çok geçmiş olsun inşalah çabuk geçerCocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
LEAH ALLAH sana kolaylik versin belkide ben bunlarin çogunu yasamadigim için çocuk istiyebiliyorum halen genelde 3 yada 4.ayindan sonra gece kalkmazlar doktor yuzu gormezler aylik kontrol asi haricinde (hastalanmiyorlar normalmi?)yatak konusunda 9senelik evliyim 3kez beraber yattim kuzularla esim yanimzrda yoktu herkes kendi yataginda yatar aksam turkiye saati 9,30 burada 8.30 hepsi yatar sabah sabah 9, yada 10a kadar yani duzenimiz var yatma saatleri yemek saatleri simdilik iyi gidiyo çok sukur tek sikintim buyuk oglum disariyi sever oyun için kuçuk se evde kalmayi tercih eder evkusu mubarek disarda hemen sikilir oyuzden onu evde babasiyla birakip çikariz genelde çikinca zaten oynamaz yanimda oturur git oyna derim oynamaz ooyle oturur benle kiz benimkiler normal degilmi yoksa?
Derincim seni izinli yazdım gördün değilmi.? haftaya cuma gelir tartın inşallah..
LEAH,muayyen dönemin sıkıntılarınıda yaşıyorsun sanırım..Birde üstüne eşinin çoook uzaklarda olması kızının olmaması,ona olan özlemin seni iyice duygusallaştırmış...
Kızını düşün kocaman oldu bugünlerde geçicek geriye baktığımızda boşuna hayıflandık diyeceğiz..Şu varki anne baba olduktan sonra hiç bir zaman için kaygılarımız,üzüntülerimiz bitmeyecek ama biz seçtik,biz istedik...
Geçen patates kızartıyordum daha yeni çıkarmıştım tabağa kızım gidip gelip tabaktakilerden alıp alıp gidiyor...
O an düşündüm hatta eşimlede paylaştım onlar büyüyüp gidince bunları yaşaymaycağız..Oturup bunun için ağladım büyümelerini istemedim..:))
Son olarak sen üçüylede başa çıkamaycak güçte olmasaydın tercihin bu olmazdı..Çok güçlü ve iyi bir annesin..
yok canım yaaaaa
gerçekten anlamadığım bir işler döndü
çok su içmedim, adana ben gittiğimde çok sıcak değildi , zaten ben sıcaktan çok bunalan biride değilimdir,
hiç hareket etmedim ve habire yedim
benim şöyle bir tezim var (saçma ama olsun)
kilo almaktan çok korktuğum için kilo almamış olabilirim
ne bilim aklıma gelen en mantıklı şey bu
yoksa tüm zayıflama programlarını alt üst eden bir şekilde yaşadım 25 gün
kesin kilo almam gerekirken 200 gr da olsa kilo vererek döndümmmmm
slm kizlar
yediklerimi yazayim az fazla kacti gibi ama
sabah
1cavdar ekmegi
2bardak suyla (isim vardi acil evden ciktim giderkende ekmek su aldim )
ara
1dilim tamtahil ekmek
2fincan kahve
ölen
1ligt yogurt
1kase müsli
ara
1tabak makarna
aksam
1tabak kepekli makarna
ligt yogurtla
ilerki saatlerdede meyve yerim
40dakka sporrr+cuma110+cumartesi 60toplam 210dakkk
Çok geçmiş olsun çocuklarda hasta oldumu çok zor oluyor.Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
azcık makarna fazla kaçmış sabah kahvaltı az olmuş sanki dengelenmiş gibi toksincim ama sporla sen bu işi hallediyorsun telafi etmişsin zaten darısı başıma
Bu akşam yemeğinde 4 köfte 2 parça tavuk göğüs ama büyük değil çok azda hindi yedim 2 yudumda ekmek öğlende yememiştim tabi sabah 1 dilim ekmek biraz su böreği sucuklu yumurta yedim biraz abartmışım dimi üf kaçtı işte.
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
Yok bu sefer asla inşallah bırakmıyacağım çok kararlıyım tabi arada kaçı kaçı veriyor.aksam yemegi icin fazla kacmis ama kacti diye birakcakmiyiz saglikli beslenmeyi hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnm bizimde nefsimiz var arada kacacak önemlisii yola devam etmek
İnan bende öyleyim biri baskı yaparsa daha çok içesim geliyordu şu 2 gündür hiç içmedim ama kendimide kasmıyorum istersem içerim diyorum benim birde evde muhakkak olucak olmazsa canım istiyor amma tuhafım dimi::)))Kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya bugün herkeste bir pazar uyuşukluğumu var pek paylaşım olmamış sanki diğer günlere kıyasla.
Bende bugün farksızım tabiki
Sarı civcivim eşinin sigara içmesine bence çok fazla müdahalle etme
Kendimden biliyorum bana sigara içme dedikce birileri bir tane daha yakıyordum ama tam 3 gündür 1 tane bile sigara içmedim
Şu koah hastalığını anlatan reklam her çıktığında inan balkona çıkıp bir tane daha yakardım sanki o an hadi len ne koahı at gibiyim işte diye zıttını ıspat ediyordum sanki
Aslında şu an bile bir sigara olsa kesin dayanamam içerim ama ne sigara evde bulunduruyorum nede komşudan isteme şansım var ( komşum yok evde)
Zaten şu sigara gerçekten o anlık bir şey. Çok canım istediğinde kendimi başka bir şeyle oyalıyorum ya dur şu işimide yapayım olmazsa dayanamazsam sigara aldırırım diyorum ( içimdende nah alırdırırsın diyorum kendime)
O anı atlattığım an rahat bir kaç saat canım sigara istemiyor.
Bence eşine bırak diye baskı yapma inadına içer farkında bile olmadan. Sigara içmek istediğinde arada bir ona başka bişey için ihtiyacın olduğunu söyle. Bir 10 dakka bile oyalayabilirsen inan bırakmasa bile sigaraların aralarını uzatacak ve daha az içecek. Yada kural koy evin içinde kesinlikle yasak diye çünkü biz ne zaman balkonda sigara içmeye başladık o zamandan beri karı koca sigaradan zevk almaz olmuştuk. Sonuçta pc başında insan farkında bile değil kaç tane içtiğinin. Balkonda ne kadar otursada insan rahat edemiyor bir an önce içip içeri gideyim diyor bu seferde daha az içiyor. Eşimin 4 ay oldu sigarayı bırakalı bende o zamadan beri hep son paketim diyip duruyordum ama gerçektende tam 3 gün oldu sigarasız. Heee eccük asabiyet yapmadı değil yaptı ama eşim kendide aynı şeyleri yaşadığı için o an ses etmiyor zaten anlık bişey geçiyor hemen.
Umarım seninde eşin en kısa zamanda sigarayı bırakmayı başarır.
Yok bu sefer asla inşallah bırakmıyacağım çok kararlıyım tabi arada kaçı kaçı veriyor.
İnan bende öyleyim biri baskı yaparsa daha çok içesim geliyordu şu 2 gündür hiç içmedim ama kendimide kasmıyorum istersem içerim diyorum benim birde evde muhakkak olucak olmazsa canım istiyor amma tuhafım dimi::)))
Baya fark belli oluyor ama sağlıklı beslen bundan sonra allah korusun hasta edersin kendini
Nevgül sen süper gözüküyosun valla rejimlik bir duırumun yok keşke senin gibi olsam 1 kilo dondurma yirim valla:::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?