Canim cikti sabahtan beri oglanlar acayip huysuz.. Biri yatiyor biri onu uyandiriyor.. Biri suyuor digeri aglamaya basliyor...
Kafayi yiycem.. Bu arada benim adetim de bugun yarin olacak guya.. Simdiden tarti bunalimi sardi beni de...
Dalokim ortisim bakiorm sehirlerarasi bile bulusma organize ettin !!! Bravo....
Bu sabah gobegime baktim... Aynada.. YAGCAN benim icin onun adi.. Bayagi bir toparlanmis bakmayali. Cok moral buldum... Kilodun uzerine dogru sarkmis bir ramazan pidesi gibiydi onceden... Simdi daha derli toplu duruyor.. Hemen yosun sabunu, lif filan baktim internetten.. Biraz da masaj yaptiriym diyorum vucudum daha toparlanir belki...umut dunyasi iste
bişe duydum denicem benden haber alamasanız ruhuma fatiha okursunuz göbegime zeytin yagı sürüp elektrikli süpürgeyle vakumlıcakmışım
yarın denicem bugün pazarımız var gidip sebzemi meyvemi alıp geleyim yarın sabah göbegimi ölçücem 1 hafta sonra yine ölçücem eger çok erirse reklamlara elimde süpürge zeytinyagı şişesi çıkar güzel para kazanırımneyyyyyyyy....
Benim 9 yasinda bir kizim, 25 aylik ve 6 aylik iki oglum var... Bebekleri ben de seviyorum ama bundan fazlasini Allah isteyene varsin, bana yeter !!!!
16ocak tarihinde Son doguma 108 ile girdim 103 ciktim. Bebek iki aylikken 97 filan olmustum kendiliginden, sonra hizli gitti gene 90 kiloya kadar rahat dustum, 4 haftadir da diyetisyene basladim, simdilerde 86 kiloyum.
Sarkmamasi icin hicbirsey yapmadim, yillardir kendime aynada bakmiyorum bile. ama simdi kilo verirken cok motiveyim, masajdir, yosundur, jeldir ne varsa yapicam artik...
Bacaklarimda bulug cagindan beri catlaklar var. İclerde ve kalcalarimda. ama gobegim son hamilelikte sadece 5-6 tane ufak catlak oldu.. Gobek o bakimdan iyi yani, kendoliginden....
Bacaklar falan kilo verdikce yumusuyor ama dikkat ettim, her adetten sonra biraz topalaniyor. Sanki adet donemlerinde vucudum tekrar rektifiye oluyor, geldigim kiloya adapte oluyor... Simdi yine adetim ge
İyor. Umarim yeni toparlanma gozlerim...
kanal 7 ferudun hoca dedi ben denim işe yaramasa ona sorarımFadime bir donem bir alet cikmisti. Bende var, kimbilir hangi dolabin kosesinde. Celles miydi neydi, boyle vakum yapan bisey, bacaklarina yapiyorsun ve seluliti azaltiyor. Duzenlli yaptim mi hayir. Ama kitabinda diyordu ki, bu alet yakmaz yaglari eritmez, sadece utu gibi, dis yuzeyden selulit gorunumunu duzetlir.
bende düşünüyorum aktiftıp merkezine yakınım senin muayne ücreti ne kadar acaba hangi tahlilleri y-istediler ne kadar acaba sordunmu
Kizlar sadece zayiflamiyorum, yavas yavas kabugumdan cikiyorum ben.... Bugun kozmetik dolabimi actim... Uyuyan guzelin satosu gibi gizli kalmis bir suru kozmetigim var benim, en pahalisindan en ucuzuna her cesitten bir servet...
Yuz maskesi yaptim simdi kendime, bu yaglarin arasindan piril piril cikmak istiyorum.... Kendime bakmak, yeniden makyajima parfumume dusmek istiyorum...
Kendi bedenime yokmus gibi davrandim yillardir. Simdi onu yeniden gormeye basladim. İyi bakacagim ona...
ceco gelmiş nerdeydin kız seni topigin cem yılmazı ilan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?