Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar. Toksin; sen bir ara taş devri beslenme şeklini mi uygulamıştın? Öyle bir yazışma gördüm diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse ne kadar devam ettin, deneyimlerini yazar mısın?
Bu arada spor ve düzenli beslenme konusunda azmin için de tebrik ederim :) Sanırım topiğin 60'lara ulaşmış tek üyesisin şu anda..

Nasılsınız hanımlar.?

Ben-biz yanıyoruz hem hava çok sıcak hemde denizde çok kaldık kızardık iyice..her haftasonu gitmek çok yorucu oluyor..Su kuşu kızım bile bıktı heraldeki anne iki hafta gitmeyelim diyor.:))

OĞlum bugün formundaydı her şeye itiraz edermi insan öyleydi işte, hemde ağlayarak...Bu sıralar büyük aşk yaşıyoruz bir an ayrılmak istemiyor benden seni çok özlüyorum diyo görende ayrı memleketlerde yaşıyoruz sanıcak,sırf eziyet işte.:)

KAĞIT diye türk filmi izledik -Politik dram-çok beğendim. tavsiye ederim konu ilginizi çekerse..İlk defa Sinan Çetin filmini beğeniyorum.:)

tskler cnm ben sade saglikli beslendim baska diet yapmadim karistirdin heralde

86 Kilo (dügmeler patlicak gibiydi zor kapatmistim Eki Görüntüle 229401

Nevgül; sana "kilonu göstermiyorsun" diyenler çok haklılarmış. 86 kilo halin bile benim 80 kilo halimden daha zayıf duruyor. Tabii aramızda yaş farkı var, 4-5santim boy farkı da var sanırım. Gene de 86 kilo değil 77-78 gibi duruyorsun bu resimlerde. Zayıflamış halinde de öyle. Kilonun neredeyse 10 kilo aşağısında tahmin ederdim ben seni

Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....

Bir bu eksik,...

Çok geçmiş olsun

Bugün bitmeyecek galiba arkadaşlar Benim oğlan hala uyumadı, ant içmiş gibi beni çıldırtmaya. Gidip ilgileneyim bari, sizlere iyi geceler :))

Ben genelde her yaz günü birlik denize gidiyordum kızımla ve inan okadar kreme rağmen her seferinde kendimi bir günde kavurmayı başarıyordum
Bu sefer uzmanından ( deniz müptelası komşum ) yardım aldım. Omuzlarıma ferahlatıcı spray aldım güneş sonrası bide omuzlarım hafif sızlamaya başlayınca denize tshirtle girdim

Unutmadan geçmiş olsun
Bu arada deniz yanığına trosyd diye bir krem var acayip iyi geliyor eğer yarında ağrınız olursa mutlaka kullan bir iki saat içinde ağrı falan kalmııyor

Son düzenleme:

gecmis olsun gunes yanigi zor oluyor avrupaya gel cnm biz serin serin oturuyoz hatta sabah usudummm

Ben de çok severim suyu Yena. Ama bana da gitmesi gelmesi eziyet geliyor artık, dünya eşya taşı, çocukları yıka, havluları mayoları yıka vb. O minik oğlanı da öp tarafımdan. Benim kız da öyle bana yapışıktır. Kızlar babaya düşkün olur tezini çürütür kendisi. Bu aralar çok yapıştı, kimi zaman bayılıyorum kimi zaman da bunalıyorum :)

tskler cnm ben sade saglikli beslendim baska diet yapmadim karistirdin heralde

Karıştırdım o zaman :) Ahmet Aydın çok beğendiğim bir hoca, yazılarını düzenli okurum, taş devri beslenmesi ile ilgili fikirlerini de benimsiyorum ama tam uygulayamadım. Eğer okuyanlar arasında uygulayan varsa ve bana yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Tavsiyelerini dinleyeceğim gralıça ceco.:)

Toksincim rütbene yazdığın gibi ağustosta 68 i görecek gibisin..

Umuttçum biz her yaz böyleyiz eve geliriz tamam deriz haftaya gitmeyelim çok yorucu oluyor. sonra cumadan başlarız naapalım nereye gidelim diye..:)
Birde bu yıl ev kredisi ödüyoruz diye uzuuun tatil imkanımız yok..

