Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kimse bana cvp yazmamis ask olsun size kstum((( aglicam simdi

Ceco ya supersin sen yazdikca moralim duzeliyo yuzume bi tebessum geliyo ki allah razi olsun iyi ki topisimize geldin hatta iiki kilolusun dicem o derece:) vall kanim kaynadi sana ya cnm benim

Bugun insanlarin hayatinin ne kadar degersiz ve diger insanlarin ki biizim isyerindekler icin diyorum insaniyetsiz old. Ogrendim tekrar bugun isyerinden bi abimiz aradi esi kanserdi bizi aradi acil bi kac kisi gelsin yengeniz fenalasti gelin ambulansa tasicaz diye bende hemen bi kc kisi gitsin dedim belki 10 kere ama kimse gitmedi yanginimiz vardi onu bahane ettiler ve yenge vefat etti bi daha aradi gelmelerine gerek yok diye nasil uzuldum anlatamam ya gittiim evine ama hem abimiz hem de cocuklari ortada kldilar anne bu sonucta felcliydi yenge ama allah kurtardi acilarindan da diyemiyorum can bu ist e neyse ya sizi de siktim demek ki cnm bugun buyuzden sikiliyomus farkinda olmadan ya oyle bacilarim siz nassiniz

civcivim o kadar pişman olma canım hepimiz yapıyoruz arada kaçamaklar seninki perşembe olmuş kötü olmuş biz genelde hafta sonu yapıyozki cumaya toparlıyalımyani takma kafana bu kadar artı da çıkmazsın inşallah canım yena da bildiğim kadarıyla kayınvalidesinin hastane işleriyle uğraşıyor hatta yanında da kalıyor olabilir
pınarcım Allah rahmet eylesin canım yazdıklarını okuyorum ama gündüz çoluk çocuk pek yazamıyorum topiğe bu aralar sıcaklardan hepimiz bi kötüyüz benim sürekli uykum geliyor bıraksalar akşama kadar yatacağım nerdeyse

kırmızı ile işaretlediğim yer ayyynı kızımın lafı :) bi istediğini yapmayınca ya da geciktirince hemen dudağını büzüp küstüm ağliiicam şimdiii diye yüzünü kapatım yere yatıp yalandan ağlıyo:))

altta anlattığın olaysa çok etkiledi beni yaa Allah rahmet eylesin hanımına ve abinize ve yavrularına yardım etsin eşime de anlattım çok üzüldü gerçekten çok duyarsızlık etmişler yani

merhaba hanımlarr yarın tartı gunu bu hafta nerdeyse her gun tartıldım ama sonuç degısmedı demekkı ben gercektn 1 kılo kas kaybettım boyle 3 kg ma yakın aldımm
reglden dolayı şiştim diye falan düşündüm ama sonrada yuh dedım 3 kıl bırden mı şişer insann
kara kara düşünüyorumm nasıl bu işin içinden çıkarım

----LEAH-----
senınle uzun uzun konuşmayı çok ısterdimm sen yaz ben okuyayımm

Son düzenleme:
slm kizlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

iyi akşamlar ervam biraz geç olsada

ayy inşaAllah asuman ablacım inşaAllah ramazana girmeden bi 87yi bide 86 yı ucundan görseydim :)))

Sağol canım benimde sizlere kaynadı kanım. Gerçekten iyiki buraya gelmişim ve sizleri tanımışım
İnan bende çok üzüldüm Allah rahmet eğlesin ve geride kalan ailesine de sabırlar versin.
Maalesef öyle insanlar da var bu dünyada. Gerçi ben onlara insan müsveddeleri diyorum.
Rabbim gerçek dostlar ve arkadaşlarla çevrili bir hayat nasip eder hepimize inşallah.
İyi gün dostu herkes olur önemli olan kötü gün dostu olabilmek.
Hiç canımızı sıkmak olurmu aşk olsun eğer arada da olsa birbirimizin üzüntülerini de paylaşmayacaksak biz burada neciyiz. Sonuçta sağlıklı bir hayata herşey dahildir sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve tabikide sağlıklı ve dinç bir kafa o yüzden hepimiz her zaman birbirimizi seve seve dinleriz zaten

