Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmm...

şu bahsettiğim buluşma bugüne ertelenmişti kuzenlerimle beraber gittim gördüm bahsedilen şahısı :) ama yok biraz fazla büyük yaşı aramızda 8 yaş var 31 yaşındaydı ama daha büyük görünüyodu boyu da taş çatlasın benim kadardı belki de 1 2 cm daha kısa anlayacağınız olmadı bişi :) hiç bana göree işler değil yaa aman aman bidaha uzak dursun. Allah herkesin gönlüne göre versin.

bu arada ben yarın İstanbul'a gidiyorum senelik iznimi aldım daha doğrusu zorla verdiler :) bu hafta bildirim yapamam muhtemelen hem orda tartı yok hem de internet YENA'cım izinli yaz beni bu hafta :)
keşke istanbulu azcık bilsem de ortilerimle görüşebilsem ama hiç bilmiyorum ne yazık kiii bi götüren olması lazım beni bilinen biyere yanına gittiğim arkadaşım da çalışıyor.

valiz hazırlıcam şimdi kızlar öptümmm hepiniziii....

Ortikim nereye geliosun bakiym? Ben seni alirim kiz askolsun...

Akşam şerifleriniz hayrolsunnnnnnnnn :))))

Özledim sizleri bugün valla yaa. Eve gelemiycem sandım bir ara. Erkek kardeşim eşiyle birlikte öğlen almanyadan geldi ve gelir gelmez beni dellendiriyordu. Ben adam havaalanının son çıkışında beni bekleyin dedim çocuklarla zor oluyor o güvenliklerden geçmek ( özellikle çocuk arabasıyla falan ) bu safinazlar gitmişler bile bile diğer uçunda beklemişler neymiş o tarafta da olabilirmişim. Hanzo o tarafta bekleyecek olsam niye son çıkışta bekleyin diyeyim ki dedim gülüyor deli
Akşam yemeğini de kızkardeşimde yedik tabi o devamlı sağlıklı beslendiği için ona bişey demeye gerek yok herşey az yağlı ve kararında miktar olarak. Bıraktım kaçtım sonunda. Bu senede kız kardeşimde kalsınlar anam gelene kadar. Geçen sene bende kaldılar hamile halimle onlara 3 hafta hizmet ettim affedersiniz gelinin tangasına kadar yıkadım sonradan anneme ay evi çok dağınıktı yok işte onları boğazda yemeğe götürmemişim ve hiçte istedikleri gibi bir tatil olmamış. Bende Anneme dedim benim iki yüzlülerle işim olmaz bu sene kabul etmiyorum diye. Tabi anamın hatırı için ses çıkarmadım ama gıçıklık değilmi direk oraya indirdim valizlerini
Allahın Hanzı yeni aldığım halıyı haftasında ben uyurken sigarayla yakmıştı ki evin içinde sigara içmek yasak dediğim halde. Ben Annemlerde kalıyordum onlar benim evde kalmışlardı son hafta. En son döndüklerinde eşim ben görmeden evi temizlemişti hanzo okadar çok dağıtmışki evi adam görseydin kesin erken doğururdun dedi
Bende o yüzden bu sene karar verdim dışarda onlarla gezip gece tek dönücem evime kalsınlar diğer kardeşimde olmadı annemlerin hazır evi var gitsinler oraya.

Valla benden bugün sanırım 6.günüm bende kumbara yaptım atıyorum paramı sende kumbara yap insanın hoşuna gidiyor.

Valla güzelim ben bariz kumbara kullansam adam zorlanıcak onu açıcam diye hayatta dayanamaz varsa ille bir açık bulur tıkamak için o yüzden bende sütyen banka yatırım yapıyorum
Tabi evdeki en zula yerlere tıkıyorum çamaşır çekmecesi gibi çünkü benim donların çekmecesine hayatta el sürmez
Büyük kızım bile öğrenmiş gece yatarken kendi parası varsa biriktirdiği garantiye alabilmek için bazasının altına koyuyor nasılsa oraya bakmaz diye
Allah ana kız ikimizide Alkapone ( KP ) ve çetesinden ( KV ve eşim ) korusun ...... Aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Leahcım çok geçmiş olsun canım. Umarım ufaklık biraz daha iyidir de ateşi çıkmadan hafif bir şekilde atlatırsınız rahatsızlığını.

Yağmurgözlü sanada çok geçmiş olsun canım. Umarım doktor rahatlatıcı bir ilaç yada iğne vermiştir sana ağrıların için. Rabbim hasta olan herkese şifasını tez zamanda verir inşallah..... Aminnnn

oo saat baya geç olmuş bana göre dalmısım kk ya bır oraya bır burayaa uykumda geldıı..

hadı ıyı gecelerrr

"Listen çok güzel kaç yaşındasın benim haşimito guatrm var bunları yesem kesin kilo alırım."

25 yaşındayım banu145145 önce endokrinolojide bazı hormon testleri yaptırdım bi sorun çıkmadı insülin direncim de normalmiş ona göre verdi diyetisyen bu listeyi.ya hakkaten kalori fazlamı acaba eşim de sinir ediyo zaten sen bunlarla daha çok kilo alırsın be diyerek 1 ay sonra liste yenilenecek bakalım artık

slm nevzamansız dr dittininmi yarış başlaşınmı ama ben spor yapamıyorum baştan diyeyim ilaçlar uyuşturuyor beni

herkese kocaman günaydınlar...

Fadimecim diyeceğim ama ablacım desem daha iyi olur sakıncası yoksa. Sabah btahlillerimi verdim. Hormon şeker kolesterol filan. Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkarmış. Yarın akşam üstü bir randevu alıcam gidicem diyetisyene hayırlısı inaşşalhhh... çokvakit bulamıyorum yazmaya bir yandan işyerinde yığınla iş beni beklıyor bir yandan direksiyon kursuna gidiyorum hafta sonu sınavım var dua edin geçeyim yoksa eşimin dilinden kurtulamam.

Spor konusuna gelınce hiç merak etme bende dün akşam ilkkez 30 dk leslie yaptım onun dışında hiç yok...allahım güç versin havalar çok sıcakkk ramazan geliyor...

arwen
aramıza tekrar hoşgeldin. Listen güzelmiş. çalışırken bu listelere uymak zor olucak ama neyse.

Bende 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim kilom senden 11 fazla sen daha şanslısın bu durumda... Merak ediyorum hiç sporsuz kaç kiloo vereceğini hayırlı olsun...

Canım doktor yaşına ve metabolizmana göre vermiştir şimdi ne verdiyse ye dr ona göre düzenler.

inşallah kazanırsın hayırlıyla nerde çalışıyorsun uzakmı evine

Günaydın şimdi şişko ama gelecekte çıpçıtır olacak mini mini birler çalışkan ikiler..

Kendinize çok iyi davranın emi yiyin bol bol can boğazdan gelir...

Leah benim kız 7. sınıf olduğundan henüz açıklanmdaı bizim sınnavlar sorduğun için mersiiii.:)
asular bir üst sınıfta olduğundan onlar tercih yaptılar beklemedeler şimdi..

Son düzenleme:
iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız

iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız

canım hayırlı olsun..Kızın nasıl sevindimi.?

slm kizlarrrr kizlarr gelemmi yanaginizdan öpemmi bu gün tartildim ve ne gördümmmm 68.7 kg kizlar eriyorummmmmmmm :122::122::122::122:

kizlar 10.11.11 buyana tammmmm tammmminaaaaaaa 87paket margarinnnnn eritmissimmmmmmm :122::122::122:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…