bir kalem pil boyunda, takmasi alisana kadar biraz zor gelebilir. 4-6 satte bir cikarip yenisini takman gerekiyor. İpi hafifce cektirip bakarsin kolayca geliyorsa dolmus demektir, 4 saatten once de cikarabilirsin. Cektirdiginde saglam duruyorsa beklersin. Gece takilmasi tavsiye edilmiyor. Doldugu zaman kalin piller kadar oluyor. Aynisi tekrar kullanilamaz, goreceksin zaten, cikarildiktan sonra da yeniden takilamaz. Bir kutudan, sectigin kaliliga bagli olarak 20-25 tane cikiyor, gunde ortalama 3 tane kullaniyorsun....
Dogru taktiysan hicbir sey hissetmiyorsun. Ama biraz disarda birakirsan ucu canini yakiyor ve bu sekilde denize girmen dogru olmaz cunku disardan deniz suyu emer. O nedenle tamponu cekinmeden itebildigin kadar it.
Not denize girerken disarda kalan ipin mayodan cikip cikmadigini kontrol et... Rezil olmayasin :)
Kizlar benim sol gozu de goz tembelligi var. Esim her zaman annemlere kizmistir bu konuda, beni 6 yasima kadar goz doktoruna goturup tedavi ettirmemisler, 6 yastan sonra da tedavisi yoktu.
Dun esim kendisindeki bir goz alerjisi icin hastaneye gitti, heyecanla beni aradi, tembellik icin bir tedavi yontemi cikmis,hemen git diyor..
Neyse bugune randevu aldim oglen gidicem. Eve de egzersiz odev veriyormus, hergun 45 dakika... Yuzumu bile yikayacak vaktim yokken nasil goz egzersizi yapicam? Ama umarim tedavisi vardir. Ben de heyecanliyim..
evet fındıkzade güzelmiş ama bakırköy pazarı da kadıköy deki salı pazarı da süper
ortimmm gün içinde meyveyi çok kaçırdım da ondan yemedimfındık flan yedim kekin yanına yani hacimde küçük pahada büyük şeylerle geçirdim akşamı
fadime; önüme ne gelirse gelsin az yemeye çalışıyorum haftada 4 gün de 30-40 dk spor yapmaya çalışıyorum bu kadar.
kızlar ya aslında belli bi zaman sonra diyette ölçüye flan bile gerek yok mide alışınca dur diyeceğin noktayı çok iyi ayarlayabiliyorsun zaten. o noktanın bi ötesinde yersen rahatsızlık veriyor çünkü. işte bu durumu çok seviyorum çünkü ne yersen ye kendin için uygun olan miktarı ayarlayabiliyorsun.
yerim bünyemi yaaa...
Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Haretinize dayanamadım erken geldim
Ne tatildi ama yaa dayanamadık erken kaçtıkMuzaffer Kuşanın kampına kurban olayım ben be, adam en azından tok tutsun diye hap veriyor emicemde oda yok
4.cü alınıp küsmesinler diye karı koca bir numara çektik tam oskarlıktık özellikle de ben
Valla tartılmadım ama kilo almadığıma yemin bile edebilirim hatta kesin vermişimdir
4 Gün girdiğimiz deniz yanımıza kar kaldı. Az da olsa resim çekilebildik biraz kendime geleyimde akşam eklerim onlarıda.
Şimdi biraz geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş ne gibi güzel haberler var.
Sizleriii çoooook özlemişim valla yaaaaa
Ohhhh evim evim güzel evim
Bir daha akraba yanında tatilmi allah korusun
Seneye varsa durumum gider istanbula yakın bir yerlerde otelde tatil yaparım en azından karnım doyar
Küçük kızım bile zayıfladı valla
Selaaaamm herkese :) Bende sonunda döndüm tatilden :) çok güzeldi. İlk kez bodrumu ve marmarisi gördüm. Marmarisin suan yasadıgım sehir antalyadan hiç bir farkı yok. Kısacası orayı begenmedim. Ama bodrummmmm ahhh bodrumm :) o ne güzel yerdi öyle!! O ne koylar öyle! O nasıl bir deniz öyle!!! O nasıl bir çarşı öyle :):):) Kocalarımız bosayacaktı nerdeyse her incikçi boncukcuya girdiğimizde kavga ettik arkadasımla :) ama süperdi yaaaa! Kilo durumuma gelince :) döndüğüm gün diyetisyen kontrolüm vardı bir kilo vermişim şuanda 91.7 yim. tatilde biraz kacırdım dogal olarak :) cok lezzetli yemekler yedim ama gercekten :) bu işi gittikçe sevmeye baslıyorum ben haftada bir gün dolu dolu kacamak yapmama ragmen gercekten en az 700 gr vererek bile gitsem bir senede tam istediğim gibi olabilirim :) yavas yavas ve arada kacamaklarla olunca bence daha iyi oluyor en azından kasılmıyorum sıkmıyorum. cunku bıkmak ve bir anda eeeeee yeter demek istemiyorum!!! Hepinizi cok özledim :) sürekli arkadasıma sizleri anlattım :) cok merak etti o da sizleri :)
adet sancısına papatya cayıda cok iyi gelir. ilaç alabiliyorsanda en iyi agrı kesici en azından kanı kesmeyen cataflam var. Tavsiye ederim Mutlucum...
