semiranımmmm hoşgeldin canım ankaraya
düşünmek değil de yenacım şimdiki aklım olsa daha önce düşünürdüm diyorum artık geç bence kızalrım da büyüdü 12 ve 14 yaşlarındalar onun rahatlığı güzel açıkçası daha özgürüm onlar bana ben onlara bağımlı değilim küçük bebiş olsa şimdi çıkıp eşimle 2 saat nasıl yürüyecektik neyse eşim duymasın
2 saatten fazla yürüdük kızlar ama arada da1 hamburgeri indirdim mideyenaparsın haftasonu kaçamaksız olmuyor okadar yürüyüş boşa gitmedi değilmi beni bi rahatlatın yaaaa
tşk ederim asumancım evet geldimm çok sıcakmış amaa:18::18::18::18:
Ohh iyi eğlenceler yenacım bir süpriz olmasın ::))Topic süt kokusundan bebek kokusundan geçilmiyor yaw..
Bende hazırlık yapıyorum yine denize gideceğiz.) PEk tadım yok sanki ,reglim gecikti ne güzel düzene girmişti korkuyorum yine düzensizlikmi başlayacak..Kiloda veremiyorum artık şişim deli gibi.
Bazen bu düşüncelerin aklından geçmesi bnce çok doğal gerçekten 3 çocuk çok zor Allah yardım etsin keşke yakınında biri olsa çocukları bıraksan ve o gün senin olsa benim ablamın kızı var ben onu çok sık alıyorum ve o gün onun en rahat günü oluyor.Aslinda belki de sorun bende,
Sahilde guzel bir yemek yerken "kakam geldi" diyen cocugu tuvalete goturup kicini yikamaktan, 3 yildir gece gunduz 3 saatten uzun bir uy,u uyuyamamaktan, kiymeti bilinmeyecegini bilerek onlari kurslara jimnastiklere partilere tasiyip yollarda rezil olmaktan, evin her kosesinden hergun kusmuk silmekten, dokulen sacilan yemeklerden, her gece yatakta 4 kisi yatmaktan, aglama ve mizmizlanma seslerinde (su anda ikisi de aglayip duruyor), hasta mi olacak, kulagi mi agriyor, asisi ne zaman, matematikten kac almis, saci bitlenmis, dusunmekten.. Her gece bunlari dusunerek yatip, 5 kere uyanip gene yatip, birini sezlongda birini kucagimda sallamaktan, sut vermekten sarkmis memeler ve hamileliklerden catlamis vucudumdan, anne olmaktan kadin olmayi ve insan olmayi unutmus kendimden, cocuklari ugruna vazgecilen kariyerden ve onlarin gelecegini dusunmek adia surekli atilmasi gereken yeni adimlardan, kari-koca bir hirka bir somun ekmek yeterken simdi ozel okul kapilarini tirmalamaktan, her seyden yoruldum artik...
Diyecektiniz ki dogurmasaydin...
Ona da gonlum razi degil, onlari da sevvim ilk kucagima aldigim anda... İste boyle bir kiskacin icindeyim...
Ohh iyi eğlenceler yenacım bir süpriz olmasın ::))
en iyisi spor salonuna gitmekiyi geceleeeeeeeeeeeer
lunacım senin sadece bacaklarda sorun varsa iyi gene benim her yerim yumuşacık kışa bende bi yerlere spora gitmem lazım yürüyüş yaptığımdan sanırsam bacaklar iyi durumda sayılır aslında
Lunaazul nasıl geçri tatil anlatsan yaaa,neler yedin mesela..
Bu arada ben bugünde yürüdüm heyoooo..Yarında çimerim bol bol...
en iyisi spor salonuna gitmek
benim gibi zorunlulğu olmadan spor yapmayan biri için süper olur
ama bulunduğum yerde öyle bir imkanım yok
benimde sadece bacak değil birazda gösekte sorun var ama onu şimdilik o kadar takmıyorum
sen benden daha düzenlisin spor konusunda sevindim senin adına......
tatil nasıl geçtiiiiii
çokta aman bir tatil değil aslında aile ziyareti tatil karışımı oldu genelde aile ziyareti olarak kaldı
yediklerime gelin0ce aklımda kalmasın diye herşeyden yedim
sağolsun eltim bana çok iyi baktı sabah akşam ağır yemeklerin hepsini yaptı bende afiyetle yedim
ardın kayınvalidecim kendisi yapamasada görümceme yaptırarak oda benim zafiyet geçiren bünyeme
çok iyi destek sağladı.....
ancak ne hikmettir bilinmez kilo almadımm
hala şaşkınımmmmm
ayyyyy yürüyorum diyenlere öyle imreniyorum ki
ben izinden döndüğümden bu yana işten gözümü açamadım
haftasonu da dahil işe gidiyorum ve bir yandanda temizlik yapıyorum canım çıkıyor
daha işimde bitmedi offffffffffffffffffffffff
ramazana kadar bitirmem lazımmmmmmmm
Evet gerçekten süper bişey..NAsılda korkuyordun değilmi.?
demekki abartmadan yiyince oluyomuş bişeyler sen muhakak öyle yapmışsındır..
evet canım bu hafta çok sıcak geçti daha da artacakmış sizin oralar bu kadar sıcak değilmiydi
aman bu doktorlar hemen kiloya bir laf bulurlar valla.
Ahahaha mümkün değil canım.:) Benim Son 4-5 yıldır düzensizdi barışın doğumundan sonra bir ara düzeldi..Şimdi 2 aydır yine hep aksıyor günü...Hatta burda iki üç arkadaşla aynı zamnlarda oluyordu..
Hormonal bozuklukta yok ama daktırların dediğine göre azıcık etine dolgun olduğum için oluyormuş...:)
Bence adana çok sıcakj belki ondan ve birde eğer suyu çok tükettiysen oda işe yarıyor kilo almamada.hayırrr öyle yapmadım:78::78::78::78::78::78:
ne bulduysam sildim süpürdüm
tam bir pisboğaz gibi yedim
ondan şoktayım zatennn
annemlere gttiğim zaman 5 günde 2 kilo alıp geldim ve yediklerime acayip dikkat ettim
adanada 25 günde ipi koparırım sanıyordum
neden olmadı bende anlamadım
aman bu doktorlar hemen kiloya bir laf bulurlar valla.
Bence adana çok sıcakj belki ondan ve birde eğer suyu çok tükettiysen oda işe yarıyor kilo almamada.
yok canım yaaaaa
gerçekten anlamadığım bir işler döndü
çok su içmedim, adana ben gittiğimde çok sıcak değildi , zaten ben sıcaktan çok bunalan biride değilimdir,
hiç hareket etmedim ve habire yedim
benim şöyle bir tezim var (saçma ama olsun)
kilo almaktan çok korktuğum için kilo almamış olabilirim
ne bilim aklıma gelen en mantıklı şey bu
yoksa tüm zayıflama programlarını alt üst eden bir şekilde yaşadım 25 gün
kesin kilo almam gerekirken 200 gr da olsa kilo vererek döndümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?