evet kizlar kaldirdim totosumu 30 dk lesli yaptim bari 200 dk olsun dedim :118::118::118::118:[COLOR="#00FFFF"(sevgili kocacigimin gaziyla yaptim onuda caktirmayin)[COLOR="#800080"]bu arada kop koooooooooooopppppp :118::118::118::118:[/COLOR][/COLOR]

iyi akşamlar kızlar inşallah keyifler yerindedir yarın bildirim günü malum geçmişi okudum simdi yotsuz arkadaşım aç kaldığından bahsetmissin diyetisyenimin bu konuyla ilgili sözü var oda zaten zayıflamak isterken hiç bir zaman kendini tok hissetmicesin der aynen öyle hep biraz bi açlık olmalıki o yağlar erisin içerde ben akşam yemeğini ölçüsünde yedikten sonra gece uyku vakti ayy midem öyle bir kazınıyoki o zaman anlıyourm ki içerde yağlar eriyo ama midemde böyle bi tokluk hissi varsa uyurken sabaha hiç eksilmemiş oluyorum oda kaçmak yaptığım zaman oluyo zaten simdi açlık hissedersin ama 1 ay bilemedin 2 ay sonra mide alışıyo artık o ölçülerde yemeye
sarıcivcivim tek kaçamak yapan sen değilsin bugün aynı üzüntüyü bede yaşıyorum dün annem elmalı pasta yapmıştı yememiştim kaçmıştım evden bugün gittim öglen güzel bir tabak bezelye yemeğimi 1 kase yoğurdumu bir dilim kepek ekmeğimi yemiştim ki yigenim geldi hala şu dolabın üstünde elmalı pastalar yemek istersen ye demez mi tabii bende bi tane yiym bari dedim ama maalesef iki taneyi hüplettim bu yüzden de mis gibi akşam yemeğimi yiyemedim akşam yemeğimdede bulgur pilavı ve taze fasulye vardı annemde yeni pişirmişti yiyemedim onları suan açım çok feci umarım dengelemiş olurum yarın çok fazla ekside çıkıcağımı düşünmüyorum en fazla 500 gr gitmiştir haftada 1 kilo veğrmek istiyorum oysaki

bişe duydum denicem benden haber alamasanız ruhuma fatiha okursunuz göbegime zeytin yagı sürüp elektrikli süpürgeyle vakumlıcakmışım

kanal 7 ferudun hoca dedi ben denim işe yaramasa ona sorarım
Bence yapma tehlikeli olabilir...

yena abla tatile gidiyorum filan dememişti diimi??
uzun zamandır göremedimde sağlık problemi filan yoktur inşaAllah..
Yenanın kayınvalidesi hastaydı orda kalıcaktı ondan yok...

Kızlar 30 dk leslşe 30 dk yiğenimle yürüyüş tempoluydu çünkü o bisikletteydi.
Toplam 270 dk.Fena sayılmaz dimi yani.

Günaydıııınnnnn...

Geçen haftaki kilom: 99,5

Bu haftaki kilom: 98,7

800 gr olduğuna bakmayın her gramına işlenmiş nakış nakış emek var ne bi hap, ne bi jel, ne bi kozmetik müdahale, ne bi kusma eylemi hiçbiri yok gören de 30 kilo verdim sanar ne süsledim ya dünden beri tuvalete de çıkamadım o 200 gr da ordan desem 1 kg verdim gibi düşünüyorum haftada 1 kilo cillop gibi bence

yaa kızlar size bişi anlatcammm şimdi oda müsait değil olur olmaz hemen zıplıcam

Kilo. 86
Gecen hafta 86,7 idim. Giden 700 gr. Reglimi bekliyorum belki ondan az oldu ama buna da sukur tabi.

