yağmurgözlü geçmiş olsun
leah çocuğuna ALLAH şifa versin
arwen sende aramıza hoşgeldin
aynı annem gibisin bile bile lades demek gibi bişii onun bel fıtığı var sürekli bişiler yapma derdinde neymiş kendi yapınca hem temiz oluyormuş hem de parası gitmiyormuş ah annem benimmmm neyse yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun dikkat et sert yerde yatmanı tavsiye edebilirim annem de ağbimde bel fıtığı hastası iyi bilirim.....
yağmurgözlü geçmiş olsun canım doktoruna ulaşamazsan kas gevşetici iğne dene derim daha etkili oluyor
birazdan annmelere gideceğim kızlar akşama görüşürüz artık öptüm hepinizi
geçmiş olsun canıom..ah nerden aklına geldi halı yıkamak.....selam kızlar....
nasılsınız...?ben fenayım hem canım yanıyor hemde kendime kızıyorum...sen beli fıtıklı hatunsun senin neyine halı yıkamakiki senedir yıkamaya verdiğim halılarımı nasıl bir aşka geldiysem kendim yıkamaya kalktım gelinimiz ve kızkardeşimle birikte cumartesi günü yıkadık veee sonuç pazar sabahı yataktan kalkamadım belim fena durumda sabah işe kardeşim bıraktı..doktoruma ulaşamadım şehir dışına çıkmış bugün dönüp dönmeyeceği belli değilmiş eczaneden kas gevşetici ve ağrı kesici aldım idare etmeye çalışıyorum...sağ tarafım bel bacak iptal sabah giyinirken ağladım kendim yaptım biliyorum neymiş illa elimle yıkayacamki içime sinecek temiz olduğu
geçmiş olsun canıom..ah nerden aklına geldi halı yıkamak.....
Uc melegim var, sabahtan beri neler yedin? Kac tane lahana sarmasi yuttun? Buyuklukleri boyle buyuk pil kadar miydi daha mi iri?
Ben sana hemen cezani hesapliym....
Yeşim YOTSUZ
çok neşeli pozitifsin yaa reimdede zaten yüzünün güleçliği içimi ısıtıyoyazdıklarından da hep kendime pay çıkarıyorum belirtmek istedim hayatım
YAĞMURGÖZLÜ
geçmiş olsun keşke eskisi gibi yapıpta verseydiniz yıkatmayaRabbimden acil şifalar dilerim..
LEAH beyza
yaa şu yaptığın mücverin tarifini açık açık bi anlatırmısın:) evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenmiş biri olarak bana iyice açık anlatırsan daha iyi olur:))
çok lezzetliki öğünlerinin çoğuna koyuyorsun
yağmurumgözüm,hayırlı şifalar diliyorum sana...
1. Dolmalari bir tarif et bakalim sen bana, ne kadar ete ne kadar pirinc koydun? Voz karari soyle, bir de kac dolma sardin toplamda ve bu toplamdan kac tane yedin?
2. Gunluk takip ettigin diyetinde kac kalori aliyorsun?
çok pismanim kizlar aksam için lahana sarmasi yapiyordum dayanamadim içinden yedim daha dogrusu sildim supurdum simdi patlamak uzereyim keske yemeseydim hemde sabah 93.4 u gormusken ooooofffff dovun beni
genelde yenir yenir sonrada pişmanlık olur diimi:) helede öğürecek dereceye gelince:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?