Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlaaaaaaaaaarrrrrrrr
evet bugün yine bi saat totosumu kaldirdim yürüyüse giitim toplamda 90 dk oldu [FONTGeorgia][/FONT]

Son düzenleme:
leah geçmiş olsun
normalde 1 yada 1.5 saat uyuyan kızım 3 saat oldu uyanmıyor ,deniz yormuş onu heraldeki hergün gitsem zor oluyor bebek arabası ile araba kapıda duruyor ama ehliyet yok cesaret yok kullanmak için

birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim
zeytinyağlı taze fasulye
çoban salatası
cacık
ekmek yemeyeceğim çünki denizde kızımın yemediği yarım simitini yedim ekmek hakkım bitmiş oluyor

Hadi ben de paylasiym 2100 kalorilik diyetimi....

Sabah 200 ml sut 80 gr nesfit

Ara 2 seftali ve bir simitin 3/4 u

Oglen tepside kabak muvceri 2 dilim ve bir kase yogurt

Ara 2 seftali 10 findik

Aksam 1 dilim kabak mucveri 3 yumurtadan mantarli omlet ve 1 kk peynir ile 2 dilim ekmek

Ara 1 muz 1 bardak tarcinli sut..

Hepsini bitirdim bile

cnm çok geçmiş olsun teknoloji ilerledikçe insanın aklına bile gelmeyecek gelişmeler olmuş ne güzel değil mii düzelecek gözün sevindimmm
sorma ben de sinir oldum ama hemen anlaşılıyor kişilerin ne diyeceğini 35 yılımı verdiğim için arkadaşlarıma akrabalarıma az çok biliyorum kötü niyetliyi iyi niyetliyi amannn olsun herkes kendi değeri kadar konuşuyor evet hedefim 70 altını görmek güzel ilerliyoruz inş hepsi bitecek gelecek yazaaaa millet ne dersee desinnnnnnnnn ben veriyorummmmm
Su anda borme kabiliyeti sol gozumde yuzde yirmi imis..korum resmen. Ama gedaviden sonra 70 ve 80 gibi gorme bekleniyormus... İnsallah..

cnm benim bak düzelince ne rahat edeceksin çok şükür Allah dr lerimize zihin açıklığı versin eksik etmesin inş

Bende öğlenden sonra çok az yağ eklediğim bol domates ve biberli menemen yedim
Uzun zamandır yememiştim valla az fazla kaçtı galiba ama ekmek az yedim.
Şimdide dengelemek için bir dilim karpuz yiycem

Tabi bol su içmeyi ihmal etmiyorum
Akşam geç saattede bir koca bardak süt yada bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Bugün yorgunluktan alışverişe çıkamadım o yüzden eşimin getirdiklerini değerlendirdim.

Yarın sabah için de

Sabah:
Şekersiz çay
2 KK beyaz peynir ( seviyorummmm )
1 salatalık
1 domates
3 Siyah zeytin
1 Kırmızı biber

Arada az karpuz ( yarım dilim )
Şekersiz nescafe

Öğlende:
1 Kase Çorba ( büyük ihtimalle tarhana )
1 Dilim Ekmek
4 Kaşık Taze fasulye ( zeytinyağlı pişiricem inşallah )

Ara
1 Kase Yoğurt
2 Salatalık

Akşam:
1 Kase Çorba
5 YK Bulgur Pilavı
1 küçük tavuk budu haşlama
az yağlı salata

Gece:
1 porsiyon meyve
1 büyük bardak az yağlı süt ( yanına belki dayanamazsam iki dene pisküvi ) Dayanmaya çalışcam tabi

Kızlar sizce bu liste uygunmudur. Bunların haricinde çok çok acıkırsam kuru kayısı yerim bir iki tane tabi.
Bol su içiyorum tabiki. Elimden 1 kiloluk şişem düşmüyor hatta şişeme uzanan elleri kırıyorum benim o diyorsam benim o hesabı.
Eksik yada fazla fikirlerinizi bekliyorum canlarım
Size zahmet bana eziyet

