Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arada hepimize oluyor böyle şeyler senin de haklı sebeplerin var benim 2 tane kzım var büyükler inan 3.sünü gözüm kesmiyor bazen istemiyor da değilim ama artık yaşta müsait değil
yanında sana destek olacak biris lazım gerçekten

Son düzenleme:
Yok arkadasim sorun yine bende... Esimle elele tutusup, gamsizca dolasmak istiyorum ben. Butun haftasonlarini parklarda bahcelerde gecirmek yerine dalisa gitmek, 2 gun de olsa tatil yapmak istiyorum ben. Bir pazar sabahi yatakta kahvalti edip yarim gun kendi basima kitap okumak, bir tam gunumu kuaforumde ya da spa'da masajda gecirmek istiyorum.. Cocuk eglensin diye su kaydirakli otel aramak istemiyorum mesela, hic sevmedigim halde kumlu plajlarda cocuk daha guzel oynar deyip kum icinde kalmak...

Ooo amma da yazdim gene.... Hadi neyse.. Bu kadar dertlendim, siz de dinlediniz yeter. Oglanlarin biri uyudu, kucugunu alip bir dusa giriyim bari.. Bugunlu luxum de bu olsun ...

Canım yanılıyormuyum yoksa sen almanyadamısın :44:
Çocukların günlük düzenini yazmışsın ya tipik alman düzeni gibi geldi bana. Bizde ufakken senin çocuklar gibiydik 3 kardeş. Valla belki bazılarınıza saçma gelicek ama ben buna çok inanıyorum havasından mıdır suyundanmıdır bilmem ama almanyada yetişen çocuklar türkiyeye kıyasla çok daha sakin oluyorlar. Ben diyorum bizimkilerin arpası fazla geliyor herhalde diye. Benim büyük kızım şu an 11 yaşını dolduracak ama almanyadaki arkadaşımın yaşıt olan kızıyla kıyaslarsam benimki sanki 40 yıllık savcı gibi
Asla haksızlığa gelemiyor, iki yüzlülükten nefret ediyor ve ne olursa olsun haklıysa babasına bile sonuna kadar kafa tutuyor. O Arkadaşımın kızı desen annem babam diyorsa doğrudur der siner bir yere.
Ufakkende öyle saniye yerinde durmazdı devamlı muzurluk düşünürdü. Şimdi kardeşide öyle inan bakışları bile muzur her an bişey yapabilirim şeklinde bakıyor.

Leahcım seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten allah yardımcın olsun. Aynı semte oturmuş olsaydık inan seve seve sana yardımcı olmak isterdim. Sende de iki tane var diyeceksin ama en azında arada da olsa insan bir yarım saatte olsa sessizlik yaşadığında dünya varmış diyebiliyor. En kötü ihtimalle götürürdük büyük yeşillik bir alana çocukları istedikleri gibi koşup yorulurlardı eve gidincede posaları çıkar bir kenara kıvrılırlardı bence.

ceco34 ben fransada yasiyorum duzen derken kendi duzenim ben ayarliyorum benim kiz iki ogun yatar gunde oyatarken herseyimi yaparim masallah yattimmi kalkmak bilmez ben uyartirimvalla sakindirler diyorum onlara bi oyun odasi yaptim istedikleri gibi oynuyolar kizi kaldirincada disari çikaririm hava guzel olursa boyle iste ben halimden memnunum babamiz biraz sabirsiz gibi bisey migreni var bazen geliyo ona ama ben bayiliyorum ya çocuklara mincik mincik severim oglanlar asiri duskunler gidip gelip operler bide buyuk kuçuge hiç dayanamaz azcik kiziyim kuçuge bagirmaya gerek yok buyuk hemen aglar kardesine sarilir onlarin ohaline bayiliyorum ben kreste yada anaokulunda çalismak isterdim eskiden gerek kalmadi çocuk yapip kendi çocuguma bakiyorum

Son düzenleme:
esim geldi yemegimi yapayim sonra tekrar gelirim insallah fazla kaçirmam yesil fasulye yapicam pilav la pekte severim beni zor bi aksam bekliyor:18: neyse 9dan sonra gorusuruz girebilirsem pc ye benimkinden firsat olursa gelirim optum sizi

ahhhh kuzumm kıyamam sana benım 2 tanelerr ama senınkı kadar yaramaz degıller masallahh birde görümcemin kiler var 2 tanee amannn düşman başınaa aynı senen anlattıgın gıbılerrr oda kendısı bakamadıgı için süreklı annesıyle beraberr kv sıde yardımcı olmuyor olan benım kv ye oluyorr şimdi ehliyete gidiyor kendısı birde canezeları vardı bu hafta 15 gundur burda banada sıkıntı oluyor ıraz
neyse allah sana sabır versın cnm kendı ablamında 3 tane oglu var onunkılerde cok yaramazdıı canm ablam neler cekmışş demekkı sımdı anladımm

