Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offff telde busuru yazi yazmistim silindi
tekrar yazayim cnm almamakda önemli bu günler de gececek ve yola devam edip çıtır çıtır olcaz

evet tel de ben de yazamıyorum bulamıyorum yazcağım yeri syfa açılmıyorr bir sürü sıkıntı oluyor olsun o kadar yazmışsın ya evet geçecek ben sabırlı biriyimdir annem hep der sabırlısın çok fazla ama neden kilo verirken olmuyor der iradelisin de aslında ama derr annem hep der ama olmadı nedense önemsemedim istersem yapıyorum aslında ama demekki aklımda istemedim fazla benim canımı yakmadı kilolar bekarım diye herhalde ne bilim ole kimse karşıma geçipte sen neden bolesin az zayıflasan demedi kilodan bir rahatsızlık duymadım son günlere kadar yine de bir rahatsızlığım yok çok şükür binlerce ama ya olursa dedim ya bişi olursa bana kim bakar ne yaparım neden bu şekilde hayatımı parçalıyorum dedim ve burdayımm oluyor da sabrediyorum sizlerde bana azim veriyor örnek oluyorsunuz binlerce kere tşk ederim evet şimdi almıyorum ama vermiyorumda hem iyi de oluyor kilo vücuduma geri almamak üzere alışıyor inş hem de oturaklı kilo veriyorum inş almayacağım geri eylülde bakalım ne olacak sora zaten ilk günlerdeki gibi gidecek haftada 1.5 kilodan aşağı vermeyeceğim kurban bayramında bitsin sora bitsin ama bitince dünya çok farklı olaacak bu yıllar şanslı yıllarım 2009 dan sora hayatım değişti atandım mesleğimi sözleşmeli de olsa elime aldım sora en sevdiğim şehre atandım çok mutluyum samsunda olamktan şimdi de kadro aldım hem de aynı yerde kilo veriyorumm daha ne isteyim bir isteğim kaldı o da olursa artık ben sağlıktan ve mutluluktan başka bişi istemeyeceğim şükredip oturacağım Allahıma şimdi de ediyorum şükr olsun binlerce kere ki ailem sağlıklı sağ (bir babam eksik ama takdiri ilahi Allahım günahlarını affetsin) sağlığımız yerinde aç değiliz açıkta değiliz şükür olsun binlerce kereeee ne deyim herkesi kocaman öptm iyi geceler semirancık cup yatağaaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız leah adetin kaç gün gecikti bende tam tersi 5 gün erken oldum ramazana temiz girerim diye dün sevinçten uçuyordum

günaydınlar, hayırlı sabahlar herkese;
bugün biraz erkenciydim. sabah erken kahvaltımı ett,m.

saat 07.00
6 kaşık corn flakes [ LEAH beyzanın verdiği ölçü ile 60 gr ]
200 ml normal süt

ama çok geldi saat 9 da bişiiler yiicektim ama karnım çok tok saat 10 da yemeyi düşünüyorum

bu arada akşam eve çok geç geldik yanii geç diilde alışverişte coşmuşum poşetleri yerleştirmek tam 1 saatimi aldı karnım da çok acıkmıştı saat 22.00 da bissürü karpuz ve peynir yedim yanındada 1 dilim çavdarlı ekmek yedim
1,5 saat sonrada uyudum kötü oldu ama napiiim çok ama çok acıkmıştım

Civciv hakkaten cok tok tutuyor o kadar yiyince. Benim de 10 gibi iki meyvem var, resmen zorla yutuyorum...

Fadime, dogumdan beri bu 3. Adetim olacak. Daha duzene giremedim heralde.. Hamileysem vurun zaten beni.....

Semiran, ara beklemeler iyi oluyor gercekten. Ben bir debu donem adet de olunca daha toparlandigimi dusunuyorum. Yani vucut yeni kiloya gore formatlaniyor...

hafta sonu kayınvalime gittik ayaklarım geri geri gitti valla azcık kiloma takıolar da ama şükür ki iyi geçti.aslında azıcık da kacırdım habu ki daha cuma günü diyete başlamıştım neyse
unutmadan diyet listemi yazayım diyetisyenin verdiği 1900 kalorilik ayda 4-5 kilo verdirmeyi hedefleyen liste

sabah:
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta ve 1 kibrit kutusu peynir veya 2 kibrit kutusu peynir (yumurta haftada 3-4 gün)
bol sebze(domates-biber-salatalık vs)
5 adet zeytin veya 3-4 adet badem-ceviz
şekersiz çay
ara:
bir bardak az yağlı süt
küçük bir meyve
1 avuç beyaz leblebi
öğlen:
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
avuç içi kadar pilav makarna vs
bol salata
ara:
1 kutu ayran vaya küçük bir kase yoğurt
1 avuç leblebi
1 küçük meyve
akşam:
1 kase çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
bol salata
ara: (21:00 dan sonra olmıcak şekilde)
1 bardak az yağlı süt
2 adet galeta

