offff telde busuru yazi yazmistim silindi
tekrar yazayim cnm almamakda önemli bu günler de gececek ve yola devam edip çıtır çıtır olcaz
hiç gecikirmiydi bu kadar test yapsaydın .inşallah bişe yoktur4 5 gun kadar fadime...
yok canım degilsindir korunuyorsundur 4. çocugu dogurursan kendine bakmaya zamanın olmaz yeter 3 çocuk reccep abiyi dinlemişsin 3 demiş o yapmışsın.önce diyeydi bende 4 yapmazdım gerçi ben 3 dogum yaptım biri hediye 3 alana 1 bedavaCivciv hakkaten cok tok tutuyor o kadar yiyince. Benim de 10 gibi iki meyvem var, resmen zorla yutuyorum...
Fadime, dogumdan beri bu 3. Adetim olacak. Daha duzene giremedim heralde.. Hamileysem vurun zaten beni.....
Semiran, ara beklemeler iyi oluyor gercekten. Ben bir debu donem adet de olunca daha toparlandigimi dusunuyorum. Yani vucut yeni kiloya gore formatlaniyor...
nasılsınız bakalım bugün :) ben zoraki gülüyorum :) sabah sabah karnım ağrıdı cok ... Dün ne mi yaptım? Sabahtan her hafta birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaslarımız kahvaltıya geldi. (uzun zamandır bizde kahvaltı etmiyorduk genelde denize gidiyorduk) onlar acısından iyi oldu :) neler yaptım onlara neler :) ama ben hiç bozmadım tabii müthiş su börekleri sucuklar vs lere ragmen dedim yeşimmmmm hayırrr yemeyeceksin :) dayandımda tadına bile bakmadım bakarsam durabileceğimden endişeliyim çünkü :) akşama kadar herşey yolunda gitti takiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kfc ye gidene kadarben bayılıyorum kentacy fried chicken'a ayaklarım 2 ileri bir geri gitmesine ragmen kendimi resmen ama resmen tutamadım ve bir sürü kızarmış tavuk yedim neredeyse bu topikte herkesin diyet listesi toplamı kadar olmustur heralde offff cok sinirliyim kendime. Pişman değilim ama keşke yarısında durabilseydim bari masada herkes bana bakmış. Bir acıdılar anlatamam bi baktım bi ara herkes kendindekileri bana veriyor. Nerdeyse kimse bişey yiyememiş sayemde. Tabii sonra yürüyecek halim kalmadı ama alışveriş merkezinin içini 2 saat boyunca turladık. Cok hızlı bir yürüyüş olmasada bir saati tempolu sayılabilir. Gerçi yediklerimin yanında sabaha kadar yürüsem cok bişey farketmez ama :) neyse gördüğünüz gibi bugun bir üzülen bir sırıtan bir kişiliğimle burdayım :) zaten bu kadar kafama takmamın sebebide aksama diyetisyen kontrolümün olması :) asu beni kesecek resmen kıtır kıtır :) neyse korkunun ecele faydası yok. Bi şekilde gidip o tartıya cıkacagımmmmmm :) bu hafta daha dikkat edeceğim ama söz :) kacamaksız bir hafta diliyorum hepimize. Tabiii önce kendime emrediyorum :) bu arada mutlu evet bu hafta yarış bayragını sana şimdiden verdim sanırım :) hepinize güzeller güzeli bol yağ yakmalı bir hafta olmasını dilerim...
günaydın güzel bayanlar,,
aynı dertten bende muzdaribim dün akşam mangal partisi düzenlediler bizde davetliyiz evet az yedim ama yedim sonuçta ben diyetteyim yiyemem demeye utanıyorumnedense... üzüldüm kendime... Sporsuz bir hafta sonu ve kaçamaklar artı görmek istemiyorum....:18:
günaydın güzel bayanlar,,
aynı dertten bende muzdaribim dün akşam mangal partisi düzenlediler bizde davetliyiz evet az yedim ama yedim sonuçta ben diyetteyim yiyemem demeye utanıyorumnedense... üzüldüm kendime... Sporsuz bir hafta sonu ve kaçamaklar artı görmek istemiyorum....:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?