- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
Arkadasim bisey yok, normal gunluk 30 veya 45 dakika yuruyusunu yap, dediklerimi de yiyebilirsin hala..
Sari civciv,
Ben herseyden mucver yapiyorum aslinda ama san sadece labak tarifini yaziyorum. Yoksa benim 3 dilim ekmek + sebze + 1 kase yogurt hakkimi genelde bu sekilde pisirerek yapiyorum.
2 3 tane kabak rendele, veya dolmadan cikardigin kabak iclerini dogra, icine 1 yumurta ( 1 et esdegeri) + yarim kase yogurt( yarim sut) + 3 dilim ekmek veya galete unu, dereotu, taze sogan, kabartma tozu , tepsiye yayiyorum, yagsiz olarak pisiriyorum. Tepsisiyle bile yesen bisey olmaz yani ..
çok pismanim kizlar aksam için lahana sarmasi yapiyordum dayanamadim içinden yedim daha dogrusu sildim supurdum simdi patlamak uzereyim keske yemeseydim hemde sabah 93.4 u gormusken ooooofffff dovun beni
mesela patlıcan koyucam rendeleyipmi koyucam? ya da mantar sen onuda bol bol tüketebilirsiniz demiştin öyle hatırlıyorumne biliiiim aklıma şimdi ot türlerinde de bişiiii gelmiyo ki:) başka nelerle nasıl yapılır?
yaaaa annem besin okumuş ama ben annemin yanında pek yoktum ondan yemek işlerini yeni yeni öğreniyorum:) ev işi filan hiç bilemiyorum pek ev kızı değilim işte yemeğide eşimde yardım ederken annem de bütün kitap defterini hediye etti şimdiliköyle öğreniyorum
ama sizlerlede bissürü diyet yemeği öğreniyorumhemde lezzetli
nasıl başardın bende yeni başladım şu an çok hevesliyim bakalım..
Valla benden bugün sanırım 6.günüm bende kumbara yaptım atıyorum paramı sende kumbara yap insanın hoşuna gidiyor.Sanki beni tarif ediyorsun ama benimki bu sefer inat etti almıycam sigara diye. İnan sabahtan beri deli gibi canım sigara istiyordu hatta biraz evvel karşı komşum geldi tatilden yeni döndü oda benim ufak civcivimi özlemiş bende ondan bi tane sigara otladım
Eşim tabi başladı bak ben 4 aydır içmiyorum içmesene falan diye. Degett adamı sinir etme bırak bi taneden bişey olmaz dedim
Yarın Kardeşim eşiyle almanyadan geliyor 4 gün sonrada annemler gelicek. Onlar gelene kadar zaten kardeşim ve eşiyle dışarda olucaz hayatta içmem eeee meloş ( annem) gelincede sıkıyorsa içeyim.
O bahaneyle tamam hayatımdan çıkar sigara.
Çakma muzo kampından sonra bugün nette çok güzel bir otel buldum herşey dahil marmariste fiyatıda çok uygun seneye oraya gitmeye karar verdik nasılsa sigara masrafımız olmayacak orası için biriktiririm artik parayı
Vallaha süpersin kız ama spor yap sıkılaşırsın.
evet canim bundan sonra saglikli devam ediyorum insallah
70 olmaya calisiyodum 73 oldu ama neyse artik
ay canimmm tsk ederim ama yok ya oturunca kat kat cikiyo her yanim
bütün gün ayakta dursam hic sorunum yok ama oturunca cok fena duruyo
baksana karnimi nasi saklamisim
ama gelcek ay spor salonuna yazilcam toparlarim insallah =)
Ay lütfen yenacım göndermiş kadar oldun benim ,için o kadar çabalamışsın sağol ne mahçubu esas ben seni zora soktum sağol canım benim.Umuttçum biz her yaz böyleyiz eve geliriz tamam deriz haftaya gitmeyelim çok yorucu oluyor. sonra cumadan başlarız naapalım nereye gidelim diye..:)
Birde bu yıl ev kredisi ödüyoruz diye uzuuun tatil imkanımız yok..
Banucum ben sana turunç gönderceğim dedim ama turunç mevsimi değil..Hatta eşime rica ettim bir kaç yeri aradı ne turunçu demişler.:)
Böyle sana söyledim diye biraz mahçup olup üzüldümde inan..Fakat zamanı geldiğinde sen yine hatırlatırsın. hemen temin edip kargoyla yollarım güzel arkadaşıma söz...
Listen çok güzel kaç yaşındasın benim haşimito guatrm var bunları yesem kesin kilo alırım.hafta sonu kayınvalime gittik ayaklarım geri geri gitti valla azcık kiloma takıolar daama şükür ki iyi geçti.aslında azıcık da kacırdım habu ki daha cuma günü diyete başlamıştım neyse
unutmadan diyet listemi yazayım diyetisyenin verdiği 1900 kalorilik ayda 4-5 kilo verdirmeyi hedefleyen liste
sabah:
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta ve 1 kibrit kutusu peynir veya 2 kibrit kutusu peynir (yumurta haftada 3-4 gün)
bol sebze(domates-biber-salatalık vs)
5 adet zeytin veya 3-4 adet badem-ceviz
şekersiz çay
ara:
bir bardak az yağlı süt
küçük bir meyve
1 avuç beyaz leblebi
öğlen:
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
avuç içi kadar pilav makarna vs
bol salata
ara:
1 kutu ayran vaya küçük bir kase yoğurt
1 avuç leblebi
1 küçük meyve
akşam:
1 kase çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 5 köfte büyüklüğünde et (eğer öğlen sebze varsa akşam et veya tersi şeklinde)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
bol salata
ara: (21:00 dan sonra olmıcak şekilde)
1 bardak az yağlı süt
2 adet galeta
şimdilik egzersizim yok bu ay kilo gidişine bakıp önümüzdeki ay egzersize başlatacakmış bakalım artık
Canım ya ne diye zorladın kendini benimde belimde sorun var artık büyük temizlik işine kadın alıyorum almazsam bir haftam gidiyor çok geçmiş olsun iğne olursan çok daha iyi gelir.selam kızlar....
nasılsınız...?ben fenayım hem canım yanıyor hemde kendime kızıyorum...sen beli fıtıklı hatunsun senin neyine halı yıkamakiki senedir yıkamaya verdiğim halılarımı nasıl bir aşka geldiysem kendim yıkamaya kalktım gelinimiz ve kızkardeşimle birikte cumartesi günü yıkadık veee sonuç pazar sabahı yataktan kalkamadım belim fena durumda sabah işe kardeşim bıraktı..doktoruma ulaşamadım şehir dışına çıkmış bugün dönüp dönmeyeceği belli değilmiş eczaneden kas gevşetici ve ağrı kesici aldım idare etmeye çalışıyorum...sağ tarafım bel bacak iptal sabah giyinirken ağladım kendim yaptım biliyorum neymiş illa elimle yıkayacamki içime sinecek temiz olduğu
İyi tatiller canım azıcıkta senin şımarmaya hakkın var bir günden hiç bişey olmaz bütün stresini at rahatla gel.Ben sonunda yazliga geldim
Daloki eh idare eder durumda ben genel olarak rahatim annem ve ablam olduu icin herkes iyi umarim okumakta telden yazmakta zor, ama takipe devam. Herkesi cokkkk opuyorum
Ps; insallah kilo almam cunku deniz anormal acti istahimi birde hareket edesim hic yok uf yani. Neyse hayirlisi. Belki bu gun biraz simaricam. Ama bellide olmaz benim isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?