slm mutlu yotsuz birbirinin kilosunda kanka oldular boylarınız nasıl ikinizin yokmu benim boyuma kiloma uygun arkadaş yarışalım:26:adın neydi benim ki mutlu oğlum dalokay
nevzamansız yazcaktım yanlış yazmışımnevramsız nasıl gidiyo kilo vermeler merak ettim
slm mutlu yotsuz birbirinin kilosunda kanka oldular boylarınız nasıl ikinizin yokmu benim boyuma kiloma uygun arkadaş yarışalım:26:
fadimecim boyum168 cm kilom senden 2 fazla yarışalım istersen, kendini yalnız hissetmeee
ay çok zor bu yazdıklarınız valla daraldım. ya hayat geçer mi say tart zor yahu. bunun kolay bi yöntemi yok mu. ufffffffffffff. inşallah verişim durmaz da diyetisyen eline düşmem, çok zor.
adın neydi benim ki mutlu oğlum dalokay
slm mutlu yotsuz birbirinin kilosunda kanka oldular boylarınız nasıl ikinizin yokmu benim boyuma kiloma uygun arkadaş yarışalım:26:
sevgili leah ve yotsuz tecrübelerinize dayanarak ben de en yakın diyetisyeni araştırmaya başladım. leahın gittiği doktor bana uzak kalıyor bayağı aslında o beğendiği için oaray gitmek isterdim ama bakınıyorum şimdi. hayırlısı..
arkadaşlar sizlerin arasına katılmak öyle iyi geldki asla kabullenmedıgım gerceği gördüm diyetisyene gitmeliyim artık, ciddi ciddi bu işe asılmalıyım kendim için önce sonra da istediğim bebiş için. bben bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum en az 20 kilo daha alırım (ALLAH KORUSUN)...
hepinizi seviyorumm desteğiniz için teşekkürler...
3 degil 4 bide kedi yavrusu buldum inşaata annesi bırakmış gözleri kapalıydı aldım getirdim bize 2 hafta oldu bizde aynı bebek gibi ilgi istiyoyazınıda şimdi okudum valla ne biliyim yarın sabah tartılcam ama sporum az30 dk leslie ancak vakit buluyorum (aslında birazda tembelim) ama inanki işten eve gittiğimde merdivenleri sürünerek çıkıyorum o derece sıcaklarda cok bunaltıyor, istanbul ne sıcak böleee...
Ilk başladım 103,7 ile 10 günde 101,2 düşmüştüm tabi sonra saldım baya misafırım filan vardı dıye 102 oldum ama şimdi kararlıyım allahın izniyle bu kiloları beraber vereceğiz...
Senin nasıl gidiyore yazılarınızı hep takipteyim, 3 çocukla zor olur ama azminize hayranım.:81:
bişe duydum denicem benden haber alamasanız ruhuma fatiha okursunuz göbegime zeytin yagı sürüp elektrikli süpürgeyle vakumlıcakmışımcanim cikti sabahtan beri oglanlar acayip huysuz.. Biri yatiyor biri onu uyandiriyor.. Biri suyuor digeri aglamaya basliyor...
Kafayi yiycem.. Bu arada benim adetim de bugun yarin olacak guya.. Simdiden tarti bunalimi sardi beni de...
Dalokim ortisim bakiorm sehirlerarasi bile bulusma organize ettin !!! Bravo....
Bu sabah gobegime baktim... Aynada.. Yagcan benim icin onun adi.. Bayagi bir toparlanmis bakmayali. Cok moral buldum... Kilodun uzerine dogru sarkmis bir ramazan pidesi gibiydi onceden... Simdi daha derli toplu duruyor.. Hemen yosun sabunu, lif filan baktim internetten.. Biraz da masaj yaptiriym diyorum vucudum daha toparlanir belki...umut dunyasi iste
Bir türlü doymuyorum( 7 hafta bitti toplamda 4 kiloyu ancak verebildim. Canım yavaş yavaş sıkılmaya başlıyor Yediğim öğünlerde yediklerim yetmiyor sanki Kahvaltıyı alıştım minnacık yapmaya ama öğle ve akşam yemeklerinde bir türlü doymuyorum 2 gündür Birde Antalya okadar sıcakki anlatamam size deli bir nem oranı var. İnsan hiç bişey yapmak istemiyor Ben böyle bir sıcak görmedim Sabah sabah içinizi karartmakta istemem ama benim içinde olduğum durum böyle işte sizinle dertleşmek istedim... gününüz çok güzel geçsin inşallah...
Görüşmede diyetisyenin de bilgi verir sanırım. Ama eğer doymuyorsan glisemik indeksi yüksek, yani vücutta şekere dönüşen gıdaları daha fazla yiyor; tok tutan liflileri daha az tüketiyor olabilirsin. Her tür unlu gıda, mısır, patates, nişastalı ürünler (sebzeler dahil), yüksek şekerli meyveler (karpuz dahil) çabuk acıkmana sebep olur. Diğer yandan çiğ sebzeler, yeşil yapraklılar tok tutar.
Ara öğünlerde bisküvi, diyet kraker vb. yememeni bunlar yerine çok olgun olmayan meyve ve çiğ kuruyemiş tüketmeni, bir dilim ekmek hakkını bir kepçe çorba olarak kullanmanı, ana öğünlerde normal öğününün yanında en az bir avuç çiğ sebze (her tür yeşillik yani), bir kase de yoğurt tüketmeni öneririm. Birkaç gün denersen acıkmayacağına eminim :))
selam kızzlaaaarrr
sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum hemide telefondan:)ama bitti şükür.
Ben sporumu sabah erkenden yapıyorum.hava tam ısınmadan..yoksa imkansız yapamam herhalde bu sıcaklarda.tabi havalar bu kadar ısınalı en fazla sporum 35 dakika en az 20 dk.anca dayanabiliyorum.ramazan için beslenme önerileri olan varmı.günlerdir bu takıldıda kafacığıma:)
tsk ederim canım mutlaka önerilerine uyacagım. özelliklede çiğ sebze ile alakalı kısma. :118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?