Hoşbuldum:80: Aslında önceden de uğramıştım ,sonra uğrayamaz oldum.Hem internete çok girmeye fırsatım olmadı hem de bazı kötü olaylar yaşayınca diyet olayı uçtu gitti.
Şimdi tekrar azmettim,başlarda istikrarı sağlayabilirsem devamı gelir sanırım :) Teşekkürler menü için...Size de kolay gelsin :) Ayrıca çok düzenli gidiyorsunuz sanırım,hayran kaldım.
Teşekkürleer :) Özellikle akşam yemeği olarak ne yiyebilirim acaba diye düşündüğüm için menüleri istedim.Bir de siz yemeklere hiç yağ koymuyor musunuz?Yoksa az da olsa koyuyor musunuz gerekenlere?
Bana kalsa hiç koymamayı düşünüyorum ama annem azıcık koyduruyor da
MErhaba hanımlar nasılsınız
Cuma günü ayrıca belırtıcem ama sımdıden söyleyeyım kılom 94 şu anda. Sayfa hep acık ama yazamıyorum yoğunluktan, elimden geldiğince son sayfaları okumaya calısıyorum
29 temmuzda atatıle cıkıcam ben de, normalde 16 temmuzda hasta olmam gerekıyordu ama pcos tan mı yoksa hva degısımınden mı bılmıyorum hala olmadım, bacagımda kan topurcukları cıktı hasta olamadıgım cıın, olur ya tatılede hasta olursam dıye cok korkuyorum. annem kullanıyodu ama ben öle tampon felan da kullanamıyorum beceremıyorum, acaba adet söktürücü bir ilaç var mı? Eczaneye sordum ama pıyasadna kaldırıldu dedi
Bence de azda olsa yağ koymak gerekiyor yoksa iyice kabızlık yaşanır. En azından bende öyle olmuştu bir kaç gün yağsız yaptığımda yemekleri. TVdeki doktorlrında çoğu kişi başına 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ekleyin yemeklere diyorlar. Vucudumuzun sonuçta yağa da ihtiyacı var tabi abartmamak kaydıyla.
ben koyuyorum ama zeytin yağından şaşmıyorumeşim kokusundan rahatsız oluyormuş ve bazı sebzeleride seçtiği için ona ayrı kızıma ve bana ayrı yemekler yapıyorum ben:) bizim yemeğimize yemeğin bolluğuna göre yağ koyuyorum. genelde 1-2 çorba kaşığını geçmiyorum ama
hiç yağsız yaparsan kabızlık yapar. bunuda burdaki hanımlardan öğrendim bu arada
ayy ne güzel gencecik anne heeyaş konusunda yanılmamışım o zaman:) kızım bugün 28 aylık olduuu:) 2 yaşını 4 ay geçti:) tuvalet eğitimi vermem gerekiyor ama kızımı yokluyorum henüz korkuyor:) ne zaman hazır hissederse ozaman yapıcam yoksa kötü etkilenir
23-24 yaşında çıtır bir anneyim canııımmm bekar sayılırımhahahahaaa sarı civcivim diye kızıma hitaben bu nicki aldım:) daha doğrusu eşim bu nicki seçti:)
@BANU
geçmiş olsun inşaAllah kötü bişey yoktur.
@DERİN
şimdi ben bu tamponla çıkıp bi kafede otursam da oturduğum yeri batırmam yani:)
saol hayatım yaa bakiim hava bugün esiyo biraz hafta sonu bakarım artık
banucum valla çoktatlısın yaaa nerden buluyosun bu lafları valla senden iyi şovmen olurdu cem yılmaz beyaz felan haltederdi yanındaValla bende çok özledim sizleri. Hesapta akşamları kuzenin vınn'ından girecektim nete ama ne tesadüfffffffdür ki 3 aylık vınnı aldığını söyleyen kuzenin vınnı benim geldiğim gün kapanmış ben döndüş yoluna çıkınca açıldı
Anam cimriliğin ...okunu çıkarmak buna derler herhalde. Eşim seneye gider bi pansiyonda kalırım yinede onlara gitmem diyor. Neyse ben bari para biriktirmeye başliyayım ancak birikirhallederiz kadirle evli olunca böyle oluyor. İnşallah cuma günü Antalya çıkarmamızın faydalarını görürüm.
Tek iyi yanı işte her gün 30 dakka yürüyüş + 120 dakka yüzme
Bu güne kadar 4 günde toplam
600 Dakika spor yapmış oldum. İnşallah şu iki günde az da olsa spor yapabilirimde tartıda eksilerini görürüm
Hoşbuldum:80: Aslında önceden de uğramıştım ,sonra uğrayamaz oldum.Hem internete çok girmeye fırsatım olmadı hem de bazı kötü olaylar yaşayınca diyet olayı uçtu gitti.
Şimdi tekrar azmettim,başlarda istikrarı sağlayabilirsem devamı gelir sanırım :) Teşekkürler menü için...Size de kolay gelsin :) Ayrıca çok düzenli gidiyorsunuz sanırım,hayran kaldım.
