- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bunalmisim di mi asu?
Sabahtan beri inlettim topii.... Aslinda pismanlik ve uzuntu de duyuyorum bu sekilde hissetmekten, sonra oturup agliyorum... Simdi bir de adet oncesiyim, fazla duygusalim, esim gitti sabah 1 hata yalniz kalacagimi bilmenin agirligi, bugun biraz ustuste oldu gercekten...:)
evet soylemistin pardon benimkiler, buyuk oglum 8yasinda kuçuk oglumsa bikaç aysonra 4 e giricek kizim 8aylik ben çocuklarla vakit geçirmekten onlarla gezmekten çok hoslaniyorum ALLAH nasip ederse 4.ye razi ettim esimi oyuzden ikiz olsa fena olmaz bitasla iki kus misali çunki ben 5 isterdim ama esim hayatta istemez 4.yuye bile zor ikna ettim 70 lere inersen olur dedi tabi kismet ALLAH nasip eder insallah bide neden sasirdinki soylediklerime son cumlenede AMIIIIN diyorum
Canım yanılıyormuyum yoksa sen almanyadamısın :44:
Çocukların günlük düzenini yazmışsın ya tipik alman düzeni gibi geldi bana. Bizde ufakken senin çocuklar gibiydik 3 kardeş. Valla belki bazılarınıza saçma gelicek ama ben buna çok inanıyorum havasından mıdır suyundanmıdır bilmem ama almanyada yetişen çocuklar türkiyeye kıyasla çok daha sakin oluyorlar. Ben diyorum bizimkilerin arpası fazla geliyor herhalde diye. Benim büyük kızım şu an 11 yaşını dolduracak ama almanyadaki arkadaşımın yaşıt olan kızıyla kıyaslarsam benimki sanki 40 yıllık savcı gibi
Asla haksızlığa gelemiyor, iki yüzlülükten nefret ediyor ve ne olursa olsun haklıysa babasına bile sonuna kadar kafa tutuyor. O Arkadaşımın kızı desen annem babam diyorsa doğrudur der siner bir yere.
Ufakkende öyle saniye yerinde durmazdı devamlı muzurluk düşünürdü. Şimdi kardeşide öyle inan bakışları bile muzur her an bişey yapabilirim şeklinde bakıyor.
Leahcım seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten allah yardımcın olsun. Aynı semte oturmuş olsaydık inan seve seve sana yardımcı olmak isterdim. Sende de iki tane var diyeceksin ama en azında arada da olsa insan bir yarım saatte olsa sessizlik yaşadığında dünya varmış diyebiliyor. En kötü ihtimalle götürürdük büyük yeşillik bir alana çocukları istedikleri gibi koşup yorulurlardı eve gidincede posaları çıkar bir kenara kıvrılırlardı bence.
Yok arkadasim sorun yine bende... Esimle elele tutusup, gamsizca dolasmak istiyorum ben. Butun haftasonlarini parklarda bahcelerde gecirmek yerine dalisa gitmek, 2 gun de olsa tatil yapmak istiyorum ben. Bir pazar sabahi yatakta kahvalti edip yarim gun kendi basima kitap okumak, bir tam gunumu kuaforumde ya da spa'da masajda gecirmek istiyorum.. Cocuk eglensin diye su kaydirakli otel aramak istemiyorum mesela, hic sevmedigim halde kumlu plajlarda cocuk daha guzel oynar deyip kum icinde kalmak...
