benim tanıdıgımda var kızlarına kötüdavranır ki gittigi yerden geri gelmesin baba evini aramasın ne insanlar var biz hiç 20 yılık evliyiz evliligimiz boyu tatil yapamadık çocuklar ufaktı daha dogrusu eşimle kaynımların ortak 3 kardeş konferksiyon atölyeleri var bişe becerdikleride yok ama özgürce biryere çıkıp gezemeyiz hemen laf olur hesap eşimde oldugu için sanki fazla harcıyormuşuz öf hep böyle şeyleri kafaya takarak hasta ettim kendimi kızlarım kışın okula yazın işyrine bazen acırım 1 hafta tatil etseler yeter onlara ama malesef kızlarım 11 yaşından beri çalışırlarGelmemmi şekerim gelmemmi hem hasretinize dayanamadım hemde kamptan kaçtık
Hesapta bir hafta kalacaktık ama 3cü akşam kocamla bir senaryo uydurduk kırılmasınlar diye sonrada kaçtık
Seda Sayan açımmmmm diye bağrıyordu ya yalan söylemesin o hiç emicemin yanına gitmedi
Yeminle arkamıza bakmadan kaçtık akşam yola çıktık dün sabah geldik dolapta pek bişey olmadığı halde kendimi Darı ambarında sanan tavuk gibi görüyom hala.
Birşey yedinmi diye sor ...... harbi fazla çozutmadım ama ben yemeği değil yiyebilme ihtimalimi seviyorum
Birtek küçük kuzende aklım kaldı valla. Kızçe kendi evinde annesinin izni olmadan bir dilim ekmek bile yiyemiyor ya
Eşim benim büyük kızla onu bakkala götürmüş hadi evdekilere söylemeyin size dondurma alayım demiş inan o dondurmayı yemesi gözümün önünde gitmiyor diyor iki gündür. Abi yok böyle bişey ya varlık içinde sırf cimriliğinden çocuklarından bile kısıyorlar ya. Ay düşündükçe kafayı yiyorum insan evladının yediğinide saymaz ki ya.
Elimde olsa o kızı onlardan almak isterdim. Çoçuğu beslmeme gibi ordan oraya itiyorlar sen sus, sen karışma diye. Devamlı müdahalle etmeye çalıştım ama ya yok bakma sesis olduğuna o çaktırmadan yapıyor diyorlar ama alakası yok bence. İşte böylelerinin kızları 18 yaşına geldimi önüne gelen ilk kişiyle evleniyor ya kurtuluyor ya hayatları daha beter kayıyor.
Neyse Canım sizinde canınızı sıkmim çok şükür bitti tatil ( bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi)
benim tanıdıgımda var kızlarına kötüdavranır ki gittigi yerden geri gelmesin baba evini aramasın ne insanlar var biz hiç 20 yılık evliyiz evliligimiz boyu tatil yapamadık çocuklar ufaktı daha dogrusu eşimle kaynımların ortak 3 kardeş konferksiyon atölyeleri var bişe becerdikleride yok ama özgürce biryere çıkıp gezemeyiz hemen laf olur hesap eşimde oldugu için sanki fazla harcıyormuşuz öf hep böyle şeyleri kafaya takarak hasta ettim kendimi kızlarım kışın okula yazın işyrine bazen acırım 1 hafta tatil etseler yeter onlara ama malesef kızlarım 11 yaşından beri çalışırlar
ne balayı yaşamışsın kız cimri k p yaşıyomu bari zengin oldumu balayından kısarakCanım bizide 13 sene olucak ayın 8.de evliliğimiz ve ilk kez tatile çıktık hesapta ama allah kabul etsin
Biz evlendikten bir gün sonra balayına gitmiştik ama belki inanmayacaksınız ertesi gün kaçtım ordan
Marmara adasında KP hesapta bize güzel bir yer ayarlamıştı. Bir heves atlaya zıplaya gittim ama gittiğimde bir baktım ki pansiyon f tipi ceza evi gibi mübarek;
Camlarda demir parmaklık, dip dibe bir sürü oda, duvar olduğunu idda eden bana göre kartondan bölmeler,
bizim odada 1i holde olmak üzere 4 yatak sanki ailecek gerdeğe gircez, şofben bozuk, rezervuar yoktu bile.
İlk gece son vapurla gidince dönemedik tabiki. Biraz çarşıyı dolaşalım belki eğlencesi vardır dedik gündüz çay bahçesi gece disco olan bir alan, bir lokanta her gün fiks menü veren, Cep telefonları çekmeyen bir bölge ve o pansiyonda kahvaltı bile verilmiyordu
KPin müşterilerinden birinin yeriydi oda ucuza gelsin diye oraya yollamış. O gece sabaha kadar ağladım ben böyle işin içine ...... diye
Ertesi gün pansiyon sahibi bizi lütfedip kahvaltıya davet etti. Kadın üst katını kendine yapmış resmen saray gibi
Kadın gece sen ağladınmı sesler geldi dedi evet çok hasta oldum dedim. Ay ne olur ne olmaz dönün olmazsa burada hastane yok ancak adanın diğer tarafı oda acıl durumda müdahalle edebilirlermi bilmiyorum dedi.
