Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş bende kolay bi ramazan geçiririm.korkum kilo verememek değil sabit kalsam sevinicem korkum kilo almak...

ALLAH bagislasin çocuklarin kuçuk heralde merak ettim kaç yaslarindalar ve sen kaç yasindasinin benimde 2oglum 1kizim var çocklara bayiliyorum kilomu verdikten sonra 1tane daha dusunuyorum ALLAH nasip ederse buarada sen baya kilo vermissin nekadar oldu baslayali ve sarkma olmamasi için ne yaptin paylasirsan sevinirim

Canlarim ciger sarmalarim kac gunur okuyup okuyup yazamadan cikmak zorunda kaliyorum ama sizinle konusmadan da olmeyyo ki benim bu aralar cnm cok sikkin belki regliden belki sicakyan bilmiyom siz nassiniz

Tatilciler hosgeldiniz insallah hep guzel gunler gecirirsiniz
Leahcim ve dger hasta olan arkadaslarim hepinize acil sifalar diliyom ve siizi opuyom simdilik

Benim 9 yasinda bir kizim, 25 aylik ve 6 aylik iki oglum var... Bebekleri ben de seviyorum ama bundan fazlasini Allah isteyene varsin, bana yeter !!!!

16ocak tarihinde Son doguma 108 ile girdim 103 ciktim. Bebek iki aylikken 97 filan olmustum kendiliginden, sonra hizli gitti gene 90 kiloya kadar rahat dustum, 4 haftadir da diyetisyene basladim, simdilerde 86 kiloyum.

Sarkmamasi icin hicbirsey yapmadim, yillardir kendime aynada bakmiyorum bile. ama simdi kilo verirken cok motiveyim, masajdir, yosundur, jeldir ne varsa yapicam artik...

Bacaklarimda bulug cagindan beri catlaklar var. İclerde ve kalcalarimda. ama gobegim son hamilelikte sadece 5-6 tane ufak catlak oldu.. Gobek o bakimdan iyi yani, kendoliginden....

Bacaklar falan kilo verdikce yumusuyor ama dikkat ettim, her adetten sonra biraz topalaniyor. Sanki adet donemlerinde vucudum tekrar rektifiye oluyor, geldigim kiloya adapte oluyor... Simdi yine adetim ge
İyor. Umarim yeni toparlanma gozlerim...

fadimecim dediğin bu yöntemi hiç duymadım canım ama aklımdan ilk geçen şey karında çatlak yaratacağı oldu..hele ki .çatlak varsa eskilerden kalma onları derinleştirebilir ve belirginleştirebilir gibime geldi..bilmediğim bi konuyla ilgili yorum yaptım yanlış düşündüysem mazur gör ama canım

Fadime bir donem bir alet cikmisti. Bende var, kimbilir hangi dolabin kosesinde. Celles miydi neydi, boyle vakum yapan bisey, bacaklarina yapiyorsun ve seluliti azaltiyor. Duzenlli yaptim mi hayir. Ama kitabinda diyordu ki, bu alet yakmaz yaglari eritmez, sadece utu gibi, dis yuzeyden selulit gorunumunu duzetlir.

yosun sabununu tavsiye ederim..başka hiç bişey kullanmadım aktarımda selülit kremi gördüm ondan almayı düşünüyorum bakalım gelişmeleri yazarım..alsamda düzenli kullanabilcekmiyim oda ayrı konu saçım için bakım yağı almıştım haftada 3 gün kullanmam lazımdı 3 günü geçtim haftada bir sürebilsem kendime ayıracak zaman bulamıyorum yaaa...(((((((

kanal 7 ferudun hoca dedi ben denim işe yaramasa ona sorarım

evvvvveett iş yerime 5 dk tıp merkezinde diyetisyen buldum, telden görüştüm bi sürü tahlil yazdırdılar haftaya bunları yaptırıp gidiyorum allah nasib ederse.... bi mutlu oldumki sanki önceden yasaktı diyetisyene gitmek töbe töbe...

insan kendine gelince ne kadrda kör oluyor...

benim vucudum aşırı derecede çatlak ama yeni oluştukları belli kırmızı böle çok utanç verici yafff yosun sabunu denemk lazım. kk de bir yede okumuştum türk kahvesine limon ekliyon vücuduna masajla yediriyorsun 5 dk sonra yıkıyorsun çok faydasını gördüm filan yazmıştılar. kahveyi aldım evde duruyor hala yapıcam tembellik ne kötü. ama ben hep kendime tembelim...

bende düşünüyorum aktiftıp merkezine yakınım senin muayne ücreti ne kadar acaba hangi tahlilleri y-istediler ne kadar acaba sordunmu

Kizlar sadece zayiflamiyorum, yavas yavas kabugumdan cikiyorum ben.... Bugun kozmetik dolabimi actim... Uyuyan guzelin satosu gibi gizli kalmis bir suru kozmetigim var benim, en pahalisindan en ucuzuna her cesitten bir servet...

Yuz maskesi yaptim simdi kendime, bu yaglarin arasindan piril piril cikmak istiyorum.... Kendime bakmak, yeniden makyajima parfumume dusmek istiyorum...