Hepinizi kocaman öpüyorum :) dün cok yogundum giremedim. ama bişeyler okudum yinede. Tek beceremediğim en azından böyle ara vermek zorunda kaldıgımda siteye bana yazılan cevapları süzemiyorum. Böyle bir sistem varsa bana anlatırsanız cok sevinirim. yoksa bu kadar sayfayı okuyacagım diye işten atılacagım yakında
Edwina ben kullaniyorum. Kesinlikle alinmali, her evde olmali, insan tarttikca kendine oha diyor.. Yani alsam kucagima alip yedigim miktar kirazin 5 porsiyon ettigini anlayinca ben demistim....
Bendeki sinbo, ucuzcana bisey. Ama dijital olsun.
Ornegin bir orta boy patates 90 gram geliyor ve 1 dilim ekmege tekabul ediyor. Ama insan gozkarari cok yaniliyor. Mesela benim mahalle firinindan aldigim kocaman bir tam bugday ekmegi vardi...1-2 dilim yiyordum. anam bir tarttim, 1 dilimi 70 gram ediyor... 3 dilim yani... Gercekten de tikiz ve yogundu. ama ben onun tam bugday oldugu icin tok tuttugunu sanirken meger gunde 1 kilo ekmek yiyomusum.....
Ozetle al bir terazi, kendine sasacaksin...
merhabalr ben geldim nasılsınızz kızlarrrr..
tatilcilerrr hg niz hanımlarr moraller güzele benziyorr iyi yaptınızz
mutlu benim bugün 3. gün hala ağrıyorr inan bitti bittiyor ama ağrı hala devam ben kurtulamayacağım artık onla dost oldum napayımmm
ben mutfak tartısı kullananlardanım sinbonun 2 ay oldu alalı diyetisyenim mutlaka almalısın dedi evet her evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum sağlıklı beslenen birileri varsa tabikiiiben çok memnunum dijital fiyatı da sanırım 30 tl di bişiler daha aldım taksitle yanında almıştım unuttum pek balık hafızalıyımdır bu arada ben de kiloya takılıyorum artık nedense 91 90 yapamadım dikkat de ediyorum gerçi su içemedim bu hafta karın ağrısı su içirmiyor heçççç spor da yapamadım regli derken kaldımmmm kaldımmmm niseee geçecektir sanırım ama seviyorum kilolarımı bu arada pek ole aman aman nasıl zayıflamışsın diyen olmadı gızlar beeeee merzifonlular anlamadııııı sayıfladığımıııı oyyyy oyyyyy hihiiih ben anlıyorum ya analamayan anlamasınnnnn diye kendimi avutuyorummmmm oleyyyyyyyy
CAnım hoşbulduk
Benim Tatil planlandığından daha kısa oldu ama yinede herşeye rağmen iyi geldi. Bu sene çok şükür ıstakoza dönmedim. Geçen sene hamileliğin 7.ci ayındayken doktorumdan yalvar yakar izin alıp denize gitmiştim. Alt tarafı günü birlik Rivaya gitmiştim ama aynı gün ıstakoza dönüp ertesi gün aman doktor yandım doktor demiştim.
Bu sefer hem çok kremlendim hemde denizden çıktıkca tshirtle gezdim.
Deniz görmemiş hanzoluktan çıktım yani
Şu Tartı olayı gerçekten de önemliymiş gördüğüm kadarıyla. Fiyatıda uygunmuş baya. Ay başında bende bir tane tartı alayım kendime ama bişey merak ettim Tartıyla birlikte neyin kaç kalori olduğu bir listemi veriliyor yoksa bizmi netten bakıp öğreniyoruz.
Semirannn güzelim bence fark etmişlerdir de bazı insanların yüreği götürmez kız zayıflamışsın demeye
Hem fark etmesinler boşver sende istediğin kiloya düştüğünde fark ederlerse aaaaa ne zayıflaması ben oldum olası dal gibiydim sizin gözler bozulmuş dersin
Zaten pıstık gibisin dahada pıstık olursun kesin:82:
Bayanlar ,mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum bu aralar ama hiç kimsenin örnek menü yazdığını görmedim.Acaba arada bir yazsanız,biz de örnek alsak ?
Bayanlar ,mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum bu aralar ama hiç kimsenin örnek menü yazdığını görmedim.Acaba arada bir yazsanız,biz de örnek alsak ?
