Ya kimse bana cvp yazmamis ask olsun size kstum((( aglicam simdi
Ceco ya supersin sen yazdikca moralim duzeliyo yuzume bi tebessum geliyo ki allah razi olsun iyi ki topisimize geldin hatta iiki kilolusun dicem o derece:) vall kanim kaynadi sana ya cnm benim
Bugun insanlarin hayatinin ne kadar degersiz ve diger insanlarin ki biizim isyerindekler icin diyorum insaniyetsiz old. Ogrendim tekrar bugun isyerinden bi abimiz aradi esi kanserdi bizi aradi acil bi kac kisi gelsin yengeniz fenalasti gelin ambulansa tasicaz diye bende hemen bi kc kisi gitsin dedim belki 10 kere ama kimse gitmedi yanginimiz vardi onu bahane ettiler ve yenge vefat etti bi daha aradi gelmelerine gerek yok diye nasil uzuldum anlatamam ya gittiim evine ama hem abimiz hem de cocuklari ortada kldilar anne bu sonucta felcliydi yenge ama allah kurtardi acilarindan da diyemiyorum can bu ist e neyse ya sizi de siktim demek ki cnm bugun buyuzden sikiliyomus farkinda olmadan ya oyle bacilarim siz nassiniz
Kizlar sadece zayiflamiyorum, yavas yavas kabugumdan cikiyorum ben.... Bugun kozmetik dolabimi actim... Uyuyan guzelin satosu gibi gizli kalmis bir suru kozmetigim var benim, en pahalisindan en ucuzuna her cesitten bir servet...
Yuz maskesi yaptim simdi kendime, bu yaglarin arasindan piril piril cikmak istiyorum.... Kendime bakmak, yeniden makyajima parfumume dusmek istiyorum...
Kendi bedenime yokmus gibi davrandim yillardir. Simdi onu yeniden gormeye basladim. İyi bakacagim ona...
slm kizlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
civcivim o kadar pişman olma canım hepimiz yapıyoruz arada kaçamaklar seninki perşembe olmuş kötü olmuş biz genelde hafta sonu yapıyozki cumaya toparlıyalımyani takma kafana bu kadar artı da çıkmazsın inşallah canım yena da bildiğim kadarıyla kayınvalidesinin hastane işleriyle uğraşıyor hatta yanında da kalıyor olabilir
pınarcım Allah rahmet eylesin canım yazdıklarını okuyorum ama gündüz çoluk çocuk pek yazamıyorum topiğe bu aralar sıcaklardan hepimiz bi kötüyüz benim sürekli uykum geliyor bıraksalar akşama kadar yatacağım nerdeyse
Ya kimse bana cvp yazmamis ask olsun size kstum((( aglicam simdi
Ceco ya supersin sen yazdikca moralim duzeliyo yuzume bi tebessum geliyo ki allah razi olsun iyi ki topisimize geldin hatta iiki kilolusun dicem o derece:) vall kanim kaynadi sana ya cnm benim
Bugun insanlarin hayatinin ne kadar degersiz ve diger insanlarin ki biizim isyerindekler icin diyorum insaniyetsiz old. Ogrendim tekrar bugun isyerinden bi abimiz aradi esi kanserdi bizi aradi acil bi kac kisi gelsin yengeniz fenalasti gelin ambulansa tasicaz diye bende hemen bi kc kisi gitsin dedim belki 10 kere ama kimse gitmedi yanginimiz vardi onu bahane ettiler ve yenge vefat etti bi daha aradi gelmelerine gerek yok diye nasil uzuldum anlatamam ya gittiim evine ama hem abimiz hem de cocuklari ortada kldilar anne bu sonucta felcliydi yenge ama allah kurtardi acilarindan da diyemiyorum can bu ist e neyse ya sizi de siktim demek ki cnm bugun buyuzden sikiliyomus farkinda olmadan ya oyle bacilarim siz nassiniz
bişe duydum denicem benden haber alamasanız ruhuma fatiha okursunuz göbegime zeytin yagı sürüp elektrikli süpürgeyle vakumlıcakmışım
Bence yapma tehlikeli olabilir...kanal 7 ferudun hoca dedi ben denim işe yaramasa ona sorarım
Yenanın kayınvalidesi hastaydı orda kalıcaktı ondan yok...yena abla tatile gidiyorum filan dememişti diimi??
uzun zamandır göremedimde sağlık problemi filan yoktur inşaAllah..
Gunaydin topisimin guzel kizlari ben hemen bildirim yapayim ayniyim ne kada rahat soylemesi cunku bi degisiklik yok spor da yok mutlusum yumurtami atarsiniz topige kilit mi vurursunuz bilmem((
Bugun kizim bir yasina girdi teyzeleri insallah hep mutlu olur canim Doga'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?