Kendi bedenime yokmus gibi davrandim yillardir. Simdi onu yeniden gormeye basladim. İyi bakacagim ona...

bende düşünüyorum aktiftıp merkezine yakınım senin muayne ücreti ne kadar acaba hangi tahlilleri y-istediler ne kadar acaba sordunmu

tşk ederim canım aktif tıp merkezi bana uzak ve ters kalıyor aslında leah gittiği için güvenle gidicektim hatta randevu alıp iptal ettirdim.

denge tıp merkezi ile görüştüm ücret 70 tl 3 aylık 600 tl filan ben tek tek gidicem pakete girip kendimi kasmak istemiyorum. tahlilleri devlet hastanesınde yaptırıcam sonra oraya gidicem eğer düşünüyorsan hemen davran derim ramazan sonu çok yoğun oluyormuş...

ortağım,
çok hoşuma gitti yazdıkların. sen zaten güzel bir kadınsın ama ne demek istediğini anlıyorum. yağlar çocuklar annelik derken aynaya gülümsediğimizi unuttuk. kadın olmanın o su gibi tarafını kaybettik.

sür sürüştür tak takıştır kuaföre git dergiler dal falan ayyyy öyle uzakki. şu durmadan içecelim içelim dediğim starbucks kahvesini nasıl içtiğimizi hatırlayınca bile gülüyorum. memeler dışarda bacaklar ayrık kucakta bebek... cevat kelle hasabı heryerinden bişi sarkan arabalar çantalar olmadan topuklu aykkabı uçuşan elbiseler içinde salınmayalı çokkk oldu özetle..

lütfen dediklerinin hepsini yap peşini bırakma bu kendine dönüş macerasının.

Nevzamansiz, kararin hayirli olsun. En iyi sekilde ver kilolarini.

dalokim, simdi ben bu surecin zevkini almaya basliyorum... Buyuk bedenlerimi ayirdim . Kaldirdim. Daha kucuk benden bazi kiyafetler cikardim kendime, olsun olmasin artik gardrobumda onlar var.

Topuklu ayakkabi giyip ucusan elbise ile dolasamasam da cocuk pesinde kosmaktan, kendime saygimi geri kazanacagim. Kendi kendime bazi kararlar aldim, hepsi cok basit. Ama ne zamandir yapamadim...

1. Her sabah aynaya bakilacak

2. Her dustan sonra saclar taranacak. Eline gecen ilk lastikle karman corman toplanip, yumak halinde kurumayacak.
3. Kiymetli nemlendiriciler, vucut losyonlari dolaplardan cikip surulmeye baslanacak.

ceco gelmiş nerdeydin kız seni topigin cem yılmazı ilan ediyorum

Gelmemmi şekerim gelmemmi hem hasretinize dayanamadım hemde kamptan kaçtık
Hesapta bir hafta kalacaktık ama 3cü akşam kocamla bir senaryo uydurduk kırılmasınlar diye sonrada kaçtık
Seda Sayan açımmmmm diye bağrıyordu ya yalan söylemesin o hiç emicemin yanına gitmedi
Yeminle arkamıza bakmadan kaçtık akşam yola çıktık dün sabah geldik dolapta pek bişey olmadığı halde kendimi Darı ambarında sanan tavuk gibi görüyom hala.
Birşey yedinmi diye sor ...... harbi fazla çozutmadım ama ben yemeği değil yiyebilme ihtimalimi seviyorum

Birtek küçük kuzende aklım kaldı valla. Kızçe kendi evinde annesinin izni olmadan bir dilim ekmek bile yiyemiyor ya
Eşim benim büyük kızla onu bakkala götürmüş hadi evdekilere söylemeyin size dondurma alayım demiş inan o dondurmayı yemesi gözümün önünde gitmiyor diyor iki gündür. Abi yok böyle bişey ya varlık içinde sırf cimriliğinden çocuklarından bile kısıyorlar ya. Ay düşündükçe kafayı yiyorum insan evladının yediğinide saymaz ki ya.
Elimde olsa o kızı onlardan almak isterdim. Çoçuğu beslmeme gibi ordan oraya itiyorlar sen sus, sen karışma diye. Devamlı müdahalle etmeye çalıştım ama ya yok bakma sesis olduğuna o çaktırmadan yapıyor diyorlar ama alakası yok bence. İşte böylelerinin kızları 18 yaşına geldimi önüne gelen ilk kişiyle evleniyor ya kurtuluyor ya hayatları daha beter kayıyor.

Neyse Canım sizinde canınızı sıkmim çok şükür bitti tatil ( bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi)

slm arkadaslar
yediklerimi yazayim
sabah
1dilim cavdar ekmegini ligt peynirle tost yaptim
1fincan kahve
ara
1seftali
buharda haslanmis brokoli
ligt yogurt
ara
1dilim cavdar ekmegi
ölen
1sebzeli ton baligi
1ligt yogurt
ara
seftali
1mantar(cig yedim )
aksam
tonbalikli bol salata
1fincan kahve
gec vakittede acikirsam meyve yada yogurt yerim

80dakkk yürüyüs +430toplam 510dakk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…