Ya bende bu ara nedense çok fazla susamıyorum. Havalardanmıdır nedir anlamadım tabi yinede günde 3 litreyi tamamlamaya gayret ediyorum.
Kim bilir belkide yetersiz su içtim farkında olmadan o yüzdende verememiş olabilirim.
Bİr tek süt sağarken çok susuyorum elimde olsa damacanayı o an sırtıma bağlıyacam o derece yani
Resmen içimin çekildiğini hissediyorum o anlarda
cnm benim güzel arkadaşım bidenemmm şükür yaaa ne olduysa olmuşş ne güzel harikasın almamış olman süperr düşünme gerisini
düşünmem şundannnnnn
eğer bunun bir püf noktası varsa onu bulup kilo almadan yemek yemek
şaka bir yana darısı tüm tatile gidenlerin ve gideceklerin başına diyorum
çünkü gitmeden önce ne kadar korktugumu sizler biliyorsunuz.....
ben de korkuyorummm ankaradayım 1 hafta ve sora ramazan zaten vermiyorum kilo alacağım diye de ödüm kopuyorrrr yemiyorummm:26::26:
hadi ben kaçtım öptm sizleriiii kendinize iyi bakın fıstıklarımmmmm iyi gecelerrr byeeee anacımm:79::79::79:
Ve alleyküm selammmmmmmmmSlm kizlar ...............
Süper o zaman boşver tabi şunu untma ünlü atasözü papaz herzamaan ilav yemez::)))))))))))))sakın buna güvenip coşma yani.yok canım yaaaaa
gerçekten anlamadığım bir işler döndü
çok su içmedim, adana ben gittiğimde çok sıcak değildi , zaten ben sıcaktan çok bunalan biride değilimdir,
hiç hareket etmedim ve habire yedim
benim şöyle bir tezim var (saçma ama olsun)
kilo almaktan çok korktuğum için kilo almamış olabilirim
ne bilim aklıma gelen en mantıklı şey bu
yoksa tüm zayıflama programlarını alt üst eden bir şekilde yaşadım 25 gün
kesin kilo almam gerekirken 200 gr da olsa kilo vererek döndümmmmm
Süper o zaman boşver tabi şunu untma ünlü atasözü papaz herzamaan ilav yemez::)))))))))))))sakın buna güvenip coşma yani.
Adanalı çok sevdiğim bir komşumuz vardı bilir nasıl yemekler yaptığını bilirim çok severdim yemeklerini birde sizin oralarda turunç varya ben ona bayılıyorum ama buralarda hiçbir yerde yok.eavettttt o sözü bilirim
haklısın canım bende eve gelince kendimce yemeklerimi yapıyorum
oradaki gibi ağır ağır yemek yapmıyorum
suyumu içiyorum dikkat ediyorum
ve kiloda verdim
gerçi kilo verişimin asıl nedeni uykusuzluk ama olsun
Adanalı çok sevdiğim bir komşumuz vardı bilir nasıl yemekler yaptığını bilirim çok severdim yemeklerini birde sizin oralarda turunç varya ben ona bayılıyorum ama buralarda hiçbir yerde yok.
Ben gece ara öğünümü daha yeni yedim 1 şeftali 1 kayısı 1 küçücük armut çokmu oldu acaba?
İyigeceler canım benim uykumu ne ayran ne süt getirmiyor çok severim üzümü ama kilo yapar diye biliyodum ben.Bende bugün süt almayı unutmuşum onun yerine bir bardak ayran içtim birazdan başlar uykum gelmeye inşallahda hazır çocuklarda uyumuşken kendime geleyim bende
Bende iki saat evvel bir ufak kase kırmızı üzüm yemiştim. Zayıflamaya çok faydalıymış ama çekirdeğiyle yenmesi gerekiyormuş.
Mümkünse gönder valla yenacım bu aralar zaten limon portakal greyfurt gibi şeyler yememlazımmış kandaki pıhtılaşma için salatalarda çok lezetli oluyor sende dene.İzmir'de turunç var..hatta kayınvaldemin eski evleri bahçeliydi bahçelerinde turunç ağacı vardı miis gibi kokar reçeli çok güzel olur başka şekilde tüketilmez diye biliyorum acı çünkü..Birde kokusundan faydalanılıyor...
reçelinin yapımıda bayağı zahmetli acısı gitsin diye işlemden geçirilior..
banuuu göndereyimmi sana turunç.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?