Menü isteğinde bulunan bendim,madem ben de yazayım :)

Sağlıksız bulan çıkabilir ama midemin isteğine göre hareket ediyorum

Sabah

Bir kase kırmızı meyveli nesfit(Süt normaldi,yağsız değildi ama 1 çay bardağı kadar bile değildi)

Ara

Karnımda biraz acıkma hissedince yada öyle olmamasına rağmen 2 saat geçince yedim ,toplam:

4 kayısı,3 adet petibör

Akşam

2 küçük haşlanmış patates(Pul biberli)
1 kase salatamsı karışım (2 sap maydanoz,2 yaprak marul,50 gr kadar konserve mısır;üzerlerine limon sıktım biraz )

Yalnız sabah ve akşam yedikten sonra çok ama çok doydum;hatta akşam bitiremedim patatesimi.Midem mi küçülüyor?

Yarın da fırsatım olursa sağlıklı şeyler almak için alışverişe çıkacağım

Bence güzel ,dolu dolu ama kararında bir liste.Yalnız listede hem süt hem yoğurt hem peynir var.Bence onun yerine mesela peynir yerine 1 adet yumurta koysanız daha dengeli olabilir

Bence güzel ,dolu dolu ama kararında bir liste.Yalnız listede hem süt hem yoğurt hem peynir var.Bence onun yerine mesela peynir yerine 1 adet yumurta koysanız daha dengeli olabilir

Arada tabiki öyle yapmayı düşünüyorum her zaman aynı şeyleri yemek benide sıkıyor zaten ama yinede dikkatinden kaçmayıp bana ilettiğin için çoooooooook teşekkür ederim cnm.
Emzirince insan nereden calsium alacağını şaşırıyor böyle işte

yuvarladiklarimi yazayim
sabah
3mercimek köftesi
1fincan kahve
3dilim ananas
ara
1iskender kebabi ama ekmeksiz 2kisi yedik
ölen
1yogurt
1sebzeli tonbaligi
ara
1yogurt
aksam
1tabak kiraz
5kaysi

acikirsam ilerki saatlerde yogurt yerim

1saat leslimide yaptimmmm

tatilden dönen arkadaslar hosgeldiniz

slm kizlar genc tv de dans zamani diye bisey var sanki spor yapiyor gördünüzmü

maalesef benim uydu göstermiyor dur netten bakem bari şimdi jeton düştü

Yetişemedim galiba julio iglesias çıktı ben açtığımda onada hiç oynayasım gelmedi oğlu olsa neyse

Son düzenleme:

Oo emziriyorsanız durum farklı tabi ki de

Oo emziriyorsanız durum farklı tabi ki de

Valla ayaklı mandıraya döndüm
Benim küçük civciv ilk doğduğunda sarılık olmuştu o yüzden anne sütünü sağıp verdik mecbur.
O günden beri devamlı makinayla süt sağıyorum
Çocuk tshirtümü kaldırınca anlıyor süt sağıcağımı geçip karşıma yalanıyor süt hazır olana kadar
Memeden vermeyi denediğimde ucunu sıkıyor süt gelince yalıyor ama asla ağzına memeyi almıyor tiksiniyor sıpa
Çok isterdim direk memeden emsin ama ablası kılıklı direk emmedi hiç
Zaten bu saaten sonra bende vermem fena ısırıyor valla koparır olmayan meme ucumu

Haha valla ben henüz böyle şeylere çok uzağım ve ömür boyu da öyle olacagim galiba Zor iş ya çocuk büyütmek ,Allah kolaylık versin :)

Haha valla ben henüz böyle şeylere çok uzağım ve ömür boyu da öyle olacagim galiba Zor iş ya çocuk büyütmek ,Allah kolaylık versin :)

Sağ ol canım allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bence.
Bugün televizyonda bir kadını gösterdiler 17 sonra bebek sahibi olmuş hemde 18.nci hamileliğinde
Bütün hamileliklerinde ilk 3 ay çocuklarını düşürmüş ve sıkıntıdan kadın 160 kiloya kadar çıkmış.
Doktorlar acil sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylemiş ve kadın 6 ayda 30 kilo vermiş sonrada tekrar 18.nci kez hamile olduğunu öğrenmiş ve şükür bu kez bebeğini kuçağına alabilmiş.
Haberi izlediğim anda başladım hüngür hüngür ağlamaya.
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda böyle bir mucize nasip etsin tabi okadar bekletmez inşallah.

