slm kizlar
yediklerimi yazayim az fazla kacti gibi ama
sabah
1cavdar ekmegi
2bardak suyla (isim vardi acil evden ciktim giderkende ekmek su aldim )
ara
1dilim tamtahil ekmek
2fincan kahve
40dakka sporrr+cuma110+cumartesi 60toplam 210dakkk
İyi akşamlar kızlar. Toksin; sen bir ara taş devri beslenme şeklini mi uygulamıştın? Öyle bir yazışma gördüm diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse ne kadar devam ettin, deneyimlerini yazar mısın?
Bu arada spor ve düzenli beslenme konusunda azmin için de tebrik ederim :) Sanırım topiğin 60'lara ulaşmış tek üyesisin şu anda..
86 Kilo (dügmeler patlicak gibiydi zor kapatmistim Eki Görüntüle 229401
Cocuklar sabah 4 gibi en kucuk oksuruk krizi gecirdi...neyse ki cocuk doktorum komsu, bronsit baslangiciymis... Klimadan....
Bir bu eksik,...
Nasılsınız hanımlar.?
Ben-biz yanıyoruz hem hava çok sıcak hemde denizde çok kaldık kızardık iyice..her haftasonu gitmek çok yorucu oluyor..Su kuşu kızım bile bıktı heraldeki anne iki hafta gitmeyelim diyor.:))
OĞlum bugün formundaydı her şeye itiraz edermi insan öyleydi işte, hemde ağlayarak...Bu sıralar büyük aşk yaşıyoruz bir an ayrılmak istemiyor benden seni çok özlüyorum diyo görende ayrı memleketlerde yaşıyoruz sanıcak,sırf eziyet işte.:)
KAĞIT diye türk filmi izledik -Politik dram-çok beğendim. tavsiye ederim konu ilginizi çekerse..İlk defa Sinan Çetin filmini beğeniyorum.:)
Nasılsınız hanımlar.?
Ben-biz yanıyoruz hem hava çok sıcak hemde denizde çok kaldık kızardık iyice..her haftasonu gitmek çok yorucu oluyor..Su kuşu kızım bile bıktı heraldeki anne iki hafta gitmeyelim diyor.:))
OĞlum bugün formundaydı her şeye itiraz edermi insan öyleydi işte, hemde ağlayarak...Bu sıralar büyük aşk yaşıyoruz bir an ayrılmak istemiyor benden seni çok özlüyorum diyo görende ayrı memleketlerde yaşıyoruz sanıcak,sırf eziyet işte.:)
KAĞIT diye türk filmi izledik -Politik dram-çok beğendim. tavsiye ederim konu ilginizi çekerse..İlk defa Sinan Çetin filmini beğeniyorum.:)
Nasılsınız hanımlar.?
tskler cnm ben sade saglikli beslendim baska diet yapmadim karistirdin heralde
Tavsiyelerini dinleyeceğim gralıça ceco.:)
Toksincim rütbene yazdığın gibi ağustosta 68 i görecek gibisin..
yenacim eylulun 17sine kadar 65 ulasmak istiyom nasip minik minik adimlarla mars ileri donmem geri insallah.
haklisin fazla oldu ama acikinca mecbur yedim yemeseydim baska zararli seyler yiyecektim pisman deilim cnm
bide bugün bavulumu hazirlarken aklima geldi...
size bi " önce - sonra " yapmak istemistim ama unuttum kaldi
ayni tshirtle cekildigim resimler
86 Kilo (dügmeler patlicak gibiydi zor kapatmistim)
Eki Görüntüle 229399 Eki Görüntüle 229400 Eki Görüntüle 229401
73,80 Kilo
Eki Görüntüle 229402 Eki Görüntüle 229403 Eki Görüntüle 229404 [/QUOTE
cok güzel kilo vermissin sahane olmussun cnm ins en kisa zamanda hedefine ulasirsin
slm kizlar
70 dk spor bu arada mutlucum gecen haftaki sporum 200 dk gözden kacmis galiba cok ta olmadi ama :-[
ben de eylüle kadar veririm diyordum 75 kadar olmayacak sanırım sağlıklı olsun geç olsun napayım tatil yaramadı almadım ama veremedim dee yerimde sayıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?