Cherry pia tebrik ederim yaglarini. 700 gr icin 3 paket margarin dusun bunyeden gitti.... Gozunun onune getirebiliyor musun?

Anlatacagini da merakla bekleyenzi...

Gunaydin topisimin guzel kizlari ben hemen bildirim yapayim ayniyim ne kada rahat soylemesi cunku bi degisiklik yok spor da yok mutlusum yumurtami atarsiniz topige kilit mi vurursunuz bilmem ((

Bugun kizim bir yasina girdi teyzeleri insallah hep mutlu olur canim Doga'm

günaydın cnm sanada kızz bnden 1 hafta sonra doğum yapmışsınn bizde 15. kutladıkk 1, yaşımızı

nice mutlu yıllara küçük doğacıkk

doğum gününüzz kutlu olsunnn

Son düzenleme:
selam
herkeslere hayırlı cumalar diyorum önce

geçen hafta............91.7

bu hafta...........91.2

tıngır mıngır ilerliyorum :76: kilo veren sabit kalan arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerede yolumuz uzun yılmak yok diyorum

günayyyyyyyyydın fıstıklar nasılsınız kilo vermek nekadar güzel bişe tabiiki gramdan bahsettim olsun bugün gram yarın kilo veririm ben 17 kilo veren salak gibi geri alan kadınım.ben wc den sonra tartılcam tek rakibim aynı kiloda olan biri var o kendini bilir ama onun boyu kesin uzundur ben 1 58

Heh şimdi anlatabilirim :)
Yaaa dün akşam yürüyüşe çıkmıştım arkadaşımla. Yürüyüş demişken dalokiiii 220 dk sporum var bu hafta :)

her neyse konumuza dönelim. Bi baktım telefon çalıyor kuzenim arıyor. Açtım hal hatırdan sonra cherry bişi sorcam sana müsait misin dedi. Müsaitim buyur dedim :) görüştüğün biri var mı dedi erkek arkadaşın flan? Ben de her zamanki gibi yok dedim bu arada benim hiç erkek arkadaşım olmadı kızlar. bu konularda hem biraz fazla seçiciyim hem çekingenim hem mesafeliyim üstüne bir de kilo olunca olamıyo haliyle :)

ondan sonracıma bu cevabımın üzerine o zaman seni bi arkadaşımla tanıştırcam dedi. Hemen yok deme ( her zaman kestirip attığım için huyumu biliyo :) ) süper çocuktur flan dedi. Cumartesi hep beraber bi yemeğe çıkalım dedi kuzenim, eşi, o çocuk ve ben. Yaaa ben utanırım bilmem ne muhabbetlerine girdim yok yok bişi olmaz dedi kapattı şimdi yarın için bi yemek ayarlıyolar oooof çok gerildim yaa hiç bana göre işler değil

bi de çocuğu görmedim etmedim belki hiç hazetmeyeceğim bi tip. Şişman olduğumu söyledin mi diyorum yaaa saçmalama ne önemi var diyo dedim olur mu yaaa tabiî ki önemli çocuğun karşısına sürpriz yumurtan çıkmış gibi mi çıkcam al sana XL bi aday diye. Söyle mutlaka dedim söylemiş çocuk da ya tanışalım görüşelim bi o mühim değil flan demiş ama pek de inandırıcı gelmiyo bana bunlar.

Görüyosun di mi koca popom senin yüzünden neler çekiyorum ne durumlara düşüyorum nasıl geriliyorum!!!

Ben de onun boyu posu nasıl dedim senin boylarında dedi yaa :S ben yanında anası gibi dururum benim boylarımda bi erkeğin ya :S çok utancam çok..!

şimdi ne giysem ne etsem saçımı başımı ne yapsamın derdi sardı. Bir de yarın diyetisyen kontrolüm var ordan oraya ordan oraya bi ton zaman kaybetcem zamanım da yok. Hııı bide Çocuk 82 liymiş bankada çalışıyomuş.

Ay bana akıl verin ya hiç sevmem böyle işleri gitmekten vaz mı geçsem :s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…