Bunuda niye anlatıyorum; burada gerçekten yüreği okadar güzel anne adayları varki o güzel mucizeyi belki birkaç senedir bekleyen. Onlara umutlarını yitirmemeleri için yazmak istedim. Güzel Rabbim kullarını böyle birşeyle sınasa dahi sonunda mükafatının bir okadar güzel olduğunu görmeleri içindir.
İnşallah önümüzdeki şu mubarek Ramazan ayında buradaki güzellerdende büyülü bahçe olduklarına dair haberler de alırız.

cnm banucum diyetisyenim önerisi benim değil tam kilonnu göremiyorum ama 110 kilo ile ben başlayınca diyetisyenim sebze yemeklerini 10 veya en az 8 kaşık verdi hala bile 8 kaşığa kadar yiyorum sen öğlenki sebze yemeğini artır biraz istersen ve pilav makarna türü yiyecekleri en fazla 3 kaşık tüket dedi pirinç bulgur farketmez ikisi de pilav dedi bulgur diye fazla yemek yok dedii sen akşamki bulguru az ye 3 kaşık kadar onun yerine büyük bir but baget göğüs ye bence tavsiyem bu şekilde bu arada diyetisyenimin bana listesi bu sen nasıl istersen tabiki de sadece fikir beyan ediyorum

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım zaten bende artırsammı diye düşünüyordum sonuçta o 3 kaşık benim dişimin kovuğuna gitmez dimi ama
Ya şu süt faslımız bitse küçük civcivin o zaman gitcem bende hem endokrine hemde diyetisyene ama işte mecbur bekliyorum bakalım endokrin yönlendirsin düzgün birine maalum hamiliğin başında gittiğim kadına fit olmuştum asla gitmem bir daha.

şimdi sana ne desem ki cnm benim listen evet kısmen sağlıksız öğle yemeğin nerde bundan gitti listen ve diyet başlarında ki sanırım başındasın diyetin diyetisyenler ve benim diyetisyenim patatesi asla yedirmiyor bu iki sebze yok çorba yok et yok protein yok sabah akşam gibi bir diyet metobolizma hızın açısından çok sakıncalı bugün doymuş gibi olabilrsin ama 2 3 gün sonra bünyen tamamen alt üst olacak sinyal verecek ben de yasak olan bütün herşeyi yemişsin valla patates mısır diyet düşmanı yiyecekler az yemek ara yememek öğün atlamak bana asla yasak tabiki öneri için bunları yazıyoruzz kimse şunu bunu ye diye kimseye bişi diyemezz diyetisyene giden benim o diyor fakat bunu uygulamak bana değil mi zorla bişi yaptırılamaz kimseye hele de bana ben zorlamara aykırı biriyim tersini yaparım da yine yapmam o yüzden senin isteğin önemli bizimki ufacık bir dost tavsiyesinden ibaret az yemek kaslarının erimesine yol açacaktır bu da vücuduna büyük eziyettir sudan kaybedersin zayıflamazsın en kısa zamanda da vücut bu kaybı artı kilolarla geri alır arkadaş tavsiye
n sora

Annelik duygusunu hiç bilmiyor olmama rağmen ben de çok duygulandım o haberi görünce.Mucizelerin ne zaman geleceği hiç ama hiç belli olmuyor işte...Umarım dileyen herkes kavuşabilir bu dileklerine.Buradakiler,tüm dünyadakiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…