Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....

Bir bu eksik,...

canım çok geçmiş olsun Allah sana sabır ve dayanma gücü versin bitanem biz insanız makine değiliz ki sürekli çalışalım tabi ki arada yorulucaz dinlenicez doğrulup yine yürüycez bak tatlım bugünleri ileride anıp gülüceksin hatta kötü geçen zamanları beynin silecek benim oğulcuklarım biri 18 ve diğeri 14 yaşıda koca adamlar inan senin gibiydim deliricek gibi oluyodum ama geçti büyüdüler ben şuanda malesef 15 yaşında okulu bırakıp evlendiğim için okumaya ancak sıra geldi çocuk gelişimi okuyorum inan bana neler öğrendim keşke çocuklarım olmadan okusaydım bu bölümü mesela örnek beni çok etkilemişti öğretmenden duyunca hani çocuklar büyürken sakarlık yaparlar ya ellerine ne alsalar düşürürler dökerler ya aslında bu onların fiziki durumlarıyla alakalıymış yani .:vücut büyüdüğü için eller bedeni kontrol edemezmiş ben şimdi çok pişmanım onlara bağırdığım hatta ellerine vurdum ay çok sakarsınız diye ( neyse biirşeyi sakın unutma ( SENİN ANNEN BABAN EŞİN ARKADAŞLARIN AKRABALARIN var ama O BEBİŞLERİN sadece ANACIKLARI VAR SANA ŞU ANDA MUHTAÇLAR ALLAH AYIRMASIN ) bak bir örnek daha bize gelen öğrencilerden biri anlatmıştı 2 tane oğlu varmış eve geliyolar doğru bilgisayar başına geçiyolar yüzlerini görmüyorum gece yatarken odalarının kapısına gidiyorum çocuklar ben yatıyorum iyi geceler diyorum demişti yani biraz büyüyünce bizimle işleri zaten kalmıyo yani onlarla geçirdiğin zamanın tadını çıkar zevk almaya çalış annem keşke hiç büyümeseydiniz sizi çok özlüyorum diyo SEN DÜNYANIN EN ZOR İŞİNİ YAPIYOSUN sakın unutma GÜZEL ANNECİKKKKKKKKK

maşaAllah maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun ne güzel işte ne sorun arıyorsun bizde 3 kız kardeşiz ve annem okadar rahat etmiş ki bizimle geceleri gezmeler arkadaşlarıyla tatiller rahaaat rahat doyasıya yaşamışlar yani hatta nerdeyse hiç evde durmamışlar:)
sanırım bizler b,iraz sabırsızız ben 2. çocuğu bayaaa bi erteledim belki düşünmem bile bilmiyorum şimdilik sadece kızım iyi:) ilerde Allah kerim olursada tabiiki isyan etmem ama şimdilik böyle iyi:) yeni evlendiğimizde hatta evlenmemize yakın eşimle konuşurken 4-5 tabne olsa iyi olur harika diyorduk:) aslında kızımız çok muysal ama zekası çok yüksek ve hareketlide haliyle ama uslu yaaa çok şükür azgınlık etmiyo:)
ama annemlerde saolsunlar hep yardımcılar bize bunaldığım anlarda hep yanımdalar alırlar aynen şimdiki gibi eğlence merkezine götürmüşler kızçeyi eşimle kafa dinleyelim diye
aslında eğitim ve kariyer peşinde koşmasam çocuk yaparım ama kendi hayatımı iyice yoluna sokup öyle düşünürüm düşünürsem

evet beyze gerçekten mükemmel bir anne ama senide yabana atamayız diimi sen mükemmel bir dostsun bene yena abla aslında psikoloji okusan ne iyi bi psikolog olurmuşsun inana okur okumaz düşüncelerim değişti ve bakıyorum herkesi rahatlatmış

bul bul hayatım bu şunun püf noktasını aaaa şaştım kaldım inan:) o yok bu yok yedim diyosun su içmedim spor yok tıka basa yedim diyosun acaba yeme saatlerin arasında 2 saat ara ile tıka basa doymadan yediğin için metabolizmanı çalıştırıp ondan mı kilo verdin??? ayy bilmiyorum işte bu da bi teori:)

