arkadasim, benim 11 . Aslinda bugune almistim ama esim gidince cocuklari birakamadigim icin erteledim. Aslinda sali gunu de bakicim gelmiyor, belki o gun de gidemeyecegim biryere birakamazsam yine erteleyecegim.salı günü senin ne zaman senden hangi tahlilleri istedi canımcım
Ay yena cok iyi geldi yazdiklarin.. Operim.
Yine anneligin obur fazina gecmistim ta, iyi anne degilim fazi....
inş cnm yapabilidğim kadar yapacağım bütün sınırlarımı zorlayarak inş sonuç alırım bakalım neler olacakk bu hafta izinli sayılabilirim çünkü tartı yok getirmedim gidip eczanede de tartılmak istemiyorum burdaki bildirimden izinli olarak geçmeliyim kendi tartımda tartılmak istiyorumkorkmaya devam et kesin kilo almadan geri geleceksin
ben eminimmmmmmmmm
keyfine bak gez dolaş
tartı senden yana olacak
tmm cnm da neden özleyeceksin netimle birlikte geldim ankarayaaa ben nerde o orda hiç bişi yoksa telden girer yine bakarım gösteririrm kendimi bennnn burdan uzak olmakkkk aslaaaa olmazzzÖzletme kendini fazla
sende kendine iyi bak ve angaranın tadını çıkarıp gel. Kız ben daha hiç gitmedim ama çok istiyorum kısmet ufaklık biraz daha büyüsün hem Anıt kabirede istiyom
Sanada allah rahatlık versin cnm
süper bir yorumm değil mi süper annelersiniz sizi imrenerek takip ediyorumm hepiniz dee hem deee fistukuslarrr siziiiiiiherşeye yetişiyosun cadı daha ne olacak sen harika bir annesin. çünkü bebeklerin için ayrıca resmen yaşam koçluğu yapıyorsun. kurslar, eğitimler onların en sağlıklı sekilde gelişmesi için koştur dur. bunlar geçicek diyecem ama tam da yenanın dediği gibi çok üzülecez o vakitte nerde kucağıma alıp sıkıştırdığım günler diye. ama seni anlıyorum azıcık. yazdıklarında hep doğru 1 çocukla 2 çocuk arasında yalnız aritmetik değil sorunlarda geometrik artış olduğunu her insan kabul eder.
sakın bunca yorulup bir de kendini hırpalama süper annem benim. ayrıca seneye de tombikusluktan fıstukusluğa geçecek güzel kadın. herşey yoluna girecek.
ne pozitif kadınsın banu yahuuuu enerji veriyorsunnnn harikasınnnnSelamün Helloooooo
Ben geldimmmmmmmmmmmm :122::122::122::122:
Anam benim küçük civciv devamlı saat 6 buçukta uyanırdı bugün uyuyacağı tuttu. Galiba sebebini de çözdümÖncede salondaki oyun bahçesinde uyuya kalıyor diye orada bırakıyordum dün onu sökünce mecbur kendi yatağına yatırdım çocuk odasında. Herhalde orada daha rahat uyuyorki bu saat oldu uyanmadı
Ayyyyy bugün için hesapta greve giricektim ama bu hımbıllara kalırsam acımdan ölürüm ben
Babamız zaten uykucu kızlarıda ona çekmiş kodu bozuklar ne olcak
Allahtan çok azda olsa bişeyler atıştırdım metabolizmam kış uykusuna yatmasın diye
bide bugün bavulumu hazirlarken aklima geldi...
size bi " önce - sonra " yapmak istemistim ama unuttum kaldi
ayni tshirtle cekildigim resimler
86 Kilo (dügmeler patlicak gibiydi zor kapatmistim)
Eki Görüntüle 229399 Eki Görüntüle 229400 Eki Görüntüle 229401
73,80 Kilo
Eki Görüntüle 229402 Eki Görüntüle 229403 Eki Görüntüle 229404
İyi geceler güzeller..
