cnm çok geçmiş olsun teknoloji ilerledikçe insanın aklına bile gelmeyecek gelişmeler olmuş ne güzel değil mii düzelecek gözün sevindimmmGittim . Lens aliyorum simdi. Tek gozum 0 digeri 8,9 numaraa!!!!!
Fiyat hakkaten esek oksurten cinsten . ama basliyorum ben lensim gelir gelmez. Evde bir bilgisayar programi kullaniyorsun ve periyodik doktora gidip gelismeye gore lensin degisiyor, kontrol fila... Devlet odemiyor, ozel sigortalar da odemiyor.
sorma ben de sinir oldum ama hemen anlaşılıyor kişilerin ne diyeceğini 35 yılımı verdiğim için arkadaşlarıma akrabalarıma az çok biliyorum kötü niyetliyi iyi niyetliyi amannn olsun herkes kendi değeri kadar konuşuyor evet hedefim 70 altını görmek güzel ilerliyoruz inş hepsi bitecek gelecek yazaaaa millet ne dersee desinnnnnnnnn ben veriyorummmmmşimdi güzel rakibim,
bu merzifon halkı aaaa semiran hocam sen kilo mu aldın dese ne olacak, biz biliyoruz ne olduğunu. azıcık kurt olmuş insanlarda o fixdir "aaa hastalıktan mı verdin yüzün düşmüş". çok güzel görünüyorsun dese biryerleri düşer çünkü. ayyyyy sinir oldum şimdi. neyse sen olma, 20 daha vermen lazım demekki fark edilmesi için.bizim herdef te o değilmi 70 altını görmek. istelerse suratın sırf kemik desinlerrrrrrrrrrrr
Su anda borme kabiliyeti sol gozumde yuzde yirmi imis..korum resmen. Ama gedaviden sonra 70 ve 80 gibi gorme bekleniyormus... İnsallah..
Bende öğlenden sonra çok az yağ eklediğim bol domates ve biberli menemen yedim
Uzun zamandır yememiştim valla az fazla kaçtı galiba ama ekmek az yedim.
Şimdide dengelemek için bir dilim karpuz yiycem
Tabi bol su içmeyi ihmal etmiyorum
Akşam geç saattede bir koca bardak süt yada bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bugün yorgunluktan alışverişe çıkamadım o yüzden eşimin getirdiklerini değerlendirdim.
Yarın sabah için de
Sabah:
Şekersiz çay
2 KK beyaz peynir ( seviyorummmm )
1 salatalık
1 domates
3 Siyah zeytin
1 Kırmızı biber
Arada az karpuz ( yarım dilim )
Şekersiz nescafe
Öğlende:
1 Kase Çorba ( büyük ihtimalle tarhana )
1 Dilim Ekmek
4 Kaşık Taze fasulye ( zeytinyağlı pişiricem inşallah )
Ara
1 Kase Yoğurt
2 Salatalık
Akşam:
1 Kase Çorba
5 YK Bulgur Pilavı
1 küçük tavuk budu haşlama
az yağlı salata
Gece:
1 porsiyon meyve
1 büyük bardak az yağlı süt ( yanına belki dayanamazsam iki dene pisküvi) Dayanmaya çalışcam tabi
Kızlar sizce bu liste uygunmudur. Bunların haricinde çok çok acıkırsam kuru kayısı yerim bir iki tane tabi.
Bol su içiyorum tabiki. Elimden 1 kiloluk şişem düşmüyor hatta şişeme uzanan elleri kırıyorumbenim o diyorsam benim o hesabı.
Eksik yada fazla fikirlerinizi bekliyorum canlarım
Size zahmet bana eziyet
Bence güzel ,dolu dolu ama kararında bir liste.Yalnız listede hem süt hem yoğurt hem peynir var.Bence onun yerine mesela peynir yerine 1 adet yumurta koysanız daha dengeli olabilir
slm kizlar genc tv de dans zamani diye bisey var sanki spor yapiyor gördünüzmü
Arada tabiki öyle yapmayı düşünüyorum her zaman aynı şeyleri yemek benide sıkıyor zaten ama yinede dikkatinden kaçmayıp bana ilettiğin için çoooooooook teşekkür ederim cnm.
Emzirince insan nereden calsium alacağını şaşırıyor böyle işte
Oo emziriyorsanız durum farklı tabi ki de
Valla ayaklı mandıraya döndüm
Benim küçük civciv ilk doğduğunda sarılık olmuştu o yüzden anne sütünü sağıp verdik mecbur.
O günden beri devamlı makinayla süt sağıyorum
Çocuk tshirtümü kaldırınca anlıyor süt sağıcağımı geçip karşıma yalanıyor süt hazır olana kadar
Memeden vermeyi denediğimde ucunu sıkıyor süt gelince yalıyor ama asla ağzına memeyi almıyor tiksiniyor sıpa
Çok isterdim direk memeden emsin ama ablası kılıklı direk emmedi hiç
Zaten bu saaten sonra bende vermem fena ısırıyor valla koparır olmayan meme ucumu
Haha valla ben henüz böyle şeylere çok uzağım ve ömür boyu da öyle olacagim galibaZor iş ya çocuk büyütmek ,Allah kolaylık versin :)
Bende öğlenden sonra çok az yağ eklediğim bol domates ve biberli menemen yedim
Uzun zamandır yememiştim valla az fazla kaçtı galiba ama ekmek az yedim.
Şimdide dengelemek için bir dilim karpuz yiycem
Tabi bol su içmeyi ihmal etmiyorum
Akşam geç saattede bir koca bardak süt yada bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bugün yorgunluktan alışverişe çıkamadım o yüzden eşimin getirdiklerini değerlendirdim.
