Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanımlar, bende pazartesi dr. randevu aldım.
Diyet programı alıcam kendime.
Pazartesiden itibaren tamamen dahilim aranıza

Tahmin edeceginiz gibi, yalnizim ve iki olgumun da uyumayacagi tuttu...biri salonda yerde yatmak istiyormus....

salı günü senin ne zaman senden hangi tahlilleri istedi canımcım
arkadasim, benim 11 . Aslinda bugune almistim ama esim gidince cocuklari birakamadigim icin erteledim. Aslinda sali gunu de bakicim gelmiyor, belki o gun de gidemeyecegim biryere birakamazsam yine erteleyecegim.

Normal rutinimde bana c.tesileri gitmemi soyledi.

İlk gittigimde, bir dahiliye uzmanina gorunmemi ve diyete baslayacagim icin gereken tahlilleri yaptirmam gerektigini soylememi soyledi, ben de zaten hipotiroid icin gittigim dra gittim, tam kan tahlili, seker ve kolesterol bakti.. Acikcasi neler var baska icinde bilmiyorum. ama 4 sayfa tahlil istedi.

Sonucta dr bir diyet yapmama bir engel olmadigini, kan yaglarimin biraz yuksek oldugunu ve diyetin iyi olacagini soyledi...:)

Diyetisyen ilk gidisimde tahlil yaptirmami onermekle beraber, listemi olusturdu. İkinci hafta gittigim zaman, tahlillerimde onemli bisey cikip cikmadigini sordu ve ben de yok dedim.

Ay yena cok iyi geldi yazdiklarin.. Operim.

Yine anneligin obur fazina gecmistim ta, iyi anne degilim fazi....

herşeye yetişiyosun cadı daha ne olacak sen harika bir annesin. çünkü bebeklerin için ayrıca resmen yaşam koçluğu yapıyorsun. kurslar, eğitimler onların en sağlıklı sekilde gelişmesi için koştur dur. bunlar geçicek diyecem ama tam da yenanın dediği gibi çok üzülecez o vakitte nerde kucağıma alıp sıkıştırdığım günler diye. ama seni anlıyorum azıcık. yazdıklarında hep doğru 1 çocukla 2 çocuk arasında yalnız aritmetik değil sorunlarda geometrik artış olduğunu her insan kabul eder.
sakın bunca yorulup bir de kendini hırpalama süper annem benim. ayrıca seneye de tombikusluktan fıstukusluğa geçecek güzel kadın. herşey yoluna girecek.

Selamün Helloooooo

Ben geldimmmmmmmmmmmm :122::122::122::122:
Anam benim küçük civciv devamlı saat 6 buçukta uyanırdı bugün uyuyacağı tuttu. Galiba sebebini de çözdüm Öncede salondaki oyun bahçesinde uyuya kalıyor diye orada bırakıyordum dün onu sökünce mecbur kendi yatağına yatırdım çocuk odasında. Herhalde orada daha rahat uyuyorki bu saat oldu uyanmadı
Ayyyyy bugün için hesapta greve giricektim ama bu hımbıllara kalırsam acımdan ölürüm ben
Babamız zaten uykucu kızlarıda ona çekmiş kodu bozuklar ne olcak
Allahtan çok azda olsa bişeyler atıştırdım metabolizmam kış uykusuna yatmasın diye

bide bugün bavulumu hazirlarken aklima geldi...

size bi " önce - sonra " yapmak istemistim ama unuttum kaldi

ayni tshirtle cekildigim resimler

86 Kilo (dügmeler patlicak gibiydi zor kapatmistim)

73,80 Kilo

korkmaya devam et kesin kilo almadan geri geleceksin

ben eminimmmmmmmmm

keyfine bak gez dolaş

tartı senden yana olacak
inş cnm yapabilidğim kadar yapacağım bütün sınırlarımı zorlayarak inş sonuç alırım bakalım neler olacakk bu hafta izinli sayılabilirim çünkü tartı yok getirmedim gidip eczanede de tartılmak istemiyorum burdaki bildirimden izinli olarak geçmeliyim kendi tartımda tartılmak istiyorum
tmm cnm da neden özleyeceksin netimle birlikte geldim ankarayaaa ben nerde o orda hiç bişi yoksa telden girer yine bakarım gösteririrm kendimi bennnn burdan uzak olmakkkk aslaaaa olmazzz

süper bir yorumm değil mi süper annelersiniz sizi imrenerek takip ediyorumm hepiniz dee hem deee fistukuslarrr siziiiiii
ne pozitif kadınsın banu yahuuuu enerji veriyorsunnnn harikasınnnn