Teşekkürleer :) Özellikle akşam yemeği olarak ne yiyebilirim acaba diye düşündüğüm için menüleri istedim.Bir de siz yemeklere hiç yağ koymuyor musunuz?Yoksa az da olsa koyuyor musunuz gerekenlere?
Bana kalsa hiç koymamayı düşünüyorum ama annem azıcık koyduruyor da
tamponu neden kullanamıyorsun?
ne gibi bir sıkıntı verdi sana?
banu ve yotsuz hoşgeldiniiiiiiiiz
banu ve yotsuz hosgeldiniz
17 yaşından beri kullandığına göre çok çok rahat demektiryoksa kullanmazdın elbetteki o zaman bunu ped yerine de kullanabilirim yani diimi ben pedden nefret ediyorum eğer bi zararı yoksa süper valla tertemiz:)
eh günde 3 de gayet normal dolmasına göre kolay çıkıyor yani. eğer dolduysa rahat dolmadıysa zor çıkıyor yanlış anlamadıysamtmm iyice içeri tip sadece ipini dışarıda bırakırsam rahat ederim bu da tamam:)
ip mayomdan çımaz:) ben tesettürlü yüzücü mayosu giyiniyorumama yine de uyarın için saol
şimdi akşama eşime bi kutu sipariş veriim ya da şimdi ince kalın filan dedin kendim seçiim en iyisi
saol
geçmiş olsun inşaAllah seni zorlamiicak bi tedavi sürecinden sonra istediğin vuslata ulaşırsın
kadıköydeki salı pazarı gerçekten harika bende istanbululara tavsiye ederim
pazarları pek sevmem, gitmem de ama kadıköy salı pazarı gerçekten çok hoşuma gidiyo ne kadar kalabalık ve culcumur olsada:))
30 kilo vermişsin süpersin yaaa ye bünyeni kız ye valla haketti senin bünyen bunu:))
hoşgeldin cecocuk banuinan topikteki sessizlikten belli oluyordu gittiğin iyi artık topik hiç boş kalmiicak
hoşgeldin tatlım tekrar ne güzel işte şükret adama sana kilo aldırmadan tatil yaptırmış:))
hoşgeldin yotsuz. bak ne güzel sende kilo almadan dönmüşsün tatilinden BRAVO size BRAVO maşaAllah
şu cataflamdan evde olucaktı bitane içiiiim saol hayatım
hadi yaa demek okadar farkediyo :-O
hemen bitane ediniim bende ozaman. sinbonun fiyatı uygun tmm ama dayanıklımı peki önerirmisin? şimdi uygun diye onu alıpta erkenden bozulmasın:) biraz daha pahalı olsun ama yıllarca gitsin :))
Merhaba
bir kez kullandım a aoturuken rahatsız oldum ve sureklı acaba mayona gectımı bısey dıye endıse ıcındeydım
meraba kızlar benide diyet grubuna alırmısınız :95::95::95::95:
Geçmiş olsun canım bendede var elini burnuna götürüyosun 15 kere falan birde şimdi makina çıkmış 1 ay hergün gidiyorsunma devlet karşılamıyor fiyatıda pahalı.Kizlar benim sol gozu de goz tembelligi var. Esim her zaman annemlere kizmistir bu konuda, beni 6 yasima kadar goz doktoruna goturup tedavi ettirmemisler, 6 yastan sonra da tedavisi yoktu.
Dun esim kendisindeki bir goz alerjisi icin hastaneye gitti, heyecanla beni aradi, tembellik icin bir tedavi yontemi cikmis,hemen git diyor..
Neyse bugune randevu aldim oglen gidicem. Eve de egzersiz odev veriyormus, hergun 45 dakika... Yuzumu bile yikayacak vaktim yokken nasil goz egzersizi yapicam? Ama umarim tedavisi vardir. Ben de heyecanliyim..
Geçmiş olsun canım bendede var elini burnuna götürüyosun 15 kere falan birde şimdi makina çıkmış 1 ay hergün gidiyorsunma devlet karşılamıyor fiyatıda pahalı.
tartıyorsun porsiyonunu sen öğreniyorsun kalorisini cnm bak ekmekte mesela bazı ekmek dilimleri büyük tartıp gr göre yersen sonuç iyi yoksa fazla ekmek yemiş olursun o da fazla kalori almana sebep olur cnm cım aman kimsenin demesine gerek yokta dedim işte ben görüyorum ya tartıda kendimde fark ediyorum kimin nasıl söylediğini cnm merak etme istemeyenler hemen diyo yüzden zayıflamışsın vücuduna pek daha değmemiş ben de heeee dedim sırf yüzümde zaten gıdımda 19 kilo vardı o gitti dedim daha vücudum da 300 kilo var ee gıdım 19 kilo olunca vücutta 300 olması normal değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?