şimdilik egzersizim yok bu ay kilo gidişine bakıp önümüzdeki ay egzersize başlatacakmış bakalım artık

yok canım degilsindir korunuyorsundur 4. çocugu dogurursan kendine bakmaya zamanın olmaz yeter 3 çocuk reccep abiyi dinlemişsin 3 demiş o yapmışsın.önce diyeydi bende 4 yapmazdım gerçi ben 3 dogum yaptım biri hediye 3 alana 1 bedava

günaydın kızlarr çocuklar uyurken evimi toparladımm şimdi güzel bir kahvaltı yapacagımm

sonra mutfak benı beklıyor bi orası kaldı temızlenecek onu da yaptımmı tamm temızlık bıttı
bu gun guzel bır gun olsun hepımızz içinn

gülsümm gelmişş ortakımm hoş geldın cnmm

Nasılsınız bakalım bugün :) ben zoraki gülüyorum :) sabah sabah karnım ağrıdı cok ... dün ne mi yaptım? sabahtan her hafta birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaslarımız kahvaltıya geldi. (uzun zamandır bizde kahvaltı etmiyorduk genelde denize gidiyorduk) onlar acısından iyi oldu :) neler yaptım onlara neler :) ama ben hiç bozmadım tabii müthiş su börekleri sucuklar vs lere ragmen dedim yeşimmmmm hayırrr yemeyeceksin :) dayandımda tadına bile bakmadım bakarsam durabileceğimden endişeliyim çünkü :) akşama kadar herşey yolunda gitti takiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kfc ye gidene kadar ben bayılıyorum kentacy fried chicken'a ayaklarım 2 ileri bir geri gitmesine ragmen kendimi resmen ama resmen tutamadım ve bir sürü kızarmış tavuk yedim neredeyse bu topikte herkesin diyet listesi toplamı kadar olmustur heralde offff cok sinirliyim kendime. pişman değilim ama keşke yarısında durabilseydim bari masada herkes bana bakmış. bir acıdılar anlatamam bi baktım bi ara herkes kendindekileri bana veriyor. nerdeyse kimse bişey yiyememiş sayemde. tabii sonra yürüyecek halim kalmadı ama alışveriş merkezinin içini 2 saat boyunca turladık. cok hızlı bir yürüyüş olmasada bir saati tempolu sayılabilir. gerçi yediklerimin yanında sabaha kadar yürüsem cok bişey farketmez ama :) neyse gördüğünüz gibi bugun bir üzülen bir sırıtan bir kişiliğimle burdayım :) zaten bu kadar kafama takmamın sebebide aksama diyetisyen kontrolümün olması :) asu beni kesecek resmen kıtır kıtır :) neyse korkunun ecele faydası yok. bi şekilde gidip o tartıya cıkacagımmmmmm :) bu hafta daha dikkat edeceğim ama SÖZ :) kacamaksız bir hafta diliyorum hepimize. tabiii önce kendime emrediyorum :) bu arada mutlu evet bu hafta yarış bayragını sana şimdiden verdim sanırım :) hepinize güzeller güzeli bol yağ yakmalı bir hafta olmasını dilerim...

günaydın güzel bayanlar,,

aynı dertten bende muzdaribim dün akşam mangal partisi düzenlediler bizde davetliyiz evet az yedim ama yedim sonuçta ben diyetteyim yiyemem demeye utanıyorumnedense... üzüldüm kendime... Sporsuz bir hafta sonu ve kaçamaklar artı görmek istemiyorum....:18:

Asuman hala biraz oksuruyor. Sanki azaliyor gibi. Dr ates olmazsa baslanmayacak dedi ama antibiyotigimi dolapta bekletiyorum. Umarim ateslenmeden atlatiriz...

Fadime, ikiz hakkaten bonus bir durum.. Allah bagislasin.

Yotsuz, bana da genelde senin gibi olur.. Biseye karsi kendimi tuttugum gun, sanki inadina baska yerden patlak veririm... Gecmis olsun. Mutlu suanda altinoluk'ta. Sikir sikir yuzuodur heralde....

Nevzamansiz, ben de eskiden utanirdim diyette olmaktan.. Onun sebebi de sanirim 100 kere baslayip 101 defa bitirdigimiz diyetlerden kalan" amaan bu nasilsa bozacak, veremeyecek" diye dusunmelerini sanmamiz... Kendine guven biraz. Hatta bu da sende basli olustursun... İsrar edene diyorum artik" yok ben diyetteyim zaten 100 kiloyu devirdim, daha nereme yiyeyim?" gercekten etraftakilerin de benim de aklimiz bir basimiza geliyor...

