Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bebisine gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
fadimicem bende kac kez zayifladim ama cocuklarin durumundan hep deprasyona girip kilolarimi aldim simdi görenler yine alma diyorlar sanki elimde insan deprasyonda oldumu hic bir seyin önemi olmuyorki ama simdi kizimin masallahi var beni deprasyona girmeme izin vermiyor cok hareketli rabbim uzun ömürler versin kizima

Gunaydinnnnn kuzularimmm ben yine yorgunlari oynuyorum:) hzamanki halim 2 gundur girmedim esimdeydi telefon oda bigun antalya bigun is derken bana gelmedi sizi ozledim ben ya 2 gunde valla annem ayri bi alem kadin temizlikten baska bisey bilmiyo birde bura temiz deyince sen kime cektin bilmiyom boyle pasaklisin duye aksama kadar konusur ay psikopata baglicam:)))
Leahcim gecmis olsun kuzuna canim
Asuuummm ne zamandir konusamdik atla gel bi kayfe yapem sana

simdi leslimi yapmaya kalkayim sonra yapamam öleden sonra fasülye tursusu biber tursusu ve domatesle biberi kavurup kavonozlara katacam cok isim var . bu hafta temizligimide bitirmem gerek koltuklari hali yikama makinasiyla yikicam ve oturma odasinin halisini yikiyacam ama hava yagmurlu ve soguk allahdan kurutmak icin yerim var by simdilik kizlarrrr

günayyyddıııınnn kızzlaaarrr
nedir bu pazar günü kaçamakları bilmem ama yanlış olduğunu yapmamam gerektiğini düşünüpte bol yoğurtlu mantı ve baklava yedikten sonra patlayacak gibi hissettim kendimi.doyduğ*m halde o koca tabak mantıyı bitirmeye zorladım kendimi.ee bitirdim de:) sonrası gece 3 e kadar kıvranma oldu.sanırım suçluluk psikolojisi dedikleri bu.bi kere daha anladım ki.canının istediğinden yememezlik yapmıcaksın azda olsa tadına bakacaksın.bakmazsan eger ilerleyen saatlerde acısı fena çıkıyomuşşşş:)lojisi dedikleri bu.bi kere daha anladım ki.canının istediğinden yememezlik yapmıcaksın azda olsa tadına bakacaksın.bakmazsan eger ilerleyen saatlerde acısı fena çıkıyomuşşşş:)

valla afiyet olsun canımcım :) toparlarsın bu hafta boşver :)

valla toksin idolümsün söyliim :) senin şuandaki kilon benim düğünümdeki kilom. ve o kiloya bir düşşem zaten başka bişey istemem. nitekim amacımda bu. cok haklısın. kontrolünü nasıl saglayacagımı biliyorum aslında ama bazen gercekten gözüm dönüyor. ve o sırada eger kasarsam düşer bayılırım diye de korkuyorum. aynen senin dediğin gibi düşündüm aksam keske sabah bir iki dilim su böregi yiyip aksama kfc de yemeseydim dedim. en azından daha cok yakmaya vaktim olurdu. ama kısmet işte oldu bikere affedin bu aciz dostunuzu :) bu arada afiyet bal olsun canım sanada. bol bol eritsin götürsün o az yagla kızarttıgın biberler fazla yaglarını :)

selam kızlar....
nasılsınız...?ben fenayım hem canım yanıyor hemde kendime kızıyorum...sen beli fıtıklı hatunsun senin neyine halı yıkamakiki senedir yıkamaya verdiğim halılarımı nasıl bir aşka geldiysem kendim yıkamaya kalktım gelinimiz ve kızkardeşimle birikte cumartesi günü yıkadık veee sonuç pazar sabahı yataktan kalkamadımbelim fena durumda sabah işe kardeşim bıraktı..doktoruma ulaşamadım şehir dışına çıkmış bugün dönüp dönmeyeceği belli değilmiş eczaneden kas gevşetici ve ağrı kesici aldım idare etmeye çalışıyorum...sağ tarafım bel bacak iptal sabah giyinirken ağladım kendim yaptım biliyorum neymiş illa elimle yıkayacamki içime sinecek temiz olduğu

gecmmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin

geçmis olsun bel fitigi zor Annemde de var ALLAH yardimcin olsun

yağmurgözlü geçmiş olsun canım doktoruna ulaşamazsan kas gevşetici iğne dene derim daha etkili oluyor
birazdan annmelere gideceğim kızlar akşama görüşürüz artık öptüm hepinizi

Arkadaslar..neler yedim neler..parlamak uzereyim ama hepsi diyetime uygun....