eşimle şimdi kızımızın yanına gidicez. dedesi ile annanesi eğlence merkezindelermiş ordan dönüştede alışveriş yapıcaz ev tam takır kuru bakır kalmış:) genişçe bi alışveriş yapiim :) sebze ve et ağırlıklı
ayyy neyse kızıyo eşim hemen hazırlaniim hadi diyo kızını özlemedinmi diyo:) hain bakın nasılda nerden giriyo görüyomusunuz:) asıl derdi sigarası bitmiş çıkalımda sigara alalım diye dertleniyo:))
ALLAHIM NOLUR ARTIK SİGARA ÜRETİLMESİNNNNNNNNN:) yoksa bırakmıyo gitgide fazlalaşıyo anlamıyorum yaaa

slm kizlar
yediklerimi yazayim az fazla kacti gibi ama
sabah
1cavdar ekmegi
2bardak suyla (isim vardi acil evden ciktim giderkende ekmek su aldim )
ara
1dilim tamtahil ekmek
2fincan kahve
ölen
1ligt yogurt
1kase müsli
ara
1tabak makarna
aksam
1tabak kepekli makarna
ligt yogurtla
ilerki saatlerdede meyve yerim

40dakka sporrr+cuma110+cumartesi 60toplam 210dakkk

Son düzenleme:

azcık makarna fazla kaçmış sabah kahvaltı az olmuş sanki dengelenmiş gibi toksincim ama sporla sen bu işi hallediyorsun telafi etmişsin zaten darısı başıma

Bu akşam yemeğinde 4 köfte 2 parça tavuk göğüs ama büyük değil çok azda hindi yedim 2 yudumda ekmek öğlende yememiştim tabi sabah 1 dilim ekmek biraz su böreği sucuklu yumurta yedim biraz abartmışım dimi üf kaçtı işte.

aksam yemegi icin fazla kacmis ama kacti diye birakcakmiyiz saglikli beslenmeyi hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnm bizimde nefsimiz var arada kacacak önemlisii yola devam etmek

iyi akşamlar bugün bi yürüdüm bi yürüdüm 150 dk aslında fazlası da vardır ama yavaşları saymayım
bu hafta toplam 60+120+150=330dk
beyzacım bebişe geçmiş olsun canım sana da kolay gelsin inşallah fazla ilerlemeden iyileşir

Kızlarrrrrrrrrrrrrr

ya bugün herkeste bir pazar uyuşukluğumu var pek paylaşım olmamış sanki diğer günlere kıyasla.
Bende bugün farksızım tabiki

Sarı civcivim eşinin sigara içmesine bence çok fazla müdahalle etme
Kendimden biliyorum bana sigara içme dedikce birileri bir tane daha yakıyordum ama tam 3 gündür 1 tane bile sigara içmedim
Şu koah hastalığını anlatan reklam her çıktığında inan balkona çıkıp bir tane daha yakardım sanki o an hadi len ne koahı at gibiyim işte diye zıttını ıspat ediyordum sanki
Aslında şu an bile bir sigara olsa kesin dayanamam içerim ama ne sigara evde bulunduruyorum nede komşudan isteme şansım var ( komşum yok evde )
Zaten şu sigara gerçekten o anlık bir şey. Çok canım istediğinde kendimi başka bir şeyle oyalıyorum ya dur şu işimide yapayım olmazsa dayanamazsam sigara aldırırım diyorum ( içimdende nah alırdırırsın diyorum kendime )
O anı atlattığım an rahat bir kaç saat canım sigara istemiyor.
Bence eşine bırak diye baskı yapma inadına içer farkında bile olmadan. Sigara içmek istediğinde arada bir ona başka bişey için ihtiyacın olduğunu söyle. Bir 10 dakka bile oyalayabilirsen inan bırakmasa bile sigaraların aralarını uzatacak ve daha az içecek. Yada kural koy evin içinde kesinlikle yasak diye çünkü biz ne zaman balkonda sigara içmeye başladık o zamandan beri karı koca sigaradan zevk almaz olmuştuk. Sonuçta pc başında insan farkında bile değil kaç tane içtiğinin. Balkonda ne kadar otursada insan rahat edemiyor bir an önce içip içeri gideyim diyor bu seferde daha az içiyor. Eşimin 4 ay oldu sigarayı bırakalı bende o zamadan beri hep son paketim diyip duruyordum ama gerçektende tam 3 gün oldu sigarasız. Heee eccük asabiyet yapmadı değil yaptı ama eşim kendide aynı şeyleri yaşadığı için o an ses etmiyor zaten anlık bişey geçiyor hemen.