Ooo amma da yazdim gene.... Hadi neyse.. Bu kadar dertlendim, siz de dinlediniz yeter. Oglanlarin biri uyudu, kucugunu alip bir dusa giriyim bari.. Bugunlu luxum de bu olsun ...
ceco34 ben fransada yasiyorum duzen derken kendi duzenim ben ayarliyorum benim kiz iki ogun yatar gunde oyatarken herseyimi yaparim masallah yattimmi kalkmak bilmez ben uyartirimvalla sakindirler diyorum onlara bi oyun odasi yaptim istedikleri gibi oynuyolar kizi kaldirincada disari çikaririm hava guzel olursa boyle iste ben halimden memnunum babamiz biraz sabirsiz gibi bisey migreni var bazen geliyo ona ama ben bayiliyorum ya çocuklara mincik mincik severim oglanlar asiri duskunler gidip gelip operler bide buyuk kuçuge hiç dayanamaz azcik kiziyim kuçuge bagirmaya gerek yok buyuk hemen aglar kardesine sarilir onlarin ohaline bayiliyorum ben kreste yada anaokulunda çalismak isterdim eskiden gerek kalmadi çocuk yapip kendi çocuguma bakiyorum
Aslinda belki de sorun bende,
Sahilde guzel bir yemek yerken "kakam geldi" diyen cocugu tuvalete goturup kicini yikamaktan, 3 yildir gece gunduz 3 saatten uzun bir uy,u uyuyamamaktan, kiymeti bilinmeyecegini bilerek onlari kurslara jimnastiklere partilere tasiyip yollarda rezil olmaktan, evin her kosesinden hergun kusmuk silmekten, dokulen sacilan yemeklerden, her gece yatakta 4 kisi yatmaktan, aglama ve mizmizlanma seslerinde (su anda ikisi de aglayip duruyor), hasta mi olacak, kulagi mi agriyor, asisi ne zaman, matematikten kac almis, saci bitlenmis, dusunmekten.. Her gece bunlari dusunerek yatip, 5 kere uyanip gene yatip, birini sezlongda birini kucagimda sallamaktan, sut vermekten sarkmis memeler ve hamileliklerden catlamis vucudumdan, anne olmaktan kadin olmayi ve insan olmayi unutmus kendimden, cocuklari ugruna vazgecilen kariyerden ve onlarin gelecegini dusunmek adia surekli atilmasi gereken yeni adimlardan, kari-koca bir hirka bir somun ekmek yeterken simdi ozel okul kapilarini tirmalamaktan, her seyden yoruldum artik...
Diyecektiniz ki dogurmasaydin...
Ona da gonlum razi degil, onlari da sevvim ilk kucagima aldigim anda... İste boyle bir kiskacin icindeyim...
canım arada hepimize oluyor böyle şeyler senin de haklı sebeplerin var benim 2 tane kzım var büyükler inan 3.sünü gözüm kesmiyor bazen istemiyor da değilim ama artık yaşta müsait değil
yanında sana destek olacak biris lazım gerçekten
evet ankara günlerim başladı ankaradayımmmmm
Bende tabiki süt vermeyi sürdürmekten yanayım ama işte dediğim gibi bir türlü kilo veremiyorum hele bu hafta okadar sporun üzerine verememek sinirlerimi bozdu.
Adaşım banunun önerdiği doktoru bir ara arıycam inşallah seninde dediğin gibi emzirmeye devam edip yinede tedavi olabilirim. Küçük civcivime de kıyamam ki anne sütü istediğinde gelip mama diyor tatlı tatlı ben süt sağmaya başladığımda desen deli gibi seviniyor alkışlıyor. Şimdi böyle sevimlilik yapan civcivime nasıl kıyıpta içtiği az bişey sütü esirgeyebilirim ki
Olmazsa bir kaç ay daha ertelerim ne yapim
Topic süt kokusundan bebek kokusundan geçilmiyor yaw..
Bende hazırlık yapıyorum yine denize gideceğiz.) PEk tadım yok sanki ,reglim gecikti ne güzel düzene girmişti korkuyorum yine düzensizlikmi başlayacak..Kiloda veremiyorum artık şişim deli gibi.
semiranımmmm hoşgeldin canım ankarayaevet ankara günlerim başladı ankaradayımmmmm
asucum demek sende bebek düşünmüyor değilsin...Olabilir bak zayıflıyosunda yaşın ne önemi var canım doğurdukça gençleşir insan..
Bende oğlumu 37 imde doğurdum..bak 3 yaşında oldu bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?