beyzacım inşallah ateşlenmeden atlatırsınız canım
mutlu gittimi diye soracaktım ben de gitmiş oh keyfini çıkarsın
yeşim hepimize oluyor sendeki durumlar ben cumartesi yürüyüşe çıktım çıkmadan k flkes yedim başka bişey yemeyim diye niyetliydim ama dışarda bu kararları uygulamak zor gerçekten yürüyüşümün ortasında hamburger yedim sonra devam ettim yürüyüşedünde akşam yemeği olarak etsiz çiğ köfte 5 tane ama büyüktü ve bugün artıdayım ama regl olacağım sanırsam ödem de vardır diye düşünüyorum çünkü hafta sonu yemiş de olsam iyi de yürüdüm hani

cnm mangal tavuk kizartmasindan daha saglikli ben ekmeksiz mangali yiyorum eger gec saat olursa tavuk mangali yiyorum bisey olmaz

yotsuz cnm cok iyi gidiyorsun su böregini yemedin ama aksam aksam tavuk kizartmasi hic iyi olmadi canin cok isterse ölen yemegi diye ye aksamdan daha iyi olurdu gecende benim cnm iskender isdedi ben ne yaptim sabah gittim ekmeksiz iskenderimi yedim sabah metepolizmamiz daha hizli ve yediklerimizi harcar gece ama depoya atar
ha mesela dün esim illa aksam saat 20felandi bahce biberi vardi onu kizartda yiyelim ya dedim yarin ölene yapayim dedim yok illa isdedi kizartim bahce domatesleriyle yedi cnm cok istedi ama yemedimm sabah kalktim kizartim az yagda üstünede domates oh 3dilim kepekli ekmegimle yuvarladim3dilim ekmekle fazla kacti ama olsun birde 1dilim ekmek 25gr mis 60kaloriymis

Son düzenleme:

merak etme canım toparlarız :) bizim yolumuz uzun bu uzun yolda hayattan bezdirmemeliyiz kendimizi. ben yemeyide yedirmeyide yemek pişirmeyide inanılmaz derecede seven bir insanım. eminim sizlerde öylesiniz. bu yüzden vermemiz gereken kilo 3-5 kilo olsa derizki amannn şurda taş çatlasa 2 ay dişimizi sıkacağız ama değil işte. ben önüme 1 sene koymusum bir sene boyunca eger kasarsam kafayı yerim kesin. hayattan zevk almam bir sene azımsanmayacak bir zaman...

Yotsuz, bana da genelde senin gibi olur.. Biseye karsi kendimi tuttugum gun, sanki inadina baska yerden patlak veririm... Gecmis olsun. Mutlu suanda altinoluk'ta. Sikir sikir yuzuodur heralde....

ohhh şekerim benim yüzsün valla :) ben denizin merkezindeyim gitmek istemedim dün sıcaktan :) aksama kadar klima altında oturduk :)

Nevzamansiz, ben de eskiden utanirdim diyette olmaktan.. Onun sebebi de sanirim 100 kere baslayip 101 defa bitirdigimiz diyetlerden kalan" amaan bu nasilsa bozacak, veremeyecek" diye dusunmelerini sanmamiz... Kendine guven biraz. Hatta bu da sende basli olustursun... İsrar edene diyorum artik" yok ben diyetteyim zaten 100 kiloyu devirdim, daha nereme yiyeyim?" gercekten etraftakilerin de benim de aklimiz bir basimiza geliyor...[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum. mesela bu sabah eşimin halasına bişey bırakmaya gittik akşam okadar söylememe ragmen hala yiyemem sakın yapma diye kızartma yapmıs bir sürü şey yapmıs. dünden kalma kuyruk acımla bide gözümün tokluguyla tabii :) hayır hala benim yiyeceklerim belli kusura bakma daha nereme yiyeceğim başka zaman zayıfla kızım saglıgın için bilmemne demeyi biliyorsunuz dedim. bütün ısrarlarına ragmen geri cevirdim. hepsini eşime yedirdim :) ya birde buna deli oluyorum he. diyet yapmasak yeme kızım yazık diyet yapınca bir tane ye bari bişey olmaz okadardan. bende çekinmiyorum artık herkese söylüyorum seneye çıtır olacagım diyorum. bu bir nevi iyi bişey mecbur kalıyorsun yapmaya. herkes her gördüğünde artık soruyor kaç kilo oldu diye. kendini daha bir motive etmek zorunda kalıyorsun. bencede cekinmemek lazım söyle yaaa. ben diyetteyim demede. dogru beslenmeyi ögreniyorum de. mesela ben işin zevkine kacıyorum ve masada incecik hatunlar bile olsa onlarda genelde dikkat ederek öyle oldukları için yanlıs yedikleri şeyleri hemen söylüyorum ama bunu yersen yanlıs yaparsın bu cok yaglı bu cok sekerli vs. falan :) yani sadece yanlıs yiyenlerin kilolular olmadıgını onlarında yanlıs yediklerini ama öyle kalmak için genelde ac gezdiklerini düşünüyorum ve hep dile getiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…