Asuman hala biraz oksuruyor. Sanki azaliyor gibi. Dr ates olmazsa baslanmayacak dedi ama antibiyotigimi dolapta bekletiyorum. Umarim ateslenmeden atlatiriz...
Fadime, ikiz hakkaten bonus bir durum.. Allah bagislasin.
Yotsuz, bana da genelde senin gibi olur.. Biseye karsi kendimi tuttugum gun, sanki inadina baska yerden patlak veririm... Gecmis olsun. Mutlu suanda altinoluk'ta. Sikir sikir yuzuodur heralde....
Nevzamansiz, ben de eskiden utanirdim diyette olmaktan.. Onun sebebi de sanirim 100 kere baslayip 101 defa bitirdigimiz diyetlerden kalan" amaan bu nasilsa bozacak, veremeyecek" diye dusunmelerini sanmamiz... Kendine guven biraz. Hatta bu da sende basli olustursun... İsrar edene diyorum artik" yok ben diyetteyim zaten 100 kiloyu devirdim, daha nereme yiyeyim?" gercekten etraftakilerin de benim de aklimiz bir basimiza geliyor...
beyzacım inşallah ateşlenmeden atlatırsınız canım
mutlu gittimi diye soracaktım ben de gitmiş oh keyfini çıkarsın
yeşim hepimize oluyor sendeki durumlar ben cumartesi yürüyüşe çıktım çıkmadan k flkes yedim başka bişey yemeyim diye niyetliydim ama dışarda bu kararları uygulamak zor gerçekten yürüyüşümün ortasında hamburger yedim sonra devam ettim yürüyüşedünde akşam yemeği olarak etsiz çiğ köfte 5 tane ama büyüktü ve bugün artıdayım ama regl olacağım sanırsam ödem de vardır diye düşünüyorum çünkü hafta sonu yemiş de olsam iyi de yürüdüm hani
cnm mangal tavuk kizartmasindan daha saglikli ben ekmeksiz mangali yiyorum eger gec saat olursa tavuk mangali yiyorum bisey olmaz
evet bende mangal yiyorum. Hatta pazar günleri izinli oldugum için o güne özel diyet listesi aldım diyetisyenimden. ve dedim bizimkiler belli ya mangal yeriz yada evde makarna mantı gibi şeyler :) ona göre bir liste yaptı pazar gününe...
yotsuz cnm cok iyi gidiyorsun su böregini yemedin ama aksam aksam tavuk kizartmasi hic iyi olmadi canin cok isterse ölen yemegi diye ye aksamdan daha iyi olurdu gecende benim cnm iskender isdedi ben ne yaptim sabah gittim ekmeksiz iskenderimi yedim sabah metepolizmamiz daha hizli ve yediklerimizi harcar gece ama depoya atar
ha mesela dün esim illa aksam saat 20felandi bahce biberi vardi onu kizartda yiyelim ya dedim yarin ölene yapayim dedim yok illa isdedi kizartim bahce domatesleriyle yedi cnm cok istedi ama yemedimm sabah kalktim kizartim az yagda üstünede domates oh 3dilim kepekli ekmegimle yuvarladim3dilim ekmekle fazla kacti ama olsunbirde 1dilim ekmek 25gr mis 60kaloriymis
ya kızlar lesli nedir bir tür spor mu yoksa yemek mi
canım evde yapılabilen yürüyüş tarzı bir spor dışarıya yürüyüşe çıkamadığımız zaman iyi oluyor leslie sansone diye bir bayan yaptırıyor
selam kızlar....
nasılsınız...?ben fenayım hem canım yanıyor hemde kendime kızıyorum...sen beli fıtıklı hatunsun senin neyine halı yıkamakiki senedir yıkamaya verdiğim halılarımı nasıl bir aşka geldiysem kendim yıkamaya kalktım gelinimiz ve kızkardeşimle birikte cumartesi günü yıkadık veee sonuç pazar sabahı yataktan kalkamadım belim fena durumda sabah işe kardeşim bıraktı..doktoruma ulaşamadım şehir dışına çıkmış bugün dönüp dönmeyeceği belli değilmiş eczaneden kas gevşetici ve ağrı kesici aldım idare etmeye çalışıyorum...sağ tarafım bel bacak iptal sabah giyinirken ağladım kendim yaptım biliyorum neymiş illa elimle yıkayacamki içime sinecek temiz olduğu
geçmis olsun bel fitigi zor Annemde de var ALLAH yardimcin olsunselam kızlar....