Yarın sabah için de
Sabah:
Şekersiz çay
2 KK beyaz peynir ( seviyorummmm )
1 salatalık
1 domates
3 Siyah zeytin
1 Kırmızı biber
Arada az karpuz ( yarım dilim )
Şekersiz nescafe
Öğlende:
1 Kase Çorba ( büyük ihtimalle tarhana )
1 Dilim Ekmek
4 Kaşık Taze fasulye ( zeytinyağlı pişiricem inşallah )
Ara
1 Kase Yoğurt
2 Salatalık
Akşam:
1 Kase Çorba
5 YK Bulgur Pilavı
1 küçük tavuk budu haşlama
az yağlı salata
Gece:
1 porsiyon meyve
1 büyük bardak az yağlı süt ( yanına belki dayanamazsam iki dene pisküvi) Dayanmaya çalışcam tabi
Kızlar sizce bu liste uygunmudur. Bunların haricinde çok çok acıkırsam kuru kayısı yerim bir iki tane tabi.
Bol su içiyorum tabiki. Elimden 1 kiloluk şişem düşmüyor hatta şişeme uzanan elleri kırıyorumbenim o diyorsam benim o hesabı.
Eksik yada fazla fikirlerinizi bekliyorum canlarım
Size zahmet bana eziyet
cnm banucum diyetisyenim önerisi benim değil tam kilonnu göremiyorum ama 110 kilo ile ben başlayınca diyetisyenim sebze yemeklerini 10 veya en az 8 kaşık verdi hala bile 8 kaşığa kadar yiyorum sen öğlenki sebze yemeğini artır biraz istersen ve pilav makarna türü yiyecekleri en fazla 3 kaşık tüket dedi pirinç bulgur farketmez ikisi de pilav dedi bulgur diye fazla yemek yok dedii sen akşamki bulguru az ye 3 kaşık kadar onun yerine büyük bir but baget göğüs ye bence tavsiyem bu şekilde bu arada diyetisyenimin bana listesi bu sen nasıl istersen tabiki de sadece fikir beyan ediyorum
şimdi sana ne desem ki cnm benim listen evet kısmen sağlıksız öğle yemeğin nerde bundan gitti listen ve diyet başlarında ki sanırım başındasın diyetin diyetisyenler ve benim diyetisyenim patatesi asla yedirmiyor bu iki sebze yok çorba yok et yok protein yok sabah akşam gibi bir diyet metobolizma hızın açısından çok sakıncalı bugün doymuş gibi olabilrsin ama 2 3 gün sonra bünyen tamamen alt üst olacak sinyal verecek ben de yasak olan bütün herşeyi yemişsin valla patates mısır diyet düşmanı yiyecekler az yemek ara yememek öğün atlamak bana asla yasak tabiki öneri için bunları yazıyoruzz kimse şunu bunu ye diye kimseye bişi diyemezz diyetisyene giden benim o diyor fakat bunu uygulamak bana değil mi zorla bişi yaptırılamaz kimseye hele de bana ben zorlamara aykırı biriyim tersini yaparım da yine yapmam o yüzden senin isteğin önemli bizimki ufacık bir dost tavsiyesinden ibaret az yemek kaslarının erimesine yol açacaktır bu da vücuduna büyük eziyettir sudan kaybedersin zayıflamazsın en kısa zamanda da vücut bu kaybı artı kilolarla geri alır arkadaş tavsiyeMenü isteğinde bulunan bendim,madem ben de yazayım :)
Sağlıksız bulan çıkabilir ama midemin isteğine göre hareket ediyorum
Sabah
Bir kase kırmızı meyveli nesfit(Süt normaldi,yağsız değildi ama 1 çay bardağı kadar bile değildi)
Ara
Karnımda biraz acıkma hissedince yada öyle olmamasına rağmen 2 saat geçince yedim ,toplam:
4 kayısı,3 adet petibör
Akşam
2 küçük haşlanmış patates(Pul biberli)
1 kase salatamsı karışım (2 sap maydanoz,2 yaprak marul,50 gr kadar konserve mısır;üzerlerine limon sıktım biraz )
Yalnız sabah ve akşam yedikten sonra çok ama çok doydum;hatta akşam bitiremedim patatesimi.Midem mi küçülüyor?
Yarın da fırsatım olursa sağlıklı şeyler almak için alışverişe çıkacağım
Sağ ol canım allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bence.
Bugün televizyonda bir kadını gösterdiler 17 sonra bebek sahibi olmuş hemde 18.nci hamileliğinde
Bütün hamileliklerinde ilk 3 ay çocuklarını düşürmüş ve sıkıntıdan kadın 160 kiloya kadar çıkmış.
Doktorlar acil sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylemiş ve kadın 6 ayda 30 kilo vermiş sonrada tekrar 18.nci kez hamile olduğunu öğrenmiş ve şükür bu kez bebeğini kuçağına alabilmiş.
Haberi izlediğim anda başladım hüngür hüngür ağlamaya.
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda böyle bir mucize nasip etsin tabi okadar bekletmez inşallah.
Bunuda niye anlatıyorum; burada gerçekten yüreği okadar güzel anne adayları varki o güzel mucizeyi belki birkaç senedir bekleyen. Onlara umutlarını yitirmemeleri için yazmak istedim. Güzel Rabbim kullarını böyle birşeyle sınasa dahi sonunda mükafatının bir okadar güzel olduğunu görmeleri içindir.
İnşallah önümüzdeki şu mubarek Ramazan ayında buradaki güzellerdende büyülü bahçe olduklarına dair haberler de alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?