:) tabii ki paylaşalım
bu arada hoşgeldiniz sizede başarılar diliyorum bu yolda(sağlıklı beslenme yolumda)
bugünkü menüm bitmeden paylaşmak istemiyorum onun için pazartesiyi yaziim şimdi
Kahvaltı (10.30)
1 yumurta
ezine peyniri (fazla olmamak kaydıyla göz kararı) (ezineden şaşamıyorum peynir hayatımda çok önemli:) )
1 domates
2 küçük salatalık
2 dilim kepekli ekmek
ara(12.30)
150 ml süt
50 gr corn flakes
öğle yemeği (14.30)
2 akçaabat köfte
3 kaşık makarna
1 dilim kepekli ekmek
2 küçük salatalık
4 tatlı kaşığı yoğurt
ara (16.30)
1 elma
3 fındık
akşam yemeği (19.00)
1 tabak dolusu kabak yemeği(patlıcanlı-domatesli,-biberli-soğanlı-az salçalı-zeytinyağlı)
1 kaşık makarna
6 tatlı kaşığı yoğurt
1 salatalık
gece yatmadan 2 saat önce meyve veya süt var ama canım istemnedi su içmekten şişmiştim çünkü:)
menülerim genelde buna benzer değişiyor.
bu benden herkesinkini şöööyle bi incelersin hayatım kolay gelsin
ben yazayım başlarda yazıyordum ne bilim artık herkes hemen hemen biliyor diye yazmadım ihmal etmişim cnm
sabah: 2 bardak ılık su fiks benim kesinnn yanii
2 dilim tahıllı ya da kepek ekmeği
1 dilim peynir
bazen 1 haşlanmış yumurta veya 5 zeytin yiyorum dönüşümlü
domates salatalık
ara yok geç kalkıyorum
öğle: 5 6 kaşık nesfit yiyorum veya
1 kase (ortalam 1 kepçe) çorba
6 kaşık sebze yemeği bugün pırasa var kış yemeği
1 dilim ekmek
ara: meyve yiyeceğim
akşam: nohut yemeği salata 1 dilim ekmek
içebilirsim 3 litre su ama o kadar çok karnım ağrıyor ki su içemiyorum
gece de misafir gelecek ben sadece çay içeceğim yanında diyet bisküvi yerim 2 tane menüm bu inş şimdilik bozmadım bozmam da birazdan da yürüyüşe gideceğim onu da sora yazarım
tartıyorsun porsiyonunu sen öğreniyorsun kalorisini cnm bak ekmekte mesela bazı ekmek dilimleri büyük tartıp gr göre yersen sonuç iyi yoksa fazla ekmek yemiş olursun o da fazla kalori almana sebep olur cnm cım aman kimsenin demesine gerek yokta dedim işte ben görüyorum ya tartıda kendimde fark ediyorum kimin nasıl söylediğini cnm merak etme istemeyenler hemen diyo yüzden zayıflamışsın vücuduna pek daha değmemiş ben de heeee dedim sırf yüzümde zaten gıdımda 19 kilo vardı o gitti dedim daha vücudum da 300 kilo var ee gıdım 19 kilo olunca vücutta 300 olması normal değil mii
Süpersin valla güzelim gereken cevabı vermek lazım bazılarına. Benim moralimi bozmak için kilomu aldın diyenlere yok kız sen bu ara kilo aldın ya herkesi kendin gibi görüyorsun diyorum. Bazılarınada kız dur bi sen bana bir dikkatli baksana dedikten sonra kız senin gözlerin mi kayıyor diyorum hele birde pipirik biriyse cidden inanıyor
Dengesiz mi ararsın hepsi benim cevremde zaten kendimi dengesiz mıknatızı ilan ettim bir ara.
Kızım okula başladığı sene kime selam verdiysem arıza cıktı. Hele bir tane azeri vardı 2 kilo aldı diye intiharı düşünüyordu ki hatun 50 kiloydu
Hala yaşadığına göre 48ize düştü herhalde
tartıyorsun porsiyonunu sen öğreniyorsun kalorisini cnm bak ekmekte mesela bazı ekmek dilimleri büyük tartıp gr göre yersen sonuç iyi yoksa fazla ekmek yemiş olursun o da fazla kalori almana sebep olur cnm cım aman kimsenin demesine gerek yokta dedim işte ben görüyorum ya tartıda kendimde fark ediyorum kimin nasıl söylediğini cnm merak etme istemeyenler hemen diyo yüzden zayıflamışsın vücuduna pek daha değmemiş ben de heeee dedim sırf yüzümde zaten gıdımda 19 kilo vardı o gitti dedim daha vücudum da 300 kilo var ee gıdım 19 kilo olunca vücutta 300 olması normal değil mii
Hoşbuldum:80: Aslında önceden de uğramıştım ,sonra uğrayamaz oldum.Hem internete çok girmeye fırsatım olmadı hem de bazı kötü olaylar yaşayınca diyet olayı uçtu gitti.
Şimdi tekrar azmettim,başlarda istikrarı sağlayabilirsem devamı gelir sanırım :) Teşekkürler menü için...
Teşekkürleer :) Özellikle akşam yemeği olarak ne yiyebilirim acaba diye düşündüğüm için menüleri istedim.Bir de siz yemeklere hiç yağ koymuyor musunuz?Yoksa az da olsa koyuyor musunuz gerekenlere?
Bana kalsa hiç koymamayı düşünüyorum ama annem azıcık koyduruyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?