4 tane kucuk kabak dolmasi( 80 gr kiyma ve 4 kasik pirinc= 2 porsiyon et ve 2 dilim ekmek) + yarim porsiyon yogurt
Firin mucver( 1 dilim ekmek+ yarim porsiyon sut)

Tum yemek malzemelerini tartarak basladim.. Bir de tahmin oyunu oynuyorum, kac gramdir....

Neyse iste toplam tum yemege neler kattiysam, porsiyonlara bolup yedim...

Son catallari zorla agzima tiktim.. Patliycam...ama diyette olup tika basa yemek( kabak da olsa) iyi geliyor...

merhabalar semiran gellllldiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızzz:81::81::81::81::80::80::80::80:
evet benimde baştan hoşuma gitmemişti ama iyi de oluyor hem tatil yapıyorum hem de kendimi tutabiliyorum güzel oluyormuş devam daha bitmediiii
liste güzelmiş uyguluyorsan vermemen için hiç bir sebep yok hatta ilk haftalarda 2 kilo üstü bile verebilrsin tecrübeyle sabitlenmiştir cnm benim
aynı annem gibisin bile bile lades demek gibi bişii onun bel fıtığı var sürekli bişiler yapma derdinde neymiş kendi yapınca hem temiz oluyormuş hem de parası gitmiyormuş ah annem benimmmm neyse yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun dikkat et sert yerde yatmanı tavsiye edebilirim annem de ağbimde bel fıtığı hastası iyi bilirim.....
çok güzel valla afiyet olsun cnm bu mücveri yapacam yapacam diyorum nasılsa o gün hep bişiler oluyor bugün de kahvaltımı 11.30 da yaptım şimdi de dışar çıkıcaz salata yemeyi planlıyorum bakacağız göreceğizz neler olacakkkk

selam arkadaşlar
bu gün tv de izledim doktor ramazana hazırlık olsun diye öğle öğününü atlamayı tavsiye etti açıkçası banada mantıklı geldi sabah kahvaltımı geç yapıp arada hafif bişeyler atıştırırım akşamada normal yemegimi yerim diye düşünüyorum yoksa ramazanın ilk bikaç günü baş ağrısı beni mahfediyo
açlık başıma vurdu dedikleri bu olsa gerek

tebrik ederim leah besinlerin dengi konusunda süpersin valla benim en büyük sorunum diyet listesindekilere moda mod uymam gerektiğini düşünmek mesela o mücveri falan yesem direk aman yine bozdum diyeti deyip sonrasında da koyuveririm.bu olay çok hoşuma gitti bu şekilde dönüşüm yaparak aslında herşeyden bir parça yiyebilir ve ne yediğimizi biliriz

semiran:"liste güzelmiş uyguluyorsan vermemen için hiç bir sebep yok hatta ilk haftalarda 2 kilo üstü bile verebilrsin tecrübeyle sabitlenmiştir cnm benim"

teşekkür ederim canım bu iyi geldi ancak diyete daha yeni başlamıştım ki hafta sonu birazcık kaçırdım.genelde öğlen dışında uyuyorum öğleyin işyerinde çıkan yemeklerden yiyorum mecburen porsiyonlar gayet ideal allahtan ekmeksiz falan dengelemeye çalışıyorum. gerçekten iyi bi diyet çok fazla aç hissetmiyorum eskiden biraz aç kalsam elim ayağım titrerdi.ama önümde uzun bi yol var tek dileğim 2012'ye sağlıklı girmek , kilolardan kurtulunca da Allah nasip ederse bir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…