- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Bugün diyet listemi aldım.
Dr 1600 kal. Diyet verdi, yarından itibaren baslıorum.
öğünlerimi yrn yazmaya baslarım hanımlar.
Artık sürekli aranızdayım.
ben geldimmmm...
şu bahsettiğim buluşma bugüne ertelenmişti kuzenlerimle beraber gittim gördüm bahsedilen şahısı :) ama yok biraz fazla büyük yaşı aramızda 8 yaş var 31 yaşındaydı ama daha büyük görünüyodu boyu da taş çatlasın benim kadardı belki de 1 2 cm daha kısa anlayacağınız olmadı bişi :) hiç bana göree işler "............
valiz hazırlıcam şimdi kızlar öptümmm hepiniziii....
Valla benden bugün sanırım 6.günüm bende kumbara yaptım atıyorum paramı sende kumbara yap insanın hoşuna gidiyor.
slm nevzamansız dr dittininmi yarış başlaşınmı ama ben spor yapamıyorum baştan diyeyim ilaçlar uyuşturuyor beni
"listen çok güzel kaç yaşındasın benim haşimito guatrm var bunları yesem kesin kilo alırım."
25 yaşındayım banu145145 önce endokrinolojide bazı hormon testleri yaptırdım bi sorun çıkmadı insülin direncim de normalmiş ona göre verdi diyetisyen bu listeyi.ya hakkaten kalori fazlamı acaba eşim de sinir ediyo zaten sen bunlarla daha çok kilo alırsın be diyerek1 ay sonra liste yenilenecek bakalım artık
Canım doktor yaşına ve metabolizmana göre vermiştir şimdi ne verdiyse ye dr ona göre düzenler."Listen çok güzel kaç yaşındasın benim haşimito guatrm var bunları yesem kesin kilo alırım."
25 yaşındayım banu145145 önce endokrinolojide bazı hormon testleri yaptırdım bi sorun çıkmadı insülin direncim de normalmiş ona göre verdi diyetisyen bu listeyi.ya hakkaten kalori fazlamı acaba eşim de sinir ediyo zaten sen bunlarla daha çok kilo alırsın be diyerek1 ay sonra liste yenilenecek bakalım artık
inşallah kazanırsın hayırlıyla nerde çalışıyorsun uzakmı evineherkese kocaman günaydınlar...
Fadimecim diyeceğim ama ablacım desem daha iyi olur sakıncası yoksa. Sabah btahlillerimi verdim. Hormon şeker kolesterol filan. Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkarmış. Yarın akşam üstü bir randevu alıcam gidicem diyetisyene hayırlısı inaşşalhhh... çokvakit bulamıyorum yazmaya bir yandan işyerinde yığınla iş beni beklıyor bir yandan direksiyon kursuna gidiyorum hafta sonu sınavım var dua edin geçeyim yoksa eşimin dilinden kurtulamam.
Spor konusuna gelınce hiç merak etme bende dün akşam ilkkez 30 dk leslie yaptım onun dışında hiç yok...allahım güç versin havalar çok sıcakkk ramazan geliyor...
iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız
inşallah kazanırsın hayırlıyla nerde çalışıyorsun uzakmı evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?