Banucum ben sana turunç gönderceğim dedim ama turunç mevsimi değil..Hatta eşime rica ettim bir kaç yeri aradı ne turunçu demişler.:)

Böyle sana söyledim diye biraz mahçup olup üzüldümde inan..Fakat zamanı geldiğinde sen yine hatırlatırsın. hemen temin edip kargoyla yollarım güzel arkadaşıma söz...

Son düzenleme:
Semiran nasıl gidiyor Ankara günleri..bende yıllar önce Ankaraya trenle gitmiştim.:) Çok zevkliydi..batıkent dolaylarında takılmıştık hep..

Birde Ankara'da ilgimi çeken şimdi varmıdır bilmiyorum yol kenarlarında hep mangalcılar olurdu.:)

Neyse Abalarım ve kardeşceğizzzzzlerim sizler doyum olmaz ama ben hazır kısçelerim uyumuşken süt sağma işlemimde bitmişken yatayımda yarın sabahtan eşimin halalarını arabayla vergi dairesine götürcem karga kahvaltısını ettikten hemen sonra
Anam bu adam beni öldürcek sanki yarın bir sürü işim yokmuş gibi, havaalanına gitmesi gereken ben değilmişim gibi kalktı halalarına banu sizi götürür dedi. Sonrada benim yetişemiyeceğimi düşünmüş bana demezmi ara halamı işte hala ben sizi götüremem çok işim var de diyor.
Ebe adam sen beni bilmiyormusun hayatta kimseyi zorda bırakmayı sevmem aksine genelde ben zorda kalırım ama olsun yeterki onlar işlerini halletsin. Üstelik KPnin işi için koşturuluyor valla KV der bak görüyormusun domuzluğuna işim var dedi sırf bizim işlerle ilgilenmesin diye.
Zaten bu ara sataşamıyor diye şişti yine kadın
Adam yapacağı iyiliği bile bana kakalıyor ben desem birinin işi var benim yerime sen halletsene diye yürü git çeker

Neyse gider ayak yine çenem yerlerde hemen toparlıyom ve kaçıyorum
Kendinize iyi bakin
yarın gündüz giremem ama gece assolist olarak da olsa sahne alacam
beni özleyin anacımmmm

Allaha emanet olun

yenacim eylulun 17sine kadar 65 ulasmak istiyom nasip minik minik adimlarla mars ileri donmem geri insallah .

KEsin olursun toksincim ama eylülde ne var.?
hedefine ulaşınca bizi bırakmak yok ama tamammı.:)

haklisin fazla oldu ama acikinca mecbur yedim yemeseydim baska zararli seyler yiyecektim pisman deilim cnm

pişman olma zatenn dedim ya telafi etmişsin diye çok ta güzel olmuş hani makarna adı beni korkutuyor yaa o bakımdan aslında başka bişi değill

merhabalar ben gedlim nihayett aslında spora diye çıkılmamış ama spora dönüşen bir gezmeden geldim yaklaşık 2 saat yürüdükk abimin dondurma yedirrme macerasında 3 top dondurma için 1 sat gittik 1 saat döndük ayaklarım acıdı yara oldu alttalrı bilsem spor ayakkabısıyla çıkardım süslendim püslendim oyyy spor olarak kaydedelim hem de hızlı hızlı çünkü abim yavaş yürümeyi sevmez boyuda uzun bir adımı bizim 2 adımımız kadarrrr öldümmmm iyi de olduu rahatladımm

ben de eylüle kadar veririm diyordum 75 kadar olmayacak sanırım sağlıklı olsun geç olsun napayım tatil yaramadı almadım ama veremedim dee yerimde sayıyorumm

ben de eylüle kadar veririm diyordum 75 kadar olmayacak sanırım sağlıklı olsun geç olsun napayım tatil yaramadı almadım ama veremedim dee yerimde sayıyorumm

offff telde busuru yazi yazmistim silindi
tekrar yazayim cnm almamakda önemli bu günler de gececek ve yola devam edip çıtır çıtır olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…