Umarım seninde eşin en kısa zamanda sigarayı bırakmayı başarır.

aksam yemegi icin fazla kacmis ama kacti diye birakcakmiyiz saglikli beslenmeyi hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnm bizimde nefsimiz var arada kacacak önemlisii yola devam etmek
Yok bu sefer asla inşallah bırakmıyacağım çok kararlıyım tabi arada kaçı kaçı veriyor.

İnan bende öyleyim biri baskı yaparsa daha çok içesim geliyordu şu 2 gündür hiç içmedim ama kendimide kasmıyorum istersem içerim diyorum benim birde evde muhakkak olucak olmazsa canım istiyor amma tuhafım dimi::)))

Arkadaslar,
Hepinize verdiginiz moral icin tesekkur ederim...

Bugun de tadindan yenmez bir gun gecirdim.. Kizimin bugun kampta gorusme gunutdu... Esim yurtdisinda oldugu icin, yardimcima rica ettim o da eksik olmasin 8 30 'da kapimdaydi kiziyla beraber...

Kosa kosa ciktim, Bostanci'dan motora bindim, Burgazada 'ya kampa gittim, kizi aldim, temizlerini yerlestirip carsaflari degistirdim, kirlisini topladim, kizla beraber eve donduk saat 11 45'ti. Yardimcimin kiziyla bira oynadilar, yuzduler, bunu yikadim, saclari taradim, yemek verdim, hep beraber evden ciktik, yardimcim ve 4 cocuk yani, tekrar Bostanci, Burgazada, kizi kampa verip Bostanciya donduk, yolda bebeklerin ikisi de cirpina cirpina ,tepine tepine bagirdilar, ikimizin de kollar koptu resmen... saat 19 olmustu. ben kiza acidim o saatte evine kadar goturiym dedim... evi taaa inaniluzakta..Gitmem gelmem saat bu saat oldu.. cocuklari yikayip yatirdim ve iste aranizdayim...

Ha unutmadan bugun bir ara hepimiz disardayken, Senay'in kiz kapiyi cekmis, 2. Kat balkonuna tirmanip eve girmek gerekti, neyse ki o ben diildim...

arkadaşlar normalde 46 beden çok bol gelzlyor 44 oluyor şuan.hatta bi hırka aldın 40 beden fakat kot bedenleri farklı mağazalar çok kalabalık ve rastgele denemeye üşeniyorum.sizce kot bedeni olarak kaç denemeliyim.yardııımmm

Sanki beni tarif ediyorsun ama benimki bu sefer inat etti almıycam sigara diye. İnan sabahtan beri deli gibi canım sigara istiyordu hatta biraz evvel karşı komşum geldi tatilden yeni döndü oda benim ufak civcivimi özlemiş bende ondan bi tane sigara otladım
Eşim tabi başladı bak ben 4 aydır içmiyorum içmesene falan diye. Degett adamı sinir etme bırak bi taneden bişey olmaz dedim
Yarın Kardeşim eşiyle almanyadan geliyor 4 gün sonrada annemler gelicek. Onlar gelene kadar zaten kardeşim ve eşiyle dışarda olucaz hayatta içmem eeee meloş ( annem ) gelincede sıkıyorsa içeyim.
O bahaneyle tamam hayatımdan çıkar sigara.
Çakma muzo kampından sonra bugün nette çok güzel bir otel buldum herşey dahil marmariste fiyatıda çok uygun seneye oraya gitmeye karar verdik nasılsa sigara masrafımız olmayacak orası için biriktiririm artik parayı

Baya fark belli oluyor ama sağlıklı beslen bundan sonra allah korusun hasta edersin kendini

evet canim bundan sonra saglikli devam ediyorum insallah

70 olmaya calisiyodum 73 oldu ama neyse artik

Nevgül sen süper gözüküyosun valla rejimlik bir duırumun yok keşke senin gibi olsam 1 kilo dondurma yirim valla:::)))

ay canimmm tsk ederim ama yok ya oturunca kat kat cikiyo her yanim
bütün gün ayakta dursam hic sorunum yok ama oturunca cok fena duruyo
baksana karnimi nasi saklamisim

ama gelcek ay spor salonuna yazilcam toparlarim insallah =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…