Son düzenleme:
Ya KK maşallah ne kadar genişmiş yok yok valla
Bir ara evim güzel evim bölümünde milletin ev resimlerine bilem baktım
Röntgenci gibi hissettim bir an kendimi

beyzuş abla hoşgeldin diyemeden hemencecik gitmişsin. gerçektende yokluğun belli şu kızıl saçlu hatubn gözüme çarpmayıjnca olmuyo yani:))
şaka bi yana biran önce dönmen temennisi ile

mulu ellerine sağlık hayatım okadar işin gücün koşuşturmacan arasında bunuda sıkıştırdın ellerine sağlık
herrrkesleri ama en çokta ceco,toksin ve mutluyu tebrik ediyorum alkışlıyorum
ama azimle spor yapmaya devam ettiğimiz için hepimize alkış diimi

birde herkese hayırlı güzel kaçamaksız pazarlardiliyorum unutmuşumda deminki mesajımda
hadi bakalım kaçamaksız, bol sporlu bi pazar gelsin hepimizden

slm kızlar eşim üşütmüş evde geçemiyorum kk nin başına .uzanmıştı uyumuş geldim nasılsınız bugün sabah 30 dakika yürüyüş yaptım ama 1 simit yedim yanında bol domates salatalık dilimleri yedim bugün ekmek yag yemem dengelerim inşallah arada canım çekiyor pazar kahvaltılarında

Son düzenleme:
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....

Bir bu eksik,...

Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....

Bir bu eksik,...

Canım çok geçmiş olsun neyseki doktorunuz yakınmış. Allah bir an önce kuzularına şifa versin canım.
Bu arada kesin biliyorsundur ama zencefil ve bal karışımı öksürüğünü yumuşatır en azından boğazları daha fazla tahriş olmaz. Aslında herkesin bildiği şeyde insan kuzular söz konusunu oldumu panik haline geldiğinde en basit şeyi bile unutabiliyor.
Rabbim sanada güç kuvvet versin canım tek başına herşeyin üstesinden gelebiliyorsun kaç gündür helal olsun sana allah nazardan saklasın ve senin gibi bir anne olabilmeyi nasip etsin

iyi geceler hanımlar, bende pazartesi dr. randevu aldım.
Diyet programı alıcam kendime.
Pazartesiden itibaren tamamen dahilim aranıza

hoşgeldiniz hadi başarılar

hadi ben kaçtım öptm sizleriiii kendinize iyi bakın fıstıklarımmmmm iyi gecelerrr byeeee anacımm:79::79::79:

semirancım hadi bakalım git bi güzel geezz eğlenmene bak fazla kaçamak yapmadan kilo almadan bekliyoruz biz seni

dalokaysmom canim ben sporumu yazmistim 580dk kilo bildimiyle beraber yazdim gozunden kaçmis

listeye alabilirmisin benide

o zaman san da alkış sende baya yüksek dakikalara ulaşmışsın. tebrikler arkadaşım bravo

Ceco elbette bildigimi paylasirim. Yeter ki faydasi olsun. ama yeni gelenlere artik hic yorum yapmayacagim yedikleri konusunda...

bu yeni gelenlerin iççinde ben yokum diimi beyza:)

Bir bu eksik,...

çok geçmiş olsun yaaa valla Allah yardımcın olsun bu aralar işin zor başka bi bakıcı bulsan şu arayı değerlendiricek en azından yardım etysin tanımadan çocukları zaten tam bıraklmazsın tabii de şu haline bi yardım eder en azından

aman aman sen acil bi yedek yardımcı iste bul bi yerlerden yazık yaa şimdi hastada olmuş ufaklık inan çok üzüldüm perişan olursun yaa..

cnm geldim ama yemiyorum inan bana dikkat ediyorum evde nasılsa burda da ole inş bozulmaz göreceğim ama burda da sanki spor yapamayacağım of off tatil spor için yok yokkkkk deli oluyorummmm amaaaa:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…