Tamda o an bir vapur yanaştı ve kadın bak cantanız hazır olsaydı şimdi bu vapura yetişirdiniz mecbur 3 saat bekliyeceksiniz dedi.
Eşim hala der o an senin numara yaptığını unutup ayağa fırlamanı hiç unutamam diye
Kadına numara yaptığımı bir an unutup bir fırladım ben zaten sabah 5de hazırlamıştım cantamı diye
Valla nasil acele ettiysem vapura eşimi beklemeden binmiştim adam son anda atladı
İşte böyle bir balayı macerasından sonra bir daha o oldu tatil yapamadık. Bu sefer 4 gün de olsa çıkmış olduk allah kabul etsin. Azimliğim seneye bir daha deniycem tatile çıkmayı
Umarım sende ilk fırsatta çooook ama çooooook güzel bir tatil geçirirsin ve senelerin acısını çıkartırsın canım benim.
ne balayı yaşamışsın kız cimri k p yaşıyomu bari zengin oldumu balayından kısarak
ceco sen kaç kiloydun
benim dügünümde zaten gelinliksiz gelin evde yapılan yemeklerle dügün .yemekte yenilen tavuk etinden zehirlenen misafirler Allahtan ben yememiştim tavugu tam bir rezaletti
ben bu hafta kilo verirsem hiç spor yapmadım tek yaptıgım bol buz gibi su içtim dr teki demişti
vucut ısıtmak için kalori harcıyormuş
bende diyodum bu anam niye marketten fındık fıstık kek bisküvi gibi şeyler alırdı demeki aç kalanlarda oluyormuş senin gibi kıyamamBak şimdi bişey diycem ama kesin yok artık diyeceksiniz
Nikah günü KP kendi evinde yemek verdi ki o yemeğe anamlar davet edilmedi
Tavuk pilav yapıldı bizdede o gün. Tabi o akşam biz nikahtan sonra eşimin kuzeni ve eşiyle yemeğe gitcez diye bize tattırılmadı bile
Tam yemeğe çıkıcaz görümcem bende gelcem diye tuturdu eeee kız kardeşimide alakta tam olsun dedim bende.
Neyse dışarda yemek yedik ama yemekmi beni yedi benmi yemeği belli değil.
Sohbete dalınca garson önümden yemiyorum sanıp tabağı aldı.
Neyse nasılsa evde tavuk pilav vardır diye sevindik ama gece bir açtım buzdolabını sadece bir kalıp margarin
KV Anneme sen bırak ben dolabı doldurcam demiş sonrada boş bırakmış.
İçme suyu bilem yoktu
Sabahta 7de telefon açmışlardı hadi gelmiyormusunuz kahvaltıya diye.
Sabaha kadar bayılıyordum az daha açlıktan. Bırak çeşmedende içemedim su bağlanmamıştı bizim apartmana daha doğrusu kaba inşaatta bir tek bizim daire bitikti
İstanbulun göbeğinde 2000 yılına bir kala tam 1 ay KVdenin evinden bizim eve bidonla su taşıdı adam
Yan apartmandaydı allahtan ama tabi o su taşırken herkes oooo damat kolay gelsin beline kuvvet diyordu sonuçta su taşınıyorsa kesin başka bişey var diye düşünüyorlardı
Bana bir kere öyle laf sokan oldu ya beni oyalama daha cami minaresine çıkıcam dedimniye dediğinde de ya böyle kulaktan kulağa zor oluyor minareden ilan edicem benimki eve kovayla su taşıyor destur varmı hesabı
Ay şimdi fark ediyorum biz ne denyo bir ciftmişiz yaaaBende körle yata yata şaşı kalktım o bakımdan kendimide dahil ediyorum.
merhabalar millet..
yaa bugün öğle yemeğinde herşeyi mahvettim
hemde yarın bildirim yapıcam sizlere
uf yaaa sanırım artı çıkıcamköfte pilav yoğurtlu patlıcan veee işte bomba un helvası
hemde 3-4 çorba kaşığı yemişimdir
dövün beni dövün yaaa
vallahi varya yedikten sonra nasıl pişman oldum anlatamamkusmak istedim yani kusiim çıkariim dedim anneme saçmalama sakın hasta olursun dedi
ayyyy ufff çok kötüyüm yaaa çok üzgünümmm(
ama çok güzeldiiii napıııcaaaammm((
özür dilerim hepinizdeeeeeennnn(
afiyet olsun civcivim pilav olamasaymış helva da 2 kaşık olsaymış iyiymiş ama neyseki öğlen yemişsin akşam dengelemişindir inşallah canım
Canım üzme kendini yaaa 4 kaşık un helvasından bişey olmaz bir kerede
Boşver afiyet olsun ooooohhhh yarasın ama tabi bir dahakine eminim daha iradeli davranırsın canım.
Bende senin yerinde olsam kesin dayanamazdım
Kusma olayına gelince annen doğru söylüyor sakın gerçekten hasta olursun.
Hem olmuşla ölmüşe çare olmaz demişler.
Bazen bize göre yasak olabilecek şeylerden de yiyeceğiz ve madem yedik pişman olmadan o anın tadını çıkarmak lazım bence.
Kıyamam kız sanaaaaa üzülme sen kesin acısını çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?