benımde 2 tanee senınkıler gıbı oyun odaları varr oyuncaklar genelde oratlıkta duruyorr veya abı kardeş uyumlularr

cnm beyzacım hem okudum hem vah dedim hem annelik ne zormuş yok evlenmekten vaz geçtim şimdi hayat dar geliyor o zaman ne olurum dedimm hem de hem de sana kıyamammmm yahu anlıyorum demek istedim senin yerine kendimi koydum ama anlayamam değil mi yine de olsun anlamaya çabaladım canm benim Allahım sabır versin zor zenaat (ole mi derler di bilmiyorumm yazdım) ama şu da var ki çocuklar bizim geleceğimiz bu günler de geçecek inş bitince meyvelerini toplarsın Allah çocuklarından güzel günler göstersin inş sağlıklı güzel günler görmeni dilerim çocuklarından öptm seniii

asucum demek sende bebek düşünmüyor değilsin...Olabilir bak zayıflıyosunda yaşın ne önemi var canım doğurdukça gençleşir insan..

Bende oğlumu 37 imde doğurdum..bak 3 yaşında oldu bile...

Derincim seni izinli yazdım gördün değilmi.? haftaya cuma gelir tartın inşallah..

LEAH,muayyen dönemin sıkıntılarınıda yaşıyorsun sanırım..Birde üstüne eşinin çoook uzaklarda olması kızının olmaması,ona olan özlemin seni iyice duygusallaştırmış...

Kızını düşün kocaman oldu bugünlerde geçicek geriye baktığımızda boşuna hayıflandık diyeceğiz..Şu varki anne baba olduktan sonra hiç bir zaman için kaygılarımız,üzüntülerimiz bitmeyecek ama biz seçtik,biz istedik...

Geçen patates kızartıyordum daha yeni çıkarmıştım tabağa kızım gidip gelip tabaktakilerden alıp alıp gidiyor...
O an düşündüm hatta eşimlede paylaştım onlar büyüyüp gidince bunları yaşaymaycağız..Oturup bunun için ağladım büyümelerini istemedim..:))

Son olarak sen üçüylede başa çıkamaycak güçte olmasaydın tercihin bu olmazdı..Çok güçlü ve iyi bir annesin..

Slm kızlarrrrrrrrrrrr

Bugün öğlende 45 dakika yürüdüm eşimle birlikte. Çok belim ağrımasaydı daha da fazla yürüyebilirdim ama olsun bunada şükür. Eve geldikten sonrada biraz dinlenip eve giriştim. Tabi ara ara sizede göz atıp sobete de katılmaya calıştım
Anam Ahtapot gibiyim bugün her yere parmak atıyom
Çok şükür işimde bitti ama bu seferde akşam yemeği aksadı.
Sizce koca bir kase yağsız salata, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek ( yada 3 tane grisini ) yesem olurmu

Kestane kebap acele cevap (açlıktan ölürüm bak)

Aman erteleme. Ben hep bir şeyleri ertelediğim ve sonuca ulaşamadığım için ertelemek kelimesine antipati duyuyorum. Eminim doktor doğru şekilde yönlendirir seni. Önemli olan başlamak zaten.
O alkışlayan minik de gözümün önüne geldi, çok şeker Yarasın annesinin sütü.

Yena'cım haklısın. Çocuklarla tatil günü eve tıkılmış anneler olarak bugün işgal ettik topiği. Ama çocuklar da stres ve yeme isteği yaratma konusunda pek uzmanlar.. En azından ben evde yemek ve yememek mücadelesindeyim iki gündür. Yememek mağlup geliyor ne yazık ki

evet ankara günlerim başladı ankaradayımmmmm
semiranımmmm hoşgeldin canım ankaraya

asucum demek sende bebek düşünmüyor değilsin...Olabilir bak zayıflıyosunda yaşın ne önemi var canım doğurdukça gençleşir insan..

Bende oğlumu 37 imde doğurdum..bak 3 yaşında oldu bile...

düşünmek değil de yenacım şimdiki aklım olsa daha önce düşünürdüm diyorum artık geç bence kızalrım da büyüdü 12 ve 14 yaşlarındalar onun rahatlığı güzel açıkçası daha özgürüm onlar bana ben onlara bağımlı değilim küçük bebiş olsa şimdi çıkıp eşimle 2 saat nasıl yürüyecektik neyse eşim duymasın
2 saatten fazla yürüdük kızlar ama arada da1 hamburgeri indirdim mideye naparsın haftasonu kaçamaksız olmuyor okadar yürüyüş boşa gitmedi değilmi beni bi rahatlatın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…