Hepinizi çok özledim ve çoookkk öpüyorum.Bu gece İstanbuldayız.Yarın misafirlerimi memlekete götürüp ,inşallah önümüzdeki hafta döneceğim.Sonrasında hep birlikteyiz.Sevgiyle kalın;ben gelene kadar çoookkkk kilolar verin inşallah...
temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
yasafat 0dk 0 dk
yekta odk 0dk
biumut 0dk 210 dk 235 dk
pınar110 0dk 180 dk
julyet 0dk
dalokaysmom 320dk 675 dk 475 dk
asumanzeynep 430dk 490 dk 330dk
ekincik 0dk
yasemen 0dk
ceco34 200 dk 180 dk 600 dk
toksin 440 dk 720 dk 510 dk
tomurcuk 330 dk 220 dk 180dk
yağmurgözlü 0 dk
billurs 230 dk 200 dk 270 dk
semiran 450 dk 300 dk 210 dk
sinopee 40 dk
butterflymirror 0 dk
cherrypie 240 dk 200 dk 220 dk
derin 0dk
özka82 0 dk
yotsuz 200 dk
dilenci 300dk
tombulkelebekim 0 dk
fadime02 330dk
gülma 0 dk 150 dk
yena 110 dk 255 dk
3melegmvar 670dk
Umutttt 0 dk
Beyzuş 360 dk 310 dk
Dermanabla7 0dk
zeynep957 420 dk ps 360 dk
ervam 290 dk
sarıcivcivim 160 dk 255dk
banu145145 120 dk 270 dk
Nevgül sen süper gözüküyosun valla rejimlik bir duırumun yok keşke senin gibi olsam 1 kilo dondurma yirim valla:::)))günaydin kizlarrrr
son halim 73,80
ve bugün son yarin saglikli bi sekilde devam etcem insallah =)
Eki Görüntüle 229405
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
iyi geceler hanımlar, bende pazartesi dr. randevu aldım.
Diyet programı alıcam kendime.
Pazartesiden itibaren tamamen dahilim aranıza
hadi ben kaçtım öptm sizleriiii kendinize iyi bakın fıstıklarımmmmm iyi gecelerrr byeeee anacımm:79::79::79:
dalokaysmom canim ben sporumu yazmistim 580dk kilo bildimiyle beraber yazdim gozunden kaçmis
listeye alabilirmisin benide
Ceco elbette bildigimi paylasirim. Yeter ki faydasi olsun. ama yeni gelenlere artik hic yorum yapmayacagim yedikleri konusunda...
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
Yemin ediyorum cildiricam...
Hani boule cocuklariyla intihar ediyolar ya oyleyim su anda..
Oglanlari uyutamadim. Buyuk olan surekli gelip kucuge tekme, oyuncak vurmaya baslari Antalya'dan geldigimizden beri. Orda kuzenimin oglanlardan gordu heralde... Arkami donemiyorum. Nereye gitem , wc dahil bebegi da aliyorum... yorgunluktan bayilmak uzereyim ama ikisi de costu. Bagirip cagiriyorlar uyumadikca kafalarina vurdu...
annemi aradim, biraz geyik yapalim bir de ne zaman donecek yazliktan, erken gelsin filan demek icin... Ay bir basladi , baban soyle de boyle de biktim da hasta da sunu yapti... Zaten durmadan kavga edip bagirisiyorlar. Bir gun 3. Sayfa haberi olursak sasmayin yani... Aman dedim gelmeyin istemem, benim derdim yetiyor, sizin bogurtunuzu cekemeyecegim...
Saat daha kac.. Ben kac gun bu sekilde dayanacagim Allahim...
Bir bu eksik,...
cnm geldim ama yemiyorum inan bana dikkat ediyorum evde nasılsa burda da ole inş bozulmaz göreceğim ama burda da sanki spor yapamayacağım of off tatil spor için yok yokkkkk deli oluyorummmm amaaaa:26::26::26::26::26::26:hoşgeldiniz hadi başarılar
semirancım hadi bakalım git bi güzel geezz eğlenmene bak fazla kaçamak yapmadan kilo almadan bekliyoruz biz seni
o zaman san da alkışsende baya yüksek dakikalara ulaşmışsın. tebrikler arkadaşım bravo
bu yeni gelenlerin iççinde ben yokum diimi beyza:)
çok geçmiş olsun yaaa valla Allah yardımcın olsun bu aralar işin zor başka bi bakıcı bulsan şu arayı değerlendiriceken azından yardım etysin tanımadan çocukları zaten tam bıraklmazsın tabii de şu haline bi yardım eder en azından
aman aman sen acil bi yedek yardımcı iste bul bi yerlerdenyazık yaa şimdi hastada olmuş ufaklık inan çok üzüldüm perişan olursun yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?