Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun yagmur gözlü .keşke gönderseydin yıkamaya ben gönderdim mis gibi yapıp getirdiler bazı yerler temiz yıkamıyor ama temiz yıkayan yerlerde vardı keşke soraydın sana söylerdik

bugünkü 30 dakika yürüyüşümü yaptım güneşin altında mecburen o saate gittim burda kumaşcı buldum gömleklik kumaş aldım bide bayan terzi buldum kendime gömlek diktirmeye gittim yürüyüp gittim ögle sıcagında

Merhaba Bayanlar
Bu cumartesı dıyetısyenıme gıttım, 92.6 cıktım, ılk basladıgımda 28 mayısta 98.9dum, bılıyorum cok yavas ama olsun, kalıcı olsunda yavas olsun razıyım,bu arada 16 temmuzda adet olmam gerekıyodu hala olmadım, pcos duzene gırmıstı ama bu ay neden böle oldu anlamadım, bu cumartesı bodrumda tatılde olucaz son çare tampon kullanıcam hasta olursam, eczaneden farlutal altım gunden 3 tane ıcıyorum, yarın bıtecek, bıttıkten en erken 3 gun sonra olunuyormus bıldıgım kadarıyla, buyuk ıhtımal orda hasta olucam

Son düzenleme:
Sari civciv,

Ben herseyden mucver yapiyorum aslinda ama san sadece labak tarifini yaziyorum. Yoksa benim 3 dilim ekmek + sebze + 1 kase yogurt hakkimi genelde bu sekilde pisirerek yapiyorum.

2 3 tane kabak rendele, veya dolmadan cikardigin kabak iclerini dogra, icine 1 yumurta ( 1 et esdegeri) + yarim kase yogurt( yarim sut) + 3 dilim ekmek veya galete unu, dereotu, taze sogan, kabartma tozu , tepsiye yayiyorum, yagsiz olarak pisiriyorum. Tepsisiyle bile yesen bisey olmaz yani ..

deme yaaaa :) ufff yarına mutlaka yapiiim soğan doğrayamıyorum ben buzluk soğanı olur diimi hani superfreshin
bide hani her sebze ile yapıyorum diyosun ya yaniii 2-3 kabak yerine evde ne sebze varsa onlarımı dolduruyosun? bunların hepsini bi kabın içinde yoğurucakmıyım? bide tepsini,n altına hiç yağ sürmezsem tepsiye yapışmazmı?

kusura bakma nolur ama öyle güzel anlatıyorsun ki patlayana kadar yemek istiyorum bende:) yanında başka hiç bişey yememe gerek kalmıyor diimi? ayran içebilirmiyim 1 bardak yoksa o fazlalıkmı yapar?

mesela patlıcan koyucam rendeleyipmi koyucam? ya da mantar sen onuda bol bol tüketebilirsiniz demiştin öyle hatırlıyorum ne biliiiim aklıma şimdi ot türlerinde de bişiiii gelmiyo ki:) başka nelerle nasıl yapılır?

yaaaa annem besin okumuş ama ben annemin yanında pek yoktum ondan yemek işlerini yeni yeni öğreniyorum:) ev işi filan hiç bilemiyorum pek ev kızı değilim işte yemeğide eşimde yardım ederken annem de bütün kitap defterini hediye etti şimdilik öyle öğreniyorum
ama sizlerlede bissürü diyet yemeği öğreniyorum hemde lezzetli

çok pismanim kizlar aksam için lahana sarmasi yapiyordum dayanamadim içinden yedim daha dogrusu sildim supurdum simdi patlamak uzereyim keske yemeseydim hemde sabah 93.4 u gormusken ooooofffff dovun beni

bende senin gibiyim karşı koyamadıgım seylerı yıyorumm sonra da pişmalık ve kıloo

beklıyorum guzel tarıflerını cnmm mücverden birde ben deneyeyımm
yagmur gözlü geçmiş olsun cnm
benım eşimde de boyun fıtıgı var yıkadgım halının sadece bır tanesını kaldırdı ve ağrısı yine basladı 4-5 gundur agrıyr her gun kamfolın suruyoruz bıraz faydası oluyorr

tşk ederim arkadaşlar ben akapunturla zayıfladım halada devam ediyorum 8 kilom kaldı kesinlikle kilo almıyosun bidaha okadar ...

Ben sonunda yazliga geldim
Daloki eh idare eder durumda ben genel olarak rahatim annem ve ablam olduu icin herkes iyi umarim okumakta telden yazmakta zor, ama takipe devam. Herkesi cokkkk opuyorum
Ps; insallah kilo almam cunku deniz anormal acti istahimi birde hareket edesim hic yok uf yani. Neyse hayirlisi. Belki bu gun biraz simaricam. Ama bellide olmaz benim isim.

Civciv,

1. Firin tepsisinin dibine yayilan silikon birsey var. İncecik bisey, yikayip kullaniyorsun tekrar, yapismiyor. Ben yag surmuyorum o nedenle

2. Butun harci bir kapta karistiriyorsun iyice homojen hale getiriyorsun ve tepsiye yayip uzerini duzlestiriyorsun

3. Patlican istiyorsan, once patlicani firinda kozlemelisin sakin cigden yapma berbat bisey olur kanimca

4. Ben nelerden yapiyorum : mantar, pirasa, kabak, ispanak. Genelde sadece bir cesit sebze koyuyorum. İlave olarak da taze sogan veya rendelenmis sogan. İri dogranmis sogan pek pismez gibi geliyor bana..bunlarin hepsine yan urun olarak havuc da yakisir ama glisemik indeksi yuksek diye katmiyorum

5. Galete ununu evde kurumus kepekli ekmekleri robottan gecirerek kendim yapiyorum

slm kizlar
yediklerimi yazayim
sabah
3dilim kepekli ekmek
1fincan kahve
az yagda kizartdigim domatesli biber
ara
180g yogurt
1kase müsli
ölen
1fincan kahve
1tabak taze fasülye
sogan
ara
180g yogurt
aksam
yumurtali taze fasülye (tursu icin hasladigimdan artinca bende yumurtali yaptim )
180g yogurt
gecede meyve ve yogurt yerim
her gün nerdeyse 2fincan tarcinli yesil cay iciyorum yazmayi unutuyorum

60dakk lesliiii +210toplam 270dakk

Valla benden bugün sanırım 6.günüm bende kumbara yaptım atıyorum paramı sende kumbara yap insanın hoşuna gidiyor.

Vallaha süpersin kız ama spor yap sıkılaşırsın.

Ay lütfen yenacım göndermiş kadar oldun benim ,için o kadar çabalamışsın sağol ne mahçubu esas ben seni zora soktum sağol canım benim.

Listen çok güzel kaç yaşındasın benim haşimito guatrm var bunları yesem kesin kilo alırım.

Canım ya ne diye zorladın kendini benimde belimde sorun var artık büyük temizlik işine kadın alıyorum almazsam bir haftam gidiyor çok geçmiş olsun iğne olursan çok daha iyi gelir.

İyi tatiller canım azıcıkta senin şımarmaya hakkın var bir günden hiç bişey olmaz bütün stresini at rahatla gel.

Bugün diyet listemi aldım.
Dr 1600 kal. Diyet verdi, yarından itibaren baslıorum.
öğünlerimi yrn yazmaya baslarım hanımlar.
Artık sürekli aranızdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…