Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçıyorum kızlar nesfitimi yeyim sorada az markete gideceğim yürüyeceğimmm öptm sizleriii görüşürüzzz

Bence de azda olsa yağ koymak gerekiyor yoksa iyice kabızlık yaşanır. En azından bende öyle olmuştu bir kaç gün yağsız yaptığımda yemekleri. TVdeki doktorlrında çoğu kişi başına 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ekleyin yemeklere diyorlar. Vucudumuzun sonuçta yağa da ihtiyacı var tabi abartmamak kaydıyla.

tamponu neden kullanamıyorsun?
ne gibi bir sıkıntı verdi sana?

Sağ olun bayanlar :)

Zeytinyağının kokusu yemeğine göre cidden çekilmez hal alabiliyor bence de ama Ege yada Akdeniz'liyseniz size normal geliyordur belki :)

ayy ne güzel gencecik anne heeyaş konusunda yanılmamışım o zaman
banucum valla çoktatlısın yaaa nerden buluyosun bu lafları valla senden iyi şovmen olurdu cem yılmaz beyaz felan haltederdi yanında

bende azda olsa koyuyorum yemeklere yağsız yemekte yenmez yani

sarcivcivim hiçbirşey olmaz merak etme çok rahat edeceksin, ben normalde adetliyken gitmem ama pazara denk gelirse yada misafirim olupta gitmem gerektiğinde kullanıyorum çok rahat ..

sabh 10 30da denizdeydik okadar güzeldiki deniz tertemiz sıcacık, kızımda okadar mutluyduki denizde ben hasta olmasından korktuğum için dönmek zorunda kaldım..
geldiğimiz gibi uyudu..

akşama misafirim gelicek ikram yapmak istemiyorum en iyisi tatlı olarak kesme dondurma alayım onlara bende bir dilim yerim artık ...yemesem iyi olur ama yinede en zararsız ikram dondurma yaz günü sıcakta...

banu ve yotsuz hosgeldiniz

Tekrarrr hoşbuldumm :)

bende de sinbonun var tartısı son derece iyi valla. ben ekmeklerimi bile onda tartıyorum. cok faydası oluyor :)

Merhaba

bir kez kullandım a aoturuken rahatsız oldum ve sureklı acaba mayona gectımı bısey dıye endıse ıcındeydım

Canım senin ilk kez olduğu için tam geriye doğru itememişsindir yada ilk olduğu için huylanmışta olabilirsin. Birkaç senedir tıpa ( Tampona tıpa diyomda ) kullannan biri olarak diyebilirimki inanılmaz güvenli. Şimdiye kadar bir kez olsun değil kıyafetime bişeylerin geçtiğinden endişe etmek, beyaz çamaşırda giysem hiç bir zaman en ufak bir leke bile olmadı.

Tıpamı takarım deniz keyfime bakarım diycen

Pedden daha güvenli olduğuna eminim çünkü yürüdükçe kayma ihtimalı daha yüksek üstelik sıcaklarda daha fazla rahatsız ediyor. Ben Tıpaya alıştığım içinmidir bilmem ama mecbur kalıp bir kaç ay evvel gündüz ped kullanmak zorunda kaldım inan çok rahatsız oldum. Alışmadık şeyde don durmak misali

Geçmiş olsun canım bendede var elini burnuna götürüyosun 15 kere falan birde şimdi makina çıkmış 1 ay hergün gidiyorsunma devlet karşılamıyor fiyatıda pahalı.

Geçmiş olsun canım bendede var elini burnuna götürüyosun 15 kere falan birde şimdi makina çıkmış 1 ay hergün gidiyorsunma devlet karşılamıyor fiyatıda pahalı.

Gittim . Lens aliyorum simdi. Tek gozum 0 digeri 8,9 numaraa!!!!!

Fiyat hakkaten esek oksurten cinsten . ama basliyorum ben lensim gelir gelmez. Evde bir bilgisayar programi kullaniyorsun ve periyodik doktora gidip gelismeye gore lensin degisiyor, kontrol fila... Devlet odemiyor, ozel sigortalar da odemiyor.

Leahcım cnm çok geçmiş olsun ama çok şükür önemli birşey sayılmaz.
Önemli sayılmaz diyorum çünkü erkek kardeşimde ufakken olmuştu doktoru her gün yarım saat sağlıklı olan gözü bir göz bandıyla kapatıp diğerini çalıştır demişti ve inan çok faydasını gördü.
Ki bunu yaklaşık 12 sene evvel doktoru söylemişti. Adaşımında dediği gibi tıp gelişti çok şükür o yüzden en kısa zamanda inşallah göz tembelliğim geçti dediğini de görürüz.

şimdi güzel rakibim,
bu merzifon halkı aaaa semiran hocam sen kilo mu aldın dese ne olacak, biz biliyoruz ne olduğunu. azıcık kurt olmuş insanlarda o fixdir "aaa hastalıktan mı verdin yüzün düşmüş". çok güzel görünüyorsun dese biryerleri düşer çünkü. ayyyyy sinir oldum şimdi. neyse sen olma, 20 daha vermen lazım demekki fark edilmesi için. bizim herdef te o değilmi 70 altını görmek. istelerse suratın sırf kemik desinlerrrrrrrrrrrr

leah,

geçmiş olsun. inşallah istediğin sonucu alırsın ben de bebeğimi götürücem dr. sanırım onda da şaşılık var. pek takılmadım ama varsa bişey net olmak lazım.

Ceco bu goz tembelligi 8-9 yasina kadar tedavi ediliyor, sonra imkansizdi. Simdi yeni bir teknoloji cikmis... Bakalim...inanin hamile oldugum ogrendigim ifadeyle ciktim doktorun yanindan....

Dalokay ilk muayene 2 yasinda yapiliyor canim benim. Ben kendimde var diye kizimi 9 ayliktan itibaren goturdum goz soktoruna. Ama en erken 2 yas imis...

Su anda borme kabiliyeti sol gozumde yuzde yirmi imis..korum resmen. Ama gedaviden sonra 70 ve 80 gibi gorme bekleniyormus... İnsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…