nasılsınız...?ben fenayım hem canım yanıyor hemde kendime kızıyorum...sen beli fıtıklı hatunsun senin neyine halı yıkamakiki senedir yıkamaya verdiğim halılarımı nasıl bir aşka geldiysem kendim yıkamaya kalktım gelinimiz ve kızkardeşimle birikte cumartesi günü yıkadık veee sonuç pazar sabahı yataktan kalkamadım belim fena durumda sabah işe kardeşim bıraktı..doktoruma ulaşamadım şehir dışına çıkmış bugün dönüp dönmeyeceği belli değilmiş eczaneden kas gevşetici ve ağrı kesici aldım idare etmeye çalışıyorum...sağ tarafım bel bacak iptal sabah giyinirken ağladım kendim yaptım biliyorum neymiş illa elimle yıkayacamki içime sinecek temiz olduğu
gecmmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin
geçmis olsun bel fitigi zor Annemde de var ALLAH yardimcin olsun
evet benimde baştan hoşuma gitmemişti ama iyi de oluyor hem tatil yapıyorum hem de kendimi tutabiliyorum güzel oluyormuş devam daha bitmediiiiCivciv hakkaten cok tok tutuyor o kadar yiyince. Benim de 10 gibi iki meyvem var, resmen zorla yutuyorum...
Fadime, dogumdan beri bu 3. Adetim olacak. Daha duzene giremedim heralde.. Hamileysem vurun zaten beni.....
Semiran, ara beklemeler iyi oluyor gercekten. Ben bir debu donem adet de olunca daha toparlandigimi dusunuyorum. Yani vucut yeni kiloya gore formatlaniyor...
liste güzelmiş uyguluyorsan vermemen için hiç bir sebep yok hatta ilk haftalarda 2 kilo üstü bile verebilrsin tecrübeyle sabitlenmiştir cnm benimhafta sonu kayınvalime gittik ayaklarım geri geri gitti valla azcık kiloma takıolar daama şükür ki iyi geçti.aslında azıcık da kacırdım habu ki daha cuma günü diyete başlamıştım neyse
unutmadan diyet listemi yazayım diyetisyenin verdiği 1900 kalorilik ayda 4-5 kilo verdirmeyi hedefleyen liste
sabah:
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta ve 1 kibrit kutusu peynir veya 2 kibrit kutusu peynir (yumurta haftada 3-4 gün)
bol sebze(domates-biber-salatalık vs)
5 adet zeytin veya 3-4 adet badem-ceviz
şekersiz çay
ara:
bir bardak az yağlı süt
küçük bir meyve
1 avuç beyaz leblebi
öğlen:
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
avuç içi kadar pilav makarna vs
bol salata
ara:
1 kutu ayran vaya küçük bir kase yoğurt
1 avuç leblebi
1 küçük meyve
akşam:
1 kase çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
bol salata
ara: (21:00 dan sonra olmıcak şekilde)
1 bardak az yağlı süt
2 adet galeta
şimdilik egzersizim yok bu ay kilo gidişine bakıp önümüzdeki ay egzersize başlatacakmış bakalım artık
aynı annem gibisin bile bile lades demek gibi bişii onun bel fıtığı var sürekli bişiler yapma derdinde neymiş kendi yapınca hem temiz oluyormuş hem de parası gitmiyormuş ah annem benimmmm neyse yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun dikkat et sert yerde yatmanı tavsiye edebilirim annem de ağbimde bel fıtığı hastası iyi bilirim.....selam kızlar....
çok güzel valla afiyet olsun cnm bu mücveri yapacam yapacam diyorum nasılsa o gün hep bişiler oluyor bugün de kahvaltımı 11.30 da yaptım şimdi de dışar çıkıcaz salata yemeyi planlıyorum bakacağız göreceğizz neler olacakkkkArkadaslar..neler yedim neler..parlamak uzereyim ama hepsi diyetime uygun....
4 tane kucuk kabak dolmasi( 80 gr kiyma ve 4 kasik pirinc= 2 porsiyon et ve 2 dilim ekmek) + yarim porsiyon yogurt
Firin mucver( 1 dilim ekmek+ yarim porsiyon sut)
Tum yemek malzemelerini tartarak basladim.. Bir de tahmin oyunu oynuyorum, kac gramdir....
Neyse iste toplam tum yemege neler kattiysam, porsiyonlara bolup yedim...
Son catallari zorla agzima tiktim.. Patliycam...ama diyette olup tika basa yemek( kabak da olsa) iyi geliyor...
Arkadaslar..neler yedim neler..parlamak uzereyim ama hepsi diyetime uygun....
4 tane kucuk kabak dolmasi( 80 gr kiyma ve 4 kasik pirinc= 2 porsiyon et ve 2 dilim ekmek) + yarim porsiyon yogurt
Firin mucver( 1 dilim ekmek+ yarim porsiyon sut)
Tum yemek malzemelerini tartarak basladim.. Bir de tahmin oyunu oynuyorum, kac gramdir....
Neyse iste toplam tum yemege neler kattiysam, porsiyonlara bolup yedim...
Son catallari zorla agzima tiktim.. Patliycam...ama diyette olup tika basa yemek( kabak da olsa) iyi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?